tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Φυλής λίγα από απόμερα...
Φυλής 81 Συλβια μελαχρινό γλυκό κορίτσι με βυζαρες και ζουμερη περιφέρεια . Απλό πρόγραμμα. Αυτη αποκλείεται να είναι ξεπέτα γιατί δεν είχε ίχνος αρνητικότητας αν διεκρινα ορθώς αλλά δεν με καλύπτει το πρόγραμμα. Το σπίτι είναι πολύ ωραίο κι απορω γιατί δεν πάει κανείς. Δεν βλέπω γαμησάκια.
Φυλής 109 κάτω Ειρήνη η ξανθιά ζουμερη που βγήκε σαλόνι σαν αστραπή. Γελαστη με πεσμένες βυζαρες λόγω βάρους τους
και φαρδιά λεκάνη. Έβγαινε κι ένας Πακιστανός. Δεν ξέρω αν γαμησε. Εγώ είπα ότι έβγαινε οχι ότι γαμησε.
Ελ στοματικό. Η Ειρήνη , όχι ο Πακιστανος. Τελοσπάντων...την έχει γαμησει κανείς να πει γνώμη;
Φυλής 109 όροφος ήταν μία Χριστινα κουνιστή και λεπτή με ελ.στοματικό.
Ξέρει κανείς τίποτα ή εχετε ξεκόψει
(κι εσείς) από Φυλής ;
Φυλής 134 ισόγειο Γκαμπριέλλα
η μελαχρινή με γυαλιά που βαριέται
να σαλοναρει. Απλό πρόγραμμα.
Αυτή κανεις έχει μπει να πει κάτι;
ελεηστε γνώση...
Φυλής 81 Συλβια μελαχρινό γλυκό κορίτσι με βυζαρες και ζουμερη περιφέρεια . Απλό πρόγραμμα. Αυτη αποκλείεται να είναι ξεπέτα γιατί δεν είχε ίχνος αρνητικότητας αν διεκρινα ορθώς αλλά δεν με καλύπτει το πρόγραμμα. Το σπίτι είναι πολύ ωραίο κι απορω γιατί δεν πάει κανείς. Δεν βλέπω γαμησάκια.
Φυλής 109 κάτω Ειρήνη η ξανθιά ζουμερη που βγήκε σαλόνι σαν αστραπή. Γελαστη με πεσμένες βυζαρες λόγω βάρους τους
και φαρδιά λεκάνη. Έβγαινε κι ένας Πακιστανός. Δεν ξέρω αν γαμησε. Εγώ είπα ότι έβγαινε οχι ότι γαμησε.
Ελ στοματικό. Η Ειρήνη , όχι ο Πακιστανος. Τελοσπάντων...την έχει γαμησει κανείς να πει γνώμη;
Φυλής 109 όροφος ήταν μία Χριστινα κουνιστή και λεπτή με ελ.στοματικό.
Ξέρει κανείς τίποτα ή εχετε ξεκόψει
(κι εσείς) από Φυλής ;
Φυλής 134 ισόγειο Γκαμπριέλλα
η μελαχρινή με γυαλιά που βαριέται
να σαλοναρει. Απλό πρόγραμμα.
Αυτή κανεις έχει μπει να πει κάτι;
ελεηστε γνώση...