Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (1 μέλη και 121 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 89470515_590689621532242_4361087991104405504_n.jpg
    89470515_590689621532242_4361087991104405504_n.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 29

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Δεν ξέρω για κορονοιό, αλλά αν μείνουν κλειστά τα μπουρδέλα εγώ θα πεθάνω 100%  :'(

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
Το μεγαλυτερο εγκλημα που διαπραχτηκε στην ανθρωποτητα,να στερησεις το μπουρδελακι,ενω τον διαδυκτιακο τζογο τον επιτρεπεις ε?

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Πορεία αύριο όλοι Σύνταγμα
:rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
μεγαλε βλεπω οι αδεσμευτοι να γινουν οι νεοι δρακοι. αυτη τη φορα θα ειναι πολλοι
      Θα κάνω αίτημα για σειρά με χαρτάκι προτεραιότητας!! Θα έχουμε πολλούς δράκους, τουλάχιστον ας περιορίσουμε τα θύματα... Μία για όλους και όλοι για μία...
      :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
O Picker που ειναι ?? Τι εχει να πει για ολα αυτα ??

Ειναι πολυτιμη  η αποψη του Δασκαλου  αυτες τις δυσκολες στιγμες.

Πρεπει να καθοδηγησει το λαο του.  :respect:  :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Το μεγαλυτερο εγκλημα που διαπραχτηκε στην ανθρωποτητα,να στερησεις το μπουρδελακι,ενω τον διαδυκτιακο τζογο τον επιτρεπεις ε?

Κάτσε ρεεέεεεε τύπε, γιατί να ΜΗΝ μπορεί να παίξει το στοιχηματάκι του ο άλλος διαδικτυακά ;;  :think:
Σαν να σου απαγορεύσουν εσένα να βλέπεις τσόντες ένα πράγμα!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έτσι είναι, όσοι φοβούνται η όσοι νομίζουν ότι θα ζήσουν για πάντα, σπίτι και αυτοικανόποιηση  :jerking:
Εμάς που δεν μας απασχολεί, ας πάμε από κορονοιό αν είναι γραφτό...
θα πάμε ευτυχισμένοι τουλάχιστον  :grin:
Ο κορονοιός πονάει  :think:
Δεν μας έχουν πει ακόμα  :grin:  
απλα πεθαινεις απο πνιξιμο ενω εχεις τις αισθησεις σου,το καταλαβαινεις.
αλλα εσυ που δεν φοβασαι δεν εχεις αναγκη.

τυπε κανε  μια χαρη στην επιστημη,και στην ανθρωποτητα γενικοτερα,δινουν  3-4 χιλιαρικα σε καποιον για να γινουν δοκιμες πανω του,τρεχα :S :S :S

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Αυτό :jerking: στον εαυτό σου το κάνεις;
Γιατί αν υπάρχει ένας μαλάκας εδώ μέσα αυτός είσαι εσύ που δεν έχεις πρόβλημα να κάθεσαι να τον παίζεις.
Εγώ επειδή δεν είμαι μαλάκας σαν κι εσένα, θέλω να γαμήσω.
Και πρόσεχε που τις κάνεις τις χειρονομίες γιατί έχω πολλές κάβλες και θα γαμήσω εσένα τελικά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Δεύτερος σκληρός καρίολης...
:coffee:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885

Καργιόλα ανάθεμά σε! Θα χα γαμήσει θα χα φάει, θα χα πιει και θα μουν καλά! Τώρα κλείσανε τα ντέλα, και γω την έβγαλα παγκάκι με σουβλάκι σα να μουν 12χρονο! Να σου γαμήσω για πανδημία και για μέτρα και τ αρχίδια μου κουνάνε!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Χωρίς πλάκα, πέρσι τέτοια εποχή είχα πνευμονία.
Συμπτώματα, μόνο πυρετός, ανέβαζα πυρετό χωρίς λόγο.
Ώσπου μια μέρα ξύπνησα και το κρεβάτι έτριζε από το τρέμουλο του σώματος.
Ούτε λαιμός, ούτε συνάχι, ούτε τίποτα, ανέβαζα πυρετό στα καλά καθούμενα.
Έκανα εξετάσεις, τα υπατικά στον θεό...
Μου λέει η γιατρός, μην ανησυχείτε, μπορεί να έχετε καμιά ηπατίτιδα...
Α πολύ ωραία δεν ανησυχώ καθόλου, απλά θα πεθάνω...
Με τα πολλά καταλήξαμε στην διάγνωση: "βροχοπνευμονία". Πήρα αντιβίωση και έγινα καλά.
Αν αυτό γινόταν φέτος; Θα ήμουν σε καραντίνα για κάνα πεντάμηνο...
Δεν ήταν τόσο απλό, εγώ ξέρω τι τράβηξα μέχρι να γίνω καλά. Μέχρι να βγάλουν άκρη οι γιατροί, σε μια φάση είπα: αυτό ήταν, όλα τελείωσαν.   

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Λόγο του ότι έχω υποφέρει πολλά από θέμα υγείας, με τα λύπης μου ανακάλυψα ότι οι γιατροί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι για τον πέο. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το χρήμα.
Έτσι κατ αυτό τον τρόπο έγινα μόνος μου γιατρός, με πείραμα τον εαυτό μου.
Κατέληξα, ότι η μη φυσική θέρμανση και ψύξη προκαλεί το 90%, ίσως και περισσότερο των ασθενειών.
Air condision, καύση πετρελαίου, καύση αντίστασης και οτιδήποτε προερχόμενο από μη φυσική αιτία βλάπτει.
Καύση του ξύλου είναι καλύτερο για την θέρμανση, ανεμιστήρας το καλοκαίρι.
Δεν τρώμε ποτέ καυτά φαγητά, δεν ρίχνουμε καυτό νερό στο δέρμα μας. Όσο είναι δυνατόν αποφεύγουμε τον θερμοσίφωνα, προκαλεί έως και 95% στα δερματικά. Τα δόντια μας καταστρέφονται από τα καυτά φαγητά και όχι από την τροφή. Δεν πίνουμε όταν τρώμε καταστρέφουμε το στομάχι μας.
Όλα αυτά τα ανακάλυψα έχοντας διανύσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικία μου. Δεν μου τα είπε κανένας γιατρός, τι πήγα σε δερματολόγους, τι αλοιφές, τι χάπια, τι ήμουν κάθε βδομάδα κρυωμένος. Τα κέρατα τους τα δίφορα, έκοψα τον θερμοσίφωνα και βρήκα την υγειά μου!! Το δέρμα μου πάει απ το καλό στο καλύτερο, πλέων κρυώνω από μία έως καμία φορά τον χρόνο από τις 10 παλαιότερα.
Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να γίνουν, πχ το φαγητό ενώ το ξέρω δεν μπορώ να το φάω κρύο. Ούτε μπορώ να περιμένω κάθε φορά να κρυώσει, αλλά ξέρω ότι βλάπτω τον εαυτό μου.
Όμως τα αναφέρω διότι αν κάποιος μπορέσει να τα εφαρμόσει, θα έχει την υγεία του στον μέγιστο βαθμό.  :hi: 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom