citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο ο Σμύρνη θα κάνει ενημέρωση κορονοϊού
...άσε που κάποια είναι και πολύχρωμαΜπαίνουμε να διαβάσουμε την ενημέρωση και βλέπουμε το άσχημο θέαμα των φωτογραφιών του στραβού καυλιού του ενός και του άλλου. Ε όχι ρε παιδιά.
Άμα η ηλίθια μάζα πιστέψει σε μία ακόμα ποιο ηλίθια προπαγάνδα, ενός θανατηφόρου ιού που θέριζε χωριά στην Κίνα, μετά πήρε αεροπλάνο πήγε Ιταλία, παρέμεινε θανατηφόρος, μετά έφτασε Ελλάδα με τρένο, αλλά εδώ έπαψε να είναι θανατηφόρος. Πριν ήταν μεταδοτικός ενώ τώρα δεν είναι και διάφορες άλλες πίπες, δυστυχώς πάνε τα μπουρδελάκια μας. Θα μας τα κλείσουν, από την μαλακία που μας δέρνει και από την τυφλή πίστη σε ένα άθλιο σύστημα εξαπάτησης. Όποιος φοβάται τον θάνατο είναι καταδικασμένος να ζει σαν δούλος, τι φοβάστε μωρέ; Τραβάτε βόλτες στα μπουρδέλα μας και στις εταίρες μας, πριν είναι πολύ αργά...
Πολλοί από εδώ μέσα που έγραφαν κριτικές, σύντομα θα κυνηγάνε κατσίκες να
Αν συνεχίσουμε έτσι οι ενημερωτές μας θα κάνουν ενημέρωση από στάνες σε λίγο καιρό από τώρα :'(
Δυστυχώς
Αναρωτιέμαι πού αποσκοπεί η χρήση μία τέτοιας φωτογραφίας σε ένα site όπως αυτό?Μπαίνουμε να διαβάσουμε την ενημέρωση και βλέπουμε το άσχημο θέαμα των φωτογραφιών του στραβού καυλιού του ενός και του άλλου. Ε όχι ρε παιδιά.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε την ενημέρωση και βλέπουμε το άσχημο θέαμα των φωτογραφιών του στραβού καυλιού του ενός και του άλλου. Ε όχι ρε παιδιά.
τι εγινε ρε μαγκες κανεις δεν ξερει?η αννα-ιλονα ρε παιδια δεν παιζει μπαλα πια?
Δεν παίζεται....Είναι τσόντα από μόνη τηςΚαλησπέρα. Πέρασμα από Βεργας το πάνω Μπαρμπορα δουλεύει κανονικά.
Πρώτον, οι περισσότερες ψωλές είναι στραβες, λίγες είναι ευθείες σαν χαρακαδλδ ρε παιχταραδες αν το προβλημα σας ειναι η στραβη ψωλη μου ενταξει ...δλδ καποιοι αλλη που ειναι με τις ψωλες τους εξω αν και ειναι η μιση απο την δικια μου δεν σας ενοχλουνε επειδη ειναι πιο ευθυα..
Πρώτον, οι περισσότερες ψωλές είναι στραβες, λίγες είναι ευθείες σαν χαρακα
Δεύτερον, για να ασχολούντε με την δικιά σου σημαίνει ότι δεν έχουν την μισή αλλά το 1/4 της δικιάς σου. Κόμπλεξ λέγεται.
Τρίτον,τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα εδώ, εσύ μας ενόχλησες...
ευχαριστω πολυ φιλε γτ οντως την εχουνε βρει με εμενα
.. ενταξει σας τα ειχα κανει και εγω τσουρεκια με την κατερινα οπωσ ειχε πει χαρακτηριστικα ενας φιλος .. αλλα οτν ρωταγα κατι και δεν μου απαντουσε κανενας επεμενα κ εγω μεχρι να βρεθει καποιος να απαντηση...