καλησπερα και καλη βραδια, οπως λενε και οι λαικοι.
απογευματινη τσαρκα σημερα μιας και εβλεπα σε αλλες ενημερωσεις οτι καποια σπιτια παρεμεναν κλειστα.
δυστυχως σπιτια με standards μου
πιο πολυ λογω περιεργειας κατεβηκα λοιπον, αλλα και για να δω μπας και πετυχω τιποτα απο αυτες που δεν εχω δοκιμασει ακομα, τις οποιες εβλεπα στις προοηγουμενες τσαρκες μου.
κλασσικα ΗΣΑΠ και σκασιμο στα γνωστα δρομακια.
στη διδυμου,
στο 8α ΝΑΝΣΥ,
στο 8β ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ, μετριου αναστηματος, νταρντανα, με ξανθα βαμμενα μαλλια, milfοκατασταση, μικρο προς μετριο βυζι, μετρια προς ακυρη φατσα, θειτσα με λιγα λογια και ακυρη εντελως για μενα.
στο 7β ΤΖΩΡΤΖΙΑ,
στο 16 ΑΛΙΝΑ,
στο 18 κατω ΝΙΚΟΛ, ενα ατσουμπαλο μελαχρινο γιουβαρλακι με πεταχτα αυτια και κυτταριτιδα μεχρι και στα φρυδια, που μου ειπε να μπω για να περασω καλα και ενα δακρυ κυλησε ευθυς αμεσως,
στο 18 πανω ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
στο 22 πανω ΑΓΓΕΛΑ, νταρντανα προς χοντρη, με πατσαδες κτλπ, τεζα αδιαφορη,
στο 27 2 κοπελες, ΑΛΙΟΝΑ (milf2granny με το πολυ καλο service) και ΜΑΡΙΑ, ψηλη, με καστανοξανθα μαλλια, milfοκατασταση και αυτη, πολυ μετρια φατσα που εδειχνε παρα πολυ ταλαιπωρημενη, μικρο προς μετριο βυζι, νταρντανα με ατσουμπαλο σωμα αλλα δεν τη λες χοντρη.
στη φυλης,
στο 54 πανω ΛΙΖΑ (time),
στο 56 ΤΑΤΙΑΝΑ,
στο 66α ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, που ειχα γραψει καποτε για ρομαντικες καταστασεις εννοωντας οτι ειναι γουτσου-γουτσου και bebe η ολη φαση με το style που βγαζει και οχι οτι κανει ακαποτα γαμησια προφανως.
στο
66δ ΙΩΑΝΝΑ.
δοκιμαστηκε (επειδη δεν ειχα ξαναπερασει παρολο που την εβλεπα-βλεπω συνεχεια στις τσαρκες μου) με μετριες προς αδιαφορες εντυπωσεις. πιπα ακυρη, cow αδιαφορο, doggy στο κρεβατι πανακυρο, γαμαγα με μισο πουλι και αυτη να με φωναζει anaconda χαχαχα. στο mission μου ψιλοεπεσε.
βαρεθηκα την παρωδια του ακυρου πετρινου κρεβατιου (:o πετρινο κρεβατι σε μπουρδελο ρε μαλακα μπετατζη... νταξ, εχω δει και αλλα οκ, το ξερω), τη στηνω παλι doggy στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο, τη γραπωνω και ξεκιναω πιο εντονο μπασιμο για να καταφερω και χυσω στην τελικη.
οντως μετα απο λιγο το καταφερα μιας και η αισθηση που ειχα απο το μουνι της ηταν λες και εμπαινα σε πρωταρα. anyway, εκανα γρηγορες ετοιμασιες φυγης και λακισα. και για να κλεισω, δε νομιζω να ξαναπερασω.
στο 72 ΡΩΜΙΝΑ, η ακυρη απο το 105 που ειχα περιγραψει στην προηγουμενη τσαρκα,
στο 74 δεξια ΜΑΡΙΑ, μελαχρινη μπαμπατσικη προς νταρντανα, μικρο βυζι και μπουτια μεγαλα, μετρια φατσα και τεζα αδιαφορη για μενα.
στο 84 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 84 πανω ΑΡΙΝΑ,
στο 86 πανω ΜΑΡΙΑ, μελαχρινη πιτσιρικα με ΒΥΖΑΡΕΣ φυσικες... αλλα μεχρι εκει. ολο το υπολοιπο σωμα ακυρο και ατσουμπαλο, καλουλα φατσα αλλα παντελως αδιαφορη και δεν πειθει, εμενα προσωπικα τουλαχιστον.
στο 86 κατω 2 κοπελες, ΑΝΤΖΕΛΑ και ΛΑΟΥΡΑ.
στη φιλιππιδου τα 11αρια κλειστα.
στην αγκυρας,
στο 12, 2 κοπελες, ΕΛΕΝΑ, χοντρη, ξανθια, μετρια προς κακη φατσα και ακυρη γενικως
και ΟΛΓΑ, μελαχρινη νταρντανα προς χοντρη και για μενα η πιο ωραια χοντρη σα συνολο (φατσα & κορμι) που εχω δει εδω και αρκετο καιρο. αν εχανε καμια 20αρια κιλα θα καραελεγε και θα περναγα. απο την αλλη αν ημουν fan αυτου του τυπου θα περναγα με 1000 εννοειται για να τη δοκιμασω.
στο 9 κλειστα, πηγα για ΛΑΡΙΣΑ. ανοιχτα φωτα τα μεσα και το a/c να δουλευει, αλλα κλειστα τα εξω φωτα του δρομου. λογικα καποιος την ειχε παρει για την τελευταια ωρα αφου στα promos γραφουν οτι δουλευει μεχρι τις 20.30. δεν πειραζει next time ισως...
στη φυλης παλι,
στο 81 ΝΕΛΛΥ,
στο 105 κλειστα (η ΡΩΜIΝΑ πηγε για να κανει τα ρεπο της ΣΑΣΑΣ στο 72 οπως προεγραψα
),
στο 109 πανω 2 κοπελες, ΑΝΝΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑ,
στο 109 κατω ΝΕΛΛΥ,
στο 134 υπογειο, δε μπηκα αλλα κλασσικα θα ηταν η χοντρη ΜΟΝΙΚΑ μαλλον.
στην πιπινου στο 65 η γνωστη αδιαφορη gipsy kings φαση, που την πετυχα με τα ρουχα της καθημερινοτητας, αρα μολις ειχε ερθει για δουλεια.
στη μαγνησιας δεν εκανα καν τον κοπο να παω, γιατι λογικα θα ηταν τα γνωστα μπαζοειδη (θειτσες και γριες) και αποφασισα να κερδισω λιγο χρονο.
στη φυλης και παλι,
στο 71 κατω 2 κοπελες, ΣΑΡΑ και ΜΑΙΡΗ, γνωστες φολοξεπετοκαταστασεις (μη αυτο, μη το αλλo, τον εχεις μεγαλο, ποναω ετσι, ακυρες πιπες both κτλπ κτλπ),
στο 71 πανω δεν ανεβηκα, αλλα λογικα η ΣΤΕΛΛΑ, τα ιδια με τις 2 παραπανω σε service,
στο 69 πανω ΜΑΡΙΑ που επανηλθε για οσους την εψαχναν. προσωπικα χεστηκα, ετσι απλα,
στο 69 σκαλακια ΑΝΝΑ (η αλβανιδα αγροτισσα οπως την εχω βγαλει) που εγινε μελαχρινη και καπως βλεπεται λιγο πιο καλα σε σχεση με τοτε που ηταν ξανθια (γνωμη μου παντα).
αδυνατη προς skinny, βυζι πλακα εντελως και μονο τις ρωγες διακρινεις οι οποιες ανταποκρινονται ταχυτατα ομως. απο την αλλη, ωραιο κωλι ομως και γενικα ωραιο σωμα απο μεση και κατω με εξισσου ωραια ποδια για το ολο συνολο. φοραγε και κατι διχτυωτα... ε λυγισα και εγω, ανθρωπος ειμαι...
λοιπον η τυπισσα δοκιμαστηκε, αφου πρωτα με καβλαντισε για κανα 5αλεπτο στο σαλονι με κοσμητικα (τι ωραιος που εισαι, τι ωραια ματια που εχεις, κουκλος και αλλα τετοια φυκια). ετσι διπλα μου οπως ηταν ομως, μου σκαει μια μποχα βαρια απο το στομα της οσο μου εκανε την εξομολογηση και σκεφτομαι να την κανω ταχυτατα. κατι ομως μεσα μου με κρατησε και ειπα, δε γαμιεται, ας περασω. ναι απορω και εγω με τον εαυτο μου για το πως μπηκα τελικα, αλλα το ενστικτο μου με δικαιωσε στο τελος...ευτυχως !!!
της φωναξα να πλυνει το στομα της πριν ερθει χαχαχα, καφρος το ξερω, αλλα επρεπε γιατι θα ξενερωνα στο full.
εχει ακυρη φατσα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ... αλλα...κανει τρομερη ακαποτη πιπα.
17cm και το εβαλε μεχρι το φαρυγγα η ρουφιανα, αφου επαθα πλακα και δεν της το'χα με την καμια. να πνιγεται αλλα στο μουνι της, εκει αυτη να τον καταπινει ασταματητα. ειχα να το δω αυτο απο ΑΛΙΟΝΑ και αχαρνων 85, γιατι μεχρι σημερα μονο αυτη μου τον εχει καταπιει ετσι εντελως και χωρις κανενα προβλημα.
αφου με εχει κανει πυραυλο λεμε με την πιπαρα της, ανεβαινει πανω μου και ξεκιναει φοβερο cow με τα πελματα της στο στρωμα και με πολυ αργες και βαθιες βυθισεις στην αρχη, ωστε να τον περνει ολον μεσα, οι οποιες μετα ανεβηκαν σε tempo απο την πλευρα της.
ξεχασα στην πιπα, ρουφαει και αρχιδια ευκολα.
αφου την αφηνω να γαμηθει οσο θελει ετσι γιατι το γουσταρε και μου το ελεγε συνεχως κατα τη διαρκεια, σταματαει και μου λεει ελα να σε δω και σενα τι θα κανεις.
τη βαζω doggy και με μενα ορθιο, ξεκιναω δυνατο in-out. η τυπισσα να καραγουσταρει και να μου λεει το ηξερα οτι γαμας καλα απο το σαλονι που σε ειδα, γαμα με ετσι. με το που ακουω τετοια, να δινω πιο πολυ πονο και να μπαινω ολος μεσα μεχρι και τα αρχιδια που λεμε.
μετα απο αρκετο σφυροκοπημα χυνω με ανακουφιση και αυτη πεφτει ανασκελα και βγαζει επιφωνημα ευχαριστησης, λεγοντας μου οτι το γουσταρε και αυτη και ηταν απο τις λιγες φορες που της αρεσε.
ναι οκ σε πιστεψα ειπα μεσα μου και το αφησα στο ντουκου. καναμε και λιγο social στο τελος, τα γνωστα κλασσικα.
γενικως μια χαρα γαμησι εκανα με μια απο τις πιο ασχημες κοπελες που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, με αποκορυφωση τη φοβερη πιπα αν και δεν της το'χα οπως προεγραψα. ισως και τη ξανατιμησω αν δε βρω κατι αλλο χωρις να καιγομαι κιολας.
στο 65 οροφο ΡΑΝΙΑ,
στο 65 σκαλακια ΚΑΡΙΝΑ,
στο 59 κατω ΑΝΝΑ,
στο 59 πανω ΑΛΙΣΑ.
στη φωκαιας,
στο 7 υπογειο δεξια ΕΙΡΗΝΗ, πιτσιρικα, μελαχρινη, μαλλια μεχρι ωμους, αδυνατη, μικρο βυζι, πεσμενο τσουπωτο κωλι, συμπαθητικη φατσουλα αλλα εμενα δε με επεισε (πακιστανοι μεσα για οσους εχουν θεμα),
στο 9 ΔΑΝΑΗ, πιτσιρικα και αυτη, ατσουμπαλο σωμα, νταρντανοειδες, λιγο θρεφταρακι, μεγαλα βυζια που ερχονται σε αντιθεση με τον ανυπαρκτο κωλο της, μελαχρινη, τεζα αδιαφορη για μενα.
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ,
στο 17 πανω ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
στο 19 ΑΘΗΝΑ,
στο 25 πανω ΒΕΡΟΝΙΚΑ,
στο 25 κατω ΤΖΑΝΙΝΑ.
παραδοξως το 24 και τα 27αρια κλειστα.
στην αχαρνων στο 85 ΔΟΝΑΤΑ. bonsoir μου ειπε, sac voyage της απαντησα και λακισα χαχαχαχαχα.
στο ελλης 3, 2 κοπελες, ΑΝΦΥΣΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ, θειτσες και οι 2 για οσους ειναι fan, με πιο καλη σαν παρουσια τη 2η.
αυτα τα ολιγα μαγκες μου...
p.s. 1 : sorry για το σεντονι κλασσικα,
p.s. 2 : η τσαρκα εγινε μεταξυ 18.30 με 22.30 στο περιπου,
p.s. 3 : περιγραφες κανω μονο σε κοπελες που βλεπω πρωτη φορα και οι παλιες δε χρειαζεται εννοειται.