papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
Ότι τελειώνει κάτω απο τον λαιμό... είναι απλό!!
χαχαχαχα εγραψε...
Ότι τελειώνει κάτω απο τον λαιμό... είναι απλό!!
Νταξει εανς εχεις τετοια κωλαρα στ 4 πιστεψε δεν θα κοιτας προσωπο χαχαχαΔεν έχω περάσει ποτέ με Σόνια...γιατί με χαλάει το προσωπό της...μιάζει με νυφίτσα!
Το πρώτο.Ειναι μηπως μια Μαρια που δουλευε το 2015 εκει, μια κοντουλα με σκουροο δερμα και μπουταρες (δουλεψε και στο Μεταξουργειο αργοτερα), η μηπως μια αδυνατη μετριο αναστημα παλι ψιλοσκουροδερμη;
και εκεί που είναι στα 4, ρίχνεις και μια ματιά απο την μέση της και πάνω στην πλάτη, που είναι σαν δωδεκάχρονο και ξενερώνεις.. :SΝταξει εανς εχεις τετοια κωλαρα στ 4 πιστεψε δεν θα κοιτας προσωπο χαχαχα
Φιλαρακι ειναι ακομη τοσο τουμπανο οσο τοτε που γραφεται και εαν ναι τι βαρδια την πετυχαινουμε την κοπελα??Καλησπέρα, ναι αυτή είναι
πρώτοξεκίνησε στο Φυλής 74 και έχει κάνει και περάσματα και στο Λιοσίων 73α
τίμια στο δωμάτιο
Ειναι μικροκαμωμενη φιλε αλλα εσυ το παρατραβηξες..και εκεί που είναι στα 4, ρίχνεις και μια ματιά απο την μέση της και πάνω στην πλάτη, που είναι σαν δωδεκάχρονο και ξενερώνεις.. :S
μμμμμ ... εγώ όσες φορές την έχω πάρει τελειωτικό στο στόμα δεν μου έχει κάνειΚαλό μεσημέρι. Η Εβελίνα στο Αχαρνών 85 έκανε πάντα cim ή το πρόσθεσε τώρα στο μενού;
Η σονια ρε παιδιά μικροκαμομενη;; διμετρες γαματε εσείς;Ειναι μικροκαμωμενη φιλε αλλα εσυ το παρατραβηξες..
Στοχευμενος κατηφορος στο μεταξουργειο περιπου στις 2,30 την νυχτα της Κυριακης για να περασω απο Καλλεργη μιας και αναφερθηκε απο συναγωνιστη tnt οτι παιζει τραβεστι στο οικημα.
Η υπηρεσια εκει ειναι η τραβεστι που εκανε ή κανει ακομη -δεν γνωριζω- πιατσα χαμηλα στη συγγρου η γνωστη ως μαγισσα....ευγενεστατη,φιλοξενη και προθυμη να απαντησει σε οποιες αποριες ειχα χωρις να στραβωσει ουτε να κραξει αφου επελεξα να κανω τη γυρα μου...
Μια τραβεστι που την πουλαει οτι ειναι απο Λονδινο και ερχεται για δουλεια μονο Π-Σ-Κ μετα τις δωδεκα.
Τραβεστι με περουκα καρε στυλ δεκαετιας 1920 κοκκινο κραγιον στηθοδεσμο με στρασακια και φορουσε εκεινο το εσωρουχο που δενει και σηκωνει τα κωλομερια δεν ξερω πως το λενε.
Νταρντανα με ωραια μπουτια και αφρατο κωλο...λιγο στη φατσα με χαλασε το πολυ αντρουα...αλλα εκανε πολυ ωραια επιδειξη στο σαλονι και καθολου βιαστικη...
Μαζι της μια γυναικα με αρκετα πιασηματα σαν αποβολη αλλα μου εβγαζε αυτη την καλτιλα...δεν της εδωσα και πολυ σημασια καθως κοιτουσα το τραβεστι..θα περασω ξανα αποψε για παρτυ της γιατι θελει ενα χερακι περασαμα και να μου φυγει και η απορια...
Δεν δουλευει ο χαρτης και εχω να γραψω 2 με 3 κριτικες σερι, τι θα γινει? Παταω java ενεργοποιηση παλι τα ιδια..
και νομιζα οτι φταιει η συνδεση μου...
Φαίνεται είναι γενικό το πρόβλημα, ούτε εμένα δουλεύειΔεν δουλευει ο χαρτης και εχω να γραψω 2 με 3 κριτικες σερι, τι θα γινει? Παταω java ενεργοποιηση παλι τα ιδια..
πάνω από τον χάρτη έχει κουμπί αναζήτησηΔεν δουλευει ο χαρτης και εχω να γραψω 2 με 3 κριτικες σερι, τι θα γινει? Παταω java ενεργοποιηση παλι τα ιδια..
Με βάση το γεγονός ότι σε κάποιες καλές επιλογές της Φυλής υπάρχει ουρά και κάποια μπάζα βαράνε μύγες, νομίζω ότι η λογική του "20ρικο σε όλα" δεν λειτουργεί. Οι καλές θα έπρεπε να έχουν 25 και οι χάλια 15. Έτσι και οι χάλια θα δούλευαν και στις καλές θά'χε λιγότερη ουρά.
Το θέμα δεν είναι αν η τιμή θα ήταν 5, 15, 25 ή 35, αλλά το ότι όλα τα μπου στη Φυλής ίδια τιμή δεν λειτουργεί.
τι ακουγεται για Μαρια κυπρια; δεν μου ε ουν πει τιποτα
Και κανείς δεν θα πει.
Απλά να ξέρεις ότι εκεί μέσα ο καθένας δουλεύει για την παρτη του.
Υπηρεσιες, αφεντικό και πουτανες έχουν ξεχωριστή πορεία.
Συν τις άλλοις το άλλαγμα σεντονιών θεωρείται ανακαίνιση.