pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Ολα τα μπουρδελακια κλεινουν και στο μεταξουργειο?
και ποτε ξανα ανοιγουν?
και ποτε ξανα ανοιγουν?
θα πάρουμε βίζιτα λεφτά έχουμε
...τα σπιτάκια κλείνουν.
..ΥΠΟΜΟΝΗ.
και ποτε ξανα ανοιγουν?
και ποτε ξανα ανοιγουν?
Δηλαδή από το πιό κεντρικό ε?Τα μπουρδέλα κλείνουν επ' αορίστω για την αποφυγή μετάδοσης του κοροναιού Covid-19.
Πιθανότα δεν θα λειτουργήσουν για 2-3 βδομάδες και υπάρχει προοπτική παράτασης της απαγόρευσης λειτουργίας με ορίζοντα 3-4 μηνών. Αυτά απο φίλο μέσα απο το Μαξίμου.
...τα σπιτάκια κλείνουν.
..ΥΠΟΜΟΝΗ.
.. φίλε μου Πανάγο..θά τό ζήσουμε κι αυτό.θα πάρουμε βίζιτα λεφτά έχουμε
ωραια τ πες κ γω μαζι σου τερμα σε μαλακιες πρεπει παρουμε τ πραγματα σοβαραΚαθόμαστε και σχολιάζουμε και ενημερώνουμε για τους οίκους ανοχής!! Αν είναι ανοιχτοί ακόμα, πια σπίτια δουλεύουν, πότε θα κλείσουν. ΠΡΟΤΡΟΠΗ να πάμε να γαμήσουμε σήμερα ή αύριο γιατί θα μπεί λουκέτο... και έχουμε το θράσσος να σηκώνουμε το δάχτυλο στους μπουρδολοκλειδοκράτορες οτι δεν σκέφτονται καθόλου τα κορίτσια τους και ότι τα αφήνουν εκτεθιμένα στους κινδύνους!!
Ορισμός της ΒΛΑΚΕΙΑΣ, όχι της ανευθυνότητας!! Άγνοια της κατάστασης; μη αντίληψη της πραγματικότητας; καθαρά εγωϊστικές κινήσεις; Πιστεύουμε οτι θα συνευρεθούμε με κοπέλα και δεν θα κολήσουμε; κοπέλες που τα συμπτώματα του κορονοϊού είναι μια καθημερινότητα για αυτές!!
Η βλακεία και η ηλιθιότητα είναι ανίκητη... Αν δεν σας ενδιαφέρει για τον ευατό σας, γίνεστε εν αγνοία σας κινητές βόμβες για μετάδοση του ιού στους οικίους σας!! Ύπουλος ιός με υψηλή μεταδοτικότητα με κίνδυνο τις ευπαθείς ομάδες (μαμάδες, μπαμπάδες, παπούδες, γιαγιάδες, θείες κλπ.)
ΤΕΛΟΣ, δεν πάμε στους οίκους απο μόνοι μας, δεν πρέπει να μας τους κλείσουν για να συμμορφωθούμε. Μια φορά ας γίνουμε υπεύθυνοι, δεν θα πάρουμε κορίτσια απο πιάτσα, ούτε απο τα γραφεία... και όποιος σκέφτεται οτι έχεις το τηλέφωνο της Μαρίας απο Φυλής και θα βρεθεί ιδιωτικά μαζί της, πραγματικά λυπάμαι για εμένα, όχι για εκείνον!!
Στη φωκαιας,
στο 27 πανω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, χοντρουλη καστανη και τεζα αδιαφορη,
στο 27 σκαλακια μια απο τα ιδια οπως πανω, αλλα δε θυμαμαι ονομα αφου δε μου εκανε και δεν εδωσα παραπανω σημασια,
στο 27 υπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ που για καποιο λογο η φατσα της μου θυμησε την ΣΟΦΙΑΝΑ απο mystyle rocks (δικα μου κολληματα αυτα, μη δινεται σημασια) και της εριξα ενα μπουτσο με πολυ ωραια περιποιηση κλασσικα μιας και ειναι standarακι μου.