Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (14 μέλη και 192 επισκέπτες)

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Ναι μετά από νυχτερινή βάρδια σχόλασα στις 7 το πρωί και πήγα βουρ για καταθέσεις  :knockinb:
σχολασες στις 7 και πηρες κοπελες που ξεκινουν βαρδια 9 και 20 με 9.30 ναι βεβαια... λογικο το βρισκω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Ούτε φαντάρος που έμεινε κλεισμένος στο Καστελόριζο 5 μήνες χωρίς άδεια ΄τετοιο μένος τύπε
Δεν είμαι στερημένος από σεξ, αλλά σήμερα μετά την μία κατάθεση ένιωθα έντονη την επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα να ρίξω και την επόμενη.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
σιγα μην εχυσε και τις 5..μετα απο βραδυνη βαρδια? ο χατσουμι ειναι κλασικη περιπτωση ανθρωπου που λεμε attention whore.. αναζητα την προσοχη λεγωντας ψεμματα για να κανει εντυπωση! απο ψυχολογικης αποψης παντα..μοναχικος ανθρωπος

λεγαμε διαφορα με την αναστασια λεει που δε μιλα γρι ελληνικα η αγγλικα..
γενικα ζεχνει το θεμα σε ολα οσα λεει...μην το ψαχνεται απλα αγνοειστε τον ..αυτος αυτο θελει..προσοχη! για αυτο γραφει αυτα που γραδει..nothing important here..
Μιλάω άπιαστα Ρώσικα αρχηγέ μου. Δεν έχω την ανάγκη να το παίξω μάγκας και οι κριτικές μου ούτε μούφα είναι και ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου και αυτό μπορεί να το διαπίστωση ο κάθε μπουρδελιάρης.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
σχολασες στις 7 και πηρες κοπελες που ξεκινουν βαρδια 9 και 20 με 9.30 ναι βεβαια... λογικο το βρισκω
Όχι στις 7:30 πήρα την πρώτη που ήταν η Αναστασία.  Στις 8 πήρα την δεύτερη. Στις 9:15 πήρα την τριτη. Μετά πήγα στο κέντρο σε ένα μαγαζί με μουσικά όργανα να πάρω ένα καλώδιο στις 10 η ώρα. Στις 11 παρά έριξα το τέταρτο γαμήσι και μετά άραξα λίγο στο προποτζίδικο και γύρω στις 12 έριξα το το πέμπτο.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δεν είμαι στερημένος από σεξ, αλλά σήμερα μετά την μία κατάθεση ένιωθα έντονη την επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα να ρίξω και την επόμενη.
Για να συμβεί αυτό 2 λόγοι θα συντρέχουν
1 θα είχες πολύ δουλειά κ είχες υπερένταση η
2 Θα είχες ήσυχη βάρδια την νύχτα κ το έριξες στον ύπνο.
Το κόβω για το δεύτερο.
Σχολασμα στις 7 κατά πάσα πιθανότητα δημόσιο forever.
Εγώ για να πω την αλήθεια, τώρα ντροπή η όχι θα το πω, 2 φορές τελειωνο για τρίτη πολύ δύσκολο, αν είμαι με κοπελιά κανονική κάτι μπωρει να γίνει με εκδιδόμενη με τίποτα αγχώνομαι, χτύπα κ την πόρτα η τσατσά στρεσαρομαι.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Για να συμβεί αυτό 2 λόγοι θα συντρέχουν
1 θα είχες πολύ δουλειά κ είχες υπερένταση η
2 Θα είχες ήσυχη βάρδια την νύχτα κ το έριξες στον ύπνο.
Το κόβω για το δεύτερο.
Σχολασμα στις 7 κατά πάσα πιθανότητα δημόσιο forever.
Εγώ για να πω την αλήθεια, τώρα ντροπή η όχι θα το πω, 2 φορές τελειωνο για τρίτη πολύ δύσκολο, αν είμαι με κοπελιά κανονική κάτι μπωρει να γίνει με εκδιδόμενη με τίποτα αγχώνομαι, χτύπα κ την πόρτα η τσατσά στρεσαρομαι.
Στην δουλειά δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί υπάρχει και δεύτερο άτομο μαζί μου και δεν το διακινδυνεύω να με ρουφιανέψει. Απλά τελευταία δεν έχω καθόλου χρόνο για τον εαυτό μου και όταν βρίσκω την ευκαιρία του δίνω και καταλαβαινει.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
κακως! Εγω πλεον μονο για κρεμπιε χαλαω λεφτα και βασιζομαι στις ενημερωσεις σου.
Πόρνε μου ένα ένα τα μπουρδέλα που έριξα κρεμπιέδες κλείνουν. Τώρα τελευταία άκουσα ότι σφράγισαν το Βέργας 3 και ένα άλλο επίσης το κάνουν ανακαίνιση και έχει κλείσει εδώ και λίγες βδομάδες  :huh:.  Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν μετά τους κρεμπιέδες μου  :think:. Γι'αυτό κάνω μια παύση μικρή γιατί θα κλείσουν όλα και μετά ο κόσμος θα βιάζει ο ένας τον άλλον και δεν είναι σωστό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
καλησπερα και καλη βραδια, οπως λενε και οι λαικοι.
απογευματινη τσαρκα σημερα μιας και εβλεπα σε αλλες ενημερωσεις οτι καποια σπιτια παρεμεναν κλειστα.
δυστυχως σπιτια με standards μου :(
πιο πολυ λογω περιεργειας κατεβηκα λοιπον, αλλα και για να δω μπας και πετυχω τιποτα απο αυτες που δεν εχω δοκιμασει ακομα, τις οποιες εβλεπα στις προοηγουμενες τσαρκες μου.
κλασσικα ΗΣΑΠ και σκασιμο στα γνωστα δρομακια.

στη διδυμου,
στο 8α ΝΑΝΣΥ,
στο 8β ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ, μετριου αναστηματος, νταρντανα, με ξανθα βαμμενα μαλλια, milfοκατασταση, μικρο προς μετριο βυζι, μετρια προς ακυρη φατσα, θειτσα με λιγα λογια και ακυρη εντελως για μενα.
στο 7β ΤΖΩΡΤΖΙΑ,
στο 16 ΑΛΙΝΑ,
στο 18 κατω ΝΙΚΟΛ, ενα ατσουμπαλο μελαχρινο γιουβαρλακι με πεταχτα αυτια και κυτταριτιδα μεχρι και στα φρυδια, που μου ειπε να μπω για να περασω καλα και ενα δακρυ κυλησε ευθυς αμεσως,
στο 18 πανω ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
στο 22 πανω ΑΓΓΕΛΑ, νταρντανα προς χοντρη, με πατσαδες κτλπ, τεζα αδιαφορη,
στο 27 2 κοπελες, ΑΛΙΟΝΑ (milf2granny με το πολυ καλο service) και ΜΑΡΙΑ, ψηλη, με καστανοξανθα μαλλια, milfοκατασταση και αυτη, πολυ μετρια φατσα που εδειχνε παρα πολυ ταλαιπωρημενη, μικρο προς μετριο βυζι, νταρντανα με  ατσουμπαλο σωμα αλλα δεν τη λες χοντρη.

στη φυλης,
στο 54 πανω ΛΙΖΑ (time),
στο 56 ΤΑΤΙΑΝΑ,
στο 66α ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, που ειχα γραψει καποτε για ρομαντικες καταστασεις εννοωντας οτι ειναι γουτσου-γουτσου και bebe η ολη φαση με το style που βγαζει και οχι οτι κανει ακαποτα γαμησια προφανως.
στο 66δ ΙΩΑΝΝΑ.
δοκιμαστηκε (επειδη δεν ειχα ξαναπερασει παρολο που την εβλεπα-βλεπω συνεχεια στις τσαρκες μου) με μετριες προς αδιαφορες εντυπωσεις. πιπα ακυρη, cow αδιαφορο, doggy στο κρεβατι πανακυρο, γαμαγα με μισο πουλι και αυτη να με φωναζει anaconda χαχαχα. στο mission μου ψιλοεπεσε.
βαρεθηκα την παρωδια του ακυρου πετρινου κρεβατιου (:o πετρινο κρεβατι σε μπουρδελο ρε μαλακα μπετατζη... νταξ, εχω δει και αλλα οκ, το ξερω), τη στηνω παλι doggy στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο, τη γραπωνω και ξεκιναω πιο εντονο μπασιμο για να καταφερω και χυσω στην τελικη.
οντως μετα απο λιγο το καταφερα μιας και η αισθηση που ειχα απο το μουνι της ηταν λες και εμπαινα σε πρωταρα. anyway, εκανα γρηγορες ετοιμασιες φυγης και λακισα. και για να κλεισω, δε νομιζω να ξαναπερασω.
στο 72 ΡΩΜΙΝΑ, η ακυρη απο το 105 που ειχα περιγραψει στην προηγουμενη τσαρκα,
στο 74 δεξια ΜΑΡΙΑ, μελαχρινη μπαμπατσικη προς νταρντανα, μικρο βυζι και μπουτια μεγαλα, μετρια φατσα και τεζα αδιαφορη για μενα.
στο 84 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 84 πανω ΑΡΙΝΑ,
στο 86 πανω ΜΑΡΙΑ, μελαχρινη πιτσιρικα με ΒΥΖΑΡΕΣ φυσικες... αλλα μεχρι εκει. ολο το υπολοιπο σωμα ακυρο και ατσουμπαλο, καλουλα φατσα αλλα παντελως αδιαφορη και δεν πειθει, εμενα προσωπικα τουλαχιστον.
στο 86 κατω 2 κοπελες, ΑΝΤΖΕΛΑ και ΛΑΟΥΡΑ.

στη φιλιππιδου τα 11αρια κλειστα.

στην αγκυρας,
στο 12, 2 κοπελες, ΕΛΕΝΑ, χοντρη, ξανθια, μετρια προς κακη φατσα και ακυρη γενικως
και ΟΛΓΑ, μελαχρινη νταρντανα προς χοντρη και για μενα η πιο ωραια χοντρη σα συνολο (φατσα & κορμι) που εχω δει εδω και αρκετο καιρο. αν εχανε καμια 20αρια κιλα θα καραελεγε και θα περναγα. απο την αλλη αν ημουν fan αυτου του τυπου θα περναγα με 1000 εννοειται για να τη δοκιμασω.
στο 9 κλειστα, πηγα για ΛΑΡΙΣΑ. ανοιχτα φωτα τα μεσα και το a/c να δουλευει, αλλα κλειστα τα εξω φωτα του δρομου. λογικα καποιος την ειχε παρει για την τελευταια ωρα αφου στα promos γραφουν οτι δουλευει μεχρι τις 20.30. δεν πειραζει next time ισως...

στη φυλης παλι,
στο 81 ΝΕΛΛΥ,
στο 105 κλειστα (η ΡΩΜIΝΑ πηγε για να κανει τα ρεπο της ΣΑΣΑΣ στο 72 οπως προεγραψα :cheesy:),
στο 109 πανω 2 κοπελες, ΑΝΝΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑ,
στο 109 κατω ΝΕΛΛΥ,
στο 134 υπογειο, δε μπηκα αλλα κλασσικα θα ηταν η χοντρη ΜΟΝΙΚΑ μαλλον.

στην πιπινου στο 65 η γνωστη αδιαφορη gipsy kings φαση, που την πετυχα με τα ρουχα της καθημερινοτητας, αρα μολις ειχε ερθει για δουλεια.

στη μαγνησιας δεν εκανα καν τον κοπο να παω, γιατι λογικα θα ηταν τα γνωστα μπαζοειδη (θειτσες και γριες) και αποφασισα να κερδισω λιγο χρονο.

στη φυλης και παλι,
στο 71 κατω 2 κοπελες, ΣΑΡΑ και ΜΑΙΡΗ, γνωστες φολοξεπετοκαταστασεις (μη αυτο, μη το αλλo, τον εχεις μεγαλο, ποναω ετσι, ακυρες πιπες both κτλπ κτλπ),
στο 71 πανω δεν ανεβηκα, αλλα λογικα η ΣΤΕΛΛΑ, τα ιδια με τις 2 παραπανω σε service,
στο 69 πανω ΜΑΡΙΑ που επανηλθε για οσους την εψαχναν. προσωπικα χεστηκα, ετσι απλα,
στο 69 σκαλακια ΑΝΝΑ (η αλβανιδα αγροτισσα οπως την εχω βγαλει) που εγινε μελαχρινη και καπως βλεπεται  λιγο πιο καλα σε σχεση με τοτε που ηταν ξανθια (γνωμη μου παντα).
αδυνατη προς skinny, βυζι πλακα εντελως και μονο τις ρωγες διακρινεις οι οποιες ανταποκρινονται ταχυτατα ομως. απο την αλλη, ωραιο κωλι ομως και γενικα ωραιο σωμα απο μεση και κατω με εξισσου ωραια ποδια για το ολο συνολο. φοραγε και κατι διχτυωτα... ε λυγισα και εγω, ανθρωπος ειμαι...
λοιπον η τυπισσα δοκιμαστηκε, αφου πρωτα με καβλαντισε για κανα 5αλεπτο στο σαλονι με κοσμητικα (τι ωραιος που εισαι, τι ωραια ματια που εχεις, κουκλος και αλλα τετοια φυκια). ετσι διπλα μου οπως ηταν ομως, μου σκαει μια μποχα βαρια απο το στομα της οσο μου εκανε την εξομολογηση και σκεφτομαι να την κανω ταχυτατα. κατι ομως μεσα μου με κρατησε και ειπα, δε γαμιεται, ας περασω. ναι απορω και εγω με τον εαυτο μου για το πως μπηκα τελικα, αλλα το ενστικτο μου με δικαιωσε στο τελος...ευτυχως !!!
της φωναξα να πλυνει το στομα της πριν ερθει χαχαχα, καφρος το ξερω, αλλα επρεπε γιατι θα ξενερωνα στο full.
εχει ακυρη φατσα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ... αλλα...κανει τρομερη ακαποτη  πιπα.
17cm και το εβαλε μεχρι το φαρυγγα η ρουφιανα, αφου επαθα πλακα και δεν της το'χα με την καμια. να πνιγεται αλλα στο μουνι της, εκει αυτη να τον καταπινει ασταματητα. ειχα να το δω αυτο απο ΑΛΙΟΝΑ και αχαρνων 85, γιατι μεχρι σημερα μονο αυτη μου τον εχει καταπιει ετσι εντελως και χωρις κανενα προβλημα.
αφου με εχει κανει πυραυλο λεμε με την πιπαρα της, ανεβαινει πανω μου και ξεκιναει φοβερο cow με τα πελματα της στο στρωμα και με πολυ αργες και βαθιες βυθισεις στην αρχη, ωστε να τον  περνει ολον μεσα, οι οποιες μετα ανεβηκαν σε tempo απο την πλευρα της.
ξεχασα στην πιπα, ρουφαει και αρχιδια ευκολα.
αφου την αφηνω να γαμηθει οσο θελει ετσι γιατι το γουσταρε και μου το ελεγε συνεχως κατα τη διαρκεια, σταματαει και μου λεει ελα να σε δω και σενα τι θα κανεις.
τη βαζω doggy και με μενα ορθιο, ξεκιναω δυνατο in-out. η τυπισσα να καραγουσταρει και να μου λεει το ηξερα οτι γαμας  καλα απο το σαλονι που σε ειδα, γαμα με ετσι. με το που ακουω τετοια, να δινω πιο πολυ πονο και να μπαινω ολος μεσα μεχρι και τα αρχιδια που λεμε.
μετα απο αρκετο σφυροκοπημα χυνω με ανακουφιση και αυτη πεφτει ανασκελα και βγαζει επιφωνημα ευχαριστησης, λεγοντας μου οτι το γουσταρε και αυτη και ηταν απο τις λιγες φορες που της αρεσε.
ναι οκ σε πιστεψα ειπα μεσα μου και το αφησα στο ντουκου. καναμε και λιγο social στο τελος, τα γνωστα κλασσικα.
γενικως μια χαρα γαμησι εκανα με μια απο τις πιο ασχημες κοπελες που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, με αποκορυφωση τη φοβερη πιπα αν και δεν της το'χα οπως προεγραψα. ισως και τη ξανατιμησω αν δε βρω κατι αλλο χωρις να καιγομαι κιολας.
στο 65 οροφο ΡΑΝΙΑ,
στο 65 σκαλακια ΚΑΡΙΝΑ,
στο 59 κατω ΑΝΝΑ,
στο 59 πανω ΑΛΙΣΑ.

στη φωκαιας,
στο 7 υπογειο δεξια ΕΙΡΗΝΗ, πιτσιρικα, μελαχρινη, μαλλια μεχρι ωμους, αδυνατη, μικρο βυζι, πεσμενο τσουπωτο κωλι, συμπαθητικη φατσουλα αλλα εμενα δε με επεισε (πακιστανοι μεσα για οσους εχουν θεμα),
στο 9 ΔΑΝΑΗ, πιτσιρικα και αυτη, ατσουμπαλο σωμα, νταρντανοειδες, λιγο θρεφταρακι, μεγαλα βυζια που ερχονται σε αντιθεση με τον ανυπαρκτο κωλο της, μελαχρινη, τεζα αδιαφορη για μενα.
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ,
στο 17 πανω ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
στο 19 ΑΘΗΝΑ,
στο 25 πανω ΒΕΡΟΝΙΚΑ,
στο 25 κατω ΤΖΑΝΙΝΑ.
παραδοξως το 24 και τα 27αρια κλειστα.

στην αχαρνων στο 85  ΔΟΝΑΤΑ. bonsoir μου ειπε, sac voyage της απαντησα και λακισα χαχαχαχαχα.

στο ελλης 3, 2 κοπελες, ΑΝΦΥΣΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ, θειτσες και οι 2 για οσους ειναι fan, με πιο καλη σαν παρουσια τη 2η.

αυτα τα ολιγα μαγκες μου...

p.s. 1 : sorry για το σεντονι κλασσικα,
p.s. 2 : η τσαρκα εγινε μεταξυ 18.30 με 22.30 στο περιπου,
p.s. 3 : περιγραφες κανω μονο σε κοπελες που βλεπω πρωτη φορα και οι παλιες δε χρειαζεται εννοειται.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Όχι στις 7:30 πήρα την πρώτη που ήταν η Αναστασία.  Στις 8 πήρα την δεύτερη. Στις 9:15 πήρα την τριτη. Μετά πήγα στο κέντρο σε ένα μαγαζί με μουσικά όργανα να πάρω ένα καλώδιο στις 10 η ώρα. Στις 11 παρά έριξα το τέταρτο γαμήσι και μετά άραξα λίγο στο προποτζίδικο και γύρω στις 12 έριξα το το πέμπτο.

:hi: :respect:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
σιγα μην εχυσε και τις 5..μετα απο βραδυνη βαρδια? ο χατσουμι ειναι κλασικη περιπτωση ανθρωπου που λεμε attention whore.. αναζητα την προσοχη λεγωντας ψεμματα για να κανει εντυπωση! απο ψυχολογικης αποψης παντα..μοναχικος ανθρωπος

λεγαμε διαφορα με την αναστασια λεει που δε μιλα γρι ελληνικα η αγγλικα..
γενικα ζεχνει το θεμα σε ολα οσα λεει...μην το ψαχνεται απλα αγνοειστε τον ..αυτος αυτο θελει..προσοχη! για αυτο γραφει αυτα που γραδει..nothing important here..

Με συγχωρείς αλλά μέσα από τα σχόλιά του ΔΕΝ μου έχει δώσει τέτοια εικόνα το αντίθετο μάλιστα!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μόλις σχόλασα από βραδινή βάρδια σήμερα το πρωί,  αντί να στρίψω στην έξοδο για το σπίτι και να πάω να κοιμηθώ, συνέχισα για Μεταξουργείο...
Πρώτη κατάθεση έγινε στην Αναστασία από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Δεν την βαριέμαι την τύπισσα λόγω της καλής συμπεριφοράς, των καλών υπηρεσιών και της αφράτης κωλάρας της. Στο τέλος αντί να φύγει, ξάπλωσε για λίγο μαζί μου στο κρεβάτι και λέγαμε διάφορα...
Δεύτερη κατάθεση έγινε στην Στέλλα από Κολωνού 45 αριστερό μπουρδέλο, το δεξί. Η κοπέλα είναι ξανθιά Ρωσίδα  29 ετών με πιασήματα και μεγάλες βυζάρες. Στο δωμάτιο ξεκίνησε με μερικά προκαταρκτικά...έγλυψε τις ρόγες μου και μου έκανε μια σύντομη ισπανική στις βυζάρες της. Μετά τον πήρε ακάποτα στο στόμα της ξεκινώντας μια καλή γρήγορη πίπα και μετά την πήρα σε δύο στάσεις. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε και στο σεξ κουνιόταν σε γρήγορο ρυθμό για να τελειώσω γρήγορα. Καλή περίπτωση είναι για ένα γρήγορο ξελάφρωμα και τίποτα παραπάνω.
Τρίτη κατάθεση έγινε στο Κολωνού 48 με την επίσης Στέλλα. Είναι ξανθιά Ρωσίδα με αδύνατο κορμί που με το σεξι φόρεμα έδειχνε πιο τούμπανο απ' ότι ήταν στην πραγματικότητα. Επίσης με το έντονο βάψιμο έκρυβε την ηλικία της στο σαλόνι, αλλά από κοντά πρόκειται για μιλφ. Πίπα με προφυλακτικό κάνει και πολύ καλή,  αν ήταν ακάποτη μπορεί να με τελείωνε στην πίπα. Επίσης γλύφει ωραία και τα αρχίδια. Φιλιά στο στόμα δεν δίνει, αλλά στήνεται καλά, έχει στενό μουνάκι και τελείωσα έντονα όταν την είχα στα τέσσερα και την κάρφωνα με δυναμη που έδειχνε να της αρέσει.
Τέταρτη στην σειρά ήταν η Ουκρανέζα μιλφ Ειρήνη από Πέρδικα 3. Η γυναίκα σε φάτσα χάνει λίγο, αλλά σε κορμί και υπηρεσίες είναι άψογη. Δίνει γλωσσόφιλα, κάνει φοβερή ακάποτη πίπα, ζει έντονα το γαμήσι και είναι ήρεμος χαρακτήρας. Πολύ καλή περίπτωση και θα περάσετε σούπερ.
Πέμπτη κατάθεση έγινε στο Μαραθώνος 59 στα σκαλάκια. Εκεί ήταν μια μπαμπάτσικη νεαρή, μελαχρινή με μεγάλη κοιλιά όπως διαπίστωσα όταν έβγαλε το baby doll που την κάλυπτε. Βυζιά 2 άρια στητά και μουνί πηγάδι. Δυστυχώς η φάση ήταν καθαρά ξεπέτα και τίποτα καλό δεν έχω να θυμάμαι. Το όνομα της δεν το θυμάμαι, αλλά είχε ένα τατουάζ στο ένα κωλομάγουλο κάτι σαν γυναικεία χείλια. Τσατσά η κλασική που όλες τις αποθεώνει και πρήζει μπάλες για να περάσεις...
Πορνος;Την Αναστασία με την αφράτη κωλαρα κτλ Ποια βάρδια την βρισκουμε;Στην πρωινή όταν εννοεις 07:30?Η είναι από βραδυνή μέχρι τότε και τελειώνει 9 ας πουμε;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Όχι στις 7:30 πήρα την πρώτη που ήταν η Αναστασία.  Στις 8 πήρα την δεύτερη. Στις 9:15 πήρα την τριτη. Μετά πήγα στο κέντρο σε ένα μαγαζί με μουσικά όργανα να πάρω ένα καλώδιο στις 10 η ώρα. Στις 11 παρά έριξα το τέταρτο γαμήσι και μετά άραξα λίγο στο προποτζίδικο και γύρω στις 12 έριξα το το πέμπτο.

Συνημμένα

• Screenshot_20200122_014321_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20200122_014321_com.google.android.youtube.jpg
    541,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Like
Αντιδράσεις: geny24

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πόρνε μου ένα ένα τα μπουρδέλα που έριξα κρεμπιέδες κλείνουν. Τώρα τελευταία άκουσα ότι σφράγισαν το Βέργας 3 και ένα άλλο επίσης το κάνουν ανακαίνιση και έχει κλείσει εδώ και λίγες βδομάδες  :huh:.  Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν μετά τους κρεμπιέδες μου  :think:. Γι'αυτό κάνω μια παύση μικρή γιατί θα κλείσουν όλα και μετά ο κόσμος θα βιάζει ο ένας τον άλλον και δεν είναι σωστό.

Εσύ είσαι ο "στρατηγός" που μοιράζει παράσημα στην πιάτσα;

Πόσα χρόνια έχεις να εξεταστείς από δερματολόγο, αφροδισιολόγο και ουρολόγο;

mits69

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Κατηφόρησα προς Μ.Αλεξάνδρου που είχε αναφερθεί την προηγούμενη εβδομάδα αυταρχικό και μπήκα στο 28...
Εχει κουρτίνα στην είσοδο...εμφανίστηκε η τσατσά και ανέφερε το πρόγραμμα με 10 ευρω, τα γνωστά δηλαδή, την ρώτησα κάνει αυταρχικό η κοπέλα?
Μου λεει πέρνα και θα δεις...
Η κοπέλα Ρωσίδα Μιλφ Ντάρσα με κοντό ξανθό μαλί.
Πέρασα και τις είπα να φέρει να δω τι έχει....Για αυταρχικό..έφερε μια τσάντα με 7-8 δονητές  :coolcondom: και σπραυ ...Είχε για ολα τα γούστα...
Ξεκίνησε με γλύψιμο ρωγών και κατέβηκε και πήρε βαθειά πίπα για αρκετή ώρα :erection:.
'Ηταν ευγενική και με ρώτησε (είσαι σίγουρος να στο κάνω)... Τις είπα ναι και προχώρησε με απαλές κινήσεις... Η πούτσα μου :tn04: κόντευε να εκραγεί..
Τελειωτικό στο στόμα της και ατελείωτη καύλα...Τις άρεσε αρκετά και δεν βιαζόταν...καθόλου...

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Με συγχωρείς αλλά μέσα από τα σχόλιά του ΔΕΝ μου έχει δώσει τέτοια εικόνα το αντίθετο μάλιστα!

αφελεια λεγεται αυτο,και δεν εννοω στα μαλλια..
να καθεσαι να πιστευεις οτι γραφει ενας αγνωστος για ν κανει εντυπωση επειδη εχει αναγκη την προσοχη αγνωστων....

εκτος αν εισαι sidekick..πασο..

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
αφελεια λεγεται αυτο,και δεν εννοω στα μαλλια..
να καθεσαι να πιστευεις οτι γραφει ενας αγνωστος για ν κανει εντυπωση επειδη εχει αναγκη την προσοχη αγνωστων....

εκτος αν εισαι sidekick..πασο..

Σέβομαι την άποψή σου.
  :hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Βραδινό ξεμουνιασμα με την μιλφαρα Βάσια από βέργας 7. Φουλ προκαταρκτικά, με κωλοδάχτυλα από μένα και 3 δάχτυλα στην μουναρα της ταυτόχρονα. Πίπα βαθιά με φτυσιματα. Γαμηση σε πολλές στάσεις όπου το τέλος μας βρήκε να χύνουμε ταυτόχρονα. Σοσιαλ πολλά, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή  παρόλο που έκατσα πολύ (20 λεπτά) και η τσατσά δυνάμωνε τη μουσική Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ντουζιέρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom