Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (5 μέλη και 81 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
    Ναι γιατί μπορεί να είναι €10 το γαμήσι στο μεταξουργείο, αλλά σε θέματα μισάωρρου και ώρας έχουν τις τιμές της Φυλής. Όταν είχα ρωτήσει πιο παλιά μου είχαν πει €60 για το μισάωρο. Δώσε δέκα στην τσατσά και άσε πεντε (έχω ακούσει και για τρίευρα μπουρμπούρια) στο δωμάτιο στο κορίτσι και ούτε που θα γκρινιάξει η κοπέλα όσα και να φωνάζει η άλλη απο έξω... (πάντα αυτά σε κορίτσια που μας γνωρίζουν οτι είμαστε πελάτες).

Ύ.Γ. Πάντως Φυλής με €80 αναλόγως το σπίτι μπορεί να παζαρέψεις για μια ώρα.

μηπως εισαι και εσυ χορηγος τσατσαδων, σου εμαθε μπαλιτσα ο γνωστος μεγας χορηγος ????

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μικρη τσαρκουλα χθες τριτη μεταμεσονυχτια

να σταθω σε μια ωραια παρουσια στο Φωκαιας 27α υπογειο

Μελινα ξανθια Ρωσιδα αρκετα καυλιαρα με ελ στοματικο τελειωτικο , στο σαλονι ηταν αρκετα καυλιαρα και διαχυτικη και το πορνοεστικτο μου ενω συνηθως με αποτρεπει σε τετοιες περιπτωσεις σε αυτη μου εβγαλε κατι το θετικο κυριως ομως επειδη ηταν μιλφ αλλα δυστυχως αυτο ηταν και το μειονεκτημα που με εκανε να μην περασω τελικα διοτι δεν με τραβανε τα μιλφ στη πιατσα και η συγκεκριμενη ενω ηταν ενα ωραιο μιλφ με ωραιο κωλο ξανθο μαλλι και λευκη επιδερμιδα λιγο μικρο βυζι, δεν ειχε ομως ωραιο προσωπο βασικα ωραιο ηταν το προσωπο για την ηλικια της μην παρεξηγηθω φοραγε κοκκινο κραγιον απλα ηταν σπασμενο φαινοταν αν πηγαινες κοντα της μαρτυρουσε την ηλικια της και δυστυχως οπως προειπα δεν ψαχνομαι για μιλφ παρα μονο για πιπινια, ομως σε οσους αρεσουν καντε το κοπο να ριξετε ενα βλεφαρο και αν σας κανει περαστε κιολας

Φωκαίας 27Β ισογειο Αλεξια η γνωστη τσουρκα πολλα χρονια στο μαγαζι πολυ δυνατο μουνετο αλλα την ξερουμε καιρο, παντως ειχε κοσμο που περιμενανε να μπουνε σε δωματιο μαζι της σε νορμαλ προγραμμα

Φωκαίας 27Β οροφος Σαρα η γνωστη απο Φιλιππιδου τα μαγαζια εχουν το ιδιο αφεντικο εξου και ο λογος της μετακινησης, ωραια παρουσια η κοπελα σε απλο νορμαλ προγραμμα

απεναντι ακριβως στο

Φωκαιας 24 μια ξανθια γεματουλα ζαργανα με κατι διχτυα που φοραγε οχι κατι ιδιαιτερο θα ελεγα

ανεβαινοντας τη Φωακαιας

Φωκαιας 25β ισογειο κλειστο

Φωκαιας 25α οροφος δυο κοπελες Βερονικα η γνωστη με τη μπερετα τατουαζ στο μπουτι εχει και νημα εδω σαν κολγκιρλι, αρα το παρατησε το βιζιτονι?????  η μηπως παιζει μπαλα σαν  δημοσιος υπαλληλος με μπλοκακι για εξωτερικες εργασιες???  καλη παρουσια με δικο της κοινο πελατες εμενα ποτε δεν με ενθουσιασε, μαζι της ηταν μια μαυρουλα η Ευα οσοι ενδιαφερεστε για μαυρουλες ειναι η δευτερη παρουσια στην βαρδυα καθως δουλευε και η Μπιουτυ στη Φυλλης

Φωκαιας 17α ισογειο Παολα μια ατσουμπαλη ξανθια με πιασιματακια

Φωκαιας 17β μια μελαχροινη παρακατιανη με κατι αλυσιδιτσες η κροσια στο outfit της τσιγγανοφατσα αδιαφορη

μετα στη Φυλλης

Φυλλης 65β Μπιουτυ η αλλη μαυρουλα της βαρδυας γνωστη στους περισσοτερους

Φυλλης 69α οροφος Μαρια μελαχροινη με απλο προγραμμα

Φυλλης 86β ισογειο δυο κοπελες Αλεξια μια ξανθια γεματουλα αδιαφορη και μια κοπελα που βγηκε απο το δωματιο τσιτσιδη ντροπαλη και χαμογελαστη σαφως πιο ωραια απο την πρωτη

αυτα θυμαμαι μαγκες καλη παρουσια κοσμου χθες με πολλους να ειναι σε δωματια

παντως δεν ειδα κατι το εξαιρετικο στη βαρδυα

ΥΓ. τα σπιτακια μετα το χοτελ μπραζιλ ηταν και τα τρια κλειστα (Φ54Α,Φ54Β,Φ56)

:hi:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Tυπε μου μια κορασιδα σε μιση ωρα μπορει να εχει ξεπεταξει 6-7 πακιστανους δηλαδη 60-70ε, γιατι να κατσει μιση ωρα με ενα ελληνα για 30ε και να της πρηζει και τα αρχιδια μεσα ο ελληναρας με αγαπες και ερωτες, λεφτα θελουν και κοιτανε τον πιο ευκολο τροπο
Μυστη μου Τσακ Νορις, σεβομαι παρα πολυ τις τεκμηριωμενες σου αποψεις, δεδομενου οτι εχεις εντρυφησεις βαθια στα μεγαλα πορνοιδανικα! Τωρα στο προκειμενο...
Καποιος θα μπορουσε να πει, σωστα τα λες, αλλα ας μεινουν οι κοπελες με τα αφροπακια και με δερματικα νοσηματα της υποσαχαριας αφρικης.
Θα μου πεις οτι αυτο το λεει καποιος τριπλοκαποτακιας που κανει αποχη απο αμνημονευτων ετων στο μεταξι.
Ταπεινη μου αποψη Μεταξουργειο σε ολα μαγαζια 15ε και Φυλης 25ε
σεβαστε μπουρδελιαρη για πες γιατι 25 η φυλης
Συμφωνω. Τωρα πραγματικα δεν ειπαμε να παει και στα 5 ευρω, αλλα πρεπει να καταθεσεις το νομικο σκεπτικο σου στην επιτροπη αγορανομιας. Με τα 25 ευρω μας πας σε αληστου μνημης εποχες, τοτε που γινονταν παρελασεις...αν καταλαβαινεις τι εννοω. Τωρα η ποιοτητα και οι συνθηκες ειναι...καμια σχεση. Ακομη ξυπνας μνημες απο τα 20ρικα του δρομου του μεταξιου, με σχετικα ανετες συνθηκες.
υγ.
Ειδατε τι βγαζει το μεταξι? Μεχρι και προεδρο. Οι μεταξοφιλοι εχουν προοπτικες!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
ΒΡΩΜΟΜΠΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ 'ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ' ΚΑΙ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ...!!!

ΥΓ: ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ...ΓΡΑΨΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΩΡΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ...!!!

οτι με παρακολουθεις και στους διπλα ειναι ενας ακομα λογος οτι δεν ειμαι κλωνος χλεχλε, γιατι δε φτανει που ειστε εδω μεσα ενα καρο κλωνοι και γραφετε μαλακιες, εχετε παει και απο διπλα και λετε τις ιδιες γελοιοι (παιζει και το αντιθετο φυσικα).
αν βλεπεις και δεν τονεπαιζεις συνεχως χλαπαρχιδα, ενημερωση και κριτικη κανω καθε φορα που παω και ειναι ολοκληρη σελιδα μαλακα.
κοψε τη μαλακια λοιπον, γιατι θα τυφλωθεις και θα στεναχωρηθουν οι supporters σου, που ειναι 2 φορες μαλακες απο εσενα.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πολύ πρόσφατη επίσκεψη στο 84Α και τη Σόνια.

Ήταν η πιο αξιόλογη παρουσία στην οδό εκείνη τη στιγμή.

Έπιασα χαλαρή κουβεντούλα με τον κύριο Βασίλη, πραγματική μορφή της οδού και γενικότερα της πιάτσας. Τι ιστορίες έχει να πει αυτός ο άνθρωπος. Βγαίνει η κοπέλα. Μες στη ζουζουνιά και το γούτσου-γούτσου.

Δεν θα πω πολλά αυτή τη φορά.

Δεν μου έχουν κάνει χειρότερη πίπα όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ άλλη φορά. Τραβούσε, ρουφούσε, χέρι, πολύ χέρι, δόντι, πολύ δόντι, πάρα πολύ δόντι, μου ερχόταν να της χώσω μπουνιά. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνει, πραγματικά. Πρέπει να είναι τέρμα ηλίθια αν δεν το καταλαβαίνει τι κάνει. Παιδιά μου πόνεσε τον πούτσο! Την σταμάτησα κι άρχισα χαμούρεμα που δεν είπε όχι, απλά για να μην πάει χαμένο το 20αρικο και να μου σηκωθεί. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΠΙΠΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ. Εν τέλει αλλάξαμε 2-3 στάσεις, δεν έλεγε όχι, αλλά είχε αυτή την κλασική πουτανοψευτοζουζουνιά όλη την ώρα που άμα δεν είσαι 18αρης δεν τσιμπάς, δεν τη πιστεύεις λεπτό. Κακή ηθοποιία.

Ο πούτσος μου πονούσε για αρκετή ώρα αφού είχα φύγει, κάνει βόλτα, γυρίσει, κάνει μπάνιο κλπ.

Είναι ακατάλληλη. Ο μόνος λόγος που δεν έκλαψα 100% το 20αρικο είναι ότι τελικά μετά από τόσο κακή, απίστευτα κακή πίπα, μπήκα στον αγώνα. Αλλιώς θα ήταν τέρμα κλαμμένο.

Σαφώς δεν πρόκειται να ξανατιμηθεί ποτέ.

Διάβασα και κριτικές όπου όλοι την αποθέωναν. Αλήθεια, δεν ξέρω τι είδαν που δεν είδα. Μάλλον κάποιοι έχουν συνηθίσει σε κακές εμπειρίες, οπότε γι' αυτούς μια καλή εμφάνιση είναι ειδοποιός διαφορά. Tragic.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
     Δείξε μου που έκανα αναφορά για χορηγία σε τσατσα... και μπορείς να επανέλθεις!!

αμα πατησεις παραθεση απο εμενα, θα σου βγει αυτο που ειχες γραψει, αλλα να στο κανω εγω να μην κουραζεσαι ασκοπως.

Ναι γιατί μπορεί να είναι €10 το γαμήσι στο μεταξουργείο, αλλά σε θέματα μισάωρρου και ώρας έχουν τις τιμές της Φυλής. Όταν είχα ρωτήσει πιο παλιά μου είχαν πει €60 για το μισάωρο. Δώσε δέκα στην τσατσά και άσε πεντε (έχω ακούσει και για τρίευρα μπουρμπούρια) στο δωμάτιο στο κορίτσι και ούτε που θα γκρινιάξει η κοπέλα όσα και να φωνάζει η άλλη απο έξω... (πάντα αυτά σε κορίτσια που μας γνωρίζουν οτι είμαστε πελάτες).

Ύ.Γ. Πάντως Φυλής με €80 αναλόγως το σπίτι μπορεί να παζαρέψεις για μια ώρα.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Επίσης ξέχασα να αναφέρω το κλασικό του κυρ Βασίλη που λέει σε όλους:

"Δεν υποσχόμαστε, ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ"

σαν πλανόδιος πωλητής στην Αθηνάς με το πάγκο του που κοιτάζει να πουλήσει την πραμάτια του.

Καλτίλα.

Έπρεπε να του την πω φεύγοντας ότι κόντεψε να μας ματώσει τον πούτσο η δικιά σου, αλλά σιγά μην καθόμουν να ασχοληθώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
αμα πατησεις παραθεση απο εμενα, θα σου βγει αυτο που ειχες γραψει, αλλα να στο κανω εγω να μην κουραζεσαι ασκοπως.

Στο έχω ξαναπεί οτι εκτίθεσαι, αλλά στο ξαναλέω ακόμα μια φορά. Δεν έχω φετίχ να επιβεβαιώνομαι να ξέρεις, οπότε καλύτερα για εσένα μην ασχολείσαι με την πάρτυ μου!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Μυστη μου Τσακ Νορις, σεβομαι παρα πολυ τις τεκμηριωμενες σου αποψεις, δεδομενου οτι εχεις εντρυφησεις βαθια στα μεγαλα πορνοιδανικα! Τωρα στο προκειμενο...
Καποιος θα μπορουσε να πει, σωστα τα λες, αλλα ας μεινουν οι κοπελες με τα αφροπακια και με δερματικα νοσηματα της υποσαχαριας αφρικης.
Θα μου πεις οτι αυτο το λεει καποιος τριπλοκαποτακιας που κανει αποχη απο αμνημονευτων ετων στο μεταξι.Συμφωνω. Τωρα πραγματικα δεν ειπαμε να παει και στα 5 ευρω, αλλα πρεπει να καταθεσεις το νομικο σκεπτικο σου στην επιτροπη αγορανομιας. Με τα 25 ευρω μας πας σε αληστου μνημης εποχες, τοτε που γινονταν παρελασεις...αν καταλαβαινεις τι εννοω. Τωρα η ποιοτητα και οι συνθηκες ειναι...καμια σχεση. Ακομη ξυπνας μνημες απο τα 20ρικα του δρομου του μεταξιου, με σχετικα ανετες συνθηκες.
υγ.
Ειδατε τι βγαζει το μεταξι? Μεχρι και προεδρο. Οι μεταξοφιλοι εχουν προοπτικες!

Συγνώμη για την καθυστέρηση.  :hi:
Με επιασαν ξαφνικές μεσημεριανες καύλες και ενιωθα τα αρχιδια μου
ετοιμα να σκασουν. Εχω σταματήσει να τον παιζω εδω και χρόνια
οπως μας εμαθε ο δάσκαλος πικερ.
Έτρεξα στο φ65 οροφο και εριξα ενα μεγαλοπρεπή πήδημα στη Μπετυ.
Ακολουθεί κριτικη  :wanker: :wanker:
Στο θεμα μας τωρα οπως σωστα επεσήμανες εχω σπουδάσει Πορνοϊδανικα
και Δίκαιο Της Τσουρκας.
Μια αύξηση της τάξεως των 5 ευρώ σε Φυλης και Μετάξι θα οδηγήσει
κορασίδες και υπηρεσίες σε αυξηση του αισθήματος ευθυνης, ικανοποιησης αλλα και σεβασμου προς τον πελάτη.
Το χτύπημα πορτας στο 8 λεπτο θα εξαλειφθει.
Η κορασίδα δε θα βιάζεται.
Θα υπαρχουν λιγότεροι και ποιοτικότεροι πελάτες.  :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
    Στο έχω ξαναπεί οτι εκτίθεσαι, αλλά στο ξαναλέω ακόμα μια φορά. Δεν έχω φετίχ να επιβεβαιώνομαι να ξέρεις, οπότε καλύτερα για εσένα μην ασχολείσαι με την πάρτυ μου!!

το ποιος εκτιθεται αστο να το κρινουν αλλοι καλυτερα ;)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Ταπεινη μου αποψη Μεταξουργειο σε ολα μαγαζια 15ε και Φυλης 25ε

Τις τιμές τις κανονίζουν οι Πακιστανοί και βολευόμαστε και εμείς.
Τα μαγαζιά που δεν δέχονται Πακιστανούς κοστίζουν 50ε.

Μ αυτό που πρότείνεις, εμείς θα πληρώνουμε 15-25 ενώ οι Πακιστανοί θα εξακολουθούν να πληρώνουν τα ίδια..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Γιατί χρησιμοποιούν την είσοδο από Φωκαίας σαν όνομα:

- Φωκαίας 24 (Αχαρνών 88)
- Φωκαίας 27 (Αχαρνών 86)

μα αυτό λέω, γιατί είναι καταχωρημένα Φωκαίας (όπου γίνεται χάος) ενώ έχουν ανεξάρτητη είσοδο Αχαρνών ;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Στο Μεταξουργείο αυτή την στιγμή επικρατεί ένα ΧΑΟΣ!

#Τα καλά μουνάκια κάνουν αποστειρωμένο-υπεραπλό πρόγραμμα και στο 6λέπτο η τσατσά βαράει πόρτα...
.......................
#Σε κάποια άλλα σπίτια έχει γριές, χοντρές και πατσαβουροκατάσταση
.......................
5 ΕΥΡΩ = 5 ΛΕΠΤΑ

Πόσο μεροκάματο δικαιολογείς να παίρνουν οι κοπέλες ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
μα αυτό λέω, γιατί είναι καταχωρημένα Φωκαίας (όπου γίνεται χάος) ενώ έχουν ανεξάρτητη είσοδο Αχαρνών ;

Πήγες να τα δηλώσεις στο κτηματολόγιο και σου δημιούργησαν πρόβλημα;;
      :think:

• Like
Αντιδράσεις: digger
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Στο Μεταξουργείο αυτή την στιγμή επικρατεί ένα ΧΑΟΣ!

#Τα καλά μουνάκια κάνουν αποστειρωμένο-υπεραπλό πρόγραμμα και στο 6λέπτο η τσατσά βαράει πόρτα...

#Σε κάποια άλλα σπίτια έχει γριές, χοντρές και πατσαβουροκατάσταση στο φούλ...Τέτοιες γαμάμε τσάμπα και στο instagram!

#Σε ορισμένα σπίτια έχει πολύ βρωμιά→χεσμένα & ψωλοχυμένα σεντόνια...πολύ κάλτ & παρακμιακές καταστάσεις... :vomit:

Για όλη αυτή την καταστάσταση δεν αξίζει πάνω από 5 ευρώ...

Ας γίνει λοιπόν κάπως έτσι...↓↓↓↓↓↓

5 ΕΥΡΩ = 5 ΛΕΠΤΑ
     Και έτσι να στο κάνουν στα 4 λεπτά πάλι πόρτα θα βαράνε...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πολύ πρόσφατη επίσκεψη στο 84Α και τη Σόνια.

Ήταν η πιο αξιόλογη παρουσία στην οδό εκείνη τη στιγμή.

Έπιασα χαλαρή κουβεντούλα με τον κύριο Βασίλη, πραγματική μορφή της οδού και γενικότερα της πιάτσας. Τι ιστορίες έχει να πει αυτός ο άνθρωπος. Βγαίνει η κοπέλα. Μες στη ζουζουνιά και το γούτσου-γούτσου.

Δεν θα πω πολλά αυτή τη φορά.

Δεν μου έχουν κάνει χειρότερη πίπα όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ άλλη φορά. Τραβούσε, ρουφούσε, χέρι, πολύ χέρι, δόντι, πολύ δόντι, πάρα πολύ δόντι, μου ερχόταν να της χώσω μπουνιά. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνει, πραγματικά. Πρέπει να είναι τέρμα ηλίθια αν δεν το καταλαβαίνει τι κάνει. Παιδιά μου πόνεσε τον πούτσο! Την σταμάτησα κι άρχισα χαμούρεμα που δεν είπε όχι, απλά για να μην πάει χαμένο το 20αρικο και να μου σηκωθεί. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΠΙΠΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ. Εν τέλει αλλάξαμε 2-3 στάσεις, δεν έλεγε όχι, αλλά είχε αυτή την κλασική πουτανοψευτοζουζουνιά όλη την ώρα που άμα δεν είσαι 18αρης δεν τσιμπάς, δεν τη πιστεύεις λεπτό. Κακή ηθοποιία.

Επιβεβαιώνω και συνυπογράφω το παραπάνω.

Την είχα πάρει πριν μήνες, όταν ήταν στο 65 κάτω (απέναντι δηλαδή από εκεί που είναι τώρα). Πέρασα γιατί πραγματικά είναι πολύ όμορφο μουνάκι και μου έκανε κι όλες αυτες τις "γουτσουγουτσουνιές" στο σαλονάρισμα.

Χάλια πίπα (τουλάχιστον εμένα δεν με δάγκωσε!), διεκπεραιωτικό γαμήσι και "ψευτο-γούτσου-γούτσου" συμπεριφορά την οποία δεν ξέρω αν θα τσίμπαγε καν ακόμα κι ο 18άρης. Πάλι καλά που είναι μουνάρα κι έτσι δεν φεύγεις άχυστος.

Κάθε φορά που την βλέπω εκεί με τον κυρ-Βασίλη μου έρχεται να του πω "μεγάλε μην λές παπάτζες, εκτίθεσαι!!!!" αλλά τον συμπαθώ και δεν του το έχω πει! Απλά όταν την βλέπω κάνω μεταβολή και φεύγω.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.053
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα σε όλους

Αγκύρας 9

Η σημερινή μου γρήγορη τσάρκα με έβγαλε στον εν λόγω οίκο... περίμενα αρκετή ώρα στους κυριλέ καναπέδες εως ότου εμφανιστεί η "πολυαναμενόμενη" Λαρίσσα. Όμορφο κορμί πρόσωπο δεν πρόλαβα να δω καλά. Άφησα το χαρτονόμισμα των είκοσι ευρώ στα ευγενικά χέρια της κυρίας του οίκου η οποία με παρότρυνε να κάνω το ντουζάκι μου και να περιμένω την κοπέλα.
Το δωμάτιο εξαιρετικό δεν νομίσω πως υπάρχει καλύτερος χώρος και παροχές στους οίκους απο αυτόν εδώ.
Όσο περίμενα διάβασα την κριτική του μεγάλου ProfessorX για την Λαρίσσα όταν ήταν στο Ρεμούνδου 21.
Πέρασε η ώρα ήρθε η κοπέλα και όταν έφυγε.... θυμήθηκα και συμφώνησα απόλυτα με την κριτική του Professorx.
Καιρός να τον θυμηθούμε!! Ακόμα και τώρα μας ενημερώνει ορθά.

Ο χώρος πάντος άψογος μεγάλο μπράβο στους ιδιοκτήτες, αν κάποια στιγμή βρουν και κοπέλες ανάλογες θα αλλάξουν τα στάνταρ της περιοχής προς όφελος όλων.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ. tnt60 καιρός να επιστρέψεις.
Προσυπογράφω!Την δοκίμασα το απόγευμα κ από απόδοση κινείται σε ρηχά νερά.

• Like
Αντιδράσεις: mela33
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom