Συναγωνιστές, βασικά καλησπέρα! Διαβάζω με πολύ μεγάλη προσοχή, τα μηνύματα στο forum και θα ήθελα να γράψω και εγώ την άποψή μου: Καταρχάς, συμφωνώ με όλα τα παιδιά, όσον αφορά την κατάντια που επικρατεί, γενικά σε όλους τους οίκους ανοχής. Ίδιες πουτάνες, σε ίδια μπουρδέλα, με κάποιες να βρίσκονται στο ίδιο πόστο για πάνω από δεκαετία. Η εμφάνιση των κοριτσιών από μέτρια έως χάλια, με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Προγράμματα για τον γάιδαρο καβάλα και πολύ ψέμα στο σαλόνι, για να σε δελεάσουν να μπεις στο δωμάτιο. Τσατσάδες και ειδικά τσάτσοι, αγενέστατοι, ψεύτες, συν ότι χτυπούν, πλέον, την πόρτα στο 7λεπτο. Κατεβαίνεις στην Φυλής, αντικρίζεις τέτοια ερημιά, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο δυστοπικό κόσμο του Walking Dead. Μόνο αργά το βράδυ, ίσως πετύχεις κάποιες ορδές από αραβικής καταγωγής άνδρες, στους οποίους κάνουν γλύκες, οι χαζο-πουτάνες, ενώ εμάς μας σνομπάρουν επιδεικτικά. Αυτό αφορά την Φυλής, η οποία έχει χωριστεί σε τέσσερις ζώνες: Η γνωστή Φυλής, που περιέχει όσα περιέγραψα παραπάνω, το κομμάτι της μοντελο-αλυσίδας, η οποία "φολιάζει" κόσμο με το τσουβάλι, τα γνωστά τσιμπουκάδικα, όπου χοντρές, άσχημες γριές, οι οποίες δεν πιστεύουν ούτε και οι ίδιες, την πέραση που έχουν, σε αυτή την ηλικία και με αυτά τα χάλια και τέλος, υπάρχει και το κομμάτι της Φυλής, από το νούμερο 100 και άνω, που μοιάζει με Terra Incognita, καθώς οι κριτικές και οι πληροφορίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Εκτός από την Φυλής υπάρχει το
Μεταξουργείο, το οποίο είναι το Τσέρνομπιλ του αγοραίου έρωτα και η Λιοσίων, η οποία είναι ο χαμένος κρίκος ανάμεσα στην φόλα και στον έρωτα. Εγώ προσωπικά έχω να γαμήσω πουτάνα, ένα εξάμηνο!