Τοσο μπαζο;στην αχαρνων στο 85 ΔΟΝΑΤΑ. bonsoir μου ειπε, sac voyage της απαντησα και λακισα χαχαχαχαχα.
Πως ηταν εμφανισιακα;
Τοσο μπαζο;στην αχαρνων στο 85 ΔΟΝΑΤΑ. bonsoir μου ειπε, sac voyage της απαντησα και λακισα χαχαχαχαχα.
Φυλλης 54α οροφος[/b], ΛΙζα διαστημικο μουνι δυο μετρα ξανθο με τατουαζ οτι πιο φρεσκο και καυλωτικο εχω δει στην πιατσα το τελευταιο καιρο και δυστυχως τα καλα σταματουν εκει, η κοπελα ηταν στο δωματιο και περιμεναμε να την δουμε , σκαει μυτη σαλονι με νευριασμενο υφακι απαξιωτικο δεν σταματησε ουτε για σαλοναρισμα παρα μπηκε κουζινα, ενω ημουν ετοιμος να βγαλω το εισητηριο να μπω επειδη δεν ειχε δωματιο διοτι με προλαβε ο διπλανος μου συναγωνιστης αναγκαζομαι να περιμενω σαλονι, εγω βεβαια το θεωρησα τυχη γιατι ετσι θα ρωτουσα τον προηγουμενο συναγωνιστη που ηταν στο δωματιο οπωτε αναλογα το τι θα ακουγα θα επραττα, βγαινει ο τυπος λοιπον απο το δωματιο σηκωνομαι τον ρωταω και μου κανει νοημα με τα ματια φυγε, καταλαβαινω τι παιχτηκε και βγαινω μαζι του εξω, εκει μιλησαμε λιγο και μου ειπε πως η κοπελα οσο μουναρα ειναι αλλο τοσο φολα πραγμα που το καταλαβα λογω εμπειριας οταν την ειδα να βγαινει ετσι εξω. Το προγραμμα που κανει ειναι νορμαλ. Ευχαριστω τον συναγωνιστη που με γλυτωσε απο τη φολα.
αφελεια λεγεται αυτο,και δεν εννοω στα μαλλια..
να καθεσαι να πιστευεις οτι γραφει ενας αγνωστος για ν κανει εντυπωση επειδη εχει αναγκη την προσοχη αγνωστων....
εκτος αν εισαι sidekick..πασο..
Τοσο μπαζο;
Πως ηταν εμφανισιακα;
Βραδινό ξεμουνιασμα με την μιλφαρα Βάσια από βέργας 7. Φουλ προκαταρκτικά, με κωλοδάχτυλα από μένα και 3 δάχτυλα στην μουναρα της ταυτόχρονα. Πίπα βαθιά με φτυσιματα. Γαμηση σε πολλές στάσεις όπου το τέλος μας βρήκε να χύνουμε ταυτόχρονα. Σοσιαλ πολλά, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή παρόλο που έκατσα πολύ (20 λεπτά) και η τσατσά δυνάμωνε τη μουσική Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ντουζιέρα.
Ούτε ένας μήνας πέρασε που πήγα σε δερματολόγο-αφροδισιολογο. Πότε πρόλαβα να γίνω στρατηγός? Ευχαριστώ για τα γαλόνια!Εσύ είσαι ο "στρατηγός" που μοιράζει παράσημα στην πιάτσα;
Πόσα χρόνια έχεις να εξεταστείς από δερματολόγο, αφροδισιολόγο και ουρολόγο;
Στις 6 το πρωί πιάνει η Αναστασία και τελειώνει στις 12 το μεσημέρι. Είναι λίγο περίεργες οι βάρδιες σε αυτόν και μερικούς άλλους οίκους με παρόμοιο ωράριο.Πορνος;Την Αναστασία με την αφράτη κωλαρα κτλ Ποια βάρδια την βρισκουμε;Στην πρωινή όταν εννοεις 07:30?Η είναι από βραδυνή μέχρι τότε και τελειώνει 9 ας πουμε;
Βαριέμαι του θανατα φίλεοφειλεις κατι δηλωσεις οπως μας ειχες γραψει κατι σελιδες πισω, που αναμενουμε με πολυ ενδιαφερον. θα τις γραψεις η' οχι τελικα ???
Βραδινό ξεμουνιασμα με την μιλφαρα Βάσια από βέργας 7. Φουλ προκαταρκτικά, με κωλοδάχτυλα από μένα και 3 δάχτυλα στην μουναρα της ταυτόχρονα. Πίπα βαθιά με φτυσιματα. Γαμηση σε πολλές στάσεις όπου το τέλος μας βρήκε να χύνουμε ταυτόχρονα. Σοσιαλ πολλά, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή παρόλο που έκατσα πολύ (20 λεπτά) και η τσατσά δυνάμωνε τη μουσική Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ντουζιέρα.
Βαριέμαι του θανατα φίλε
αλλη μια πορνοεξομολογηση για το ημερολογιο!Βραδινό ξεμουνιασμα με την μιλφαρα Βάσια από βέργας 7. Φουλ προκαταρκτικά, με κωλοδάχτυλα από μένα και 3 δάχτυλα στην μουναρα της ταυτόχρονα. Πίπα βαθιά με φτυσιματα. Γαμηση σε πολλές στάσεις όπου το τέλος μας βρήκε να χύνουμε ταυτόχρονα. Σοσιαλ πολλά, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή παρόλο που έκατσα πολύ (20 λεπτά) και η τσατσά δυνάμωνε τη μουσική Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ντουζιέρα.
Μύστες διαβάζω για μια Στέλλα στο Κολωνού 45... Παίζει να είναι η πρώην Αμίρα από διδύμου και ΜΑ28 Κουρτινα πρόσφατα?..δεν έχω περάσει να τσεκαρω.
Οχι εναι αλλη Στελλα, αφρατη -ωριμη- ξανθια,πολυ ευχαριστη στο δωματιο,ασχολειται μαζι σου και με το μοριο,ωραια ισπανικη,δυνατη πιπα,ρουφιγματα, φτυσιματα,δεκτικη σε εναλλαγες,ισως λιγο τρελιτσα το παιζει,αλλα αυτο την κανει ανετη και χαλαρη στο να την τιμησεις ξανα,δεν το λεω με κακη εννοια!
Την Αμιρα-Στελλα απο Μ.Αλεξανδρου την αναζητω και εγω
Σωραίος συναγωνιστή... θα τη πετύχω απόγευμα?