Επισκέπτης
Ειναι απαραιτητο να παρεμβει ο δασκαλος με οδηγιες για το τι πρεπει να κανουμε σε περιπτωση σφραγισης των οικων!
απλό προγραμμα και να φοράς μάσκα !!! Εγώ αυτό κάνω πλέον !!Μόλις χτες πήρα ένα κοντοπούτανο, που στο δωμάτιο αποδείχθηκε ότι ήταν χάλια κρυωμένη. Τι να κάνω; Ντράπηκα να τη διώξω, να μην προσβάλω την κοπέλα και την πήρα στα τέσσερα. Ήταν και στενομούνα. Αφού τελείωσα τη συμβούλευσα να σπεύσει στην οικία της να ξεκουραστεί.
Ποιοί οίκοι να κλείσουν;
Αυτοί που νομικά δεν υπάρχουν;
Κι αν κλείσουν πάντα υπάρχουν οι πιάτσες.
Καλησπέρα δηλαδή για να καταλάβω η Αναστασία είναι ωραία μπορεί να ζητάει 20€ο?Παίδες η Αναστασία στο φυλης 105 είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια; Είχα περάσει και πέτυχα ένα άλλο μπάζο προχθές το βράδυ.
Κοίτα φίλε περνά μια βόλτα από εκεί για να διαπιστώσεις ο ίδιος αν πρόκειται για<<μοντέλο>>Δεν την έχω δει, απλώς ήθελα να περάσω να δω το μοντέλο. Μάπα το καρπούζι;
Και εγώ την έψαχνα αλλά από ότι φαίνεται έχει φύγει μόνιμα. Μπορεί να παντρεύτηκε και αυτή.Kαλησπέρα συναγωνιστές! Μήπως ξέρει κάποιος αν δουλεύει ακόμα και σε ποιο μαγαζί η Άνυ από Φυλής 86Α και μετά Φώκαιας 25Α?
Παίδες η Αναστασία στο φυλης 105 είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια; Είχα περάσει και πέτυχα ένα άλλο μπάζο προχθές το βράδυ.
σίγουρα θα κάνουν παλυ κάποια μαλακια ..Δεν φτάνει που μας το έριξαν θα μας βγάλουν και χρεωμένους στο τέλοςΚαλημέρα στους φίλους συμπολεμιστές.
Επειδή βλέπω πολλά να λέγονται περί κλεισίματος θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου. Θεωρώ πως ό,τι γίνει θα έχει προσωρινό χαρακτήρα. Είναι πολλά τα συμφέροντα από τη λειτουργία των οίκων ανοχής. Αν ήταν ο Δήμος και οι υπόλοιπες αρχές θα είχαν πάρει μέτρα για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούσαν στα μπουρδέλα και πριν τον γαμημένο κορονοϊό. Και τι θα κάνει; Ωραία και πείτε ότι κλείνουν τα μπουρδέλα, τα στούντιο. Όλες αυτές οι κοπέλες θα βγουν στην πιάτσα. Θα μαζέψεις όλη την πιάτσα. Αυτά είναι μαλακίες. Μήπως θα κλείσει και τα πρακτορεία που δουλεύουν με ραντεβού; Η πουτανιά είναι το μόνο επάγγελμα που άντεξε σε όλες τις κρίσεις. Και στα κράτη που επίσημα απαγορεύεται γίνεται στα κρυφά.
Εκείνο που φοβάμαι είναι ότι θα κάνουν καμιά μαλακία για το θεαθήναι. Όπως με εκείνες που ήταν πρεζόνια και τις έβγαλε η τηλεόραση να δείξουν ότι τάχαμου κάττι κάνουν
Και όσο περνάνε οι μέρες θα περιοριστεί η παρουσία αφού ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος στα μαγαζιά που είναι άμεση η επαφή, και ο έλεγχος ανύπαρκτος νομίζετε μήπως ότι κάνουν κάποια στοιχειώδη απολύμανση αποκλείεταιΕλάχιστη ενημέρωση λόγω ελάχιστης παρουσίας στους οίκους
Είναι απογευματινή βάρδια. Αγγλικά πολύ λίγα ξέρει: με τις κινήσεις των χεριών που κάναμε, από ότι κατάλαβα είναι από τις 18:00 ως τις 02:00 (της επομένης) εκεί. Η άλλη που είδα (πήγα γύρω στις 18:00, πάνω στην αλλαγή βάρδιας) είναι η «γεμάτη» στο πρόσωπο και σώμα Άννα, μάλλον αυτή δουλεύει και την πρωϊνή και την βραδινή βάρδια, και αυτή είναι το «μπάζο» που πέτυχες.