Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχει πολύ Μανουρά δεν υπάρχουν ούτε ψήγματα ούτε ψίχουλα ευφυίας από ενημερωτες είτε εδώ είτε δίπλα μου άρεσε μόνο ο club Sandwich με τα Μπυρονια και το club Sandwich πολύ Μανουρά..........
Ο Γιώργος ο Γάσπαρης Λείπει το Έξυπνο Λείπει Όχι το Βρισιδι και τα Θαυμαστικά και τα Τροπαρια..........
Τέλος Είναι Κάποιοι Που Μιλάνε Πολύ και Εδώ και Δίπλα Τρία Άτομα Μιλάνε.Λειπει ο Σεβασμός και η Ευφυία σε Διαβάζει Κόσμος Ούτε να Γράφεις Χυδαία Ούτε Μπαρουφες Ούτε να Σάι Ηλίθιος να Σε Μάγκας Έξυπνος να Προσφέρεις Έστω και Σε Αυτό!!!!!!!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Γάσπαρης Κοτομπιφτεκος Club-Sandwich Γιασου Αυτοί Λείπουν!!!!!!!!!!!
Και Δω Και Κει Μιλάνε Τρία Άτομα Όσοι Κάνουν Ήρεμα τη Δουλειά τους Καλοι Ενημερωτες Αυτοί Που Δε Γράφουν Σωστά να Χαμέ να Λέγαμε να Χαμέ να Πούμε!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχει πολύ Μανουρά δεν υπάρχουν ούτε ψήγματα ούτε ψίχουλα ευφυίας από ενημερωτες είτε εδώ είτε δίπλα μου άρεσε μόνο ο club Sandwich με τα Μπυρονια και το club Sandwich πολύ Μανουρά..........
Ο Γιώργος ο Γάσπαρης Λείπει το Έξυπνο Λείπει Όχι το Βρισιδι και τα Θαυμαστικά και τα Τροπαρια..........
Τέλος Είναι Κάποιοι Που Μιλάνε Πολύ και Εδώ και Δίπλα Τρία Άτομα Μιλάνε.Λειπει ο Σεβασμός και η Ευφυία σε Διαβάζει Κόσμος Ούτε να Γράφεις Χυδαία Ούτε Μπαρουφες Ούτε να Σάι Ηλίθιος να Σε Μάγκας Έξυπνος να Προσφέρεις Έστω και Σε Αυτό!!!!!!!!!!!!!!
λειπει η μεγαλοφυια του Γασπαρη...

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Παιχτουρες Μασαζονομαχοι και Τύποι Που Γράφουν 150 Ποστ Χωρίς να Λένε Τίποτα Κυριαρχούν στα Σάι και Εγώ και Εγώ και Εγώ και Εγώ και Λεφτά και Απεργίες Και Κανείς Δε Μαθαίνει Μπαλιτσα Από τον Άρχοντα Βρε Μάθε Μπαλιτσα Από τον Άρχοντα Από το Να Διαβάζουμε Μη Ποιότητα!!!!!!!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Έγραψε Μια Κριτική ο High Voltage Ήταν Αρχοντική Καλή Κακή Βασικά του Δικού Μου Γούστου Γουσταρα Άλλοι Γράφουν Σκατα!!!!!!!!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
τύποι το αχαρνών 85 έχει ντουζάκι στο δωμάτιο? :think:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ουτε καν. Κατι κρυες βρυσες εχει.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Δοκίμασα Κριστίνα σήμερα στο Φυλής 109Α, σχετικά μηχανική και βιαστική..
Θα ανεβάσω και κριτική σε λίγες ώρες..

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο. Πάντως έχουν το Φυλής 81, το Φυλής 109Α, το Φυλής 200 και ένα Φιλιππίδου 11Β..

οχι.Ειναι λιγοστα τα μπουρδελακια με ντους και 20αρικο.Το καλυτερο απ'ολα με στανταρτ καυτο νερο χειμωνα καλοκαιρι ειναι το Φ81και το αδελφακι του Φ109 οροφος.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
περασα απο μεταξι σημερα για ασχετο λογο.
μεγαλου αλεξανδρου 22 γιατι ειναι κλειστα τα μαγαζια και εχουν κολλησει κατι χαρτια με τηλεφωνα απ'εξω?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
3 ευρώ στο 5λέπτο δεν είναι άσχημα...

Επίσης,

Ποιό είναι δύσκολο επάγγελμα...???
Να ανοίγουν τα πόδια και να των τρώνε...??? :knockinb:

Έχουν κάνει το μουνί τους την μεγαλύτερη και αφορολόγητη μαύρη μπίζνα του 21ου_ αιώνα!

ΥΓ: Δύσκολα επαγγέλματα ξέρεις ποια είναι...???

1) Είναι του οικοδόμου που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και κινδυνεύει να γκρεμοτσακιστεί απο τις σκαλωσιές και να χάσει την ζωή του!

2) Είναι του ντελιβερά που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και κινδυνεύει να τον πατήσει διερχόμενο όχημα και να χάσει την ζωή του ακαριαία!

3) Είναι ο μούτσος στο καράβι που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και κινδυνεύει από τα 12 μποφόρ τρικυμία, βράδυ στην μέση του Ατλαντικού να μπούνε νερά στο καράβι και να βουλιάξει...η ακόμα χειρότερα στην νότια αφρική να απαγάγουν ολόκληρο το πλήρωμα οι αραπάδες πειρατές...κι αν δεν δώσουν τα λύτρα τους πετσοκόβουν και τους πετάνε στην θάλασσα!

μια ψηφοφορια του μαλακα της χρονιας, υπαρχει ακομα για να σε ψηφισω??? με αυτα που γραφεις με επεισες τελικα οτι εισαι πιο μαλακας και απο τον ορο της λεξης μαλακας. σου αξιζει το βραβειο τελικα. by the way, πρεπει να σε πηρε το ματι μου στους υποψηφιους. τυχαιο ???? δε νομιζω....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο... Με τα ερείπια στη διασταύρωση Φωκαίας με Φυλής που είναι περικυκλωμένα με συρματόπλεγμα τι θα γίνει, σκοπεύουν να τα γκρεμίσουν; Πιάνουν όλο τον τόπο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Ρε παπαμαλάκα σαν την παπαπούτσα πετάγεσαι κάθε φορά! :alivedick:

Μάθε να κάνεις ΔΙΑΛΟΓΟ!!! :woldman:

δυστυχως με μαλακες δε μπορεις να κανεις διαλογο χλεχλε.
οταν σταματησεις να πετας αρβυλες, ελα να κανουμε διαλογο οσο θες μετα.
σε αντιθεση με τους μαλακες, ποτε δεν ειμαι αρνητικος σε διαλογο.
πανε παιχτονα τωρα να ξελαμπικαρεις και τα ξαναλεμε στην επομενη μαλακια που θα πεταξεις ;)

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος συναγωνιστής ,να ενημερώσει ,εάν είναι ανοικτά τα σπίτια  « Φυλής 69 β» και « Φωκαίας 9 αριστερά».? Επίσης ,εάν εργάζονται τα κορίτσια «Άννα,η Ανναμπελ» και «Αντζελα» ,αμφότερες Αλβανίδες,στα αντίστοιχα σπίτια.?? Ευχαριστω πολύ.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Επίσης,

Έχουν κάνει το μουνί τους την μεγαλύτερη και αφορολόγητη μαύρη μπίζνα του 21ου_ αιώνα!

1) Είναι του οικοδόμου που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και κινδυνεύει να γκρεμοτσακιστεί απο τις σκαλωσιές και να χάσει την ζωή του!

2) Είναι του ντελιβερά που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και κινδυνεύει να τον πατήσει διερχόμενο όχημα και να χάσει την ζωή του ακαριαία!

3) Είναι ο μούτσος στο καράβι που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και κινδυνεύει από τα 12 μποφόρ τρικυμία, βράδυ στην μέση του Ατλαντικού να μπούνε νερά στο καράβι και να βουλιάξει...η ακόμα χειρότερα στην νότια αφρική να απαγάγουν ολόκληρο το πλήρωμα οι αραπάδες πειρατές...κι αν δεν δώσουν τα λύτρα τους πετσοκόβουν και τους πετάνε στην θάλασσα!

Συμφωνώ όσον αφορά τα παραπάνω επαγγέλματα ότι είναι δύσκολα.
Αλλά δεν είναι καθόλου απλό για μια γυναίκα να πηδιέται με τον κάθε άγνωστο ξέρεις..Μπορεί εμάς προσωπικά να μας συμπαθούν που είμαστε σωστοί μαζί τους,αλλά γενικά είναι δύσκολο,ψυχοφθόρο,και μη σου πω επικίνδυνο λόγω πιθανοτήτων να κολλήσει κανά ΣΜΝ.

10 ευρώ το δεκάλεπτο προσωπικά για εκείνη είναι μια χαρά,όχι 3 ευρώ..Τα υπόλοιπα 10 στον οίκο.

Σε αρκετά επαγγέλματα,δυστυχώς υπάρχει εκμετάλλευση  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
οχι.Ειναι λιγοστα τα μπουρδελακια με ντους και 20αρικο.Το καλυτερο απ'ολα με στανταρτ καυτο νερο χειμωνα καλοκαιρι ειναι το Φ81και το αδελφακι του Φ109 οροφος.

Και καθαρά..
Είναι απαράδεκτο τόσο για εμάς όσο και για εκείνες ειδικά,να είναι βρωμερά τα δωμάτια..

Στο Φ109Α πήγα σήμερα.Πολύ ωραίος χώρος και περιποιημένος..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960

Επίσης,

Αυτοι ομως δεν γαμιουνται στην δουλεια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom