You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
φιλε kolonoskopos, οσοι εχουν δηλωθει οτι πεθαναν απο aids, εσυ απο τι θεωρεις οτι πεθαναν?
Ξέρεις έναν άσημο να μου πεις; Ένα όνομα.
μην απαντας με ερωτηση...για πες λοιπον...θεωρεις οτι τους ελεγαν ψεμματα? ή κατι άλλο?Ξέρεις έναν άσημο να μου πεις; Ένα όνομα.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
φιλε kolonoskopos, οσοι εχουν δηλωθει οτι πεθαναν απο aids, εσυ απο τι θεωρεις οτι πεθαναν?
Φίλτατε αν γνώρισες κάποιον, η έχεις κάποιον που να πάσχει, εγώ σε πιστεύω. Δεν χρειάζεται να μου πεις όνομα.
Μοιράσου την εμπειρία μαζί μας αν θες, εγώ δεν ειρωνεύομαι, ούτε βρίζω. Σέβομαι το κάθε συναγωνιστή, άσχετα αν διαφωνώ μαζί του.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
μην απαντας με ερωτηση...για πες λοιπον...θεωρεις οτι τους ελεγαν ψεμματα? ή κατι άλλο?
Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν γνωρίζω, δεν ξέρω για ποιους μιλάς.
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Η εποχή του διαδικτύου εκτός των πολλών καλών που έφερε συνέβαλε και στην άνθιση ενός νέου είδους ανθρώπου του homo sinomosiologous, δεν είναι τυχαίο ότι παντός είδους αρλούμπες, ψευτοεπιστημονικές θεωρίες και δοξασίες μεσαιωνικού τύπου έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό και οπαδούς που κόβουν τις φλέβες τους για όλα αυτά, η κατεστημένη γνώση αμφισβητείται όχι με στέρεα αντεπιχειρήματα αλλά με άμπρα Κατάμπρα, αστρολογικές μπούρδες και προφητείες για κάθε νόσο και για κάθε μαλακία. Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στο θαυμαστό καινούργιο κόσμο!
μπορεις να απευθυμθεις σε ενα απο τα κεντρα που προσφευγουν οι θετικοι στον ιο και να τους ρωτησεις...εκτος αν εχεις ηδη παει. διαφορετικα η αποψη σου, επειδη βασιζεται μονο σε υποθεσεις και οχι σε ελεγχο καποιων που ειναι φορεις, εχει την ιδια αξια με εκεινων που θεωρουν οτι η γη ειναι επιπεδη. ωστοσο δεν εχεις επισκεφτει εναν τετοιο κεντρο, με οροθετικους, να συζητησεις μαζι τους, να δεις τις εξετασεις τους, κτλ και βασιζεσαι σε θεωριες που κυκλοφορουν αριστερα και δεξια. μου θυμιζεις την δημοσιογραφο (μαγδα παπαγιαννη αν θυμαμαι καλα το ονομα της) που ηταν θετικη, αλλα δεν πιστευε στην υπαρξη του ιου και τελικα πεθανε...νεα...Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν γνωρίζω, δεν ξέρω για ποιους μιλάς.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
μπορεις να απευθυμθεις σε ενα απο τα κεντρα που προσφευγουν οι θετικοι στον ιο και να τους ρωτησεις...εκτος αν εχεις ηδη παει. διαφορετικα η αποψη σου, επειδη βασιζεται μονο σε υποθεσεις και οχι σε ελεγχο καποιων που ειναι φορεις, εχει την ιδια αξια με εκεινων που θεωρουν οτι η γη ειναι επιπεδη. ωστοσο δεν εχεις επισκεφτει εναν τετοιο κεντρο, με οροθετικους, να συζητησεις μαζι τους, να δεις τις εξετασεις τους, κτλ και βασιζεσαι σε θεωριες που κυκλοφορουν αριστερα και δεξια. μου θυμιζεις την δημοσιογραφο (μαγδα παπαγιαννη αν θυμαμαι καλα το ονομα της) που ηταν θετικη, αλλα δεν πιστευε στην υπαρξη του ιου και τελικα πεθανε...νεα...
Εσύ έχεις γνωρίσει αυτούς που περιγράφεις;
Πες μου ρε φίλε να μάθω πως ήταν. Σε πιστεύω, ότι και αν πεις.
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
εχεις γνωρισει καποιον με χολερα,πανωλη,ελονοσια,εμπολα?Εσύ έχεις γνωρίσει αυτούς που περιγράφεις;
Πες μου ρε φίλε να μάθω πως ήταν. Σε πιστεύω, ότι και αν πεις.
εχεις γνωρισει μεγαλυτερο βλακα απο εσενα?
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Η άποψη μου για τον HIV είναι: αποφέρει τεράστια κέρδη η ύπαρξη ενός τέτοιου ιού, η προσωπική εμπειρία στα νοσοκομεία και στους γιατρούς αδιάψευστος μάρτυρας για το πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία μας. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το χρήμα, δεκάρα δεν δίνουν αν ζούμε η αν πεθαίνουμε. Η επίμονη προπαγάνδα καθώς και η ύπαρξη ενός τέτοιου ιού σε διάσημα πρόσωπα όπως ο μπασκετμπολίστας του NBA Μάτζικ Τζόνσον, με βάζει σε υποψίες. Από την άλλη, γι αυτό τον ιό ακούω από τότε που θυμάμαι, υπάρχει σε διαλέξεις, βιβλία, σεμινάρια, στο σχολείο, παντού, αλλά δεν γνώρισα ποτέ κάποιον που να πάσχει. Με αποτέλεσμα να έχω αμφιβολίες, απλά λέω: μήπως είναι προπαγάνδα; μήπως συμφέρει να υπάρχει ένας τέτοιος ιός ακόμα και στην φαντασία του πλήθους; λέω μήπως, δεν λέω σίγουρα, απλά αμφιβάλω. Ποτέ δεν έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο την ηπατίτιδα...
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
εχεις γνωρισει μεγαλυτερο βλακα απο εσενα?
Έχω γνωρίσει, εσένα
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.296
- Πόντοι
- 2.420
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία αυτοί που πάσχουν από hiv είναι άντρες ομοφυλόφιλοι, άμα δεν συναναστρέφεσαι με γκέι πως περιμένεις να γνωρίσεις άτομα που είναι φορείς.Η άποψη μου για τον HIV είναι: αποφέρει τεράστια κέρδη η ύπαρξη ενός τέτοιου ιού, η προσωπική εμπειρία στα νοσοκομεία και στους γιατρούς αδιάψευστος μάρτυρας για το πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία μας. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το χρήμα, δεκάρα δεν δίνουν αν ζούμε η αν πεθαίνουμε. Η επίμονη προπαγάνδα καθώς και η ύπαρξη ενός τέτοιου ιού σε διάσημα πρόσωπα όπως ο μπασκετμπολίστας του NBA Μάτζικ Τζόνσον, με βάζει σε υποψίες. Από την άλλη, γι αυτό τον ιό ακούω από τότε που θυμάμαι, υπάρχει σε διαλέξεις, βιβλία, σεμινάρια, στο σχολείο, παντού, αλλά δεν γνώρισα ποτέ κάποιον που να πάσχει. Με αποτέλεσμα να έχω αμφιβολίες, απλά λέω: μήπως είναι προπαγάνδα; μήπως συμφέρει να υπάρχει ένας τέτοιος ιός ακόμα και στην φαντασία του πλήθους; λέω μήπως, δεν λέω σίγουρα, απλά αμφιβάλω. Ποτέ δεν έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
τυπε εδώ είσαι.Καλησπέρα παιδιά..είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα στο στούντιο Λιοσίων 73Α με κοπέλα που είναι εκεί χρόνια..έκανε ελεύθερο στοματικό..έπιανε την ώρα που πήγα 10 ιωρα το βράδυ ήταν φουλ βαμμένη κλπ όπως έκανε το στομαρικο είχε γίνει ροζ το μισώ πέος μου..λογικά ήταν από το κραγιόν το οποίο ήταν αρκετό πάνω της χρωματος κόκκινο..αν ήταν αίμα θα έφευγε με το γλυψιμο που έκανε στο πέος αλλά αυτό δεν έφευγε ήταν σταθερό.ειδα μετά τα δόντια δεν είχε αίμα για να πω πως είχε αίμα μέσα στο στόμα..λέτε να κόλλησα hiv? γίνεται από το στοματικό τόσο εύκολα να κόλλησα?δεν είχε τπτ περίεργο αλλά έχει μείνει το μυαλό μου εκεί.. παρακαλώ θέλω σοβαρες αλαντησης και όχι από έξυπνους τύπου ναι έκανες ελεύθερο κόλλησες
fanta...!
Συνημμένα
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Όσο για τον κορνοιό οι ιδικοί μας λύνουν κάθε απορία.
Γράφουν: "Ποιος είναι ο τρόπος μετάδοσης του ιού;
Παρόλο που ο ιός προέρχεται από τα ζώα (και απευθύνεται σε ζώα, αυτό ξέχασαν να το γράψουν), μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η μετάδοση θεωρείται ότι γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το φτέρνισμα, το βήχα ή την εκπνοή".
Βέβαια δεν διευκρινίζουν, η τους διαφεύγει ότι στον πλανήτη υπάρχουν εκατομμύρια ζώα, η λένε σάμπως θα καταλάβει κανείς, αφού σε ζώα μιλάμε. Δεν ξέρω τι από τα δύο σκέφτηκε αυτός που το έγραψε.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Γράφουν: "Ποιος είναι ο τρόπος μετάδοσης του ιού;
Παρόλο που ο ιός προέρχεται από τα ζώα (και απευθύνεται σε ζώα, αυτό ξέχασαν να το γράψουν), μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η μετάδοση θεωρείται ότι γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το φτέρνισμα, το βήχα ή την εκπνοή".
Βέβαια δεν διευκρινίζουν, η τους διαφεύγει ότι στον πλανήτη υπάρχουν εκατομμύρια ζώα, η λένε σάμπως θα καταλάβει κανείς, αφού σε ζώα μιλάμε. Δεν ξέρω τι από τα δύο σκέφτηκε αυτός που το έγραψε.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Το κακό με τους ηλίθιους είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν μυαλό...
Δυστυχώς με εσένα, που δεν είσαι στην αποπάνω κατηγορία, είναι οτι απομονώνεις εκφράσεις, και διαβάζεις μονο αυτές που σε συμφέρουν...
《Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.》
Αυτό απλώς το πήδηξες, το προσπέρασες... Και να θυμάσαι η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη απο την αμάθεια!!
Κάτι τυπάκια σαν εσένα αριστερόφρονα (δεξιοτσεπωμένα, βολεμένα) παρασύρουν μάζες με ηλιθιότητες!!
Κατσε διάβασε 5 άρθρα σε εφημερίδα, μερικές έρευνες στα θέματα που σε απασχολούν, τράβα σε κανένα νοσοκοομείο να βρεις αυτούς που ψάχνεις...
ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ;; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ;; ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΣΟΥ;;
(ρητορικά είναι, δεν απαντάς)
Δυστυχώς με εσένα, που δεν είσαι στην αποπάνω κατηγορία, είναι οτι απομονώνεις εκφράσεις, και διαβάζεις μονο αυτές που σε συμφέρουν...
《Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.》
Αυτό απλώς το πήδηξες, το προσπέρασες... Και να θυμάσαι η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη απο την αμάθεια!!
Κάτι τυπάκια σαν εσένα αριστερόφρονα (δεξιοτσεπωμένα, βολεμένα) παρασύρουν μάζες με ηλιθιότητες!!
Κατσε διάβασε 5 άρθρα σε εφημερίδα, μερικές έρευνες στα θέματα που σε απασχολούν, τράβα σε κανένα νοσοκοομείο να βρεις αυτούς που ψάχνεις...
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 1.056
Τα 3 χαρακτηριστικα του βλακαΤο κακό με τους ηλίθιους είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν μυαλό...
1.ουδεις βλακας νομιζει οτι ειναι βλακας
2.ο βλάκας εχει πολυ μεγαλη δυναμη,τπτ δεν τον σταματα
3.ο βλακας μπορει να σου κανει ζημια χωρις να το καταλαβει
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Η άποψη μου για τον HIV είναι: αποφέρει τεράστια κέρδη η ύπαρξη ενός τέτοιου ιού, η προσωπική εμπειρία στα νοσοκομεία και στους γιατρούς αδιάψευστος μάρτυρας για το πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία μας. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το χρήμα, δεκάρα δεν δίνουν αν ζούμε η αν πεθαίνουμε. Η επίμονη προπαγάνδα καθώς και η ύπαρξη ενός τέτοιου ιού σε διάσημα πρόσωπα όπως ο μπασκετμπολίστας του NBA Μάτζικ Τζόνσον, με βάζει σε υποψίες. Από την άλλη, γι αυτό τον ιό ακούω από τότε που θυμάμαι, υπάρχει σε διαλέξεις, βιβλία, σεμινάρια, στο σχολείο, παντού, αλλά δεν γνώρισα ποτέ κάποιον που να πάσχει. Με αποτέλεσμα να έχω αμφιβολίες, απλά λέω: μήπως είναι προπαγάνδα; μήπως συμφέρει να υπάρχει ένας τέτοιος ιός ακόμα και στην φαντασία του πλήθους; λέω μήπως, δεν λέω σίγουρα, απλά αμφιβάλω. Ποτέ δεν έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Δε θα βγει κανείς να σου πει ότι έχει AIDS.Εδώ υπάρχουν άτομα που πάσχουν από ψωρίαση και το κρύβουν.Και έχω τον κολλητό μου.Το κρύβουν διότι θα στιγματιστούν,επειδή ο ανενημέρωτος κόσμος θα το μπερδέψει με την ψώρα που είναι διαφορετική ασθένεια και δε θα τους πλησιάζει κανείς.Πόσο μάλλον για το AIDS.Ο λόγος που δεν το ξέρεις είναι επειδή ο κόσμος,οι περισσότεροι,προσέχουν και δεν το κολλάνε.Αν θέλεις,πήγαινε σε κάποια χώρα στην Αφρική ή τη Λατινική Αμερική,πάρε μια πουτάνα από το δρόμο και πήδα την χωρίς προφυλακτικό.Έχεις πολλές πιθανότητες να το μάθεις από τον εαυτό σου.Αλλά είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή.Κι εγώ στην οικογένεια μου,στην ευρύτερη οικογένεια μου,δεν έχω κάποιο πρεζόνι.Πρέπει να πω ότι θάνατοι από ναρκωτικά δεν υπάρχουν;Τα ίδια έλεγαν και πολλοί για τα τροχαία μέχρι που ο χάρος χτύπησε την πόρτα τους.Αλλά ήταν αργά.
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Το κακό με τους ηλίθιους είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν μυαλό...
Τα 3 χαρακτηριστικα του βλακα
1.ουδεις βλακας νομιζει οτι ειναι βλακας
2.ο βλάκας εχει πολυ μεγαλη δυναμη,τπτ δεν τον σταματα
3.ο βλακας μπορει να σου κανει ζημια χωρις να το καταλαβει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο