Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (35 μέλη και 216 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.731
Κριτικές
34
Like
4.648
Πόντοι
7.195
η Χριστίνα η Ελληνοουκρανη καλή μεν αλλά όσο και να ρουφήξεις τις θυλες του στήθους της δεν βγαίνουν καθόλου έξω, πρέπει να έχει παντελώς βαρεθεί το γαμιση,
οι θηλές προς τα μέσα αδερφέ είναι ανατομικό πρόβλημα και δεν έχουν σχέση με την όρεξη στο γαμήσι
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
898
Κριτικές
15
Like
2.015
Πόντοι
2.477
Έτσι είναι και καλά τα λες.
Συγκρίνεται αυτή με την Μαρια του 28;
όχι ότι θεωρώ την Μαρια κορυφή γιατί πέφτει τρελλή προσποίηση κι έχει και σκαμπανεβάσματα αλλά από την μουφα Σερβα είναι δέκα φορές καλύτερη.
Καταρχην η μουφα Σερβα δεν είναι ωραία και δεν έχει και καμία συμμετοχή. Αρα τι και πώς; Τίποτα απολυτως. Δεν ξέρει από πίπα, δεν βάζει κρέμα, δεν είναι υγρή
και τελικά δεν στέκεται και καλά. Σαν τσουβαλι ένα πράγμα. Δεν είναι τα λεφτά αλλά ότι μετά από αυτό χαλιεσαι και φεύγεις. Δεν μπορείς να μπεις αλλού λόγω μεγάλης ξενερας. Αυτή και κάτι όμοιες της δυσκολα τα παρατάνε γιατί δεν έρχονται καινούργιες και γιατί είναι τόσοι πολλοί οι αφροΑσιατες που δεν παίζει να μην πάρουν κόσμο. Αυτοί φίλε γαμανε τα πάντα. Δεν τους ενδιαφέρει γιατί έχουν τεράστια ανάγκη να γαμησουν. Άσε που δεν ξερούν ούτε να γαμησουν. Πανε κυρίως για γλωσσοφιλα γι αυτό αν δεις μόλις δουν φατσουλα γλυκιά τραβανε δεκάρικο με την μία. Το έχουν ήδη στο χέρι.
Πηρώνουν και μέσα για να πάρουν φιλιά. Φιλί να ναι κι ας έχει και τυροσαλάτα
στα δόντια η πουτάνα. Άσε που θεωρούν το ακάποτο ως πιθανή έκβαση κι όχι ως κατι απαγορευτικό. Έχουν άλλη νοοτροπία.
Καταλαβαίνω ότι έχουν ανάγκες και συμφωνώ να γαμανε αλλά έτσι δεν γίνεται.

Μα ναι δεν διαφωνω!Εγω το εκανα για την καλτιλα περισσοτερο και για να μου φυγει το καψερο.
Το ηξερα οτι δεν θα ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα μου αρεσε η ολη η φαση της ψυχολογικης ανωμαλιας αν θες.
Η τυπισσα κανει κρα για αλλοδαπους..τους κοιταει στα ματια...τους καρφωνει..οποτε τα λεγομενα σου εχουν ανταποκριση.

Και οχι δεν εχει καμια σχεση αυτη η μουφα σερβα μ την μαρια απο το κουρτινατο..και ας παιζει και προσποιηση η μαρια...δεν με χαλαει...ολη αυτη η προσποιηση αλλα και η καλτιλα απο την αλλη μερια με καυλωνουν εμενα!
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
898
Κριτικές
15
Like
2.015
Πόντοι
2.477
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Μηνύματα
437
Like
875
Πόντοι
81
Μας τα χαλασε το γκομενακι και για να ισιωσουμε περασμα απο φυλης πριν απο λιγο γενικα στη δευτερη βαρδια σχεδον ολοι οι οικοι ειναι ανοιχτοι μετα απο μια μικρη βολτα σταμπαρα την λιζα απ φυλης 66α την ειδα πρωτη φορα γιατι δουλευει παντα πρωινη  επαθα πλακα μακραν η πιο ωραιο σε προσωπο κοπελα αυτο τον καιρο φυλης βυζακι μικρο 1.5 αλλα εχει κωλαρακι ποιημα..στο δωματιο κανει απλο προγραμμα νταξει συμμετεχει δν βαριεται απλως γκρινιαζει σε πιασηματα στ στηθος δεν θελει τοσο δυνατο ρυθμο αλλα μαγκες μην τα θελουμε ολα δικα μας η κοπελα ειναι για στουντιο  βαση εμφανισης ειναι να πηδας μια ρωσιδα καυλομουνο πιτσιρικα που πηγαινει στ ναμος στην μυκονο κ ολα αυτα με 20 ευρω..
 

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
901
Κριτικές
35
Like
7.163
Πόντοι
3.436
Μάστορα να με συγχωρείς αλλά ποιο είναι αυτό το υπόλοιπο 90% ;
εγώ πληρώνω αυτα που πληρώνω για κυρίως υπηρεσίες και κατόπιν εμφάνισης το οποίο κάνω πακέτο.
Δεν λέω βέβαια να μην βλέπεται αυτή που θα γαμησω αλλά βάση του πακέτου κρίνω την απόδοση και ξαναπαω ή όχι.
Ασχέτως Χριστίνας, ποιο είναι το υπόλοιπο 90% λοιπόν πέραν της απόδοσης;
ο εκπληκτικός χαρακτήρας της, δεν θα σε πουλήσει ποτέ ούτε θα σου κάνει πονηριές. Είναι καλό κορίτσι.
 

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Μηνύματα
63
Like
152
Πόντοι
0
ο εκπληκτικός χαρακτήρας της, δεν θα σε πουλήσει ποτέ ούτε θα σου κάνει πονηριές. Είναι καλό κορίτσι.

Δε χαμπαριαζουν από χαρακτήρες τα νεαρτενταλ.. Θα σου απαντήσει με την κλασική ατάκα είπες κωλο θέλω κωλο δε με νοιάζει και θα κοπανιεται χάμω όπως τα κακομαθημένα σκατοπαιδα όταν τους λες οχι σε κάτι..
Αναφορά σε προηγούμενη συζήτηση μου στις πίσω σελίδες.. Οι κοπέλες δεν είναι άνθρωποι για αυτούς αλλά τις βλέπουν ως υπηρεσίες..

Πως για παράδειγμα εγώ καθε 1η του μήνα έχω την υποχρέωση να παω να βάλω το ενικοιο; ε έτσι το βλέπουν κι αυτοί το μπουρδελο..ως υποχρέωση προς το πουλί τους και τις κοπέλες ως την υπηρεσία.. Το 10ευρο η 20ευρο για αυτούς είναι οι φόροι..
 

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Μηνύματα
275
Κριτικές
8
Like
1.222
Πόντοι
361
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος ποια κοπέλα δουλεύει τώρα πιπινου 65
 

Επισκέπτης
Ευχαριστώ φίλε Ραμαντα. Σε ρωτησα γιατί το όνομα Άντζελα δεν μου λέει τίποτα.
Σε τέτοιες ηλικίες δύσκολα βρίσκεις καλή περιπτωση. Άντε η Νατάσα που λες κι εσύ
από το Κ53 κτλ ελάχιστες.

Επι την ευκαιρία να γράψω ότι στο Ιασωνος 46 αριστερά υπάρχει το απόγευμα μία ξανθιά Νατάσα η οποία ούτε καν θυμίζει αυτή που είχε πρωτοερθει. Ήταν τότε πολύ παχιά και τώρα είναι είκοσι κιλά πιο αδύνατη.

Τεραστια διαφορά σε όλα της.
Μέσα σε ένα τρίμηνο περίπου.
Τότε έκανε ελ.στοματικο και κώλο.
Μαζί της η Ρενατα με το μεγάλο κεφάλι
και βυζιά.
Ελ.στοματικο το πρόγραμμα τώρα
και μόνο αυτό. Έτσι λένε δηλαδή.

Να σημειώσω ότι τωρα που έπαψε η διαμάχη vpapa και dodos ότι κι εγώ πιστευω ότι πρέπει να λένε οι τσατσαδες ποιες είναι εξ αλλαγής φύλου έτσι ώστε να ξέρει
ο καθένας με ποια μπαίνει δωματιο.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Αν δε θέλουν να λενε, θα πρέπει αν ο πελάτης διαπιστώσει τίποτα που δεν του έρχεται οκ, να βγαίνει έξω και να του δίνουν πίσω τα λεφτά του με συγνώμη.
Δηλαδή οι άλλοι στο στούντιο 99 (μπουρδελο με κουδούνι) γιατί λένε ότι έτσι κι έτσι; γιατί έστω σε βοηθούν να καταλάβεις απο τα συμφραζόμενα ή στο λένε; όπως και στο άγκυρας 1 ; Όλοι μαλακες είναι αυτοί; είναι σαν να βάζει κάποιος ένα αχλαδομηλο μέσα στα μήλα και να μην το βγάζει από το πανερι με τα μήλα.
Σας τα λέω ωραία δηλαδή.
Σε κάποιους αρεσουν τα μήλα και σε άλλους τα αχλαδομηλα. Εμένα αν μου αρέσουν τα μήλα θα τρώω μόνο μήλα και τα αχλαδομηλα που μοιάζουν με μήλα κι έχουν άλλο κοινό που επίσης τους αρέσουν, θα τα τρώνε εκείνοι. Όλα τα φρούτα ωραία αρκεί να μας αρέσουν.
τωρα πρεπει να παω αυριο να αγορασω αχλαδομηλα
 

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
361
Like
40
Πόντοι
1
Καλημερα τωρα εχει κανα σπιτακι ανοιχτο ξερει καποιος;
 

Lustful in Athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Μηνύματα
13
Like
54
Πόντοι
0
Καλημερα τωρα εχει κανα σπιτακι ανοιχτο ξερει καποιος;

Περιοχή Φυλής μερικά ανοικτά από 8:30: 86 κάτω Άννα Πολωνέζα ελ. στομ. Φώκαιας 27 υπόγειο και ημιόροφος συνήθως Εμμανουέλα, Βαλέρια, Γκαμπριέλα ελ. στομ. όλες
Μεταξουργείο πολλά ανοικτά
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Καλημέρα για όποιον ενδιαφέρεται για όγκο και παραπάνω κιλά σε γυναίκα αυτή την ώρα δουλεύει στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Κουρτίνα η Άννα εύσωμη με το πιρσινγκ στην γλώσσα μαζί της είναι και η Βερόνικα Μιλφ ξανθιά κανονική με το κοντοκουρεμένο μαλλί εντάξει για 10€πουλα καλά είναι.Εγω πέρασα με την εύσωμη Άννα το πιο αστείο είναι που φεύγοντας μου κάνει έλα και αύριο χαχαχαχαχα.

Δυστυχώς όμως τώρα πρωινές ώρες ακριβώς έξω στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 και στην Πέρδικα είναι μαζεμένοι πολλοί πρεζακηδες άθλιο το σκηνικο
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.066
Κριτικές
123
Like
50.895
Πόντοι
27.261
γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα με τα πουλακια σας . :grin:.
κανονικα επρεπε να τα γραψω χθες γυρνοντας, αλλα ημουν τοσο κομματια που επεσα κατευθειαν για υπνο (στον μπουτσο σας το ξερω).
σε χθεσινη απογευματινη τσαρκα λοιπον, στα περισσοτερα που μπηκα πανω κατω οι ιδιες κοπελες.
στα πρωτα της διδυμου μπατσοι εξω απο τα 7αρια να μπαινοβγαινουν και να'χει μαζευτει κοσμος απ'εξω και να κοιτανε σα χανοι. δεν ηθελα να χασω χρονο μηπως και με σταματαγανε για στοιχεια και τετοια, εκανα μεταβολη και συνεχισα.
στο φυλης 54 οροφο η συμπαθεστατη ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ για λατρεις του skinny.
στο φυλης 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ.
στο φυλης 66 δεξια η καυλαρα μοντελα ΛΙΖΑ (αχχχ λιζααα).
φωκαιας 9 δεξια ενα εντελως ατσουμπαλο μπαζο που ακουει στο ονομα ΕΜΙΛΥ.
στο φωκαιας 27 υπογειο με την ωραια τσατσα που δε φοραγε τα γυαλια και ειναι ακομα πιο ωραια, η κλασσικη ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
στο φωκαιας 27 ημιοροφο, μια ΕΥΑ, τεζα σκιαχτρο και ντεκαυλε φαση εντελως. αν εβγαινε με κανα σκουποξυλο, ανετα την περναγα για μαγισσα.
στο φωκαιας 27 οροφο μια αδιαφορη ΙΝΕΣ μπαμπατσικη.
στο φωκαιας 25 οροφο η ΒΕΡΟΝΙΚΑ που μαςταχετεκανειτσουρεκιαρεμαλακες.
ασχημη μεχρι αηδιας με σιλικονες αντιαισθητικοτατες, χτικιαρα (απορωωωω με την καρδια μου... οχι αυτο ειναι παριος, γραψτε λαθος).
εκανα 1η καταθεσαρα σε ΑΝΝΑ απο φωκαιας 24 οροφο, που μετα και την τριτη φορα που τη γαμησα, χθες δηλαδη, μπηκε ηδη στον καταλογο με τα standards της τρεχουσας σεζον. οτι και να πω ειναι λιγο για τη γκομενα και επειδη ειχα ξανα-αναφερθει για τη συγκεκριμενη σε προηγουμενο post, δε χρειαζεται να επαναλαμβανομαι. για μενα ειναι στο top5 της φυλης αυτην τη στιγμη και τελος.
2η καταθεσαρα στην ΑΛΙΟΝΑ απο αχαρνων 85 οροφο που με τη συγκεκριμενη βγαινει ο αλλος μου εαυτος καθε φορα. pos genen afto που ελεγε και ο patrick, ειλικρινα δε ξερω μιας και μου αρεσουν τα μοντελα σε γενικα πλαισια. αυτα που εχω κανει με αυτην δε τα εχω κανει με καμια μεχρι στιγμης σε ολη τη μπουρδελοκαριερα μου. να'ναι καλα η κοπελα και δε χρειαζεται να μακρηγορησω επισης. τις υπηρεσιες τις ξερετε ολοι, αλλα το θεμα ειναι μεχρι που φτανετε καθε φορα και τελος και με δ'αυτην.
(σημαντικο tip γι'αυτην επισης... ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ  :grin:).
επισης η ΜΙΧΑΕΛΑ απο φωκαιας 17 εχει επιστρεψει και ευτυχως τα βυζια της τα εκανε μεγαλα μεν, normal δε και οχι αντιαισθητικα οπως οι περισσοτερες ηλιθιες. στα + λοιπον, μιας και τη ξερετε και αυτην πολυ καλα οι περισσοτεροι θαρρω.

στα πιο σημαντικα τωρα...
μπανισα 3 νεες παρουσιες, για μενα παντα, που θα ρισκαρω και θα τις δοκιμασω χαλαρα μεχρι τελος του μηνος, μιας και ειναι συμπαθητικες, για μενα επισης.
παμε λοιπον...
στο φωκαιας 17 οροφο 2 παρουσιες,  μια ΝΑΤΑΛΥ που ειναι ψηλη με καστανο μακρυ ισιο μαλλι, νομιζω μικρο σχετικα βυζι, αλλα δε με χαλαει οσο ο κωλος (φορουσε κορμακι και δεν ειδα πολυ καλα) αλλα λιγο πλαδαρη στο σωμα και κυριως στον κωλο (ηλιθια, κοψε τα σουβλακια και ξεκινα διαδρομο). πιστευω με λιγη γυμναστικη και με την παροδο του χρονου στο μαγαζακι και στα πισωκολλητα, θα γινει αλογο.
εδω κολλαει το AllTimeClassic moto "ΣΤΑ 4 ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ". οκ man, αλλα μεχρι να κατσει στα 4 αναγκαστικα τη βλεπεις ορθια και δε σκαει ετσι απο τον ουρανο...φαααπ παρτα.
επισης μια ΚΑΤΕΡΙΝΑ, μελαχρινη μετριου αναστηματος, με ωραιο σωματακι και γυαλακια. πιο καυλε στυλ απο την ΝΑΤΑΛΥ για μενα.
3η παρουσια στο Φυλής 72 μια ΡΑΝΙΑ (νομιζω), ξανθοκαστανη με ελαφρως μπουκλα αν θυμαμαι καλα, σχετικα μετρια φατσα και μετριο-κανονικο βυζι, μετριου αναστηματος επισης και αυτη, αλλα.... με τρελη ΚΩΛΑΡΑ λεμε.
πρεπει να την εχω ξαναδει στο φωκαιας 17 οροφο πιο παλια, αλλα δεν ειχα περασει τοτε γιατι ημουν σε αλλη διασταση και μαλλον δεν την ειχα προσεξει πιο καλα (ΜΑΛΑαΑαΑΚΑ).
ημουν στο τσακ να μπω επειδη με καυλαντιζε, αλλα τελικα δε μπηκα λογω του συγκεκριμενου μπουρδελου, επειδη δε μου αρεσουν τα δωματια που εχει. ειχα μπει σε μια πιο παλια και ειχα ξενερωσει με το χωρο, (εντελως αθλιο μπουρδελο) επομενως της ειπα μην τρελενεσαι μωρο, καπου θα σε πετυχω παλι και θα περασω να δω τι κανεις στα ενδοτερα, ελπιζοντας να τη δω στο φωκαιας 17 οροφο που εχει σαφως πιο καλα δωματια.
στο φυλης 84 οροφο ενα ατσουμπαλο μπαζο και εκει που δε θυμαμαι ονομα, ΕΜΙΛΥ tale quale στυλ.
στο 86 οροφο ενα αδιαφορο ξανθο μπαμπατσικο, μαλλον ΑΝΝΑ, tale quale ΙΝΕΣ.
τελος, στο 86 ισογειο η mini ΑΤΖΕΛΑ, το μικρουλι-γλυκουλι ατζελακι με τα καλαισθητα σιλικονατα βυζια.
αυτα...

p.s.1: που χαθηκε παλι η ΣΑΣΑ απο φυλης 134 οροφο μηπως ξερει κανεις???
p.s.2 : sorry για το σεντονι.
 

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Μηνύματα
50
Like
18
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη η Αλιονα στο Αχαρνων 85 εμφανισιακα πως ειναι?Δεν εχω παει ποτε και θελω μια γνωμη εμπεριστατωμενη απο καποιους που την εχουν δοκιμασει.Λεει στο δωματιο μεσα?
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λίγα από Μεταξουργείο πρώτη βαρδια...

Μεγαλεξανδρου 15 Βικυ Ρωσίδα κοντομαλλα μελαχρινή γουρλομάτα με ελ.στοματικο. Ξεπέτα μιλφ με πιασίματα.

Μεγαλεξανδρου 25 δεξί Σαρα Αλβανίδα από Ιασωνος 43 προμιλφ παχιά μελαχρινή με απλό. Απλά υπάρχει στο δωμάτιο.

Ιασωνος 2 ισόγειο Αλεξανδρα που έχει αφεθεί πλέον κι άλλο ως γυναίκα. Καιρός να εγκαταλείψει. Φουλ πρόγραμμα. Ξανθιά μιλφ με κιλά.

Ιασωνος 1 μεσαίο στα δεξιά Μαρίνα με απλό. Μελαχρινή νεαρή με μικρό βυζί. Που και που δίνει και φιλάκια. Οταν δεν της τα ζητουν. Μετράει και τις ανάσες της. Στα όρια της ξεπετας. Ίσα που χυνεις ανεκτά.

Λεωνιδου 28 όροφος Ελενη Ρωσίδα ψηλή με ωραίο κορμί αλλά πρόσωπο μέτριο. Απλό πρόγραμμα. Ελέγχεται για σπουδή. Αξίζει ως επίσκεψη.

Ιασωνος 44 νέο μεσαιο Νινα και Μαρια. Ελ.στοματικο η πρώτη και φουλ η δεύτερη. Ότι κάνει η δεύτερη.

Κεραμικού 15 όροφος Κατερινα από Κολωνου 27 ισόγειο. Βαριέται που ζει η μελαχρινή τσουπωτη με το απλό πρόγραμμα.

Κι επειδή βαριέμαι κι εγώ με αυτές που είδα, πάω για καφέ.Μ'αρεσει που μου έλεγαν "δεν σου αρέσω"; κι εγώ έλεγα ναι για να χαίρονται ότι αξίζουν.
Χο-χο!
 

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
179
Like
103
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτη η Αλιονα στο Αχαρνων 85 εμφανισιακα πως ειναι?Δεν εχω παει ποτε και θελω μια γνωμη εμπεριστατωμενη απο καποιους που την εχουν δοκιμασει.Λεει στο δωματιο μεσα?

για τα χρονια της ειναι πολυ καλη στο δωματιο με θαυμασια πιπα...
 

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Μηνύματα
50
Like
18
Πόντοι
0
για τα χρονια της ειναι πολυ καλη στο δωματιο με θαυμασια πιπα...
Σε ευχαριστω πολυ φιλε.Για την Αννα Ιωαννινων 5 η αποψη σου απο εμφανιση γιατι απο υπηρεσιες απ οτι διαβαζω ειναι καθηγητρια πανεπιστημιου χεχεχ
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.951
Πόντοι
206
Λίγα από Μεταξουργείο πρώτη βαρδια...

Μεγαλεξανδρου 15 Βικυ Ρωσίδα κοντομαλλα μελαχρινή γουρλομάτα με ελ.στοματικο. Ξεπέτα μιλφ με πιασίματα.

Μεγαλεξανδρου 25 δεξί Σαρα Αλβανίδα από Ιασωνος 43 προμιλφ παχιά μελαχρινή με απλό. Απλά υπάρχει στο δωμάτιο.

Ιασωνος 2 ισόγειο Αλεξανδρα που έχει αφεθεί πλέον κι άλλο ως γυναίκα. Καιρός να εγκαταλείψει. Φουλ πρόγραμμα. Ξανθιά μιλφ με κιλά.

Ιασωνος 1 μεσαίο στα δεξιά Μαρίνα με απλό. Μελαχρινή νεαρή με μικρό βυζί. Που και που δίνει και φιλάκια. Οταν δεν της τα ζητουν. Μετράει και τις ανάσες της. Στα όρια της ξεπετας. Ίσα που χυνεις ανεκτά.

Λεωνιδου 28 όροφος Ελενη Ρωσίδα ψηλή με ωραίο κορμί αλλά πρόσωπο μέτριο. Απλό πρόγραμμα. Ελέγχεται για σπουδή. Αξίζει ως επίσκεψη.

Ιασωνος 44 νέο μεσαιο Νινα και Μαρια. Ελ.στοματικο η πρώτη και φουλ η δεύτερη. Ότι κάνει η δεύτερη.

Κεραμικού 15 όροφος Κατερινα από Κολωνου 27 ισόγειο. Βαριέται που ζει η μελαχρινή τσουπωτη με το απλό πρόγραμμα.

Κι επειδή βαριέμαι κι εγώ με αυτές που είδα, πάω για καφέ.Μ'αρεσει που μου έλεγαν "δεν σου αρέσω"; κι εγώ έλεγα ναι για να χαίρονται ότι αξίζουν.
Χο-χο!
Λιτός και περιεκτικός
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.163
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Δοκιμαστηκε η μιλφ Κορινα απο Φωκαιας 24,στο σαλονι φαινετε αρχοντογυναικα,ξανθια με βυζαρες και γερη κορμοστασια.
Μεσα τα βυζια ειναι σε ελευθερη πτωση,φυσιολογικο λογο μεγεθους (ειναι ανετα 4αρια) και ηλικιας,στον αγωνα δεκτικη αλλα μηχανικη,για μια φορα καλη.
Περασα απο Φυλης 86 οροφος,δουλευε μια κοπελιτσα κατα πασα πιθανοτητα Ελληνιδα,ωραιο νεανικο μουτρακι και σωματακι,ονομα Μπετυ,ξερεις κανεις καμια λεπτομερια???
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τωρα πρεπει να παω αυριο να αγορασω αχλαδομηλα

Καλή ιδέα.
Επίσης πάρε duplo της ferrero με 1 ευρώ
η πεντάδα από τα market in.
Αν βρεις δηλαδη γιατί τα έχω πάρει όλα για σπάσιμο επειδή όλοι οι άλλοι τα έχουν 2,5 ευρώ μ.ο.
Ο λόγος είναι γνωριμίες αφεντικών εταιρειών.

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom