Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (17 μέλη και 118 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο ο Σμύρνη θα κάνει ενημέρωση κορονοϊού

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Live πριν λιγο σε ερημη περιοχη εντελως...

Συνημμένα

• b476d26ff9dc12be3e99ac8573f16497.0.jpg
    b476d26ff9dc12be3e99ac8573f16497.0.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 26

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μπαίνουμε να διαβάσουμε την ενημέρωση και βλέπουμε το άσχημο θέαμα των φωτογραφιών του στραβού καυλιού του ενός και του άλλου. Ε όχι ρε παιδιά.
...άσε που κάποια είναι και πολύχρωμα

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
η αννα-ιλονα ρε παιδια δεν παιζει μπαλα πια?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Πέρασμα από βέργας 6 όπου είναι κανονικά στο πόστο της η μπαρμπορα! Έχεις κανεις ιδέα αν η Πειραιώτισσα παίζει πουθενά; Κάτι τούμπανο ψάχνω παρεμφερές! Ευχαριστώ!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Άμα η ηλίθια μάζα πιστέψει σε μία ακόμα ποιο ηλίθια προπαγάνδα, ενός θανατηφόρου ιού που θέριζε χωριά στην Κίνα, μετά πήρε αεροπλάνο πήγε Ιταλία, παρέμεινε θανατηφόρος, μετά έφτασε Ελλάδα με τρένο, αλλά εδώ έπαψε να είναι θανατηφόρος. Πριν ήταν μεταδοτικός ενώ τώρα δεν είναι και διάφορες άλλες πίπες, δυστυχώς πάνε τα μπουρδελάκια μας. Θα μας τα κλείσουν, από την μαλακία που μας δέρνει και από την τυφλή πίστη σε ένα άθλιο σύστημα εξαπάτησης. Όποιος φοβάται τον θάνατο είναι καταδικασμένος να ζει σαν δούλος, τι φοβάστε μωρέ; Τραβάτε βόλτες στα μπουρδέλα μας και στις εταίρες μας, πριν είναι πολύ αργά...
Πολλοί από εδώ μέσα που έγραφαν κριτικές, σύντομα θα κυνηγάνε κατσίκες να  :fuck1:
Αν συνεχίσουμε έτσι οι ενημερωτές μας θα κάνουν ενημέρωση από στάνες σε λίγο καιρό από τώρα  :'(  
Δυστυχώς  :grin:

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Έχει κανείς πρόταση vfm για σήμερα το απόγευμα στο 20ευρω;; Κατά προτίμηση κοπέλα με ένταση στις υπηρεσίες της...

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Πέρασμα από Βεργας το πάνω Μπαρμπορα δουλεύει κανονικά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Άμα η ηλίθια μάζα πιστέψει σε μία ακόμα ποιο ηλίθια προπαγάνδα, ενός θανατηφόρου ιού που θέριζε χωριά στην Κίνα, μετά πήρε αεροπλάνο πήγε Ιταλία, παρέμεινε θανατηφόρος, μετά έφτασε Ελλάδα με τρένο, αλλά εδώ έπαψε να είναι θανατηφόρος. Πριν ήταν μεταδοτικός ενώ τώρα δεν είναι και διάφορες άλλες πίπες, δυστυχώς πάνε τα μπουρδελάκια μας. Θα μας τα κλείσουν, από την μαλακία που μας δέρνει και από την τυφλή πίστη σε ένα άθλιο σύστημα εξαπάτησης. Όποιος φοβάται τον θάνατο είναι καταδικασμένος να ζει σαν δούλος, τι φοβάστε μωρέ; Τραβάτε βόλτες στα μπουρδέλα μας και στις εταίρες μας, πριν είναι πολύ αργά...
Πολλοί από εδώ μέσα που έγραφαν κριτικές, σύντομα θα κυνηγάνε κατσίκες να  :fuck1:
Αν συνεχίσουμε έτσι οι ενημερωτές μας θα κάνουν ενημέρωση από στάνες σε λίγο καιρό από τώρα  :'( 
Δυστυχώς  :grin:

η μαζα παντα ηταν και θα ειναι ηλιθια, γιατι ετσι προχωρανε οι "τασεις" και τα trends της πουτσας.
εδω περιμενουν να δουν μια "καλη" κριτικη για να πανε να γαμησουν ρε φιλε  :tooth:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μπαίνουμε να διαβάσουμε την ενημέρωση και βλέπουμε το άσχημο θέαμα των φωτογραφιών του στραβού καυλιού του ενός και του άλλου. Ε όχι ρε παιδιά.
Αναρωτιέμαι πού αποσκοπεί η χρήση μία τέτοιας φωτογραφίας σε ένα site όπως αυτό?
Τη φωτό θα τη δουν μόνο μπουρδελιαρηδες,τραβέλια,αδερφες και ιερόδουλες

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Γρήγορη τσάρκα στα δύο Φ κατά τις 9 παρά.

Τυπική κίνηση μιας καθημερινής βράδυ.

Δεν υπήρχε νέκρα, όπως αναφέρθηκε. Τα περισσότερα ανοιχτά.

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Το ξέρετε άλλωστε.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721

Το έχω πει κι εγώ. Αηδία κατάντησε. Δεν γουστάρουμε να βλέπουμε τη στραβή σου ψωλή ρε μεγάλε, τόσοι στο λέμε. Έλεος πια.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.250
Πόντοι
2.021
Καλησπερα σας Κύριοι.
Ετιμήθει για ακόμη μια φορά απόψε στις 20.55μμ η Φωτεινή στο Κ.27ορ.
Επένδυση που δεν κλαις το 10€ .
Έρημο το Μετάξι ευτυχώς!
Μόνον τα δίποδα απο όμορες χώρες ήταν
στο γνωστό καφενείο Μ. Α & Ιάσωνος με τα κινητά στο χέρι, έδειχναν ανήσυχοι λόγω ηπιας κίνησης.
Δεν μπήκα κάπου αλλου. Δεν είχα λογο.
Καλη συνέχεια και ψυχραιμία Κύριοι.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
δλδ ρε παιχταραδες αν το προβλημα σας ειναι η στραβη ψωλη μου ενταξει ...δλδ καποιοι αλλη που ειναι με τις ψωλες τους εξω αν και ειναι η μιση απο την δικια μου δεν σας ενοχλουνε επειδη ειναι πιο ευθυα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Το κακό με τους ηλίθιους, είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν μυαλό...
:2funny:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
δλδ ρε παιχταραδες αν το προβλημα σας ειναι η στραβη ψωλη μου ενταξει ...δλδ καποιοι αλλη που ειναι με τις ψωλες τους εξω αν και ειναι η μιση απο την δικια μου δεν σας ενοχλουνε επειδη ειναι πιο ευθυα..
Πρώτον, οι περισσότερες ψωλές είναι στραβες, λίγες είναι ευθείες σαν χαρακα
Δεύτερον, για να ασχολούντε με την δικιά σου σημαίνει ότι δεν έχουν την μισή αλλά το 1/4 της δικιάς σου. Κόμπλεξ λέγεται.
Τρίτον,τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα εδώ, εσύ μας ενόχλησες...

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Πρώτον, οι περισσότερες ψωλές είναι στραβες, λίγες είναι ευθείες σαν χαρακα
Δεύτερον, για να ασχολούντε με την δικιά σου σημαίνει ότι δεν έχουν την μισή αλλά το 1/4 της δικιάς σου. Κόμπλεξ λέγεται.
Τρίτον,τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα εδώ, εσύ μας ενόχλησες...
ευχαριστω πολυ φιλε γτ οντως την εχουνε βρει με εμενα
.. ενταξει σας τα ειχα κανει και εγω τσουρεκια με την κατερινα οπωσ ειχε πει χαρακτηριστικα ενας φιλος .. αλλα οτν ρωταγα κατι και δεν μου απαντουσε κανενας επεμενα κ εγω μεχρι να βρεθει καποιος να απαντηση...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom