Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Φιλε καλησπερα,λογο υποχρεωσεων δεν μπορουσα να απαντησω σε ολα σου τα πμ επειδη απο της διαφορες ερωτησεις που κανες το χασα καπου και μετα και μπερδευτηκαΤο ότι κάποιες λένε ότι είναι από Βενεζουέλα ενώ δεν είναι, δεν είναι και κάτι καινούριο... Και μια άλλη γνωστή, που το όνομά της αρχίζει από Ο, δεν ξέρει καν ισπανικά σύμφωνα με παλαιότερες κριτικές.. Πάντως σκέφτομαι να την επισκεφτώ αυτήν και την Τζούλη και την άλλη την Καμέλια, μιας και μου αρέσει το καστανόξανθο μαλλί στις κοπέλες..
Όσο για το 73Α, είναι άθλιο.. Κλεισούρα και κατάθλιψη.. Άσε που το σεντόνι και εμένα μου έβγαζε μια χάλια μυρωδιά, συν το ότι με το που μπαίνεις στο σαλόνι, βλέπεις βρωμιά στο πάτωμα, λες και είσαι σε μπουρδέλο του Μεταξουργείου, γιατί σαν επίπεδο καθαριότητας, ΓΕΡΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ προς το μέσο όρο της οδού Κολωνού,που είχα πάει από περιέργεια μια φορά μες στο Φλεβάρη.. Το σαλόνι βρωμάει ΣΕΡΒΙΕΤΙΛΑ...Αν είναι να επισκεπτώ τις παραπάνω κοπέλες, μόνο στο 73Β ή στο Σπ40 στο Βοτανικό..
Τέλος, καλά έκανες και ανέβασες την εμπειρία σου για να ξέρουμε και εμείς οι συναγωνιστές ποιες να πρωτοπάρουμε...
Εγω ξαναλεω,αυτο το στουντιο νομιζω μπηκε το 16-17 πολυ δυναμικα,με 2 μετρα ρουμανες οταν φοραγαν τακουνια,χωρις τακουνια 1.75-1.8 η πλειοψηφια,καθαρα ολα,μετα το 18 το χασε το παιχνιδι ...Ειδικα η συνθηκες το καλοκαιρι με τα 40αρια ηταν ενα δραμα,κοιλιδες υδρωτα,πεταμενες καποτες κλπ..
Πολλες φορες μου εχει ερθει και μενα μια εντονη ξινογλυκη μυρωδια στο σαλονι? Λες να ειναι απο σερβιετες? Ιοου ρε φιλε,και εφαγα και σουβλακια σημερα...