Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (15 μέλη και 253 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Λίγα από  Μεταξουργείο δεύτερη βαρδια  μετά από αραγμα με κοπέλα του χώρου (και καλά τωρα ότι αρέσω) στο coffee place περιμετρικά της πλατείας ...

Κολωνού 53 έφυγε η Ευα από το 48 και πήγε στο 53. Και τι τώρα δηλαδή; έτσι θα πηγαίνουμε; με τράμπες;

Κολωνού 45 βάθος Μαρίνα ξανθιά ξινη σε απλό πρόγραμμα. Άχρηστη. Με μία λέξη.

Κολωνού 15 μέσα αριστερό και δεξί Αντζελα και Άννα ξανθιες. Αν θελει ας πάει το μέλος  ντοντος που ζήτησε σκιννυ. Εντάξει βλεπονται η αλήθεια είναι αλλα ειναι απλο πρόγραμμα. Αν τις συνδέσει κάποιος μαζί με είκοσι ευρώ δηλαδή, ίσως πάρει καλό πρόγραμμα. Μία πόρτα είναι. Δεν νομίζω να αρνηθούν. Και έχει και γούστο αυτο.

Κολωνού 27 όροφος η πολύ σπάνια εμφανιζόμενη Βικτωρια. Ψηλή μελαχρινη νταρντάνα με ωραίο χαμόγελο και πιασιματα. Ελ.στοματικο κτλ.
Πολύ καλή. Συναντάται πολύ δύσκολα.
Μαζί της η γνωστή Φωτεινη. Ακούραστο λαρύγγι.

Λεωνιδου 28 όροφος Χριστινα μελαχρινη Ρωσίδα (δεν νομίζω ακριβώς από Ρωσια)  με ωραίο κορμί, μικρό βυζί και βελούδινη επιδερμίδα. Ατέλειες προσώπου όσο πρέπει για να την γαμησεις σαν να την ξέρεις. Και σε αφήνει. Ξέρει να γαμηθεί. Μοιάζει λίγο στην Μαρινα του Ιασωνος 2 όροφος στην κοψια του προσώπου.
Απλό εμπλουτισμένο πρόγραμμα αλλά αρκετα καλή. Ικανή για σπουδή και μελέτη με ανταμοιβη υπηρεσιών.
Κοπέλα ή μεγαλοκοπέλα; Πλάκα κάνω, καλά να περνάς

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
μηπως εννοεις ΚΑΤΕΡΙΝΑ απο φωκαιας 9 και οχι 7 ????
Μαλλον ειναι το 9 και εχεις δικιο γιατι βλεπω κ κριτικες για την κατερινα απο εκει κ μου ειπε οτι ειναι παντα πρωινη Κοιτα φιλε ειναι το τριτο σπιτι απ τ αριστερα προς τα δεξια οπως τα κοιτας στ πανω μερος του δρομου της φωκαιας παντα..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
ΛΙΟΣΙΩΝ 73Β - ΟΡΟΦΟΣ
Χθές με την Ιζαμπέλα, καλό πήδημα αλλα ρε σεις η γκόμενα είναι τελείως τρελή !!! Μάλλον τους ξέφυγε , δεν την αφήσανε!

Η Ιζαμπέλα είναι μακράν μία από τις καλύτερες κοπέλες που έχουν περάσει στο Λ73.

• Like

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
καμιά πιτσιρίκα παίζει 18-20 ετών?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.432
Πόντοι
27.261
Μαλλον ειναι το 9 και εχεις δικιο γιατι βλεπω κ κριτικες για την κατερινα απο εκει κ μου ειπε οτι ειναι παντα πρωινη Κοιτα φιλε ειναι το τριτο σπιτι απ τ αριστερα προς τα δεξια οπως τα κοιτας στ πανω μερος του δρομου της φωκαιας παντα..

να στο κανω πιο απλο για να μη μπλεξουμε με αριστερα απο πανω-κατω κτλπ.
ποιο απο τα παρακατω 3 ειναι ??
γιατι νομιζω η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ειναι στο 9 δεξια πρωινη παντα (απο οσο ξερω δηλαδη τοσο καιρο).

1)
2)
3)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
να στο κανω πιο απλο για να μη μπλεξουμε με αριστερα απο πανω-κατω κτλπ.
ποιο απο τα παρακατω 3 ειναι ??
γιατι νομιζω η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ειναι στο 9 δεξια πρωινη παντα (απο οσο ξερω δηλαδη τοσο καιρο).

1)
2)
3)
Το τριτο νομιζω φιλαρακι γιατι ετριζε κ πολυ η πορτα οταν μπηκα και μου φαινεται οτι αυτη η σαπια ειναι .. ασε αυτα τωρα που τα βρηκαμε εχεις περασει με την κοπελα λεεει τιποτα μεσα?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.432
Πόντοι
27.261
Το τριτο νομιζω φιλαρακι γιατι ετριζε κ πολυ η πορτα οταν μπηκα και μου φαινεται οτι αυτη η σαπια ειναι .. ασε αυτα τωρα που τα βρηκαμε εχεις περασει με την κοπελα λεεει τιποτα μεσα?

εχω περασει ναι, αλλα εχω καιρο γιατι ειναι σε πρωινη βαρδια η οποια δεν με βολευει λογω πρωινης δουλειας. νομιζω μονο 1 φορα ετυχε και την πηρα στην πρωινη βαρδια σε αυτο το σπιτι.
ειναι απο βουλγαρια οπως μου ειχε πει.
την ειχα πρωτοπαρει οταν δουλευε στο φυλης 134 οροφο στην απογευματινη βαρδια και απο τοτε ηταν πολυ δυναμη.
ειχα περασει αρκετα καλα μαζι της και την τιμουσα συχνα. οταν χαθηκε για ενα διαστημα την εψαχνα κιολας.
φατσα συμπαθητικη, σωμα πολυ καλο, πιπα δυνατη και καλη (και αυτη) πανω απο το μεσο ορο κατ'εμε (οχι τελεια υπ'οψιν), αντεχει πολυ γαμησι και γερο και τοτε δεν εδινε κωλο.
τωρα απ'οτι βλεπω δινει.
προσωπικα δεν ειμαι fan του κωλου, αρα δεν τον εχω δοκιμασει.
μονο της ΕΙΡΗΝΗΣ του ιδιου οικου γουσταρα να της γαμαω τον κωλο (αληθεια που χαθηκε αυτη by the way).
γενικως ειναι τιμια και δεν τα κλαις τα λεφτα σου, αρα αξιζει μια δοκιμη πιστευω για να εχεις και εσυ αποψη δικια σου καλυτερα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
εχω περασει ναι, αλλα εχω καιρο γιατι ειναι σε πρωινη βαρδια η οποια δεν με βολευει λογω πρωινης δουλειας. νομιζω μονο 1 φορα ετυχε και την πηρα στην πρωινη βαρδια σε αυτο το σπιτι.
ειναι απο βουλγαρια οπως μου ειχε πει.
την ειχα πρωτοπαρει οταν δουλευε στο φυλης 134 οροφο στην απογευματινη βαρδια και απο τοτε ηταν πολυ δυναμη.
ειχα περασει αρκετα καλα μαζι της και την τιμουσα συχνα. οταν χαθηκε για ενα διαστημα την εψαχνα κιολας.
φατσα συμπαθητικη, σωμα πολυ καλο, πιπα δυνατη και καλη (και αυτη) πανω απο το μεσο ορο κατ'εμε (οχι τελεια υπ'οψιν), αντεχει πολυ γαμησι και γερο και τοτε δεν εδινε κωλο.
τωρα απ'οτι βλεπω δινει.
προσωπικα δεν ειμαι fan του κωλου, αρα δεν τον εχω δοκιμασει.
μονο της ΕΙΡΗΝΗΣ του ιδιου οικου γουσταρα να της γαμαω τον κωλο (αληθεια που χαθηκε αυτη by the way).
γενικως ειναι τιμια και δεν τα κλαις τα λεφτα σου, αρα αξιζει μια δοκιμη πιστευω για να εχεις και εσυ αποψη δικια σου καλυτερα.
Φαινεται πολυ δυνατο οπως σου πα σκυλι του πολεμου για αγρια πραγματα ενω η τζοανα απο 84α ακριβως το αντιθετο γλυκο κ πετιτ θα περασω οποτε βρω λιγο χρονο και με τις δυο και θα γραψω εντυπωσεις..

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κοπέλα ή μεγαλοκοπέλα; Πλάκα κάνω, καλά να περνάς

Όπου κάτσει αδερφέ, έχουμε έξοδα σπίτι!
Χο-χο!

Η Ιζαμπέλα είναι μακράν μία από τις καλύτερες κοπέλες που έχουν περάσει στο Λ73.

Η πλάκα της υπόθεσης στον αγοραίο έρωτα είναι ότι όλοι λεμε καλύτερη, ομορφότερη,
σεξουαλικότερη, προστυχότερη κτλ αλλά στην ουσία όλοι θέλουμε προγραμματάρα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.432
Πόντοι
27.261
Φαινεται πολυ δυνατο οπως σου πα σκυλι του πολεμου για αγρια πραγματα ενω η τζοανα απο 84α ακριβως το αντιθετο γλυκο κ πετιτ θα περασω οποτε βρω λιγο χρονο και με τις δυο και θα γραψω εντυπωσεις..

την ΤΖΟΑΝΝΑ απο το φυλης 84 που λες, δεν τη ξερω καν.
μονο την ΤΖΟΑΝΝΑ απο τη φιλιππιδου ξερω που ειναι μεγαλη καυλα και εχει ολο το πακετο σε γενικο συνολο.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
την ΤΖΟΑΝΝΑ απο το φυλης 84 που λες, δεν τη ξερω καν.
μονο την ΤΖΟΑΝΝΑ απο τη φιλιππιδου ξερω που ειναι μεγαλη καυλα και εχει ολο το πακετο σε γενικο συνολο.
Άσε η Ρωσίδα η τζοανα απ φιλιπιδου είναι τούμπανο όπως λες θελω να την πάρω ένα μισάωρο αυτήν καινούργια κοπέλα μου πε η τσατσά κ αρκετά καλό θ έλεγα κοντο ξανθό 1.5 προς 2 βυζι λευκή κ πολύ ωραία επιδερμίδα κ μερικά ωραία τατουάζ  στην πλάτη..

• Like

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.432
Πόντοι
27.261
Άσε η Ρωσίδα η τζοανα απ φιλιπιδου είναι τούμπανο όπως λες θελω να την πάρω ένα μισάωρο αυτήν καινούργια κοπέλα μου πε η τσατσά κ αρκετά καλό θ έλεγα κοντο ξανθό 1.5 προς 2 βυζι λευκή κ πολύ ωραία επιδερμίδα κ μερικά ωραία τατουάζ  στην πλάτη..

θα παω να checkαρω και θα ενημερωσω καταλληλως αν μου κανει και μπω, γιατι συνηθως ρισκαρω αμα μου αρεσει καποια. θα δειξει...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.724
Πόντοι
6.255
          ΠΡΟΣΟΧΗ σας δινω ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Στο Ρεμουνδου 21α στον οροφο δουλευει διπλοβαρδια 900-2300 μια Νατασσα που δεν ειναι αλλη απο την Αλινα που ηταν πρωι στην Αλκιβιάδου 16Α. αλλα και στο Διδύμου 18Β απογευμα (για οσους την ξερουν και την εψαχναν) Η Αλίνα είναι κοντούλα με καστανά μαλλιά, αλλά έχει απίστευτες καμπύλες (για οσους δεν την ξερουν) ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
ΠΡΟΣΟΧΗ σας δινω ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!!
Ενταξει τυπε μπι-κουλ, δεν ηρθε δα και η  Σακιρα  στα Bou. Χαλαρα.. 3 τρυπες εχει και αυτη, οπως  οι περισσοτερες..  :sunglasses:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Κουρτίνα τώρα δουλεύει Μια Άντζελα ψηλή μελαχρινή γκιλφ και μια παλιά γνώριμη που είχε δουλέψει πριν λίγους μήνες Διδυμου 27 και λίγο Φωκαιας25 όροφος πρόκειται για την Ξανθιά Αμιρά την παρουσιάζουν σαν Στέλλα για 10€ πάρα πολύ καλή προσφορά

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
Περασμα απο Καλλεργη,δεν ηταν το τραβεστι με το ανεκφραστο προσωπο αλλα ηταν η αλλη η Σερβα, η αποβολη και μελαχροινη.
Στο δωματιο μου ειπε πως ειναι Αλβανιδα αλλα εχει φιλο Σερβο και εχει παιδια μικρα και πρεπει καπως να δουλεψει γιατι τι θα γινουμε?κλεφτες?μου ειπε....

Μηχανικη πιπα...σαν να ειχα βαλει ενα μοτερακι και να δουλευε λιγο παραπανω απο το ρελαντι...
στησιμο στα 4 και γαμουσα ενα κομοδινο.
τιποτα απολυτως....δυσκολευτηκα πολυ να χυσω και σκεφτομουν το γαμησι που κανει η Μαρια απο Μ.Α κουρτινα.
εχυσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με το ζορι και ακομη ποναει η πουτσα μου...εννοειται πως δεν ξαπλωσα καθολου και γαμουσα ορθιος.

Τιποτα το ιδιαιτερο...

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες! Ξέρει κανείς ποιές κορασίδες του χώρου κάνουν DUO????

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Περασμα απο Καλλεργη,δεν ηταν το τραβεστι με το ανεκφραστο προσωπο αλλα ηταν η αλλη η Σερβα, η αποβολη και μελαχροινη.
Στο δωματιο μου ειπε πως ειναι Αλβανιδα αλλα εχει φιλο Σερβο και εχει παιδια μικρα και πρεπει καπως να δουλεψει γιατι τι θα γινουμε?κλεφτες?μου ειπε....

Μηχανικη πιπα...σαν να ειχα βαλει ενα μοτερακι και να δουλευε λιγο παραπανω απο το ρελαντι...
στησιμο στα 4 και γαμουσα ενα κομοδινο.
τιποτα απολυτως....δυσκολευτηκα πολυ να χυσω και σκεφτομουν το γαμησι που κανει η Μαρια απο Μ.Α κουρτινα.
εχυσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με το ζορι και ακομη ποναει η πουτσα μου...εννοειται πως δεν ξαπλωσα καθολου και γαμουσα ορθιος.

Τιποτα το ιδιαιτερο...

Έτσι είναι και καλά τα λες.
Συγκρίνεται αυτή με την Μαρια του 28;
όχι ότι θεωρώ την Μαρια κορυφή γιατί πέφτει τρελλή προσποίηση κι έχει και σκαμπανεβάσματα αλλά από την μουφα Σερβα είναι δέκα φορές καλύτερη.
Καταρχην η μουφα Σερβα δεν είναι ωραία και δεν έχει και καμία συμμετοχή. Αρα τι και πώς; Τίποτα απολυτως. Δεν ξέρει από πίπα, δεν βάζει κρέμα, δεν είναι υγρή
και τελικά δεν στέκεται και καλά. Σαν τσουβαλι ένα πράγμα. Δεν είναι τα λεφτά αλλά ότι μετά από αυτό χαλιεσαι και φεύγεις. Δεν μπορείς να μπεις αλλού λόγω μεγάλης ξενερας. Αυτή και κάτι όμοιες της δυσκολα τα παρατάνε γιατί δεν έρχονται καινούργιες και γιατί είναι τόσοι πολλοί οι αφροΑσιατες που δεν παίζει να μην πάρουν κόσμο. Αυτοί φίλε γαμανε τα πάντα. Δεν τους ενδιαφέρει γιατί έχουν τεράστια ανάγκη να γαμησουν. Άσε που δεν ξερούν ούτε να γαμησουν. Πανε κυρίως για γλωσσοφιλα γι αυτό αν δεις μόλις δουν φατσουλα γλυκιά τραβανε δεκάρικο με την μία. Το έχουν ήδη στο χέρι.
Πηρώνουν και μέσα για να πάρουν φιλιά. Φιλί να ναι κι ας έχει και τυροσαλάτα
στα δόντια η πουτάνα. Άσε που θεωρούν το ακάποτο ως πιθανή έκβαση κι όχι ως κατι απαγορευτικό. Έχουν άλλη νοοτροπία.
Καταλαβαίνω ότι έχουν ανάγκες και συμφωνώ να γαμανε αλλά έτσι δεν γίνεται.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ένα μπουρδελο που πραγματικά πάει χαμένο είναι το Δεληγιωργη 39.
Πεντακαθαρο, με πολυ ωραία δωμάτια.
Παίζει καναπές ευρύχωρος, κρεβάτι μεγαλο και νεροχυτης σπιτιου με συρτάρια κτλ.
Ωραία μαγκια να θυμίζει σπίτι κι οχι μπουρδελο. Ορισμένοι που την βρίσκουν έτσι σε καλυτερο βαθμο, πιστεύω με καταλαβαίνουν. Αλλά δεν έχουν πουτανες να πάνε πακέτο. Χθες απόγευμα ήταν η Έλενα με την Λόρρυ. Απλο πρόγραμμα με δυο μελαχρινα μπιφτεκια. Ετσι μοιάζουν.
Καμιά φορά είναι κι η Ανδριαννα από Βέργας 2 που κατέληξε Ιασωνος 46 διάδρομο και μετά εδώ με φουλ πρόγραμμα.
Δεν μπορούν αυτές να αποδώσουν.
Βρείτε ρε καρμοιρηδες των μπουρδελων νέες παρουσίες και φέρτε να περάσουμε ωραία.
Τα λεγε κι ο προσεφορεξ και τελικά έφυγε αυτός αντί για τις κοπέλες.
Κι αποχή που διάβαζα ότι κάνατε, τίποτα δεν έγινε. Αφού μόλις γίνει κάτι, οι ίδιοι οι πελάτες κοιτούν να επωφεληθούν.
Αφηστε που δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζουν όλοι αυτοί έξω. Που και να διάβαζαν, πάλι την παρτη τους θα κοιτούσαν.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Πρωινο περασμα  κατα τις 10:15.

Φυλης.86 οροφος Βαλερια
Φυλης 84β κλειστο
Φυλης84α η τσατσα μου ειπε οτι θα ερχοταν η Ελλη
Φυλης 66δ και 66α κλειστα
Φυλης 54 και 56 κλειστα
Διδυμου 8α και 7β  κλειστα.
Δεν ξερω αν καποιο απο αυτα ανοιξε πιο μετα.

Περασα τελικα με Ευα απο Φιλιππιδου 11α.Η τσατσα ανακοινωσε τα παντα εκτος πρωκτικου.Σωμα κανονικο με πιασιματα,γυρω στα 30.Πιπα πολυ σφιχτη σαν ταναλια και βαθια.Φιλια δεν δινει.Καλη διαθεση με  πολλα  γλυκολογα.Δεν εκλεψε καπου και δεν βιαστηκε.Προθυμη στις εναλλαγες στασεων.Υπηρχε και μια Νικολ με πιο καλο σωμα απο της Ευας αλλα κατι μου εκανε η φατσα της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom