Διδυμου 27 λοιπον χθεσινη απογευματινη τσαρκα φυλης διδυμου και περιξ χωρις κατι το αξιολογο.Αφου ημουν απελπισμενος και λεω θα φυγω αχυστος απο την τσαρκα ειμαι στο διδυμου 16 οπου και περιμενω να βγει η κορασιδα να την δω οπου ειναι η γνωστη και μη εξαιρετεα.Τεσπα εκει που περιμενω ερχεται ενας συναδελφος και ποιανουμε την ψιλοσυζητηση μου λεει πηγαινετε στην Αλιονα που ειναι φανταστικη.Τον ενημερωσα πως μπορει να κανει γαμω τα προγραμμα αλλά εμενα σαν φατσα δεν μου αρεσει.Τεσπα βγαινει η κορασιδα την βλεπω ξενερωνω και λεω ας παω να ξαναδω την Αλιονα μηπως καυλωσω και την γαμησω.
Παω στο εν λογω μπουρδελακι 2 κοπελες λεει η τσατσα η τζουλια και μια αλλη οπου δεν συγκρατησα ονομα.Τεσπα βλεπω την τζουλια ενα θωρικτο παιδια μπορεις να την πεις bbw ψηλη με 1.5 βυζακι φουλ προγραμμα.Δεν πολυσκεφτηκα και λεω θα την παρω.
Μπαινω στο μεσα αριστερα δωματιο καθαρο οπου εχει και καναπεδακι οπου σκεφτηκα θα την γαμησω εδω πανω αν βολευτω βεβαια.Ερχεται ο τιτανικος εγω καθηστος στο καναπεδακι με ανοικτα τα ποδια να ειναι ετοιμη για το στοματικο.Εσκηψε χωρις σκεψη και αρχισε ενα ακα τσιμπου οπου ηταν ολα τα λεφτα.Το εκανε τοσο αργα και βασανιστηκα χωρις χερι οπου σε μια φαση να κανει απο αργη σε γρηγορη και ξαναμανα παλι οπου μου ηρθε να χυσω και της λεω να σταματησει.Αφου το πηρε χαμπαρι και χαμογελασε.
Διακρινα οτι δεν θα μπορουσα να βολευτω στο καναπεδακι να την ξεσκισω και της λεω στο κρεβατι οπου μου στηθηκε στα χωρις σκεψη.Αρχισα ενα γρηγορα πισωκωλητο που σχεδον λαχανιασα απο την τοση ωρα και τοσο γρηγορα που την γαμουσα.Ετσι ανεβηκε απο πανω μου και αρχισε ενα βαθυ και γρηγορα γαμησακι οπου και παλι μου ηρθε να χυσω αι ευτυχως προλαβα και την ειπα να κατεβει για να φαω και λιγο κουλουρι μιας και αυτο αναζητησουσα για να σπασω την γκινια μου.Ξανα στησημο στα 4 οπου μπηκε χωρις δυσκολια.Ξαναμανα σαν το κοουνελο οπου και δεν αργησε το τελειωμα μεσα στο κωλαρα της.Και ξερεται ετσι οπως πεφτει ο κουνελος μετα το γαμησι ετσι επεσα και εγω.Εβγαλα την ενταση της μερας απολαυστικα.
Ηταν σχετικα απο τα καλουτσικα γαμισακια δεν ξερω αν θα ξαναπαω γιατι με χαλασε το μικτο βυζι οχι σαν αυτης που ειναι στο βεργας.Καλα παιδια παιζει να μην εχω ξαναδει τοσο μεγαλο βυζι στη ζωη μου.Αυτα απο εμενα και καλα να περνατε.