Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (5 μέλη και 135 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Οπότε σαν συμπέρασμα, σύκρινε τον κορωνοϊό με χολέρα, πανούκλα, νόσο των χοίρων... και όχι με τον καρκίνο, ισως εκεί βρείς τις απαντήσεις που ψάχνεις!!

Άλλο ρώτησα άλλο απαντήσατε.
Ενδεχομένως να μην γνωρίζεται τα σύνολα, δεκτό.
Απ το συγγενικό σας περιβάλλον πόσοι έφυγαν από καρκίνο η από τροχαίο και πόσοι έφυγαν από κορονοιό;
Απ το δικό μου περιβάλλον, πριν ακόμα γεννηθώ ο παππούς μου έφυγε από καρκίνο, ο θείος μου επίσης, γνωστοί, φίλοι συγγενείς ο ένας μετά τον άλλον. Που ήταν τότε το κράτος; Ποιο προτώγνορο μέτρο πήρε; Το ΚΟΚ που λέτε είναι ένα μέτρο πρόληψης του τύπου: όποιος δεν πλένει τα χέρια του πρόστιμο 100 ευρό. Το προτώγνορο μέτρο πρόληψης τύπου κορονοιού θα ήταν: η απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ. Γιατί δεν πήρε το κράτος αυτό το μέτρο με αποτέλεσμα να χαθούν άδικα τόσες ζωές, αφού ενδιαφέρεται τόσο για την υγεία μας;
Φίλτατε, περισσότερο από εμένα για εμένα δεν ενδιαφέρεται ούτε το κράτος ούτε κανείς. Δεν δέχομαι να επιβάλουν πράγματα με την δικαιολογία κάποιου δήθεν ιού. Θέλουν να κλείσουν τα μπουρδέλα, στάδια, καφετέριες, κλαμπ κτλ. Δεκτό, ούτως η άλλος δεν με επηρεάζει αυτό, αλλά όχι επειδή έτσι το θέλουν οι ξένοι. Δεν δέχομαι πριν 10 χρόνια να μου κλείνουν τις τράπεζες για μία δήθεν κρίση, τώρα έχουμε τον κορονοιό, μετά από 10 χρόνια κάτι άλλο. Αυτό δεν το δέχομαι, θα γαμήσω όποτε θέλουν αυτοί, θα φάω αν και όποτε θέλουν αυτοί, την περιουσία μου θα την διαχειρίζονται όπως και όποτε θέλουν αυτοί. ΟΧΙ!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Ξέρεις τι ποσά κοστίζουν οι έρευνες για τον καρκίνο; και όμως γίνονται... Ξέρεις πόσο κοστίζουν τα φάρμακα για μια χημειοθεραπεία; και όμως καλύπτονται... Το ότι δεν έχουν βρει το οριστικό φάρμακο κατά του καρκίνου δεν πάει να πει οτι κωφεύουν, ή κλείνουν τα μάτια...

Νομίζω αρκετά για σήμερα!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
μια μικρη παρενθεση στην τροπη που εχει παρει το thread, αν και ηταν αναμενωμενο.

οποιος γουσταρει τελευταια τσαρκα after-midnight, να το ευχαριστηθουμε εστω για τελευταια φορα βρε αδερφια, ειμαι μεσα. ας στειλει μηνυμα να συνενοηθουμε για το meeting. μενω νοτια.

ευχαριστω, μπορειτε να συνεχισετε...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Δεν γίνεται να αφήσω στην άκρη τα υπαρκτά και να ασχολούμαι με τα υποθετικά. Δεν έζησα, πανούκλα, χολέρα,τύφο κοκ. Δεν γνώρισα κάποιον να πεθάνει από αυτά, αντιθέτως ο ίδιος έπεσα θύμα αυτού του κράτους που κόπτετε για την υγεία μου και ξύπνησα στο νοσοκομείο, διότι μια τεράστια λακούβα είχαν ξεχάσει να την κλείσουν. Δεν μιλάμε για τον ψωλιμανολαδοιό η όπως αλλιώς που ήρθε από τα βάθη της ινδίας και δεν ξέρω από που αλλού. Δεν μιλάμε για αν, μιλάμε για υπαρκτά πράγματα.
Αν εγώ τώρα βγω και πω: είμαι στο τελευταίο στάδιο καρκίνου δεν θα ενδιαφερθεί κανείς.
Αν πω: έχω κορονοιό, θα γίνει χαμός, κανάλια, τηλεοράσεις γιατροί θα ασχολούνται λες και αν κάποιος πεθαίνει από καρκίνο έχει διαφορά η μικρότερη αξία.
Αυτή η τόσο ευεσθήσια είναι προκλητική, ιδικά αν προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου ευέσθητοι. ΤΕΛΟΣ.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
    Ξέρεις τι ποσά κοστίζουν οι έρευνες για τον καρκίνο; και όμως γίνονται... Ξέρεις πόσο κοστίζουν τα φάρμακα για μια χημειοθεραπεία; και όμως καλύπτονται... Το ότι δεν έχουν βρει το οριστικό φάρμακο κατά του καρκίνου δεν πάει να πει οτι κωφεύουν, ή κλείνουν τα μάτια...

Νομίζω αρκετά για σήμερα!!

Για να τα γράφεις αυτά προφανώς δεν έχεις ζήσει την εμπειρία του νοσοκομείου. Όταν ζήσεις, που πραγματικά δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση, το πόσο πραγματικά το κράτος ενδιαφέρεται για την υγεία σου τότε θα καταλάβεις.
Σε αφήνω να ζεις στο αγγελικά πλασμένο κόσμο και εύχομαι να μην βγεις ποτέ από εκεί!! Να μην γνωρίσεις ποτέ το πραγματικό πρόσωπο αυτού του κράτους. Να είσαι πάντα καλά φίλε!!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μιλάμε για την μεγαλύτερη επιδημία μετά την ισπανική γρίπη του 1918 η οποία οδήγησε στο θάνατο 20 εκατομμύρια άνθρώπους. Έχουμε μπει πλέον σε αχαρτογράφητα νερά και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Εάν δε ο ιός μεταλλαχθεί σε πιο θανατηφόρα μορφή πράγμα που δεν αποκλείεται σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα θα ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις που μόνο σε αποκαλυπτικές ταινίες έχουμε παρακολουθήσει. Ας σοβαρευτούμε όλοι και ας οπλιστούμε με θάρρος και υπομονή ευχόμενοι όσο συντομότερα γίνεται να επανέλθει η φυσιολογική ροή στη ζωή μας. Όσον αφορά στο κλείσιμο των οίκων ανοχής είναι αστείο να συζητά κανείς αν έπρεπε να γίνει ή όχι. Καλό κουράγιο σε όλους και να προσέχετε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Κοίτα πως έχουν γίνει γατάκια όλοι οι βαρύμαγκες για ένα τόσο δα μικροβιάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Έχεις σκέψεις και ανησυχίες δεν θα στις πω λανθασμένες απλώς είναι μπερδεμένες μεταξύ τους. Οι έρευνες γενικότερα βασίζονται πάνω σε ικανοποιητικό δείγμα, τετοιο δείγμα που κανένας απο την προσωπική του εμειρία δεν μπορεί να τις προσβάλει. Οι έρευνες, και τα ιστορικά γεγονότα είναι δεδομένα, υπαρκτες καταστάσεις, δεν είναι υποθέσεις ούτε προφητείες!!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γειά χαρά οι ώρες είναι κρίσιμες και η προτεραιότητα του κράτους και της οργανωμένης πολιτείας πρέπει να είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας οπότε η απόφαση για το κλείσιμο και των οίκων είναι σωστή δεν γινόταν κάτι διαφορετικό.
Ο Νόμος πρέπει να εφαρμοστεί για όσο διάστημα χρειάζεται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στα φαγάδικα απαγορεψαν να καθεσαι. ντελιβερι για σπιτι είναι νομιμο όμως, όπως και να το παρεις για το σπιτι αντι να καθεσαι να συνωστίζεσαι στο μαγαζι.

μηπως είναι καιρος να αλλαξει ο νομος και να επιτραπει η πιατσα και η κατ'οικον πορνεια όπως σε άλλες χωρες.

πχ σωστα από αποψεις υγειινης δεν μπαινουν σε κλειστους χωρους οι πελατες ιεροδουλων στην ιταλια αλλα ψωνιζουν από το δρομο.

το ιδιο νομιμα το ειδα να δουλευει μια χαρα και στην ελβετια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κοίτα πως έχουν γίνει γατάκια όλοι οι βαρύμαγκες για ένα τόσο δα μικροβιάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

Ένα τόσο δα μικροβιάκι για τον βαρύμαγκα, ο οποίος δεν θα πάθει και τίποτα. Τον παππού όμως που θα τον κολλήσει, θα πεθάνει!

Τι? Στ' αρχίδια σου?

ΟΚ! :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Γειά χαρά οι ώρες είναι κρίσιμες και η προτεραιότητα του κράτους και της οργανωμένης πολιτείας πρέπει να είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας οπότε η απόφαση για το κλείσιμο και των οίκων είναι σωστή δεν γινόταν κάτι διαφορετικό.
Ο Νόμος πρέπει να εφαρμοστεί για όσο διάστημα χρειάζεται
Κατσε ρε τυπε,εδω μεσα εχει πρεζακια με τα μπουρδελα που τα ομονοιακα ζομπι που παιρνουν ηρωινη και απο τα νυχια των δαχτυλων μοιαζουν επιστημονες του CERN μπροστα τους.
που θα πανε ολα τα ναυαγια :think:
:S :S :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κατσε ρε τυπε,εδω μεσα εχει πρεζακια με τα μπουρδελα που τα ομονοιακα ζομπι που παιρνουν ηρωινη και απο τα νυχια των δαχτυλων μοιαζουν επιστημονες του CERN μπροστα τους.
που θα πανε ολα τα ναυαγια :think:
:S :S :S
Ξέρεις τι έχει να γίνει τώρα ; Το 65% των ιερόδουλων θα βγει στις πιάτσες ... και το υπόλοιπο θα δουλεύει με τηλέφωνο κατοίκων ... Όπως και να έχει αυτή η πανδημία αναφέρεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη !!! Δεν θέλω να καταστροφολογω αλλά αν όντως υσχιει έρχονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα ...Τότε όλα όσα έγιναν ήταν φρικτά ... όλα ανεξέλεγκτα με τραγικό τέλος ..!!  Προσωπικά Εύχομαι να πάνε όλα καλά να σταματηση όταν ανέβουν οι θερμοκρασίες και να έχουμε όλοι υγεία !!!

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα...Εσεις και το πιο ισχυρό ανοσοποιητικό να έχετε...Καποιος ή καποια στην οικογένεια σας θα ειναι σε ευπαθή ομαδα και δεν νομιζω να θελει κανεις μας να τον κολλησει...Η μεταδοτικότητα τ ιού τρομάζει...Απο 4.5 μέτρα αποσταση! Προτιμω να κλειστώ σπίτι να με φαει η μαλακια και να εχω την υγεία μ εγω και τα ατομα που αγαπω...Παρα να ρισκάρω να γαμησω μια ιερόδουλη και να τρέμω για 15 μερες μη τυχόν κολλησα τπτ....Ας κανουμε ολοι μας υπομονη και ας δείξουμε την υπευθυνότητα που χριεαζεται....
Υ.Γ όσοι μου στειλανε πμ για τον τυπα που φερμαρει φυλής...Σας Ευχαριστω....Οταν επιστρέψουμε με το καλο στις βόλτες μας...Μαυρο φίδι που τον έφαγε...

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Στ' αρχίδια μου?
Όχι βέβαια.
Θα γελάω κιόλας
:2funny: :2funny: :2funny:

Θα γελάς που θα είσαι η αιτία να μεταδωσεις τον θανατο; και που εξαιτίας σου θα πεθάνει ένας άλλος άνθρωπος;

Αν όντως το πιστεύεις είσαι επικίνδυνος και έχεις θέματα..

• Like

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δεν γίνεται να αφήσω στην άκρη τα υπαρκτά και να ασχολούμαι με τα υποθετικά. Δεν έζησα, πανούκλα, χολέρα,τύφο κοκ. Δεν γνώρισα κάποιον να πεθάνει από αυτά, αντιθέτως ο ίδιος έπεσα θύμα αυτού του κράτους που κόπτετε για την υγεία μου και ξύπνησα στο νοσοκομείο, διότι μια τεράστια λακούβα είχαν ξεχάσει να την κλείσουν. Δεν μιλάμε για τον ψωλιμανολαδοιό η όπως αλλιώς που ήρθε από τα βάθη της ινδίας και δεν ξέρω από που αλλού. Δεν μιλάμε για αν, μιλάμε για υπαρκτά πράγματα.
Αν εγώ τώρα βγω και πω: είμαι στο τελευταίο στάδιο καρκίνου δεν θα ενδιαφερθεί κανείς.
Αν πω: έχω κορονοιό, θα γίνει χαμός, κανάλια, τηλεοράσεις γιατροί θα ασχολούνται λες και αν κάποιος πεθαίνει από καρκίνο έχει διαφορά η μικρότερη αξία.
Αυτή η τόσο ευεσθήσια είναι προκλητική, ιδικά αν προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου ευέσθητοι. ΤΕΛΟΣ.
Σιγουρα εισαι κατω απο 25,μην σου πω και κατω απο 20

• Like

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Θα μου πείτε: μα ο κορονοιός είναι κολλητικός... μα μας είπαν και για ορφανά κρούσματα, χωρίς να έχουν κολλήσει από κάπου.

ορφανά κρούσματα λένε αυτά που δεν που δεν υποψιάζεσαι από πού μπορεί να κόλλησες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
στα φαγάδικα απαγορεψαν να καθεσαι. ντελιβερι για σπιτι είναι νομιμο όμως, όπως και να το παρεις για το σπιτι αντι να καθεσαι να συνωστίζεσαι στο μαγαζι.

μηπως είναι καιρος να αλλαξει ο νομος και να επιτραπει η πιατσα και η κατ'οικον πορνεια όπως σε άλλες χωρες.

πχ σωστα από αποψεις υγειινης δεν μπαινουν σε κλειστους χωρους οι πελατες ιεροδουλων στην ιταλια αλλα ψωνιζουν από το δρομο.

το ιδιο νομιμα το ειδα να δουλευει μια χαρα και στην ελβετια.

η αναλογία στο ντελίβερι είναι να σου φέρνουν πιάτο από το οποίο θα έχουν φάει όλοι οι προηγούμενοι πελάτες

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005

Πως μας πετσοκοψαν έτσι !??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom