Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (11 μέλη και 192 επισκέπτες)

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.935
Πόντοι
206
Καλημέρα
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την πατρισια απο αγίου Πέτρου 7 που έκλεισε;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Φυλλης 54α οροφος[/b], ΛΙζα διαστημικο μουνι δυο μετρα ξανθο με τατουαζ οτι πιο φρεσκο και καυλωτικο εχω δει στην πιατσα το τελευταιο καιρο και δυστυχως τα καλα σταματουν εκει, η κοπελα ηταν στο δωματιο και περιμεναμε να την δουμε , σκαει μυτη σαλονι με νευριασμενο υφακι απαξιωτικο δεν σταματησε ουτε για σαλοναρισμα παρα μπηκε κουζινα, ενω ημουν ετοιμος να βγαλω το εισητηριο να μπω επειδη δεν ειχε δωματιο διοτι με προλαβε ο διπλανος μου συναγωνιστης αναγκαζομαι να περιμενω σαλονι, εγω βεβαια το θεωρησα τυχη γιατι ετσι θα ρωτουσα τον προηγουμενο συναγωνιστη που ηταν στο δωματιο οπωτε αναλογα το τι θα ακουγα θα επραττα, βγαινει ο τυπος λοιπον απο το δωματιο σηκωνομαι τον ρωταω και μου κανει νοημα με τα ματια φυγε, καταλαβαινω τι παιχτηκε και βγαινω μαζι του εξω, εκει μιλησαμε λιγο και μου ειπε πως η κοπελα οσο μουναρα ειναι αλλο τοσο φολα πραγμα που το καταλαβα λογω εμπειριας οταν την ειδα να βγαινει ετσι εξω. Το προγραμμα που κανει ειναι νορμαλ. Ευχαριστω τον συναγωνιστη που με γλυτωσε απο τη φολα.

λογω εμπειριας που εχεις οπως γραφεις, ηθελες να πληρωσεις τη φολα που καταλαβες προφανως οπως μας περιεγραψες, απο την οποια σε γλυτωσε ο προηγουμενος τελικα. οντως εισαι εμπειρος λεμε χαχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
αφελεια λεγεται αυτο,και δεν εννοω στα μαλλια..
να καθεσαι να πιστευεις οτι γραφει ενας αγνωστος για ν κανει εντυπωση επειδη εχει αναγκη την προσοχη αγνωστων....

εκτος αν εισαι sidekick..πασο..

ο supporter του μαλακα ειναι 2 φορες μαλακας για να ξερεις. για τον συγκεκριμενο τα εχουμε ξαναπει πολλακις και δε χρειαζεται περισσοτερο μελανι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Τοσο μπαζο;
Πως ηταν εμφανισιακα;

εχω κανει περιγραφη σε προηγουμενη τσαρκα. το μονο που τη σωζει ειναι η καλη διαθεση που βγαζει, τουλαχιστον αυτο μου εβγαλε οταν βγηκε και την ειδα. σωματικως ακυρη, σκεψου μια θειτσα πιο νεα σε ηλικια καπως. μικρο βυζι, ανοιχτη περιφερεια, κοντη προς μετρια στο υψος, μελαχρινη, μετρια φατσα αν και μεσα στα σκοταδια και με αυτον το σωματοτυπο δεν εδωσα παραπανω σημασια, πατσαδες και κυτταριτιδα. για μενα ακυρη τεζα. αν σου κανει εσενα ομως για να το παιξω λιγο μπαρουχος, πανε δεσ'την και ελα να μας γραψεις εντυπωσεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Βραδινό ξεμουνιασμα με την μιλφαρα Βάσια από βέργας 7. Φουλ προκαταρκτικά, με κωλοδάχτυλα από μένα και 3 δάχτυλα στην μουναρα της ταυτόχρονα. Πίπα βαθιά με φτυσιματα. Γαμηση σε πολλές στάσεις όπου το τέλος μας βρήκε να χύνουμε ταυτόχρονα. Σοσιαλ πολλά, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή  παρόλο που έκατσα πολύ (20 λεπτά) και η τσατσά δυνάμωνε τη μουσική Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ντουζιέρα.

οφειλεις κατι δηλωσεις οπως μας ειχες γραψει κατι σελιδες πισω, που αναμενουμε με πολυ ενδιαφερον. θα τις γραψεις η' οχι τελικα ???

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Συναγωνιστες καλημερα
Εμαθα οτι στο Ελλης δουλευει σαν τσατσα η γνωστη Βερονικα
Εχει κανεις ιδεα
Θα ηραν ωραια φαση μια παρτουζα με την κοπελλα που δουλευει στην βαρδια της

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Εσύ είσαι ο "στρατηγός" που μοιράζει παράσημα στην πιάτσα;

Πόσα χρόνια έχεις να εξεταστείς από δερματολόγο, αφροδισιολόγο και ουρολόγο;
Ούτε ένας μήνας πέρασε που πήγα σε δερματολόγο-αφροδισιολογο. Πότε πρόλαβα να γίνω στρατηγός? Ευχαριστώ για τα γαλόνια!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πορνος;Την Αναστασία με την αφράτη κωλαρα κτλ Ποια βάρδια την βρισκουμε;Στην πρωινή όταν εννοεις 07:30?Η είναι από βραδυνή μέχρι τότε και τελειώνει 9 ας πουμε;
Στις 6 το πρωί πιάνει η Αναστασία και τελειώνει στις 12 το μεσημέρι.  Είναι λίγο περίεργες οι βάρδιες σε αυτόν και μερικούς άλλους οίκους με παρόμοιο ωράριο.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα από Βέργας 3 πριν λίγο λειτουργεί πάλι έτσι ισόγειο αριστερά κλειστό και δεξιά η Όλγα κοντή Μιλφ από Μεταξουργείο φυσικά ούτε κατά διάνοια να δοθεί 20€ο και μια εντελώς αδιάφορη η Άννα κοντοκουρεμένο καστανοκόκκινο μαλλί αδιάφορες εντελώς και στον όροφο μια κοπέλα ψηλή με μακριά ράστα μαλλιά έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για την κοπέλα που δουλεύε στο κάτω αριστερά πάντως σήμερα ήταν πιο ευγενική ευχάριστη χωρίς διάθεση ειρωνείας αρκετά αξιόλογη εμφανισιακά
Διδύμου 22 πέρασα μια απ'τόν όροφο μπας και έχει γυρίσει καμία κοπέλα τίποτα ήταν κουτοπόνηρη φόλα Αγγέλα που έχει παχύνει και μοιάζει με μπουγάτσα με πόδια μαλακίες το μαγαζί πήρε την κάτω βόλτα
Ιωαννίνων 3 ισόγειο πέρασα μετά από καιρό εκεί δούλευε μια μελαχρινή μιλφ η Αναστασία πολύ θερμή ορεξατη στο σαλόνι με πίεσε να περάσω με σχετικά καλό τρόπο δεν μου σκοτισε τα παπάρια αλλά δεν με έπεισε αν και συμπαθητική ωραία φάτσα χάνει πολύ σε σώμα πολύ χαλάρωση και κυτταρίτιδα που κρύβει έξυπνα ντυμένη με ολόσωμο και ζαρτιερες το σκέφτομαι αλλά δύσκολα να βγει 20€ο από την τσέπη με 10-15 μπορεί.
Επίσης και σήμερα Φώκαιας24-27 ισόγειο υπόγειο, όροφος κλειστά

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Βραδινό ξεμουνιασμα με την μιλφαρα Βάσια από βέργας 7. Φουλ προκαταρκτικά, με κωλοδάχτυλα από μένα και 3 δάχτυλα στην μουναρα της ταυτόχρονα. Πίπα βαθιά με φτυσιματα. Γαμηση σε πολλές στάσεις όπου το τέλος μας βρήκε να χύνουμε ταυτόχρονα. Σοσιαλ πολλά, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή  παρόλο που έκατσα πολύ (20 λεπτά) και η τσατσά δυνάμωνε τη μουσική Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ντουζιέρα.

τι ώρα ξεκινάει η Βάσια;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μύστες διαβάζω για μια Στέλλα στο Κολωνού 45... Παίζει να είναι η πρώην Αμίρα από διδύμου και ΜΑ28 Κουρτινα πρόσφατα?..δεν έχω περάσει να τσεκαρω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Βαριέμαι του θανατα φίλε

:o κριμα γιατι ειχα πονταρει σε σενα, παρηγγειλα pizza, που μολις εσκασε και περιμενα να διαβασω τις αποκαλυψεις για να γελασω με τους σαχλαμπουχλες :(

Επισκέπτης
αλλη μια πορνοεξομολογηση για το ημερολογιο!  :kneel:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.188
Πόντοι
2.477
Μύστες διαβάζω για μια Στέλλα στο Κολωνού 45... Παίζει να είναι η πρώην Αμίρα από διδύμου και ΜΑ28 Κουρτινα πρόσφατα?..δεν έχω περάσει να τσεκαρω.

Οχι εναι αλλη Στελλα, αφρατη -ωριμη- ξανθια,πολυ ευχαριστη στο δωματιο,ασχολειται μαζι σου και με το μοριο,ωραια ισπανικη,δυνατη πιπα,ρουφιγματα, φτυσιματα,δεκτικη σε εναλλαγες,ισως λιγο τρελιτσα το παιζει,αλλα αυτο την κανει ανετη και χαλαρη στο να την τιμησεις ξανα,δεν το λεω με κακη εννοια!

Την Αμιρα-Στελλα απο Μ.Αλεξανδρου την αναζητω και εγω

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Οχι εναι αλλη Στελλα, αφρατη -ωριμη- ξανθια,πολυ ευχαριστη στο δωματιο,ασχολειται μαζι σου και με το μοριο,ωραια ισπανικη,δυνατη πιπα,ρουφιγματα, φτυσιματα,δεκτικη σε εναλλαγες,ισως λιγο τρελιτσα το παιζει,αλλα αυτο την κανει ανετη και χαλαρη στο να την τιμησεις ξανα,δεν το λεω με κακη εννοια!

Την Αμιρα-Στελλα απο Μ.Αλεξανδρου την αναζητω και εγω

Σωραίος συναγωνιστή... θα τη πετύχω απόγευμα?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.188
Πόντοι
2.477
Σωραίος συναγωνιστή... θα τη πετύχω απόγευμα?

Απογευματινη βαρδια,περιπου 19,30 την ειχα πετυχει εγω,αλλα σαν δευτερη φορα,την πρωτη φορα ειχα σκασει 00,15 στο Κολ 45 στο βαθος και τις δυο φορες,αλλα μπηκε με πελατη και τοτε ο ευγενικος τσατσος με το μουστακι με ειχε ενημερωσει πως η κοπελα σχολασε.

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πού είναι η Εμιλυ από Φώκαιας 27β

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα!
Κάποιες που να προτείνετε για καλό duo λεσβιακό σε απογευματινή βάρδια? (ας είναι milf gilf δεν έχει σημασία)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom