Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 344 άτομα (43 μέλη και 301 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ειναι μηπως μια Μαρια που δουλευε το 2015 εκει, μια κοντουλα με σκουροο δερμα και μπουταρες (δουλεψε και στο Μεταξουργειο αργοτερα), η μηπως μια αδυνατη μετριο αναστημα παλι ψιλοσκουροδερμη;
Το πρώτο.
Αν και το κάλυψε το θέμα ο νέα σμύρνη, θα συμπληρώσω μόνο και μόνο από σεβασμό στις 3 υπέροχες φιλόξενες τρύπες
της Μαγδας/Μάντας/Μαρίας ότι μεσουράνησε στο Φυλής 74 και έδωσε ρεσιτάλ γαμησιων στο Μεγαλέξανδρου 28 πριν την ανακαίνιση και την ένωση του με τα Περδίκας (τι μαλακισμένο όνομα για οδό).
Εκεί έγραψε την ιστορία της. Στα άλλα απλά υπήρχε και υπαρχει.
Καλή πάντα αλλά όχι ο δυναμίτης που γνωρίσαμε.

Την τοποθετώ στό τοπ τεν όλων των εποχών στις πουτανες που έχω γαμησει.
Ή μοναδική μαεστρία της στο γαμήσι θα συζητιέται για χρόνια. Αν ο ρεαλισμός στις πουτανες είχε άριστα το δέκα, η Μαγδα άγγιζε το 9,9 και μάλιστα σε βάθος χρόνου.
Τιτανομαχία το κάθε γαμήσι.
Ρε και λιώμα να σουν στην κούραση
σε απογειωνε.
Από τις λίγες που έβλεπα σαν να μην ήταν πουτανα. Κάθε φορά φοβερό γαμήσι.
Τουλαχιστον 20 φορές μουσκεψα το καυλί μου μέσα στις τρυπες της.
Έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι πως γίνεται και δεν την βαριέμαι ποτέ.
Αυτή βλέπετε, ήξερε να υποστηρίξει πρόγραμμα όσο λίγες.

Πρόγραμμα σούπερ δυνατό...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Νταξει εανς εχεις τετοια κωλαρα στ 4 πιστεψε δεν θα κοιτας προσωπο χαχαχα
και εκεί που είναι στα 4, ρίχνεις και μια ματιά απο την μέση της και πάνω στην πλάτη, που είναι σαν δωδεκάχρονο και ξενερώνεις..  :S

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Καλησπέρα, ναι αυτή είναι
πρώτοξεκίνησε στο Φυλής 74 και έχει κάνει και περάσματα και στο Λιοσίων 73α
τίμια στο δωμάτιο 
Φιλαρακι ειναι ακομη τοσο τουμπανο οσο τοτε που γραφεται και εαν ναι τι βαρδια την πετυχαινουμε την κοπελα??

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πριν από αρκετή ώρα λίγα σε Φυλής
και πέριξ...

Αλκιβιαδου 16γ Ελενη ξανθιά με φουλ ψιλοπλαδαρή χαμηλοκώλα.

Φυλής 84α Ράνια καστανόξανθη ξεπέτα με μικρό βυζί κι αχλαδάτο όμορφο κώλο.

Ελ.στοματικό της πλάκας. Ήταν στο 65 αλλά πήρε μεταγραφή για εδώ. Θα ήταν φαίνεται πολυ καλή για να την κρατήσουν. Χο-χο!

Φυλής 54 πράσινη πόρτα.
Γιάννα το μελαχρινό όμορφο ντερέκι
με απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17 ισόγειο Πάολα.
Επιτέλους κάποια να με κοιτάξει στα μάτια αν και με τακούνι.
Κοκκινομάλλα πληθωρική με φουλ πρόγραμμα.
Ζουμερή κωλαρα και κότσο το μαλλί.
Αρχόντισσα στην εμφάνιση.
Ντύνεται μόνη της ή έχει μάνατζερ;
ωραια παρουσία.

Φωκαιας 19 Μαρια καστανή με μάτια σαν μπαρμπούνι.
Ξινό κορίτσι με σώμα αλατιέρα.
Ελ.στοματικό και ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
και εκεί που είναι στα 4, ρίχνεις και μια ματιά απο την μέση της και πάνω στην πλάτη, που είναι σαν δωδεκάχρονο και ξενερώνεις..  :S
Ειναι μικροκαμωμενη φιλε αλλα εσυ το παρατραβηξες..

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.619
Πόντοι
46.232
Καλό μεσημέρι. Η Εβελίνα στο Αχαρνών 85 έκανε πάντα cim ή το πρόσθεσε τώρα στο μενού;
μμμμμ ... εγώ όσες φορές την έχω πάρει τελειωτικό στο στόμα δεν μου έχει κάνει
στο σώμα έκανε . Αργότερα ακόμα και το ελεύθερο στοματικό το έκανε επιλεκτικά
έτσι για την ιστορία παραθέτω και κριτική μου για την πρώτη μέρα πού δούλεψε
τότε ...που δεν είχε βάλει ακόμα στήθος.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στοχευμενος κατηφορος στο μεταξουργειο περιπου στις 2,30 την νυχτα της Κυριακης για να περασω απο Καλλεργη μιας και αναφερθηκε απο συναγωνιστη tnt οτι παιζει τραβεστι στο οικημα.

Η υπηρεσια εκει ειναι η τραβεστι που εκανε ή κανει ακομη -δεν γνωριζω- πιατσα χαμηλα στη συγγρου η γνωστη ως μαγισσα....ευγενεστατη,φιλοξενη και προθυμη να απαντησει σε οποιες αποριες ειχα χωρις να στραβωσει ουτε να κραξει αφου επελεξα να κανω τη γυρα μου...

Μια τραβεστι που την πουλαει οτι ειναι απο Λονδινο και ερχεται για δουλεια μονο Π-Σ-Κ μετα τις δωδεκα.
Τραβεστι με περουκα καρε στυλ δεκαετιας 1920 κοκκινο κραγιον στηθοδεσμο με στρασακια και φορουσε εκεινο το εσωρουχο που δενει και σηκωνει τα κωλομερια δεν ξερω πως το λενε.
Νταρντανα με ωραια μπουτια και αφρατο κωλο...λιγο στη φατσα με χαλασε το πολυ αντρουα...αλλα εκανε πολυ ωραια επιδειξη στο σαλονι και καθολου βιαστικη...
Μαζι της μια γυναικα με αρκετα πιασηματα σαν αποβολη αλλα μου εβγαζε αυτη την καλτιλα...δεν της εδωσα και πολυ σημασια καθως κοιτουσα το τραβεστι..θα περασω ξανα αποψε για παρτυ της γιατι θελει ενα χερακι περασαμα και να μου φυγει και η απορια...

Όπως ακριβώς τα εγραψες.
Έχω την εντύπωση ότι πίσω από την σκληρή περιστροφική μπαλαρινοειδής κίνηση του τραβεστί με νότες αρασέ σε βαθύ κάθισμα το οποίο πιστεύω ότι έκανε (και) σε εσένα στην παρουσίαση ,κρύβεται άνδρας που πάει σε σινεμά. Αυτή την μούρη καπου την έχω δει σε φωτογραφία. Και την θυμάμαι γιατί ήταν εντελώς ανεκφραστη.
Ίσως όμως να κάνω και λάθος...

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Με βάση το γεγονός ότι σε κάποιες καλές επιλογές της Φυλής υπάρχει ουρά και κάποια μπάζα βαράνε μύγες, νομίζω ότι η λογική του "20ρικο σε όλα" δεν λειτουργεί. Οι καλές θα έπρεπε να έχουν 25 και οι χάλια 15. Έτσι και οι χάλια θα δούλευαν και στις καλές θά'χε λιγότερη ουρά.

Το θέμα δεν είναι αν η τιμή θα ήταν 5, 15, 25 ή 35, αλλά το ότι όλα τα μπου στη Φυλής ίδια τιμή δεν λειτουργεί.

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
παιδες τι προτείνετε από κοπέλες που κανουν πρωκτικο?

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Δεν δουλευει ο χαρτης και εχω να γραψω 2 με 3 κριτικες σερι, τι θα γινει? Παταω java ενεργοποιηση παλι τα ιδια..

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
και νομιζα οτι φταιει η συνδεση μου...
Δεν δουλευει ο χαρτης και εχω να γραψω 2 με 3 κριτικες σερι, τι θα γινει? Παταω java ενεργοποιηση παλι τα ιδια..
Φαίνεται είναι γενικό το πρόβλημα, ούτε εμένα δουλεύει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.619
Πόντοι
46.232
πάνω από τον χάρτη έχει κουμπί αναζήτηση
Γράψε τον οίκο που θες πχ Φυλής 71 και πάτα αναζήτηση, θα σου βγάλει οίκους, κλικαρεις τον οίκο που θες και προσθέτεις την κριτική σου

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με βάση το γεγονός ότι σε κάποιες καλές επιλογές της Φυλής υπάρχει ουρά και κάποια μπάζα βαράνε μύγες, νομίζω ότι η λογική του "20ρικο σε όλα" δεν λειτουργεί. Οι καλές θα έπρεπε να έχουν 25 και οι χάλια 15. Έτσι και οι χάλια θα δούλευαν και στις καλές θά'χε λιγότερη ουρά.

Το θέμα δεν είναι αν η τιμή θα ήταν 5, 15, 25 ή 35, αλλά το ότι όλα τα μπου στη Φυλής ίδια τιμή δεν λειτουργεί.

Συμφωνώ κι επεκτείνω ευθύς αμεσως!

Καλύτερα θα ήταν να ορίζει η πουτάνα πόσα θέλει από το καθε πελατάκι, έτσι ώστε να είμαστε όλοι κομπλέ.
Αυτές να κονομάνε καλύτερα με κίνητρο αφού έτσι κι αλλιώς βαρανε μύγες από την ρουτίνα κι εμείς να έχουμε κίνητρο να ασχοληθούμε.
Τώρα όπου πας λέει είκοσι και μαλακιες.
Δεν μπήκε πλαφόν στα άλλα και μπήκε στο μουνί. Πως να γίνει διάκριση στις επιλογές;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα στο παρακμιακό Μεταξουργείο με φιλαράκι.
Τα περισσότερα δέλα κλειστά!  :think:
Ύστερα από μια σύντομη περιπλάνηση και αφότου είχα απογοητευθεί ενώ είχα ξεκινήσει να απομακρύνομαι.. παίρνω μάτι ανοιχτό το φως στο Κολωνού 48α (το καινούριο αριστερά).
Δίχως δεύτερη σκέψη μπαίνω μέσα.. αρκετοί συναγωνιστές περίμεναν στο μικρό σαλόνι του εν λόγω ιδρύματος.
Η ευγενική Ρωσίδα τσατσά, παρουσίασε την συμπατριώτισσά της ονόματι Νατάσα!
Μια ψηλή, λεπτή γυναίκα με ξανθό μαλλί, μικρό στήθος που φορούσε ένα μαύρο κομπινεζόν μεταξύ 45-50 ετών.
Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείτε, όπως οι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της.
Δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια ακόμα γιατί έδωσα το κόκκινο παράβολο και μπήκα δωμάτιο!  :dunno:
Στα του δωματίου λοιπόν.. αρχικά ΔΕΝ ήθελε να βγάλει το κομπινεζόν ύστερα από διαπραγματεύσεις τελικά το αφαίρεσε!
Κάτι που ΔΕΝ κατάφερα με τις ψιλοτάκουνες γόβες της!
Σε γενικές γραμμές δεκτική, με ικανοποιητική συμμετοχή, δίχως Μα και ΜΟΥ!
Στο δωμάτιο κάθισε 10'
Περί ορέξεως θα μου πείτε βέβαια!  :tooth:
Το μόνο σίγουρο πως ομιλούμε για μια τίμια επιλογή στο 10€
Καλά να περνάτε.
:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τι ακουγεται για Μαρια κυπρια; δεν μου ε ουν πει τιποτα

Και κανείς δεν θα πει.
Απλά να ξέρεις ότι εκεί μέσα ο καθένας δουλεύει για την παρτη του.
Υπηρεσιες, αφεντικό και πουτανες έχουν ξεχωριστή πορεία.
Συν τις άλλοις το άλλαγμα σεντονιών θεωρείται ανακαίνιση.

• Like

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Και κανείς δεν θα πει.
Απλά να ξέρεις ότι εκεί μέσα ο καθένας δουλεύει για την παρτη του.
Υπηρεσιες, αφεντικό και πουτανες έχουν ξεχωριστή πορεία.
Συν τις άλλοις το άλλαγμα σεντονιών θεωρείται ανακαίνιση.

απ όταν έφυγε η Βουλγάρα με το κοντό μαλλί και τις βυζάρες (Εμμανουέλα) το γάμησαν και ψόφησε! πήγα μια φορά με αυτήν την Ιωάννα, πολύ μέτρια πράγματα και μετά δεν μπήκα πάλι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom