Ρε παιδιά να το συζητήσουμε, να το εξετάσουμε και αν πράγματι υπάρχει κάτι όλα καλά.
Αυτές τις ημέρες, το Ελληνικό υπερκράτος αγωνιά, ενδιαφέρεται, μέρα και νύχτα δεν κοιμάται, μην τυχόν πάθει κάτι η υγεία των πολιτών του. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια;
Ας το πάρουμε αλλιώς, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα πεθάνω από κωρονοιό, η από καρκίνο, η από κεραυνό στο κεφάλι, η από σεισμό, η από γερατειά. Έρχεται το Ελληνικό υπερκράτος και δήθεν προσπαθεί να μου απαγορεύσει να πεθάνω από κορονοιό. Γιατί δεν προσπαθεί να μας απαγορεύσει να πεθάνουμε από καρκίνο πχ; Τι μέτρα πήρε το κράτος προκειμένου να περιορίσει τον θάνατο από καρκίνο; Απ ότι όλοι ξέρουμε ο καρκίνος θερίζει ανενόχλητα και πολύ περισσότερο από τον κορονοιό. Τι μέτρα πήρε το κράτος να περιορίσει τα τροχαία; Πόσοι και πόσοι δεν έχουν πεθάνει από αυτό;
Θα μου πείτε: μα ο κορονοιός είναι κολλητικός... μα μας είπαν και για ορφανά κρούσματα, χωρίς να έχουν κολλήσει από κάπου.
Τι πραγματικά συμβαίνει; Απλούστατα η κυβέρνηση έλαβε εντολή απ τα αφεντικά να κλείσει τα πάντα, για να μην υπάρχει αντίδραση εφηύραν έναν δήθεν θανατηφόρο ιό. Σιγά σιγά θα φτάσουν και εκεί που τους καίει, στις εκκλησίες.
Αυτή είναι μία αποκλειστικά δικιά μου άποψη η οποία συνάγετε από την όραση της λογικής, σε καμία περίπτωση δεν την επιβάλω.