Στοχευμενος κατηφορος στο
μεταξουργειο περιπου στις 2,30 την νυχτα της Κυριακης για να περασω απο Καλλεργη μιας και αναφερθηκε απο συναγωνιστη tnt οτι παιζει τραβεστι στο οικημα.
Η υπηρεσια εκει ειναι η τραβεστι που εκανε ή κανει ακομη -δεν γνωριζω- πιατσα χαμηλα στη συγγρου η γνωστη ως μαγισσα....ευγενεστατη,φιλοξενη και προθυμη να απαντησει σε οποιες αποριες ειχα χωρις να στραβωσει ουτε να κραξει αφου επελεξα να κανω τη γυρα μου...
Μια τραβεστι που την πουλαει οτι ειναι απο Λονδινο και ερχεται για δουλεια μονο Π-Σ-Κ μετα τις δωδεκα.
Τραβεστι με περουκα καρε στυλ δεκαετιας 1920 κοκκινο κραγιον στηθοδεσμο με στρασακια και φορουσε εκεινο το εσωρουχο που δενει και σηκωνει τα κωλομερια δεν ξερω πως το λενε.
Νταρντανα με ωραια μπουτια και αφρατο κωλο...λιγο στη φατσα με χαλασε το πολυ αντρουα...αλλα εκανε πολυ ωραια επιδειξη στο σαλονι και καθολου βιαστικη...
Μαζι της μια γυναικα με αρκετα πιασηματα σαν αποβολη αλλα μου εβγαζε αυτη την καλτιλα...δεν της εδωσα και πολυ σημασια καθως κοιτουσα το τραβεστι..θα περασω ξανα αποψε για παρτυ της γιατι θελει ενα χερακι περασαμα και να μου φυγει και η απορια...
Μετα απο εκει Ιασωνος 43 για την Καρμεν,την ειχα δει,διαβασα και κριτικη και ηθελα να δοκιμασω γυφτικο κωλο.
Περιμενα αρκετη ωρα γιατι ηταν στο δωματιο,με καλωσορισε η κυρα Ελενη...
Η Καρμεν βγηκε απο το δωματιο αποσυντονισμενη....με τα βυζια εξω και το φορεμα σηκωμενο με εμενα να χαζευω την κωλαρα της.
Εριξε ενα χαμογελο και πηγε στο δωματιακι.
Σηκωθηκα και περιμενα να βγει καποιος να δωσω το αντιτιμο να μπω.
Εμφανιστηκε τσατσα και με ρωτησε αν θελω το κοριτσι της.
Θελω το δευτερο κοριτσι της.
Περασα στο δωματιο το μεσα το αριστερα οπου εχουν βαλει σε πολυ καλη γωνια το καθρεφτη και αν γαμας στα ορθια εχεις οπτικη!
Περιμενα 10+ λεπτα ορθιος με το καυλι στο χερι.
Ειχαν μπει ισα με 5 παρεες.
Η τσατσα πηγε στο απεναντι δωματιο να το στρωσει και ανοιξε σιγα σιγα την πορτα μου...με ειδε ορθιο και καυλωμενο και εμεινε εκει να κοιταζει...οπα λεω λες να μου ρθει???
Με ρωταει...εσεις περιμενετε το κοριτσι μου?
Μαναι περιμενω το κοριτσι σας
Ερχεται αμεσως...
Μπηκε η Καρμεν σαν να μην εχει επικοινωνια και μου ζητησε χιλια συγνωμη αλλα εψαχνε την κρεμα της
Μου εκανε διαστημικη πιπα με σκουφο χωρις να ρωτησει αν θελω ακαποτη.
Πιπαρα μιλαμε!!!και ντιπθροατ και αν μπορουσε θα εβαζε και τα αρχιδια μεσα οπως εκανε ο εθνικος μας σταρ...
Επειδη δεν ειχε την κρεμα ηθελε να αποφυγει το πρωκτικο και πηρε θεση ιεραποστολικο...ζητησα κωλο...και ειπε να προσεχουμε και σιγα σιγα...
Μπηκε το κεφαλακι και βογγηξε...και τραβηχτηκε...
Σαλιωσε τα δαχτυλα της και προσπαθησα ξανα.
Μπηκε και αφου μπηκε αρχισε να λιωνει...θεατρο?δεν ξερω...αλλα φανηκε οτι το γουσταρε και αρχισε τα βρισιδια πραγμα που με καυλωσε ακομη πιο πολυ και δεν αργησα να χυσω!!!!
Η θεα της κωλαρα της καταπληκτικη και ζουμερη γεματη κυταρριτιδα και ωραιες μπουταρες,σκηνικο καλτ που εκλεισε ωραια το βραδυ μου.
Τιμια εμπειρια...
Ο προηγουμενος δεν ξερω τι της εκανε και βγηκε τοσο στην κοσμαρα της...να μας ενημερωσει αν διαβαζει!