Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (11 μέλη και 96 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
3 ευρώ στο 5λέπτο δεν είναι άσχημα...

χαχα ό Βέγγος στην ταινία έκανε υπολογισμούς με πεντάλεπτα !!

Μεροκάματο σε ρώτησα, μέσα στη μέρα, πόσα βρίσκεις λογικό να καθαρίζει η κοπέλα ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο... Με τα ερείπια στη διασταύρωση Φωκαίας με Φυλής που είναι περικυκλωμένα με συρματόπλεγμα τι θα γίνει, σκοπεύουν να τα γκρεμίσουν; Πιάνουν όλο τον τόπο.

Δεν βρίσκεις να παρκάρεις; Εκεί που βάζαμε πρόσβαση πάρκινγκ στη Φυλής 10... μας βλέπω στο 6  :2funny:
    Πάντως στο κομμάτι της ερώτησης σου, επείδή στην Ελλάδα είμαστε μάλλον αυτό ήταν και το τελειωτικό μέτρο, δεν περιμένω να κάνουν κάτι άλλο!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
ρε παιδια κάτι άκυρο...μια Εστέλ απο φωκαίας 27 ημιόροφο την θυμάται κανείς;;; που θα μπορούσα να την βρώ

Πώς δεν τη θυμόμαστε... Για την εμφάνισή της περισσότερο και λιγότερο για τις υπηρεσίες της

Πανε αυτες οι εποχες φιλε, εφυγε στο εξωτερικο και μετα ακολουθησε και η αδερφη της η Μισελ εδω και πολλα χρονια..

Η Μισέλ κι αν ήταν τούμπανο, βέβαια ακόμα χειρότερη στις υπηρεσίες, η Εστέλ φάνταζε πολύ φιλότιμη μπροστά της

geotzou

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα .. ξέρουμε κάτι για την συλβια στι Φιλιππίδου ; Την πήραμε προχθές με ένα φιλαράκι παρτουζα μετά από μεγάλη νύχτα με ποτά .. αφού τελείωσε η φάση και αρχίζαμε λίγο να σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι αι αφού έφυγε η καβλα  μας μπήκαν οι υποψίες ότι μπορεί να μην είναι 100% γυναίκα .. έχεις κάποιος συναγωνιστής κάποια γνώμη η εμπειρία μαζί της ;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρωινή στο Λιοσίων 73Α η Καιτούλα, το ξανθό κοντοπούτανο από Αγκύρας και Πιπίνου και η μελαχρινή Λία κάπως αδιάφορη

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πρωινή στο Λιοσίων 73Α η Καιτούλα, το ξανθό κοντοπούτανο από Αγκύρας και Πιπίνου και η μελαχρινή Λία κάπως αδιάφορη
Καλησπέρα Καίτη από Άγκυρας και Πιπίνου ότι έφυγε από κει λέει πολλά γενικότερα η κοπέλα αυτή είναι πολύ βιαστική και μέτρια σε καμία περίπτωση δεν τιμάει το20€ο από κει και πέρα όποιος έχει φράγκα που να τού περισσεύουν ας ρισκάρει με ελάχιστες πιθανότητες να περάσει καλά.

Κατά τα άλλα το Βεργας3 έχει σφραγιστεί υπάρχει θυροκόλλημενο υπηρεσιακό έγγραφο του Δήμου, απέναντι στο 2 γίνεται ανακατασκευή ετοιμάζεται και ο επάνω όροφος.
Επίσης τα μαγαζιά Φώκαιας 24,27 ισόγειο όροφος επίσης κλειστά

Μαραθώνος59 ισόγειο πέρασα μπας και μάθω κάνα νέο για την Λάρισα που αναμενόταν αρχές του μήνα αλλά τίποτα δούλευε η εντελώς άχρηστη ανίκανη ακατάλληλη Νίκη έχω γράψει κριτική σχετικά δυστυχώς τίποτα νεότερο τα ίδια γνωστά μίζερες παρουσίες που δεν ανταποκρίνονται για να περάσει κανείς

Επισκέπτης
Το πιο βιτσιοζικο μπουρδελο ηταν καποτε αυτο της Κνιδου. Οτσν οι πορτες των δωματιων ηταν σιδερενιες και δουλευαν μουναρες με ειδικευση στο αυταρχικο.

gorbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Το πιο βιτσιοζικο μπουρδελο ηταν καποτε αυτο της Κνιδου. Οτσν οι πορτες των δωματιων ηταν σιδερενιες και δουλευαν μουναρες με ειδικευση στο αυταρχικο.
Τώρα όλα γίνονται ελεύθερα με σωστό αντίτιμο.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.053
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα στην παρέα .. ξέρουμε κάτι για την συλβια στι Φιλιππίδου ; Την πήραμε προχθές με ένα φιλαράκι παρτουζα μετά από μεγάλη νύχτα με ποτά .. αφού τελείωσε η φάση και αρχίζαμε λίγο να σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι αι αφού έφυγε η καβλα  μας μπήκαν οι υποψίες ότι μπορεί να μην είναι 100% γυναίκα .. έχεις κάποιος συναγωνιστής κάποια γνώμη η εμπειρία μαζί της ;

Συνημμένα

• Screenshot_20200121_171832_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20200121_171832_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 49

geotzou

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
28
Πόντοι
0
Αλήθεια δε ξέρω  πως να αντιδράσω τώρα ..  :embarrased: :embarrased: :embarrased:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
.

Κατά τα άλλα το Βεργας3 έχει σφραγιστεί υπάρχει θυροκόλλημενο υπηρεσιακό έγγραφο του Δήμου, απέναντι στο 2 γίνεται ανακατασκευή ετοιμάζεται και ο επάνω όροφος.
Επίσης τα μαγαζιά Φώκαιας 24,27 ισόγειο όροφος επίσης κλειστά

Πώς και δε σφραγίσανε άλλα ;
Επίσης,αυτό το Βέργας 2 το πάνω ανακαινίζεται ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Μην το σκέφτεσαι περισσότερο, απλώς να σκέφτεστε οτι στην φάση που είσασταν μόνο εκεί θα περνούσατε καλά!!

geotzou

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
28
Πόντοι
0
    Μην το σκέφτεσαι περισσότερο, απλώς να σκέφτεστε οτι στην φάση που είσασταν μόνο εκεί θα περνούσατε καλά!!
Προσπαθούμε να είμαστε κουλ και οι δυο ... αλλά και λάθος της που δε το ανακοινώνει [ αν τελικά όντως είναι )

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (5).jpg
    images (5).jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 25

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Χαλαρή τσάρκα νωρίτερα σήμερα Φυλής.

Νομίζω ειλικρινά ότι χρειάζεται να απέχω για κάποιο διάστημα από το πουτανίζειν. Το είχα ξαναπεί πριν λίγο καιρό, δεν μπόρεσα. Εκτός του ότι οι τσάρκες όλο και γίνονται πιο συχνές, βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες. Πρέπει να έρθει νέο αίμα, να μειωθούν έως αφανιστούν οι φόλες, να μην δίνουμε τα λεφτά μας και λέμε ό,τι κάτσει.

Εδώ καταφέραμε να κόψουμε το τσιγάρο, στον πουτανοεθισμό θα κολλήσουμε? Τα λέω να τα ακούσω εγώ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Εδώ καταφέραμε να κόψουμε το τσιγάρο, στον πουτανοεθισμό θα κολλήσουμε? Τα λέω να τα ακούσω εγώ.

Τυπε το τσιγαρο κοβεται, οι πουτανες δεν κοβονται...  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γρηγορη τσαρκα στη πιατσα στη πρωτη βαρδυα

θα γραψω μονο καποια σπιτακια που μου εκαναν εντυπωση οι κοπελες και τα ευκολα με τις γνωστες καραβανες τις υπολοιπες θεωρειστε πως ειναι αδιαφορες

Φυλλης 54α οροφος
, ΛΙζα διαστημικο μουνι δυο μετρα ξανθο με τατουαζ οτι πιο φρεσκο και καυλωτικο εχω δει στην πιατσα το τελευταιο καιρο και δυστυχως τα καλα σταματουν εκει, η κοπελα ηταν στο δωματιο και περιμεναμε να την δουμε , σκαει μυτη σαλονι με νευριασμενο υφακι απαξιωτικο δεν σταματησε ουτε για σαλοναρισμα παρα μπηκε κουζινα, ενω ημουν ετοιμος να βγαλω το εισητηριο να μπω επειδη δεν ειχε δωματιο διοτι με προλαβε ο διπλανος μου συναγωνιστης αναγκαζομαι να περιμενω σαλονι, εγω βεβαια το θεωρησα τυχη γιατι ετσι θα ρωτουσα τον προηγουμενο συναγωνιστη που ηταν στο δωματιο οπωτε αναλογα το τι θα ακουγα θα επραττα, βγαινει ο τυπος λοιπον απο το δωματιο σηκωνομαι τον ρωταω και μου κανει νοημα με τα ματια φυγε, καταλαβαινω τι παιχτηκε και βγαινω μαζι του εξω, εκει μιλησαμε λιγο και μου ειπε πως η κοπελα οσο μουναρα ειναι αλλο τοσο φολα πραγμα που το καταλαβα λογω εμπειριας οταν την ειδα να βγαινει ετσι εξω. Το προγραμμα που κανει ειναι νορμαλ. Ευχαριστω τον συναγωνιστη που με γλυτωσε απο τη φολα

Φυλλης 56, Νανσυ η κατι τετοιο μπορει και Ντιανα μπορει και κατι αλλο ομως , βασικα η τσατσα νομιζω δεν ανακοινωσε ονομα. Εδω ηταν η πρωτη μου επιλογη να μπω η κοπελα καλο καυλακι και προσχαρη οχι σαν την ξυνομουρα τη Λιζα , μελαχροινη με ωραιο κωλαρακι, δυστυχως δεν υπαρχαν δωματια ουτε για δειγμα , συναγωνιστης την πηρε τελειωσε και πληρωσε στο καπακι για μισαωρο η κοπελα πηγε σε αλλο δωματιο μετα θα πηγαινε σε εναν κινεζο που παλι με προλαβε και μπηκε πριν απο μενα και μετα θα πηγαινε στον πρωτο που πληρωσε μισαωρο . Απο οτι καταλαβα αυτη η μουνα η πιπινα εχει θερμους πελατες και δικους της διαφορετικα δεν εξηγειται η τοση κινηση στο μαγαζι. Πραγματικα μετανιωσα που δεν προλαβα τον κινεζο. Εφυγα γιατι θα επρεπε να περιμενω 3 ατομα να γαμησουν και μαλιστα ο ενας μισαωρο αρα μια ωρα αναμονη το ελαχιστο. Ο τυπος που ηταν στην αρχη και μετα πληρωσε μισαωρο την ειχε στο πρωτο μπαλακι αρκετη ωρα στο δωματιο τουλαχιστον δεκα γιοματα λεπτα και δεν ειδα κινηση απο την υπηρεσια οπωτε αυτο στα θετικα

στη συνεχεια καποιες γνωστες

Φυλλης 65β ισογειο, Σονια η γνωστη με τον αντρα τσατσο οχι τον κυρ βασιλη τον αλλον , στην επομενη βαρδυα η Σονια παει απεναντι στο 84Α μουναρα ομορφο προσωπο χαμογελαστη πιπα χωρις προφυλακτικο την ξερετε ολοι την επαιρνα μια περιοδο πριν χρονια οταν ειχε ξεκινησει με πολυ καλες εντυπωσεις

μετα στη Φωκαιας

Φωκαιας 17α ισογειο, Παολα που σας ειχα γραψει και τις προαλλες πως ηταν και το Σαββατο βραδυ τριτη μεταμεσονυχτια, ξανθια λιγα πιασιματακια

Φωκαιας 17β οροφος, κλειστο

Φωκαιας 25β ισογειο, Αθηνα η γνωστη που γραφουν πολλοι οτι ειναι πολυ καλη , εχει βυζαρες και κωλαρα ξανθο η καστανο μαλλι

το Φωκαιας 27υπογειο ισογειο και οροφος ηταν κλειστα οπως και το απεναντι το Φωκαιας 24 κλειστο

Το ερειπιο στη γωνια με τη Φυλλης θα πεσει στα κεφαλια συναγωνιστων οπωτε μην κανει κανεις το λαθος να περπαταει απο την αυτοσχεδια διαβαση με τα συρματα γιατι αμα μπεις εγκλωβιζεσαι , στη μεση του δρομου αναγκαστικα :S

αυτα μαγκες τα λιγα θα επισκεφτω καποια στιγμη την τσουρκα στο 56, την ειδα και γυμνη οταν βγηκε απο το δωματιο και καυλωσα αξιζει μεσα στην αθλιομετριοτητα της Φυλλης

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom