kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Οπότε σαν συμπέρασμα, σύκρινε τον κορωνοϊό με χολέρα, πανούκλα, νόσο των χοίρων... και όχι με τον καρκίνο, ισως εκεί βρείς τις απαντήσεις που ψάχνεις!!
Άλλο ρώτησα άλλο απαντήσατε.
Ενδεχομένως να μην γνωρίζεται τα σύνολα, δεκτό.
Απ το συγγενικό σας περιβάλλον πόσοι έφυγαν από καρκίνο η από τροχαίο και πόσοι έφυγαν από κορονοιό;
Απ το δικό μου περιβάλλον, πριν ακόμα γεννηθώ ο παππούς μου έφυγε από καρκίνο, ο θείος μου επίσης, γνωστοί, φίλοι συγγενείς ο ένας μετά τον άλλον. Που ήταν τότε το κράτος; Ποιο προτώγνορο μέτρο πήρε; Το ΚΟΚ που λέτε είναι ένα μέτρο πρόληψης του τύπου: όποιος δεν πλένει τα χέρια του πρόστιμο 100 ευρό. Το προτώγνορο μέτρο πρόληψης τύπου κορονοιού θα ήταν: η απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ. Γιατί δεν πήρε το κράτος αυτό το μέτρο με αποτέλεσμα να χαθούν άδικα τόσες ζωές, αφού ενδιαφέρεται τόσο για την υγεία μας;
Φίλτατε, περισσότερο από εμένα για εμένα δεν ενδιαφέρεται ούτε το κράτος ούτε κανείς. Δεν δέχομαι να επιβάλουν πράγματα με την δικαιολογία κάποιου δήθεν ιού. Θέλουν να κλείσουν τα μπουρδέλα, στάδια, καφετέριες, κλαμπ κτλ. Δεκτό, ούτως η άλλος δεν με επηρεάζει αυτό, αλλά όχι επειδή έτσι το θέλουν οι ξένοι. Δεν δέχομαι πριν 10 χρόνια να μου κλείνουν τις τράπεζες για μία δήθεν κρίση, τώρα έχουμε τον κορονοιό, μετά από 10 χρόνια κάτι άλλο. Αυτό δεν το δέχομαι, θα γαμήσω όποτε θέλουν αυτοί, θα φάω αν και όποτε θέλουν αυτοί, την περιουσία μου θα την διαχειρίζονται όπως και όποτε θέλουν αυτοί. ΟΧΙ!!