ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ
Λιγο πριν τις 6 στο B.factory εφαγα μια ωραια μπουγατσα με 1.20 αλλα οπως μπηκε βγηκε μετα απο λιγο...Θα εξηγηθω παρακατω
Λεω δεν παω μεχρι την Κολ μπας βρω την Ναομι ή την Λατινα της οποιας ονομα δεν γνωριζω
Ενα τριαξονικο SETRA
στην διασταυρωση Κολ+Μ.Αλεξ κανοντας μανουβρες εκανε την κινηση επι της Κολ να πηξει εκθετοντας ετσι τους μπουρδελιαριδες :thubsdown:ενω προσεξα εναν ταριφμαν να κοιταζει απαξιωτικα καθως εβγαινα απο ψηλοταβανο οικο :-(
Η Ναομι της Κολ ξεκιναει μετα τις 12 κ της Ιασ μετα τις 11
Στο πολυμπουρδελο της Κολ30 δεν βρηκα την Λατινα που εψαχνα :-(
Στο βοθρομυρωδατο ισογειο ήταν μια κοπελα με κοντο,αλα γκαρσον,βαμμενο ξανθο μαλλι σε απλο προγραμμα με ωραιο λιγο στρουμπουλο σωμα
Στον 1ο αλλη μια κοπελα σε απλο,δεν θυμαμαι ονομα,ανεβηκα κ στον 2ο ακουγοντας το ηχειο που μου θυμησε τον τιτλο του βιβλιου που δανειστηκα για να προλογησω αυτο το μνμ...
Ηταν 2 κοπελες,δεν τις ειδα,βαρεθηκα να περιμενω ειχε κ αρκετο κοσμο λεω ας παω στην Ναομι της Ιασ,στην θεση της ομως ηταν μια ωραια κοπελιτσα με πεταχτο κωλαρακι,πολυ ωραιο σωμα κ τσαχπινα σε απλο προγραμμα κ αυτη.
Ειχα καιρο να
κ σκεφτηκα την 1η επιλογη στο μεταξι δλδ την Βικυ,δεν εχω δοκιμασει την Ναομι της Κολ,παω στον οικο με την μεγαλη αυλη
οπου με περιμενε το μωρο.
Πιπι στον νιπτηρα,ενας πρεζακας ειχε προλαβει την κατουρογωνια στο hotel keramikos κ μαλλον ακομα κ τωρα εκει ειναι
,κ μετα απο λιγο ερχετε το μωρο.
Σωμα σφιχτο συμπαγες
με ενα αυθεντικο νεγρικο τατου στην κοιλια,μου εκανε βαθεια βασανιστικη πιπα
κ την πηρα στα 4
.Παντα,οπως κ τωρα λιπαινει την μουναρα της η οποια
ειναι λιγοτερο σφιχτη σε σχεση με το καλοκαιρι του 2018 αλλα με πολυ ωραια ασθηση
Της προσεφερα την κρεμα της μπουγατσας στο εβενινο δεξι κωλομερι
την σκουπισε με χαρτι κ την πεταξε,λετε να νηστευει
,στην συνεχεια απολυμανθηκε με νερο
Η Βικυ ειναι must για τους λατρεις του ειδους
βεβαια η αποδοση/συμμετοχη ειναι λιγο μειωμενη σε σχεση με το καλοκαιρι του 2018 :thubsdown:
Πιστευω οτι ειναι κ η ιδανικη,λογω πετρινου σωματος,για να μυηθει καποιος στην Αφρικανες ιεροδουλες
Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα κ καλα να περασετε το 3ημερο