citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες: όλοι έχουμε από μία και όλων των άλλων μάς βρομάνε.
Είναι πολύ καλή η Παολα. Θέλει να κάνει πελάτες, δεν είναι φωλα.καμια κριτική για την παολα εχουμε??
την εχει παρει καποιος να μας πει....
μην αγχωνεσαι τυπε,ολα καλα θα πανε :S :S :SΓεμάτοι παράσημα.. (όχι αυτά που επερναν τότε στους πολέμους)
ΚαλησπέραΌταν θα ποστάρεις δική μου παλαιότερη ανάρτηση, θα την απαντάς κιόλας, δεν θα γράφεις έκθεση ιδεών. Ούτε να ξανά ανακυκλώνεις τα λεγόμενα σου, για ότι όλα αυτά όπως σου είπα και πριν, παραπέμπουν σε κακοήθεια… Εσύ κάτι άλλο αναζητάς από τις ανακοινώσεις σου, και όχι στην ανιδιοτελή ενημέρωσή μας.
Τα σχόλια σου είναι εσκεμμένα με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Θα επιχειρηματολογήσω, δεν θα αερολογήσω, ούτε θα κακολογήσω τις κοπέλες που μας ανέχονται…
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Τελικά διάβασα το πόστ σου και δεν έχω λόγια.. ρε μπαγάσα βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Και επειδή είσαι λίγο άσχετος και χθεσινός στο σπορ, η Εύα στο Μεταξουργίο γαμιόταν στο 20άρικο πριν 4-5 χρόνια (Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 αν έχεις πάει ποτέ είναι 20άρικο).
Μια μας την λες στουνιακιά μια ότι γαμιόταν στο 10άρικο στο μπουρδέλο μου και την ξαναθέλω πίσω.
Αποφάσισε μάστορα, στούντιο έχω ή μπουρδέλο.
τη σονια μια φορα ειχα δει που τη χαιδευε ο κυρ Βασιλης με τα βρωμοδαχτυλα του για να την παρουσιασει και απο τοτε οποτε τη βλεπω σκεφτομαι οτι θα ακουμπησω την πουτσα ή το στομα μου εκει που χαιδευε ο κυρ Βασιλης.Η σονια ισως να ειναι το πιο τουμπανο φυλης τωρα η κοπελα ειναι πολυ εμφανισιμη με κωλαρα νταξει κανει απλο προγραμμα αλλα περνας πολυ καλα μαζι της πολυ δυσκολα βρισκεις μουναρα και να μην ειναι κομοδινο μεσα η να δουλευει και να περνανε οι πελατες μονο απο την εμφανιση της...
Δεν εισαι ο μονος... :S :-(τη σονια μια φορα ειχα δει που τη χαιδευε ο κυρ Βασιλης με τα βρωμοδαχτυλα του για να την παρουσιασει και απο τοτε οποτε τη βλεπω σκεφτομαι οτι θα ακουμπησω την πουτσα ή το στομα μου εκει που χαιδευε ο κυρ Βασιλης.
Ιερόδουλη.. Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.. Δουλεύει για τα λεφτά.. Κι όπως σε όλες τις δουλειές θα υπάρχουν κακοί πελάτες. Η και ευγενικοί πελάτες.. Πελάτες όμορφοι αλλά και άσχημοι.. Πελάτες κουκουρουκου πελάτες τρελοί μουρλοι..
Τι σου δίνει αυτός ο άνθρωπος; σεξ...υπηρεσια είναι το σεξ; από ποτε.. Και πως έγινε υπηρεσία το σεξ..
Κάποιοι πάνε στα μπουρδελα για να τους πηδηξουν και θεωρούν αυτό υπηρεσία.. Άλλοι πάνε για να συζητήσουν και θεωρούν αυτό υπηρεσία.. Άλλοι πάνε για να γαμησουν και να κάνουν σεξ γτ έχουν πολύ καιρό να γαμησουν η γτ πολύ απλά να έχουν καβλες εκείνη τη στιγμή και να θεωρούν αυτό υπηρεσία..
Αμπελοφιλοσοφιες; όσες έχουν αποκάλεσει κατά καιρούς φόλες έχω περάσει και κάνα σεξ ήρεμα και όμορφα.. Δεν ζητάω ούτε να με γαμησει ούτε να πάρει πιπα στο θάμνο ενώ την περιλουζει η μασχαλιλα μου και το τυράκι από το πουλάκι..
Μαθεται να είστε άνθρωποι πάνω από όλα και όχι παραλλογοι.. Να ζητάς εσύ που είσαι 65 χρόνων από έναν άνθρωπο να συμπεριφερεται το ίδιο σε εσένα και σε εμένα που είμαι 30 δεν είναι παράλογο;
Τι επειδή έκανε σαν τρελή για να σε βάλει στο δωμάτιο και έξω σου έκανε χαρές και μόλις μπήκες άλλαξε η ατμόσφαιρα; δεν έχετε ξαναδεί κράχτες σε μαγαζιά; όσοι περισσότεροι πελάτες τόσα περισσότερα χρήματα.. Κι οι ιερόδουλες το κάνουν για τα χρήματα γτ είναι ένα επάγγελμα.. Το πώς θα συμπεριφερθει στο κάθε πελάτη είναι διαφορετικό.. Οι υπηρεσίες που αναφέρεις εσύ είναι η συμπεριφορά.. Και η συμπεριφορά δεν εξαγοράζεται.. Έχετε να κάνετε με ανθρώπους..
[/quo
Τα σεβη μου μυστη, πολυ ορθος ο τροπος σκεψης σου
Μην ακουμπησεις στομα φιλε τοτε γενικα θα κανει μπανιο γιατι εχει πολυ κοσμο και δεν νομιζω να το πηγαινει σερι..τη σονια μια φορα ειχα δει που τη χαιδευε ο κυρ Βασιλης με τα βρωμοδαχτυλα του για να την παρουσιασει και απο τοτε οποτε τη βλεπω σκεφτομαι οτι θα ακουμπησω την πουτσα ή το στομα μου εκει που χαιδευε ο κυρ Βασιλης.
Εχεις περασει αγορινα εγω 2 φορες που πηγα να περασω ειχε αλλα 3 ατομα μπροστα και γενικα βαριεμαι ν περιμενω λενε απο τις κριτικες οτι η κοπελα την ιδρωνει τημ φανελα..Η βαθμολογία μου για την Σονιά στο B.N.T.M.(bou next top model).
Σώμα: 10
Πρόσωπο: 6
Η σονια ισως να ειναι το πιο τουμπανο φυλης τωρα η κοπελα ειναι πολυ εμφανισιμη με κωλαρα νταξει κανει απλο προγραμμα αλλα περνας πολυ καλα μαζι της πολυ δυσκολα βρισκεις μουναρα και να μην ειναι κομοδινο μεσα η να δουλευει και να περνανε οι πελατες μονο απο την εμφανιση της...
Από πότε κάνει απλό η Σόνια; Ξέρω ελεύθερο τελειωτικό στο στήθος.
Δεν έχω περάσει ποτέ με Σόνια...γιατί με χαλάει το προσωπό της...μιάζει με νυφίτσα!