Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (20 μέλη και 187 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε ο κορονοιός πονάει; Αυτό δεν ξέρω.
άμα πονάει φοβάμαι...

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Τα συμπτώματα του κορονοϊού είναι τα εξής : βήχας, πυρετός, δυσκολία στην αναπνοή.

Μεταδίδεται 2-14 ημέρες μετά την επαφή με παθών άτομο.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
μετά από κάποια χρόνια, δεν την βλέπεις ερωτικά. Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το εργαλείο.
Όπως κατάλαβες κάνω χιούμορ κακής ποιότητας. Δυστυχώς μετά από 15 χρόνια γάμου πιο πολύ με φτιάχνει ο καναπές στο σαλόνι παρά η συμβία μου :2funny: ;) :2funny:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ρε μάγκες το λέω όσο ποιο απλά γίνεται: δεν φοβάμαι τον κορονοιό, δεν με απασχολεί υπάρχει η όχι.
Γράφω στα παππάρια μου ΜΜΕ και κυβέρνηση.
Ας κάνουν τη προπαγάνδα τους και ας εξαπατούν, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Την τακτική την ξέρω, όσοι πείθονται οι άλλοι με την βία, ανήκω στην δεύτερη ομάδα.
Δεν γίνεται να το πω ποιο απλά.  :hi:
:orchestra:
Ρε μάστορα δεν μιλάμε για σενάρια ή θεωρίες συνωμοσίας μιλάμε για απτή και ζώσα πραγματικότητα. Μην μπερδεύεις την απείθεια σε κάτι που είναι προφανές πως πρέπει να ληφθούν μέτρα με την επαναστατικότητα σε νόμους και κανόνες που εκ της φύσεως τους δρουν περιοριστικά. Το υπάρχον κοινωνικό συμβόλαιο δεν διαρρηγνύεται με ατομικές εξεγέρσεις και μάλιστα σε θέματα που εκ της φύσεως τους πρέπει να δρουν ενωτικά αλλά με οργανωμένο σχέδιο και όραμα για κάτι καλύτερο από την υπάρχουσα πραγματικότητα

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
λίγο πριν τα τελευταία στάδια τύπε δεν μπορείς να αναπνεύσεις και σκας από έλειψη οξυγόνου.
Αυτό βέβαια σε όσους δεν αντέχουν και δεν την σκαπουλάρουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Όπως κατάλαβες κάνω χιούμορ κακής ποιότητας. Δυστυχώς μετά από 15 χρόνια γάμου πιο πολύ με φτιάχνει ο καναπές στο σαλόνι παρά η συμβία μου :2funny: ;) :2funny:
    Και δεν με λες, το έχεις αναπτύξει σε βάθος;; μπορείς να μας προτείνεις νέες στάσεις;; μου αρέσει να διευρύνω τους ορίζοντες μου...

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
    Και δεν με λες, το έχεις αναπτύξει σε βάθος;; μπορείς να μας προτείνεις νέες στάσεις;; μου αρέσει να διευρύνω τους ορίζοντες μου...
αδελφέ ξαπλώνω επάνω του και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, σίγουρη ικανοποίηση χαχαχα

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Χαίρομαι αφανταστα που υπάρχουν πολλοί που δεν γαμάνε τις γυναίκες τους. :rockon: :rockon: ;) ;)
τι και καλα οτι θα τις γαμησεις εσυ; αμα στα κανει μπαλονια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και μουναρα να ειναι δεν εχεις ψυχολογια να την γαμησεις .. μν τους εχεις για μαλακες
λοιπον αυτους που δεν τις γαμανε ..και εσυ η ο καθε  εσυ πονηρος που τις πηδας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
αδελφέ ξαπλώνω επάνω του και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, σίγουρη ικανοποίηση χαχαχα
tenor.gif
Στάση Patrick δηλαδή...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Σιγά σιγά να συνηθίζεται ότι θα πηγαίνετε μόνο με τις γυναίκες σας οι παντρεμένοι, συνηθίστε τα κλειστά μπουρδέλα και αρχίστε από τώρα να ψάχνετε στις στάνες ερωτικό σύντροφο.
Όποιος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με τον κορονοιό σε βδομάδες η μήνες είναι βαθιά νυχτωμένος.
Η καραμέλα αυτή θα κρατήσει χρόνια, τώρα είναι μόνο η αρχή, η κατάσταση θα επιδεινώνετε μέρα με την μέρα και ένας θεός ξέρει που θα καταλήξει.
Εδώ είμαστε να τα λέμε.  :hi:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
2019:
Πίσω απ'το τιμόνι κάνω business
Μέσα στην Αθήνα κάνω business
Όλοι μας δουλεύουμε τις νύχτες
Τρώω τα λεφτά μου στις πουτάνες και τα sneakers

2020:
Ακυρο μαγγες...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Όποιος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με τον κορονοιό σε βδομάδες η μήνες είναι βαθιά νυχτωμένος.
Η καραμέλα αυτή θα κρατήσει χρόνια, τώρα είναι μόνο η αρχή, η κατάσταση θα επιδεινώνετε μέρα με την μέρα και ένας θεός ξέρει που θα καταλήξει.
εδω δεν ξερουν οι επιστημονες με σιγουρια,ξερεις εσυ?
ενας ψεκασμενος χρηστης του μπουρδελα.κομ?
εισαι ασχετος και βλαξ,το μονο που καταφερνεις με αυτα που γραφεις ειναι να γελοιοποιεισαι.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, πειραματικό φάρμακο για τον έμπολα δείχνει να είναι σχετικά αποτελεσματικό και έχει εισαχθεί για τη χορήγηση σε τρία άτομα ως μερος τριπλού σχεδιασμού.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Δηλαδή εμείς οι ανύπαντροι και αδέσμευτοι που θα γαμήσουμε;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Σιγά σιγά να συνηθίζεται ότι θα πηγαίνετε μόνο με τις γυναίκες σας οι παντρεμένοι, συνηθίστε τα κλειστά μπουρδέλα και αρχίστε από τώρα να ψάχνετε στις στάνες ερωτικό σύντροφο.

τα μουνοπανα θα μας κανουν γιδογαμηδες αντι να ειμαστε εθνογαμηστες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom