anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
καποιος καμια πληροφορια για λολιτα απο σπυρου πατση 40 ?δουλευει συνηθως 09.00 - 17.00.
κοντο μελαχρινο,βελουδινο δερματακι,ωραιο τσιμπουκι,συνεργασιμη
για απλο προγραμμα καλη
καποιος καμια πληροφορια για λολιτα απο σπυρου πατση 40 ?δουλευει συνηθως 09.00 - 17.00.
στηθος καλο?μιας και ειμαι λιγο βυζολαγνος.κοντο μελαχρινο,βελουδινο δερματακι,ωραιο τσιμπουκι,συνεργασιμη
για απλο προγραμμα καλη
Και η τρίτη δοκιμή νέας άφιξης, Λάουρα Μαγνησίας 1 πρωινή. Ανακοινώθηκε ελ. στομ. τελ.
Κάπως ασιατικά χαρακτηριστικά στο συμπαθητικό πρόσωπο, αλλά από το λαιμό και κάτω μπάλα και με πεσμένα κάλλη. Πέρασα καθαρά αφού ήμουν αποφασισμένος για εβδομάδα κασκαντερ με πιθανότερη επιλογή μόνο πίπα. Ο συνδυασμός εμφάνισης και ημιυπόγειου χώρου παραπέμπει σε... μεταξωτή κατάσταση. Οι διαφορές που μου θύμισαν ότι είμαι στην περιοχή της Φυλής, εκτός από το 20άρικο, ήταν ότι όσοι περάσαν να δουν όσο ήμουν εκεί ήταν Έλληνες, ότι ξεπεράσαμε σίγουρα το 10λεπτο, καθώς και η παρουσία τηλεόρασης στο δωμάτιο που έπαιζε τσόντα 90s, ξυπνώντας αναμνήσεις.
Τελικά όλη η φάση εξαντλήθηκε σε ατελείωτες και χωρίς βιασύνη εναλλαγές πίπας-γλειψίματος, από τη μέση μου και κάτω, κοιλιά μπούτια, αρχίδια, κώλο, τα πάντα. Εδώ να σημειώσω ότι, όπως πάντα, είχα κάνει μπάνιο πρώτα και ήμουν ξυρισμένος σε όλη την επίμαχη ζώνη, οπότε αν τα κάνει γενικά ή σε μένα τα έκανε δε μπορώ να 'μαι σίγουρος. Τελείωμα ρουφηχτό με ένταση και διάρκεια που έπιασε επίπεδα Αλιόνας πρώην Δ27 και τώρα Αχαρνών. Βάζοντας και την διάρκεια της συνολικής εμπειρίας και την προσπάθειά της να με ευχαριστήσει στο έπακρο παρά τον άκυρο για μένα σωματότυπο για σεξ, δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Λίγο σόσιαλ πριν και μετά το κυρίως μέρος.
Και στις τρεις περιπτώσεις δοκιμής ήμουν τυχερός να πέσω σε νέες αφίξεις που φέρθηκαν επαγγελματικά και με προφανή διάθεση να δημιουργήσουν πελατεία, οπότε ευτυχώς που δεν προστέθηκαν άλλες τρεις ξεπέτες στις ήδη πολλές της περιοχής...
ξεπετες στην πιπα (????) πρωτη φορα το ακουω-βλεπω παντως.
Αυτη ειναι που λενε οτι ειναι η πρωην Αμιρα απο Διδυμου 27??Είδα ξανα χτες το βράδυ μετα τα μεσάνυχτα την Στέλλα στο Μεγαλεξανδρου 28 κουρτινατο και δεν μου άρεσε καθόλου τελικα. Ένα ξανθο ογκώδες κορίτσι με πλαταρες, χαρακτηριστικα αρσιβαρίστα και φουσκωτά μάγουλα με κάργα βάψιμο. Άγρια φάτσα κι οχι έκφυλη. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα στο να με βοηθήσει να μπω. Φορούσε ολόσωμο μαύρο και είχε χαλαρό μεγάλο κώλο. Τα βυζιά υποθέτω 2,5άρια αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη λόγω πίεσης από το ολόσωμο.
Θα ήθελα όταν πάει κάποιος να ρίξει μία ματιά για γνώμη κι αν θέλει να περάσει κιόλας αν του αρέσει. Εγώ δεν μπαίνω με τίποτα μέσα μαζί της πάντως.
Ελ.στοματικο.
Γενικη απογοήτευση στην περιοχή.
Αυτη ειναι που λενε οτι ειναι η πρωην Αμιρα απο Διδυμου 27??
Μόνο μία από τις τρεις περιπτώσεις που δοκίμασα ήταν μόνο πίπα, οπότε το περί ξεπέτας δεν αφορούσε την πίπα.
Αλλά και στην πίπα παίζει ξεπέτα, όπως π.χ. 1) πολύ γρήγορη ταχύτητα με μπόλικο χέρι για να τελειώσεις στο λεπτό, 2) αερόπιπα, 3) έξω λέμε ελ. στομ. μέσα κάνουμε την ανήξερη παρόλη την καθαριότητα του πελάτη ή τον βάζουμε να πλυθεί ξανά για σπάσιμο, για να αναφέρω μερικά παραδείγματα.
Μην υποτιμάμε την ευρηματικότητα της ξεπέτας...
ξεπετες στην πιπα (????) πρωτη φορα το ακουω-βλεπω παντως.
Υπάρχουν πουτανες που πέραν του απλού προγράμματος που κάνουν δεν φιλούν ούτε στον λαιμό. Ούτε καν στήθος.
Καιρός λοιπόν να τονίσουμε ότι κάποιοι από εμάς έχουμε γαλουχηθεί απο την νιότη μας κσι τα φοιτητικά μας χρόνια να μας ρουφανε την πουτσα μαζί με τα αρχιδια όσο μουνοκωλοδακτυλιαζουμε τις τρύπες της γυναίκας σε συναυλία με γλωσσοφιλα.
Κατά συνέπεια το γλυφομουνι έρχεται ως επόμενο μαζί με το γλυφοκωλι ενώ ούτε καν καταλαβαίνουν για ποτέ καταπίνει το μουνι τους την πουτσα ακαποτα. Και χαιρονται.
Αν βρουν και ευκαιρία τρυγουν και κωλο.
Εν ολίγοις γίνεται χαμός και τα χυσια σκάνε βροχη παντού παρέα με κραυγές, σφαλιαρες και μουνοζουμα.
Σε έναν τέτοιον άνδρα δεν γίνεται να περιμένουν οι άπειρες αυτές πουτανες του κιλου να τις γαμησει
χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.
Και δεν εννοώ να γαμηθούν ακαποτα φυσικά.
Επειδή η γραφή σου είναι χειμαρρώδης και τα ποστ σου ανεβαίνουν με ρυθμό πολυβόλου θίγοντας διάφορα θέματα όχι με απόλυτη επιτυχία πάντοτε θα σου πω πως διαβάζοντας το συγκεκριμένο είχα την εντύπωση ότι μας τρολάρεις γιατί δεν νομίζω ότι είσαι τόσο ονειροπόλος ( για αφελή δεν σε κόβω) πιστεύοντας ότι στην βάση της πορνικής αλυσίδας (10ευρο, 20ευρο) θα βρεις υπηρεσίες πορνοστάρ ως πλειοψηφικό φαινόμενοΥπάρχουν πουτανες που πέραν του απλού προγράμματος που κάνουν δεν φιλούν ούτε στον λαιμό. Ούτε καν στήθος.
Καιρός λοιπόν να τονίσουμε ότι κάποιοι από εμάς έχουμε γαλουχηθεί απο την νιότη μας κσι τα φοιτητικά μας χρόνια να μας ρουφανε την πουτσα μαζί με τα αρχιδια όσο μουνοκωλοδακτυλιαζουμε τις τρύπες της γυναίκας σε συναυλία με γλωσσοφιλα.
Κατά συνέπεια το γλυφομουνι έρχεται ως επόμενο μαζί με το γλυφοκωλι ενώ ούτε καν καταλαβαίνουν για ποτέ καταπίνει το μουνι τους την πουτσα ακαποτα. Και χαιρονται.
Αν βρουν και ευκαιρία τρυγουν και κωλο.
Εν ολίγοις γίνεται χαμός και τα χυσια σκάνε βροχη παντού παρέα με κραυγές, σφαλιαρες και μουνοζουμα.
Σε έναν τέτοιον άνδρα δεν γίνεται να περιμένουν οι άπειρες αυτές πουτανες του κιλου να τις γαμησει
χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.
Και δεν εννοώ να γαμηθούν ακαποτα φυσικά.
φιλε δεν πολυκαταλαβα ετσι οπως τα γραφεις, αλλα αφου τα βρισκεις και συνεννοεισαι με τον sardarlarl εμενα δε μου πεφτει λογος. keep on !
Επειδή η γραφή σου είναι χειμαρρώδης και τα ποστ σου ανεβαίνουν με ρυθμό πολυβόλου θίγοντας διάφορα θέματα όχι με απόλυτη επιτυχία πάντοτε θα σου πω πως διαβάζοντας το συγκεκριμένο είχα την εντύπωση ότι μας τρολάρεις γιατί δεν νομίζω ότι είσαι τόσο ονειροπόλος ( για αφελή δεν σε κόβω) πιστεύοντας ότι στην βάση της πορνικής αλυσίδας (10ευρο, 20ευρο) θα βρεις υπηρεσίες πορνοστάρ ως πλειοψηφικό φαινόμενο
Αντιπαρέρχομαι την λεπτή ειρωνεία περί κοιωνιολογίας και σου απαντώ το προφανές αν και το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα που είμαι περισσότερο θεωρητικός, ότι τη συγκεκριμένη δεκαετία που η χώρα και οι κάτοικοί της κατρακύλησαν στην άβυσσο και η ζωή σε κάθε έκφανσή της χειροτέρεψε άρδην δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος ο τομέας του πληρωμένου σεξ και ειδικότερα της προλεταριακής του μορφής, η πλειοψηφία των πορνών περιωπής αυτής της κατηγορίας αναχώρησε για άλλες εύφορες κοιλάδες και εδώ έμεινε η πλέμπα να εξυπηρετεί τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς και πτωχευμένους ιθαγενείς παρέχοντας υπηρεσίες ανάλογου επιπέδου. Over and outΑααα....εσύ κατάλαβες!
Δεν με τρώει να θίγω με επιτυχία.
Δεν θα μπορούσα εξαλλου να είμαι απόλυτα επιτυχής σε όλα μιας που ετσι θα συμφωνούσαμε όλοι στις απόψεις.
Τώρα για το θέμα υπάρχει ένα κενό μεταξύ
υπηρεσιών προς δεκαετίας περιπου
και τώρα.
Στην ίδια κατηγορία!
Όπως αν γυρίσεις στην αρχή του θρεντ και διαβάσεις 50 σελίδες στην τυχη προς τα μπρος (not in order) , θα διαπιστώσεις ότι η λέξη χημεία (που την δέχομαι και την χρησιμοποιώ) δεν υφίσταται καν
εν αντίθεση με τώρα που κάνει θραύση.
Ίσως εσύ ως πιο μπασμενος στην κοινωνιολογία μπορείς να το εξηγήσεις.
Όχι εδω και σε αυτό το θρεντ
αλλά ισως σε άλλο.
Εγώ δεν θα τα πω όμορφα οπότε κόβω...
Αντιπαρέρχομαι την λεπτή ειρωνεία περί κοιωνιολογίας και σου απαντώ το προφανές αν και το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα που είμαι περισσότερο θεωρητικός, ότι τη συγκεκριμένη δεκαετία που η χώρα και οι κάτοικοί της κατρακύλησαν στην άβυσσο και η ζωή σε κάθε έκφανσή της χειροτέρεψε άρδην δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος ο τομέας του πληρωμένου σεξ και ειδικότερα της προλεταριακής του μορφής, η πλειοψηφία των πορνών περιωπής αυτής της κατηγορίας αναχώρησε για άλλες εύφορες κοιλάδες και εδώ έμεινε η πλέμπα να εξυπηρετεί τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς και πτωχευμένους ιθαγενείς παρέχοντας υπηρεσίες ανάλογου επιπέδου. Over and out
Με τίποτα!!!!!!!!
Αυτή είναι μην στεναχωριέσαι λογικά εκτός απροόπτου μετά της 12:00 μεσάνυχτα θα είναι Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Κουρτίνα.Αυτη ειναι που λενε οτι ειναι η πρωην Αμιρα απο Διδυμου 27??
Με τίποτα!!!!!!!!
Συναγωνιστές, καλησπέρα!! τελικά, γνωρίζει κάποιος στά σίγουρα άν η συγκεκριμένη Στέλλα είναι η πρώην Αμίρα τής Δ27 καί τής Δ20? τήν καταεύρισκα μαζί της,μού έβγαζε γούστα, καί όταν τήν έχασα στενοχωρήθηκα, καί φυσικά ψάχνω νά τήν βρώ!!
Αυτη ειναι που λενε οτι ειναι η πρωην Αμιρα απο Διδυμου 27??
Με τίποτα!!!!!!!!
Συναγωνιστές, καλησπέρα!! τελικά, γνωρίζει κάποιος στά σίγουρα άν η συγκεκριμένη Στέλλα είναι η πρώην Αμίρα τής Δ27 καί τής Δ20? τήν καταεύρισκα μαζί της,μού έβγαζε γούστα, καί όταν τήν έχασα στενοχωρήθηκα, καί φυσικά ψάχνω νά τήν βρώ!!