Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (9 μέλη και 132 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Χθεσινή μεσημεριανή επίσκεψη στο φυλής 71 ισόγειο με τη μεγάλη λάμπα.

Δούλευε μια Σάρα κατά δήλωση Ιταλίδα ετών 19

Ωραίο μελαχροινό προσωπάκι και σώμα καλό

Φόραγε ζαρτιέρες και αυτό με κατακάβλωσε σε συνδιασμό με όλα τα υπόλοιπα...

Πέρασα στο δωμάτιο όπου υπήρχε καθαριότητα.

Άνεση χρόνου επίσης

Ωραία πίπα με λίιιγο δοντάκι στα αρνητικά της

Ωραία άισθηση κόλπου αν και η κοπέλα προσπαθεί να κλέψει λιγάκι σε βάθος διείσδυσης.

Συνολική εντύπωση θετική.

Θα ξαναδοκιμαστεί.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Χθεσινή μεσημεριανή επίσκεψη στο φυλής 71 ισόγειο με τη μεγάλη λάμπα.

Δούλευε μια Σάρα κατά δήλωση Ιταλίδα ετών 19

Ωραίο μελαχροινό προσωπάκι και σώμα καλό

Φόραγε ζαρτιέρες και αυτό με κατακάβλωσε σε συνδιασμό με όλα τα υπόλοιπα...

Πέρασα στο δωμάτιο όπου υπήρχε καθαριότητα.

Άνεση χρόνου επίσης

Ωραία πίπα με λίιιγο δοντάκι στα αρνητικά της

Ωραία άισθηση κόλπου αν και η κοπέλα προσπαθεί να κλέψει λιγάκι σε βάθος διείσδυσης.

Συνολική εντύπωση θετική.

Θα ξαναδοκιμαστεί.

ωραιος την πετυχα και εγω σημερα η τσατσα ειπε απο ιταλια αλλα εφυγα χωρις να δωσω σημασια καλη παρουσια οχι κατι το καυλωτικο ομως που θα σε τραβηξει κατι πανω της, εχω να γαμησω στο συγκεκριμενο σπιτι καμια δεκαρια χρονια , συνηθιζεται για τις φολες και τα υπεραπλα , επι κυριας Ευας νομιζω εχω να γαμησω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Μόλις σχόλασα από βραδινή βάρδια σήμερα το πρωί,  αντί να στρίψω στην έξοδο για το σπίτι και να πάω να κοιμηθώ, συνέχισα για Μεταξουργείο...
Πρώτη κατάθεση έγινε στην Αναστασία από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Δεν την βαριέμαι την τύπισσα λόγω της καλής συμπεριφοράς, των καλών υπηρεσιών και της αφράτης κωλάρας της. Στο τέλος αντί να φύγει, ξάπλωσε για λίγο μαζί μου στο κρεβάτι και λέγαμε διάφορα...
Δεύτερη κατάθεση έγινε στην Στέλλα από Κολωνού 45 αριστερό μπουρδέλο, το δεξί. Η κοπέλα είναι ξανθιά Ρωσίδα  29 ετών με πιασήματα και μεγάλες βυζάρες. Στο δωμάτιο ξεκίνησε με μερικά προκαταρκτικά...έγλυψε τις ρόγες μου και μου έκανε μια σύντομη ισπανική στις βυζάρες της. Μετά τον πήρε ακάποτα στο στόμα της ξεκινώντας μια καλή γρήγορη πίπα και μετά την πήρα σε δύο στάσεις. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε και στο σεξ κουνιόταν σε γρήγορο ρυθμό για να τελειώσω γρήγορα. Καλή περίπτωση είναι για ένα γρήγορο ξελάφρωμα και τίποτα παραπάνω.
Τρίτη κατάθεση έγινε στο Κολωνού 48 με την επίσης Στέλλα. Είναι ξανθιά Ρωσίδα με αδύνατο κορμί που με το σεξι φόρεμα έδειχνε πιο τούμπανο απ' ότι ήταν στην πραγματικότητα. Επίσης με το έντονο βάψιμο έκρυβε την ηλικία της στο σαλόνι, αλλά από κοντά πρόκειται για μιλφ. Πίπα με προφυλακτικό κάνει και πολύ καλή,  αν ήταν ακάποτη μπορεί να με τελείωνε στην πίπα. Επίσης γλύφει ωραία και τα αρχίδια. Φιλιά στο στόμα δεν δίνει, αλλά στήνεται καλά, έχει στενό μουνάκι και τελείωσα έντονα όταν την είχα στα τέσσερα και την κάρφωνα με δυναμη που έδειχνε να της αρέσει.
Τέταρτη στην σειρά ήταν η Ουκρανέζα μιλφ Ειρήνη από Πέρδικα 3. Η γυναίκα σε φάτσα χάνει λίγο, αλλά σε κορμί και υπηρεσίες είναι άψογη. Δίνει γλωσσόφιλα, κάνει φοβερή ακάποτη πίπα, ζει έντονα το γαμήσι και είναι ήρεμος χαρακτήρας. Πολύ καλή περίπτωση και θα περάσετε σούπερ.
Πέμπτη κατάθεση έγινε στο Μαραθώνος 59 στα σκαλάκια. Εκεί ήταν μια μπαμπάτσικη νεαρή, μελαχρινή με μεγάλη κοιλιά όπως διαπίστωσα όταν έβγαλε το baby doll που την κάλυπτε. Βυζιά 2 άρια στητά και μουνί πηγάδι. Δυστυχώς η φάση ήταν καθαρά ξεπέτα και τίποτα καλό δεν έχω να θυμάμαι. Το όνομα της δεν το θυμάμαι, αλλά είχε ένα τατουάζ στο ένα κωλομάγουλο κάτι σαν γυναικεία χείλια. Τσατσά η κλασική που όλες τις αποθεώνει και πρήζει μπάλες για να περάσεις...

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Μήπως ξέρει κανείς ή Στέλλα που δούλευε στο διδύμου 22 αν είναι κάπου αλλού τώρα?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μόλις σχόλασα από βραδινή βάρδια σήμερα το πρωί,  αντί να στρίψω στην έξοδο για το σπίτι και να πάω να κοιμηθώ, συνέχισα για Μεταξουργείο...
Πρώτη κατάθεση έγινε στην Αναστασία από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Δεν την βαριέμαι την τύπισσα λόγω της καλής συμπεριφοράς, των καλών υπηρεσιών και της αφράτης κωλάρας της. Στο τέλος αντί να φύγει, ξάπλωσε για λίγο μαζί μου στο κρεβάτι και λέγαμε διάφορα...
Δεύτερη κατάθεση έγινε στην Στέλλα από Κολωνού 45 αριστερό μπουρδέλο, το δεξί. Η κοπέλα είναι ξανθιά Ρωσίδα  29 ετών με πιασήματα και μεγάλες βυζάρες. Στο δωμάτιο ξεκίνησε με μερικά προκαταρκτικά...έγλυψε τις ρόγες μου και μου έκανε μια σύντομη ισπανική στις βυζάρες της. Μετά τον πήρε ακάποτα στο στόμα της ξεκινώντας μια καλή γρήγορη πίπα και μετά την πήρα σε δύο στάσεις. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε και στο σεξ κουνιόταν σε γρήγορο ρυθμό για να τελειώσω γρήγορα. Καλή περίπτωση είναι για ένα γρήγορο ξελάφρωμα και τίποτα παραπάνω.
Τρίτη κατάθεση έγινε στο Κολωνού 48 με την επίσης Στέλλα. Είναι ξανθιά Ρωσίδα με αδύνατο κορμί που με το σεξι φόρεμα έδειχνε πιο τούμπανο απ' ότι ήταν στην πραγματικότητα. Επίσης με το έντονο βάψιμο έκρυβε την ηλικία της στο σαλόνι, αλλά από κοντά πρόκειται για μιλφ. Πίπα με προφυλακτικό κάνει και πολύ καλή,  αν ήταν ακάποτη μπορεί να με τελείωνε στην πίπα. Επίσης γλύφει ωραία και τα αρχίδια. Φιλιά στο στόμα δεν δίνει, αλλά στήνεται καλά, έχει στενό μουνάκι και τελείωσα έντονα όταν την είχα στα τέσσερα και την κάρφωνα με δυναμη που έδειχνε να της αρέσει.
Τέταρτη στην σειρά ήταν η Ουκρανέζα μιλφ Ειρήνη από Πέρδικα 3. Η γυναίκα σε φάτσα χάνει λίγο, αλλά σε κορμί και υπηρεσίες είναι άψογη. Δίνει γλωσσόφιλα, κάνει φοβερή ακάποτη πίπα, ζει έντονα το γαμήσι και είναι ήρεμος χαρακτήρας. Πολύ καλή περίπτωση και θα περάσετε σούπερ.
Πέμπτη κατάθεση έγινε στο Μαραθώνος 59 στα σκαλάκια. Εκεί ήταν μια μπαμπάτσικη νεαρή, μελαχρινή με μεγάλη κοιλιά όπως διαπίστωσα όταν έβγαλε το baby doll που την κάλυπτε. Βυζιά 2 άρια στητά και μουνί πηγάδι. Δυστυχώς η φάση ήταν καθαρά ξεπέτα και τίποτα καλό δεν έχω να θυμάμαι. Το όνομα της δεν το θυμάμαι, αλλά είχε ένα τατουάζ στο ένα κωλομάγουλο κάτι σαν γυναικεία χείλια. Τσατσά η κλασική που όλες τις αποθεώνει και πρήζει μπάλες για να περάσεις...

5 καταθέσεις ύστερα από νυχτέρι ρεεέεεεε τύπε;;;;  :think:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Παλι καλα που υπάρχουν ο Ramada με το Hatsumi δε γράφουν Μαλακιες γράφουν Τρομερά!!!!!!!!!!!!
Σωστά Χωρίς Μαλακιες Αστοχίες και Άλλα Ντάλτον και Ντάλτον Τρομερά και Σωστά!!!!!!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Μια πολυ ωραια παρτουζα εκανα σημερα στο Ρεμουνδου 21α στον οροφο στις 16:00 με Γιαννα και Νατασσα 2 gilf πολυ καλα και το ευχαριστηθηκα, πολυ καλη ακαποτη πιπα απο  την Γιαννα οπου τα πηρε στο στομα να πατε να το ευχαριστηθητε και εσεις
περασα και απο Μαγνισιας 1 οπου ηταν η Λουηζα και μετα η Ντιανα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μόλις σχόλασα από βραδινή βάρδια σήμερα το πρωί,  αντί να στρίψω στην έξοδο για το σπίτι και να πάω να κοιμηθώ, συνέχισα για Μεταξουργείο...
Δεύτερη κατάθεση έγινε στην Στέλλα από Κολωνού 45 αριστερό μπουρδέλο, το δεξί. Η κοπέλα είναι ξανθιά Ρωσίδα  29 ετών με πιασήματα και μεγάλες βυζάρες. Στο δωμάτιο ξεκίνησε με μερικά προκαταρκτικά...έγλυψε τις ρόγες μου και μου έκανε μια σύντομη ισπανική στις βυζάρες της. Μετά τον πήρε ακάποτα στο στόμα της ξεκινώντας μια καλή γρήγορη πίπα και μετά την πήρα σε δύο στάσεις. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε και στο σεξ κουνιόταν σε γρήγορο ρυθμό για να τελειώσω γρήγορα. Καλή περίπτωση είναι για ένα γρήγορο ξελάφρωμα και τίποτα παραπάνω.
Τρίτη κατάθεση έγινε στο Κολωνού 48 με την επίσης Στέλλα. Είναι ξανθιά Ρωσίδα με αδύνατο κορμί που με το σεξι φόρεμα έδειχνε πιο τούμπανο απ' ότι ήταν στην πραγματικότητα. Επίσης με το έντονο βάψιμο έκρυβε την ηλικία της στο σαλόνι, αλλά από κοντά πρόκειται για μιλφ. Πίπα με προφυλακτικό κάνει και πολύ καλή,  αν ήταν ακάποτη μπορεί να με τελείωνε στην πίπα. Επίσης γλύφει ωραία και τα αρχίδια. Φιλιά στο στόμα δεν δίνει, αλλά στήνεται καλά, έχει στενό μουνάκι και τελείωσα έντονα όταν την είχα στα τέσσερα και την κάρφωνα με δυναμη που έδειχνε να της αρέσει.

Μύστη έχυσες και τις 5???

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μήπως ξέρει κανείς ή Στέλλα που δούλευε στο διδύμου 22 αν είναι κάπου αλλού τώρα?
Καλησπέρα θα μεταφέρω με επιφύλαξη την πληροφορία καθώς δεν το έχω επιβεβαιώσει ο ίδιος πρέπει να έχει πιάσει Φώκαιας 24 τις τελευταίες ημέρες,θα ενημερώσω όταν τσεκαρω  σύντομα

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Μύστη έχυσες και τις 5???

σιγα μην εχυσε και τις 5..μετα απο βραδυνη βαρδια? ο χατσουμι ειναι κλασικη περιπτωση ανθρωπου που λεμε attention whore.. αναζητα την προσοχη λεγωντας ψεμματα για να κανει εντυπωση! απο ψυχολογικης αποψης παντα..μοναχικος ανθρωπος

λεγαμε διαφορα με την αναστασια λεει που δε μιλα γρι ελληνικα η αγγλικα..
γενικα ζεχνει το θεμα σε ολα οσα λεει...μην το ψαχνεται απλα αγνοειστε τον ..αυτος αυτο θελει..προσοχη! για αυτο γραφει αυτα που γραδει..nothing important here..

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Ναι είναι κλειστό τώρα αυτές τις μέρες...όλη τη περασμένη βδομάδα πάντως ήταν απόγευμα εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: 2002
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom