Μια απελπισμενη βολτα εχτες στην μετρια εως κακη πιατσα, η ιδιες και ιδιες,τα ιδια προσωπα,η ιδιες τσατσαδες,ετοιμες για τσακωμο,χαμογελαστες οταν μπαινεις,ξινες και σε βριζουν στην γλωσσα τους οταν φευγεις και δεν περνας, περπατωντας στην αχαρνων,παντου πακιστανοι,ινδοι,κουρδοι,παντου μαγαζια μεταναστων,ποτε απεκτησαν περισσοτερα δικαιωματα αυτοι απο τον ελληνα? Τοσο μαλακας ειναι ο ελληνας ποια? Πως εγινε ο μπαγκλαντεσιανος απο ξυπολυτος με 3 καταστηματα και ο ελληνας με το ζορι την βγαζει? Μπορει να μου το εξηγησει καποιος? Τεσπα,θα με πουν ρατσιστη η αριστεροι,αλλα οπως ειχε πει και ο τραμπ πριν χρονια,ενας εργαζομενος μεταναστης στην Αμερικη ισουται με εναν ανεργο αμερικανο... Καλα δεν το συζητω καν για
μεταξουργειο,πρεζονια,βελονες,αστεγοι,περιεργοι,πελατες με υποπτες φατσες,κατρουλια,τωρα κανουν το αλλο,πετανε ολα τα σκουπιδια απο τους καδους και γεμιζουν σκουπιδια τους δρομους ψαχνωντας στους καδους τιποτα..Οπως εδειξε και ο πορνομεταναστης ενα βιντεο στα ρωσικα και πραγματικα εχει γινει ρεζιλη η αθηνα και το κεντρο της,να δουμε τωρα με την αναπλαση της τι θα γινει..
Ειχα καποια δεδομενα στο κινητο τσεκαρω στο λιοσιων 73α μια καινουργια εβελυν,παω σιγα σιγα,ειχε κοσμο στο σαλονι για νυχτα τεταρτης...Η κοπελα ηταν μεσα,απο βενεζουελα λεει,παιδια για μενα καμια σχεση με λατινα εμφανισιακα,σλαβικα χαρακτηριστικα εντελως,καστανοξανθη,λευκο δερμα,γαλαζια ματια,τσιμπουκοχειλα ,προφορα ρωσικη καπως,τοσο σανο τρωνε η πλειοψηφια ρε σεις? Μπαμ κανει για σλαβικη ομορφια,με πορλαβε ενα ναυαγιο στο σαλονι και πληρωσε,πληρωσα και εγω,και δυστηχως επρεπε να περιμενω να τελειωσει αυτος,τα σεντονια αυτου του στουντελου εχουν μια χαρακτηριστικη μυρωδια ,σαν τα σεντονια που τα παρατας στο παταρι η στο ντουλαπι ολο το καλοκαιρι και τα βγαζεις ξανα το χειμωνα,τεσπα,η ποιοτητα και καθαριοτητα του στουντιο μπουρδελου αυτου εχουν πεσει και εδω μαζι με της κοπελες,μπουκαραν στην πορνεια δυνατα στης αρχες μεχρι να αποκτησει φημη και πελατεια και τωρα τιποτα... Η εβελυν δεν αργησε να ερθει,πραγματικα η επικοινωνια ηταν παρα πολυ δυσκολη ,αγγλικα 0,καλα και ισπανικα που ελεγε οτι ηξερε,με το ζορι τα μιλαγε αλλα τελοσπαντων...Ηθελα μονο στοματικο,εβαλε καποτα,λεω ωχ,μας ειπαν ψεματα παλι για το ελευθερο στοματικο,περνανε 3-4 λεπτα της ειπα θελω μονο στοματικο,εκανε και deepthroat ,μου λεει φινιτο? Της κανω νοημα δεν μπορω με καποτα,βγαζει την καποτα και τον καταπινει γυμνο,παλι deepthroat ,φοβερο στοματικο,ουτε δοντι ,ουτε τιποτα,και το βασικοτερο χωρις χερια...τελειωσα σε 2 λεπτα...Με φιλησε ,και εφυγε..Καλα ηταν για 20... Θα ανεβασω και κριτικη... Το κατειχε απιστευτα το στοματικο παντως... δεν καναμε τιποτα αλλο για να εχω αποψη...