kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ρε ο κορονοιός πονάει; Αυτό δεν ξέρω.
άμα πονάει φοβάμαι...
άμα πονάει φοβάμαι...
Όπως κατάλαβες κάνω χιούμορ κακής ποιότητας. Δυστυχώς μετά από 15 χρόνια γάμου πιο πολύ με φτιάχνει ο καναπές στο σαλόνι παρά η συμβία μου ;)μετά από κάποια χρόνια, δεν την βλέπεις ερωτικά. Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το εργαλείο.
Ρε μάστορα δεν μιλάμε για σενάρια ή θεωρίες συνωμοσίας μιλάμε για απτή και ζώσα πραγματικότητα. Μην μπερδεύεις την απείθεια σε κάτι που είναι προφανές πως πρέπει να ληφθούν μέτρα με την επαναστατικότητα σε νόμους και κανόνες που εκ της φύσεως τους δρουν περιοριστικά. Το υπάρχον κοινωνικό συμβόλαιο δεν διαρρηγνύεται με ατομικές εξεγέρσεις και μάλιστα σε θέματα που εκ της φύσεως τους πρέπει να δρουν ενωτικά αλλά με οργανωμένο σχέδιο και όραμα για κάτι καλύτερο από την υπάρχουσα πραγματικότηταΡε μάγκες το λέω όσο ποιο απλά γίνεται: δεν φοβάμαι τον κορονοιό, δεν με απασχολεί υπάρχει η όχι.
Γράφω στα παππάρια μου ΜΜΕ και κυβέρνηση.
Ας κάνουν τη προπαγάνδα τους και ας εξαπατούν, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Την τακτική την ξέρω, όσοι πείθονται οι άλλοι με την βία, ανήκω στην δεύτερη ομάδα.
Δεν γίνεται να το πω ποιο απλά.
Και δεν με λες, το έχεις αναπτύξει σε βάθος;; μπορείς να μας προτείνεις νέες στάσεις;; μου αρέσει να διευρύνω τους ορίζοντες μου...Όπως κατάλαβες κάνω χιούμορ κακής ποιότητας. Δυστυχώς μετά από 15 χρόνια γάμου πιο πολύ με φτιάχνει ο καναπές στο σαλόνι παρά η συμβία μου ;)
αδελφέ ξαπλώνω επάνω του και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, σίγουρη ικανοποίηση χαχαχαΚαι δεν με λες, το έχεις αναπτύξει σε βάθος;; μπορείς να μας προτείνεις νέες στάσεις;; μου αρέσει να διευρύνω τους ορίζοντες μου...
τι και καλα οτι θα τις γαμησεις εσυ; αμα στα κανει μπαλονια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και μουναρα να ειναι δεν εχεις ψυχολογια να την γαμησεις .. μν τους εχεις για μαλακεςΧαίρομαι αφανταστα που υπάρχουν πολλοί που δεν γαμάνε τις γυναίκες τους. ;) ;)
αδελφέ ξαπλώνω επάνω του και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, σίγουρη ικανοποίηση χαχαχα
εδω δεν ξερουν οι επιστημονες με σιγουρια,ξερεις εσυ?Όποιος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με τον κορονοιό σε βδομάδες η μήνες είναι βαθιά νυχτωμένος.
Η καραμέλα αυτή θα κρατήσει χρόνια, τώρα είναι μόνο η αρχή, η κατάσταση θα επιδεινώνετε μέρα με την μέρα και ένας θεός ξέρει που θα καταλήξει.
Εδώ είμαστε να τα λέμε.
Θα γελάς που θα είσαι η αιτία να μεταδωσεις τον θανατο; και που εξαιτίας σου θα πεθάνει ένας άλλος άνθρωπος;
Αν όντως το πιστεύεις είσαι επικίνδυνος και έχεις θέματα..
Σιγά σιγά να συνηθίζεται ότι θα πηγαίνετε μόνο με τις γυναίκες σας οι παντρεμένοι, συνηθίστε τα κλειστά μπουρδέλα και αρχίστε από τώρα να ψάχνετε στις στάνες ερωτικό σύντροφο.
Όποιος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με τον κορονοιό σε βδομάδες η μήνες είναι βαθιά νυχτωμένος.
Η καραμέλα αυτή θα κρατήσει χρόνια, τώρα είναι μόνο η αρχή, η κατάσταση θα επιδεινώνετε μέρα με την μέρα και ένας θεός ξέρει που θα καταλήξει.
Εδώ είμαστε να τα λέμε.