Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (4 μέλη και 133 επισκέπτες)

Παρδαλός

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Κάντε λίγο κουράγιο. Θα περάσει. Μέχρι να γαμήσουν την οικονομία εντελώς. Δεν θα τα κλείσουν. Μόλις δείτε να ανοίξουν σχολεία θα ανοίξουν όλα. Τώρα να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχει κίνδυνος. Ευκαιρία είναι να γίνει και καμιά απολύμανση της προκοπής σε σπιτάκια.
Τέλος πάντων, υπομονή. Τόσα και τόσα αντέξαμε γαμώ την κοινωνία μου, θα περάσει κι αυτό. Την προηγούμενη ακριβώς μόλις πρόλαβα και έριξα έναν πούτσο, ευτυχώς!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.681
Πόντοι
1.346
ουτε κατα διανοια να γινω δρακουλας
δεν ειμαι στοκος βαρεων-βαρων να μπω στη στενη τωρα που παω καλα στοιχηματικως
χθες παρλαρισα με τη φακλανα ξαδελφη οποτε μεχρι να ανοιξουν τα μαγαζια ξανα :grin:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
.....
Air condision, καύση πετρελαίου, καύση αντίστασης και οτιδήποτε προερχόμενο από μη φυσική αιτία βλάπτει.
Καύση του ξύλου είναι καλύτερο για την θέρμανση, ανεμιστήρας το καλοκαίρι.

O ανεμιστήρας όντως ότι καλύτερο, το ξύλο ότι χειρότερο. ελάχιστη απόδοση και πλήθος ρύπανσης των πνευμόνων σου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπέρα παίδες. Κάντε λίγο κουράγιο. Θα περάσει. Μέχρι να γαμήσουν την οικονομία εντελώς. Δεν θα τα κλείσουν. Μόλις δείτε να ανοίξουν σχολεία θα ανοίξουν όλα. Τώρα να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχει κίνδυνος. Ευκαιρία είναι να γίνει και καμιά απολύμανση της προκοπής σε σπιτάκια.
Τέλος πάντων, υπομονή. Τόσα και τόσα αντέξαμε γαμώ την κοινωνία μου, θα περάσει κι αυτό. Την προηγούμενη ακριβώς μόλις πρόλαβα και έριξα έναν πούτσο, ευτυχώς!
κρατάτε γερά αδέλφια , δύσκολη η κατάσταση αλλά ελπίζω ότι αν είναι μια έντονη εποχιακή γρίπη και μειωθεί τέλος Μαΐου εκεί θα έχουμε πολλές ελπίδες για ανάκαμψη βάση των μελετών που στνεχιζονται από τους ειδικούς έτσι ώστε γύρο στον Οκτωβρίου να έχουν βρει το κατάλληλο φάρμακο - αντιβίωση !! Λένε για 3 είδη φαρμάκων που υπάρχουν χρόνια στο εμπόριο αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο κατά ποσό κάνει δουλειά στον συγκεκριμένο ιο !!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.296
Πόντοι
2.420
Αυτό :jerking: στον εαυτό σου το κάνεις;
Γιατί αν υπάρχει ένας μαλάκας εδώ μέσα αυτός είσαι εσύ που δεν έχεις πρόβλημα να κάθεσαι να τον παίζεις.
Εγώ επειδή δεν είμαι μαλάκας σαν κι εσένα, θέλω να γαμήσω.
Και πρόσεχε που τις κάνεις τις χειρονομίες γιατί έχω πολλές κάβλες και θα γαμήσω εσένα τελικά.
Ναι δεν είσαι μαλάκας  :2funny: :2funny:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Χθες το βράδυ μίλησα με τσατσά που δουλεύει σε αλυσίδα οίκων του Μεταξουργείου και μεταξύ άλλων την ρώτησα αν οι εκδιδόμενες στους οίκους που εργάζεται σκέφτονται να κάνουν κάτι στη ζούλα και με όποιον τρόπο κρίνουν εκείνες πρόσφορο και μου είπε ότι προς το παρόν η πλειοψηφία θα φύγει για ξεκούραση στις πατρίδες τους αλλά αν συνεχιστεί επί μακρόν το κλείσιμο τίποτα δεν αποκλείεται. Αυτά και για ότι νεότερο θα επανέλθω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Χθες το βράδυ μίλησα με τσατσά που δουλεύει σε αλυσίδα οίκων του Μεταξουργείου και μεταξύ άλλων την ρώτησα αν οι εκδιδόμενες στους οίκους που εργάζεται σκέφτονται να κάνουν κάτι στη ζούλα και με όποιον τρόπο κρίνουν εκείνες πρόσφορο και μου είπε ότι προς το παρόν η πλειοψηφία θα φύγει για ξεκούραση στις πατρίδες τους αλλά αν συνεχιστεί επί μακρόν το κλείσιμο τίποτα δεν αποκλείεται. Αυτά και για ότι νεότερο θα επανέλθω.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
:tickedoff:  :headbang: :idiot:  :uglystupid:  :'(
:grin:

Συνημμένα

• ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.jpg
    ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 24

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129

εγω εστειλα μυνημα σε κοπελα της δουλειας απο φυλης που γνωριζομαστε καλα και πηγα σπιτι της....

ακολουθησε συζυγικο-ρομαντικο σεξ με κοστος 60ε μια ωρα  :hi:  :heavymetalbig:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τώρα οσα θελεις...ζητάς εσυ !

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Όλα να τα έκλειναν, καφετέριες, κλαμπ, μπαρ, χιονοδρομικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, γήπεδα, εστιατόρια, όλα, ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους να έκλεινε δεν θα μου καιγόταν καρφί.
Όχι τα μπουρδέλα, οι εταίρες είναι η ζωή μου  :rose:, δεν έχω λόγο ύπαρξης χωρίς αυτές  :'(

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Όλα να τα έκλειναν, καφετέριες, κλαμπ, μπαρ, χιονοδρομικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, γήπεδα, εστιατόρια, όλα, ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους να έκλεινε δεν θα μου καιγόταν καρφί.
Όχι τα μπουρδέλα, οι εταίρες είναι η ζωή μου  :rose:, δεν έχω λόγο ύπαρξης χωρίς αυτές  :'(

καμιά μέρα πάμε να τα πιούμε εμείς! σε κανα παγκάκι, πριν απαγορεύσουν και τις συναθροίσεις!  :respect:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά..είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα στο στούντιο Λιοσίων 73Α με κοπέλα που είναι εκεί χρόνια..έκανε ελεύθερο στοματικό..έπιανε την ώρα που πήγα 10 ιωρα το βράδυ ήταν φουλ βαμμένη κλπ όπως έκανε το στομαρικο είχε γίνει ροζ το μισώ πέος μου..λογικά ήταν από το κραγιόν το οποίο ήταν αρκετό πάνω της χρωματος κόκκινο..αν ήταν αίμα θα έφευγε με το γλυψιμο που έκανε στο πέος αλλά αυτό δεν έφευγε ήταν σταθερό.ειδα μετά τα δόντια δεν είχε αίμα για να πω πως είχε αίμα μέσα στο στόμα..λέτε να κόλλησα hiv? γίνεται από το στοματικό τόσο εύκολα να κόλλησα?δεν είχε τπτ περίεργο αλλά έχει μείνει το μυαλό μου εκεί.. παρακαλώ θέλω σοβαρες αλαντησης και όχι από έξυπνους τύπου ναι έκανες ελεύθερο κόλλησες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Απαντάω καθαρά με την λογική σου... Το οτι θα είχε αίμα στο στόμα της, δηλαδη θα είχε πλυγή μέσα στην στοματική της κοιλότητα, και θα συνεχιζε να σε πιπώνει μην τυχων και χασει το κελεπούρι με ξεπερνάει!! Οι πουτάνες είναι καυτές του ανθρώπινου είδους... Αν εσύ σαν αλαφροΐσκιωτος κανεις ποσταρισμα για AIDS μια εβομάδα μετά... αυτή που σε πίπωνε μεσα στα αίματα ή είχε ξετρελαθεί απο την καύλα που δεν αισθανόταν... ή οτι είναι πιο κατω απο τα ζωα στο μυαλό... και σε άφησε εκτεθειμένο να κολήσεις!!

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ... ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟ ΙΟ...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.296
Πόντοι
2.420
Όχι τα μπουρδέλα, οι εταίρες είναι η ζωή μου  :rose:, δεν έχω λόγο ύπαρξης χωρίς αυτές  :'(
Ρίξτο στη γυμναστική τύπε, βάλε στόχο να είσαι σε φόρμα μόλις με το καλό ανοίξουν τα σπιτάκια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom