papadrosos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο ;
για να λεμε τα πραγματα..με το ονομα τους..το τραγουδι ειναι δικο του..του παριου δηλαδη..και στιχοι..και μουσικη..πρωτη ερμηνεια βεβαια..μακης..απο εναν μαεστρο...Το καταλαβα συναγωνιστη έτσι το εγραψα για το fun της υπόθεσεως.Χωρις παρεξηγηση ε?
Γεια χαρά όχι κανένα νέο το μόνο που έμαθα και φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη Διδυμου 27 όπως με ενημέρωσε φίλος πήγε πέρασε δωμάτιο και αφού ξαμπλωσε σε κηλίδες πάνω σε χυμένα σεντόνια πήρε τα λεφτά του πίσω και έφυγε Αγανακτισμένος λέγοντας μου πως δεν θα ξαναπατήσει ποτέ του στα μπουρδέλα.εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο ;
Μαέστρογια να λεμε τα πραγματα..με το ονομα τους..το τραγουδι ειναι δικο του..του παριου δηλαδη..και στιχοι..και μουσικη..πρωτη ερμηνεια βεβαια..μακης..απο εναν μαεστρο...
Γεια χαρά όχι κανένα νέο το μόνο που έμαθα και φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη Διδυμου 27 όπως με ενημέρωσε φίλος πήγε πέρασε δωμάτιο και αφού ξαμπλωσε σε κηλίδες πάνω σε χυμένα σεντόνια πήρε τα λεφτά του πίσω και έφυγε Αγανακτισμένος λέγοντας μου πως δεν θα ξαναπατήσει ποτέ του στα μπουρδέλα.
Κατά τα άλλα η τιμή μένει στο20€ο χαλιά μαυρα.
Έχω μια ιδέα και σας προτείνω να έχετε μαζί σας ένα σπρέι με μαύρο χρώμα και όταν βλέπετε χυμένα σεντόνια να μαρκάρετε με μπογιά τα λερωμένα σημεία αηδιαστικά σκηνικά...
από εμφάνιση τι λέει?Καλησπέρα λοιπόν πριν λίγη ώρα πήρα το ρίσκο να δοκιμάσω στο Πιπίνου118 με μια Μιλφ έτσι καθώς είχα βαρεθεί τα στανταρακια πρόκειται για την Μελαχρινή Φωτεινή από Ρωσσια και πραγματικά με εξέπληξε θετικά με την πολύ καλή απόδοση και συμμετοχή που είχε πραγματικά πέρασα απροσδόκητα καλά η τύπισσα αν και μικρή στο μάτι μπορεί να την είχα υποτιμήσει με την πρώτη ματιά αλλά το ένστικτο με οδήγησε στην σωστή επιλογή η τύπισσα είναι φωτιά στο δωμάτιο επιτρέψτε μου να παραθέσω φωτό από το δωμάτιο καθώς έχουν καιρό να ανέβουν
Οι τσατσάδες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι εισπράκτορες και τροχονόμοι, εκεί εξαντλείται η δραστηριότητα τους στον οίκοΥπάρχουν κριτικές και για Τα μαγαζιά της Διδυμου απλά δεν μπορούν να μένουν για καιρό στην κεντρική σελίδα αφού ανανεώνεται συνεχώς με νέες συνεχώς με καταχωρήσεις.
Απλά είναι απαράδεκτο πέρα για πέρα να πληρώνει κάποιος ειτε10 είτε 20€ και ανυποψίαστος να πέφτει σε χυμένα σεντόνια οι τσατσαδες ούτε το ελάχιστο δεν μπορούν να κάνουν γιατί να υπάρχουν τοτε
Η Φωτεινή Πιπίνου 118-Αγκυρας12Α μελαχρινή Μιλφ μέτριο ανάστημα προς κοντή σώμα σχετικά καλό για την ηλικία της δεν μιλάει πολύ έχει σχιστά μάτια και πολύ εντολή συμμετοχή και όρεξη για σεξ πολύ καλη.από εμφάνιση τι λέει?
Υπάρχουν κριτικές και για Τα μαγαζιά της Διδυμου απλά δεν μπορούν να μένουν για καιρό στην κεντρική σελίδα αφού ανανεώνεται συνεχώς με νέες συνεχώς με καταχωρήσεις.
Απλά είναι απαράδεκτο πέρα για πέρα να πληρώνει κάποιος ειτε10 είτε 20€ και ανυποψίαστος να πέφτει σε χυμένα σεντόνια οι τσατσαδες ούτε το ελάχιστο δεν μπορούν να κάνουν γιατί να υπάρχουν τοτε
Οι τσατσάδες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι εισπράκτορες και τροχονόμοι, εκεί εξαντλείται η δραστηριότητα τους στον οίκο
Ήμουν μέσα στη κσυλα χθες ήθελα να γαμησω πήγα Κολωνού 27β στη φωτεινή είχε 2 δωμάτια αλλά από τη πολύ καυλα την έπαιξα μόνος μου και ζήτησα τα λεφτά πίσω κ έφυγα... Σας έχει τύχει ποτέ αυτό,?
για να λεμε τα πραγματα..με το ονομα τους..το τραγουδι ειναι δικο του..του παριου δηλαδη..και στιχοι..και μουσικη..πρωτη ερμηνεια βεβαια..μακης..απο εναν μαεστρο...
Ήμουν μέσα στη κσυλα χθες ήθελα να γαμησω πήγα Κολωνού 27β στη φωτεινή είχε 2 δωμάτια αλλά από τη πολύ καυλα την έπαιξα μόνος μου και ζήτησα τα λεφτά πίσω κ έφυγα... Σας έχει τύχει ποτέ αυτό,?
Δοκίμασα τη Λολίτα στο ΣΠ40..Πολύ καλό στήσιμο και λατινική κορμάρα,σε λίγο θα ανέβει και η κριτική μου !!
Δοκίμασα τη Λολίτα στο ΣΠ40..Πολύ καλό στήσιμο και λατινική κορμάρα,σε λίγο θα ανέβει και η κριτική μου !!
συναγωνιστη ειναι καλες οι ντουζιερες στο σπ40 ?
Μια χαρά..Συν το ότι είναι και πιο σοβαρό από το Λ73..
Μου είπε η τσατσά ΄΄εδώ είναι στούντιο,το Λ73 είναι άλλη κατηγορία΄΄..