Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (18 μέλη και 292 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αλλο να χαλάω 100-150 εβρά το μήνα για κορίτσια και άλλο τα ίδια για μια φορά! Κάνω τα κουμάντα μου χωρίς να γράφω ΜΑΛΑΚΙΕΣ ως απαντήσεις! +1 και για σένα
 Το θέμα είναι οτι εσυ δεν κατάλαβες την άκυρη ερώτηση που έκανες!! Κανεις δεν κανεις τα κουμάντα σου, δεν προκειται να ξοδέψεις τίποτα... Αλλη μια για εμπέδωση...  :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Ουτε την απαντηση που του δωσαμε καταλαβε το παλληκαρι.Γιαυτο παρεξηγηθηκε.
Τι να τον κανουμε δεν πειραζει.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Να σε πληροφορήσω ότι οι περισσότεροι ηλιακοί στην χώρα μας είναι κλειστού κυκλώματος όπου το νερό δεν θερμαίνεται από την κρυσταλλική πλάκα αλλά μέσα στο μπόιλερ με θερμικό εναλλάκτη... δηλαδή με ηλεκτρική αντίσταση... αυτά περι φυσικής θέρμανσης είναι σαν τον HIV... που δεν υπάρχει...
αυτο που λες δεν ειναι ηλιακος,ειναι ηλεκτρικος θερμοσιφωνας.οι ηλιακοι θερμοσιφωνες κλειστου κυκλωματος ειναι διπλης ενεργειας,η'τριπλης.1)οι διπλης ενεργειας χρησιμοποιουν ειδικο υγρο που περναει απο το πανελ ζεσταινεται κ περναει εξωτερικα απο το καζανι κ ζεσταινει το νερο,χωρις να ερχεται σε επαφη με το νερο.2)εχουν μεσα στο καζανι ηλεκτρικη αντισαση που ζεσταινει το νερο (σαν απλος θερμ/νας).Οι τριπλης ενεργειας εχουν μια επιπλεον ειδικη αντισαση που λεγεται σερμπαντινα που συνδεεται με το καλοριφερ κ οταν λειτουργει ζεσταινει το νερο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία  αυτοί που πάσχουν από hiv είναι άντρες ομοφυλόφιλοι, άμα δεν συναναστρέφεσαι με γκέι πως περιμένεις να γνωρίσεις άτομα που είναι φορείς.

Τόσο ο HIV όσο και ο κοροναϊός είναι ιοί της γρίπης μεταλλαγμένοι σε εργαστήρια βιολογικού πολέμου!

Ο ιός της γρίπης του 1980 "βαπτίστηκε" από την C.I.A ως HIV με σκοπό την τρομοκράτηση των κυναίδων και τον περιορισμό της αντρικής ομοφυλοφιλίας, ενώ ο ιός της γρίπης του 2020 "βαπτίστηκε" από τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες ως κοροναϊός και σκοπεύει στην τρομοκράτηση των λαών και στην εθελοντική υποδούλωσή τους σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση των διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι ελέγχουν και τα Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης).

Κάθε χρόνο η εποχική γρίπη εξοντώνει τουλάχιστον 300.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ έως σήμερα ο κοροναϊός έχει εξοντώσει λιγότερους από 10.000 νοσούντες!

Ο νοών νοήτω!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Τόσο ο HIV όσο και ο κοροναϊός είναι ιοί της γρίπης μεταλλαγμένοι σε εργαστήρια βιολογικού πολέμου!

Ο ιός της γρίπης του 1980 "βαπτίστηκε" από την C.I.A ως HIV με σκοπό την τρομοκράτηση των κυναίδων και τον περιορισμό της αντρικής ομοφυλοφιλίας, ενώ ο ιός της γρίπης του 2020 "βαπτίστηκε" από τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες ως κοροναϊός και σκοπεύει στην τρομοκράτηση των λαών και στην εθελοντική υποδούλωσή τους σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση των διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι ελέγχουν και τα Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης).

Κάθε χρόνο η εποχική γρίπη εξοντώνει τουλάχιστον 300.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ έως σήμερα ο κοροναϊός έχει εξοντώσει λιγότερους από 10.000 νοσούντες!

Ο νοών νοήτω!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Έτσι ακριβώς είναι. Μόλις τελειώσει το παραμύθι, θα εξαγγείλουν νέα φασιστικά μέτρα και όλοι θα λένε "Ευχαριστούμε που μας σώσατε".
Τόσο ζώα είναι όλοι.
Μερικές φορές απορώ πώς αναπνέουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
..."βαπτίστηκε" από τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες ως κοροναϊός...
    Τουλάχιστον μας έλυσες μια απορρία, κορωνοϊός ή κοροναϊός... πες οτι οι κινέζοι έχουν το όνομα καθόμαστε και παιδευόμαστε!!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
    Τουλάχιστον μας έλυσες μια απορρία, κορωνοϊός ή κοροναϊός... πες οτι οι κινέζοι έχουν το όνομα καθόμαστε και παιδευόμαστε!!

Ο Μπαμπινιώτης είπε ότι το σωστό είναι "κορονοϊός", διότι το "α" του coronavirus μετατρέπεται σε "ο": δεν λέμε τοματασαλάτα, ούτε πατατασαλάτα, αλλά πατατοσαλάτα και τοματοσαλάτα. Έτσι κι ο κοροναϊός πρέπει να γίνει κορονοϊός.

Έλα όμως που οι επιστήμονες χρησιμοποιούσαν ήδη τον όρο κοροναϊός και τον είχαν καθιερώσει πολύ προτού βγει ο σοφός απ' την τρύπα του για να διδάξει την ορθότητα των γραμματικών κανόνων στους αδαείς.

Το ότι οι απόψεις κι οι γνώμες διίστανται σχετικά με την καθημερινή χρήση της γλώσσας δεν σημαίνει ότι είμαστε αμαθείς, αλλά ότι η χρήση της γλώσσας έχει γίνει ένα τεχνικό ζήτημα. Στην επαρχία δεν σκέφτεται κανείς πριν μιλήσει και τα λέει όλα σωστά. Εκεί τα λάθη εμπίπτουν στις διαφορές διαλέκτου, στην επινοητικότητα του ομιλούντος κλπ

Εγώ τον λέω κοροναϊό γιατί έτσι το πρωτοείπα και στηρίζω μ' αυτό τον τρόπο και τους γιατρούς που ασχολούνταν με το θέμα προτού ασχοληθεί ο σοφός.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Έτσι ακριβώς είναι. Μόλις τελειώσει το παραμύθι, θα εξαγγείλουν νέα φασιστικά δημοκρατικά μέτρα και όλοι θα λένε "Ευχαριστούμε που μας σώσατε".
Τόσο ζώα είναι όλοι.

:thumbsup:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Έτσι ακριβώς είναι. Μόλις τελειώσει το παραμύθι, θα εξαγγείλουν νέα φασιστικά μέτρα και όλοι θα λένε "Ευχαριστούμε που μας σώσατε".
Τόσο ζώα είναι όλοι.
Σταματήστε να είστε καθυστερημένοι συνωμοσιολογοι.
Την πανουκλα και τον εμπολα σε εργαστήρια τις δημιουργησε η νεα ταξη πραγματων?
Συνελθετε και προσπαθηστε να μην πιστευετε την καθε λιακοπουλικη βλακεια που διαβαζετε στο ίντερνετ

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Μήπως έγινε κάνα θαύμα και άνοιξε καμία λάμπα;

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πριν από δέκα χρόνια, ήμουν ένας από εσάς, ένας αδιάφορος δημοκρατικός πολίτης. Όλη μου η μόρφωση προερχόταν από τις ταινίες, ντοκιμαντέρ, σχολικά βιβλία, πορνοπεριοδικά και περιοδικά γενικός. Οι θεωρίες μου: δεν ακολουθώ κανένα θρησκευτικό δόγμα. Αφού ο θεός ευθύνεται για ότι καλό άρα ευθύνεται και για ότι κακό. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν αφού δεν ζούσα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να περνάω καλά αφού μια μέρα θα πεθάνω. Γίνεται να κάνω ότι γουστάρω χωρίς να λογαριάζω κανέναν. Όταν πεθάνω θα γίνω αυτό που ήμουν πριν γεννηθώ, οπότε δεν αξίζει να χολοσκάω. Για όποια απορία έχω απλά έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ προκειμένου να μορφωθώ. Έτσι, πορευόμουν εντελώς αδιάφορος για το τι συμβαίνει. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν πολύ τυχερός που δεν έζησα το χάος του πολέμου, τους βάναυσους δικτάτορες να με καταπιέζουν και ονειροβατούσα ότι σήμερα σε μια ειρηνική κοινωνία με τόσες απολαύσεις όλα ασχολούνται με το πως θα με κάνουν ποιο ευτυχισμένο.

Το 2010 προσγειώθηκα απότομα, ξύπνησα απ το όνειρο που ζούσα. Η κρίση με έκανε να τρομάξω, ίσως περισσότερο από εσάς, με αποτέλεσμα να αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνω τι τελικά είναι όλο αυτό που συμβαίνει. Μέρα με την μέρα, όσο εμβάθυνα ανακάλυπτα ότι όσα ήξερα μέχρι τώρα ήταν απλά ένα ωραίο ψεύτικο παραμύθι. Οι λέξης: πρόοδος, ανάπτυξη, ελευθερία, όραμα κοκ που μέχρι τώρα με καθοδηγούσαν δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια αοριστία χωρίς να σημαίνουν τίποτα το συγκεκριμένο. Ο καθείς της εκλαμβάνει διαφορετικά.

Δεν ήξερα να γράφω, δεν ήξερα να σκέφτομαι, δεν ήξερα να εκφράζομε, δεν ήξερα να διεκδικώ το δίκιο μου, στην ουσία ήμουν ένα άθλιο σκουπίδι. Έτσι, σιγά σιγά άρχισα να φροντίζω για την μόρφωση μου, πρώτο βιβλίο Πλάτων "πολιτεία", μακράν ένα από τα ωραιότερα βιβλία. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, φρόντισα να θωρακίσω τον εαυτό μου τόσο ώστε πλέων να μπορώ να ξεχωρίζω το ψέμα από την αλήθεια, έμαθα περί πολιτικής, έμαθα να γράφω, έμαθα να σκέφτομαι, έμαθα να αγωνίζομαι, έμαθα να μην φοβάμαι, έμαθα να ζω ελεύθερος πραγματικά!!

Ξέρω ότι οι συνάνθρωποι μου δεν είναι χαζοί και ενδεχομένως οι περισσότεροι να έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από εμένα. Ξέρω ότι οι συνάνθρωποι μου έχουν πέσει θύματα μιας άθλιας προπαγάνδας. Το ότι έτυχε εγώ να ελευθερωθώ απ το δεσμωτήριο δεν σημαίνει ότι είμαι ποιο έξυπνος απ τους δεσμώτες. Ξέρω ότι όταν γράφω κάτι αντίθετο απ το ότι μας έμαθαν θα υπάρχει αντίδραση. Γενικά παρατήρησα ότι οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν εκεί κάτω στην σπηλιά, όταν η πραγματικότητα ξεπροβάλει τρομάζουν.

Κύριοι, οι εικόνες που προβάλουν οι οθόνες είναι ψεύτικες, οι ήχοι και τα μηνύματα που σπέρνουν εξυπηρετούν συμφέροντα. Μην ακούτε κανέναν, μην βλέπεται τίποτα, ούτε εμένα. Προσπαθήστε τώρα να αναπτύξετε την μόρφωση σας, προσπαθήστε να μάθετε να διαβάζεται και να καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που διαβάζετε, αν είναι σκουπίδι η είναι ωφέλιμο. Δεν υπάρχει ευαγγέλιο, όλα είναι προς εξέταση. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έγινε και ότι μια μέρα θα πεθάνουμε, όλα τα άλλα είναι πιθανά.  :hi:      

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πριν από δέκα χρόνια, ήμουν ένας από εσάς, ένας αδιάφορος δημοκρατικός πολίτης. Όλη μου η μόρφωση προερχόταν από τις ταινίες, ντοκιμαντέρ, σχολικά βιβλία, πορνοπεριοδικά και περιοδικά γενικός. Οι θεωρίες μου: δεν ακολουθώ κανένα θρησκευτικό δόγμα. Αφού ο θεός ευθύνεται για ότι καλό άρα ευθύνεται και για ότι κακό. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν αφού δεν ζούσα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να περνάω καλά αφού μια μέρα θα πεθάνω. Γίνεται να κάνω ότι γουστάρω χωρίς να λογαριάζω κανέναν. Όταν πεθάνω θα γίνω αυτό που ήμουν πριν γεννηθώ, οπότε δεν αξίζει να χολοσκάω. Για όποια απορία έχω απλά έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ προκειμένου να μορφωθώ. Έτσι, πορευόμουν εντελώς αδιάφορος για το τι συμβαίνει. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν πολύ τυχερός που δεν έζησα το χάος του πολέμου, τους βάναυσους δικτάτορες να με καταπιέζουν και ονειροβατούσα ότι σήμερα σε μια ειρηνική κοινωνία με τόσες απολαύσεις όλα ασχολούνται με το πως θα με κάνουν ποιο ευτυχισμένο.

Το 2010 προσγειώθηκα απότομα, ξύπνησα απ το όνειρο που ζούσα. Η κρίση με έκανε να τρομάξω, ίσως περισσότερο από εσάς, με αποτέλεσμα να αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνω τι τελικά είναι όλο αυτό που συμβαίνει. Μέρα με την μέρα, όσο εμβάθυνα ανακάλυπτα ότι όσα ήξερα μέχρι τώρα ήταν απλά ένα ωραίο ψεύτικο παραμύθι. Οι λέξης: πρόοδος, ανάπτυξη, ελευθερία, όραμα κοκ που μέχρι τώρα με καθοδηγούσαν δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια αοριστία χωρίς να σημαίνουν τίποτα το συγκεκριμένο. Ο καθείς της εκλαμβάνει διαφορετικά.

Δεν ήξερα να γράφω, δεν ήξερα να σκέφτομαι, δεν ήξερα να εκφράζομε, δεν ήξερα να διεκδικώ το δίκιο μου, στην ουσία ήμουν ένα άθλιο σκουπίδι. Έτσι, σιγά σιγά άρχισα να φροντίζω για την μόρφωση μου, πρώτο βιβλίο Πλάτων "πολιτεία", μακράν ένα από τα ωραιότερα βιβλία. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, φρόντισα να θωρακίσω τον εαυτό μου τόσο ώστε πλέων να μπορώ να ξεχωρίζω το ψέμα από την αλήθεια, έμαθα περί πολιτικής, έμαθα να γράφω, έμαθα να σκέφτομαι, έμαθα να αγωνίζομαι, έμαθα να μην φοβάμαι, έμαθα να ζω ελεύθερος πραγματικά!!

Ξέρω ότι οι συνάνθρωποι μου δεν είναι χαζοί και ενδεχομένως οι περισσότεροι να έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από εμένα. Ξέρω ότι οι συνάνθρωποι μου έχουν πέσει θύματα μιας άθλιας προπαγάνδας. Το ότι έτυχε εγώ να ελευθερωθώ απ το δεσμωτήριο δεν σημαίνει ότι είμαι ποιο έξυπνος απ τους δεσμώτες. Ξέρω ότι όταν γράφω κάτι αντίθετο απ το ότι μας έμαθαν θα υπάρχει αντίδραση. Γενικά παρατήρησα ότι οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν εκεί κάτω στην σπηλιά, όταν η πραγματικότητα ξεπροβάλει τρομάζουν.

Κύριοι, οι εικόνες που προβάλουν οι οθόνες είναι ψεύτικες, οι ήχοι και τα μηνύματα που σπέρνουν εξυπηρετούν συμφέροντα. Μην ακούτε κανέναν, μην βλέπεται τίποτα, ούτε εμένα. Προσπαθήστε τώρα να αναπτύξετε την μόρφωση σας, προσπαθήστε να μάθετε να διαβάζεται και να καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που διαβάζετε, αν είναι σκουπίδι η είναι ωφέλιμο. Δεν υπάρχει ευαγγέλιο, όλα είναι προς εξέταση. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έγινε και ότι μια μέρα θα πεθάνουμε, όλα τα άλλα είναι πιθανά.  :hi:     

εγώ εσένα σε πάω!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

η κριση και το γρηγορο ιντερνετ σε εκαναν εναν λοστρε καθυστερημενο συνωμοσιολογο

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
η κριση και το γρηγορο ιντερνετ σε εκαναν εναν λοστρε καθυστερημενο συνωμοσιολογο

Ενδεχομένως, τι σημαίνει συνωμοσιολόγος; Να σου πω αν πράγματι είμαι, για τα άλλα σίγουρα είμαι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ενδεχομένως, τι σημαίνει συνωμοσιολόγος; Να σου πω αν πράγματι είμαι, για τα άλλα σίγουρα είμαι.
στη δικη του περιπτωση ειναι αυτος που χαφτει και αναπαραγει τις θεωριες συνωμοσιας.
π.χ το AIDS δεν υπαρχει,ο COVID-19 ειναι κατασκευασμα καποιων κακων για να μας σκοτωσουν ή ο,τι αλλο εχει ειπωθει αυτες τις μερες,οι κακοι Ευρωπαιοι φταινε για ολα τα κακα της Ελλαδας κτλ.
Και δυστυχως δεν εισαι μονος στις μερες μας.
Καποτε αυτα τα πιστευαν οσοι αγοραζαν βιβλια Λιακοπουλου-Φουρακη κ.α
Σημερα με το γρηγορο ιντερνετ και τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης,βλεπεις ολο και περισσοτερους να πεφτουν θυματα τετοιων ανοησιων.
Απορω πως γινεται να μην εχετε τη στοιχειωδη κριτικη σκεψη και να μην κανετε ενα fact check

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
στη δικη του περιπτωση ειναι αυτος που χαφτει και αναπαραγει τις θεωριες συνωμοσιας.
π.χ το AIDS δεν υπαρχει,ο COVID-19 ειναι κατασκευασμα καποιων κακων για να μας σκοτωσουν ή ο,τι αλλο εχει ειπωθει αυτες τις μερες,οι κακοι Ευρωπαιοι φταινε για ολα τα κακα της Ελλαδας κτλ.
Και δυστυχως δεν εισαι μονος στις μερες μας.

Ότι έχω γράψει υπάρχει, που έγραψα εγώ ότι ο COVID και το AIDS είναι κατασκεύασμα κάποιων κακών για να μας σκοτώνουν;
Ούτε έγραψα ποτέ οι κακοί Ευρωπαίοι φταίνε για όλα τα κακά της Ελλάδας κτλ.
Το τι γράφουν και το τι διαβάζεις δεν με απασχολεί, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των δικό μου λόγων και γραπτών.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Αλλάξτε θρεντ και πηγαίντε στις επιστήμες του φόρουμ ,μπαίνουμε να διαβάσουμε για μια ελπίδα η μια χαζομάρα για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.Υπαρχει επίπεδο καλό στο σάιτ το καταλαβαμε

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Ότι έχω γράψει υπάρχει, που έγραψα εγώ ότι ο COVID και το AIDS είναι κατασκεύασμα κάποιων κακών για να μας σκοτώνουν;
Ούτε έγραψα ποτέ οι κακοί Ευρωπαίοι φταίνε για όλα τα κακά της Ελλάδας κτλ.
Το τι γράφουν και το τι διαβάζεις δεν με απασχολεί, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των δικό μου λόγων και γραπτών.

ρε φίλε μιλάμε έχεις γαμήσει τελείως το θρεντ με τις μαλακίες που γράφεις! βλέπεις τι κράξιμο έχεις φάει, παρόλα αυτά εσύ ακάθεκτος, εκεί το χαβά σου! Τουλάχιστον άνοιξε καινούγιο θρεντ ρε σπαμάρισμα! Εδώ είναι για άλλο θέμα, όχι για το τι πιστεύει ο κάθε πικραμένος για τους ιούς (????) οκ μαν?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom