Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (29 μέλη και 196 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.736
Πόντοι
5.827
Μετά κατευθύνθηκα προς Φυλής και στο Φωκαιας 17 το κάτω μου έκανε κλικ μια πιτσιρίκα Ελληνίδα με φουλ πρόγραμμα ονόματι Ηλέκτρα. Εμφάνιση: μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί,  γαμψή μύτη, μεγάλα χείλη με μαύρο κραγιόν, ανύπαρκτο βυζί και κώλο σούπερ. Ένιωθα ότι θα φάω την φόλα μου, αλλά ήθελα να την περάσω ένα χέρι πάραυτα. Ένας τίτλος που θα της ταίριαζε γάντι θα ήταν " Πιο αργή και από τον θάνατο". Η κοπέλα είναι ο ορισμός του σλόου μόσιον και της βαρεμάρας. Μπήκε μέσα και έκανε μια ώρα να βγάλει το σουτιέν και άλλη μια να βγάλει το στρινγκ. Ροκανίζει τον χρόνο επίτηδες για να σου χαλάσει την μέρα και να την στείλεις χωρίς πήδημα. Η πίπα ήταν χωρίς σκούφο, αλλά σύντομη σε διάρκεια, αερόπιπα και σλόου μόσιον ρυθμός. 69 δεν ήθελε να κάνει, έβαλε τζελ και ανέβηκε πάνω μου χωρίς να κουνιέται και ζοριζόταν όταν της το καρφωνα. Την έβαλα να ξαπλώσει και εκεί που της έκανα κίνηση να την φιλήσω στο στόμα, έβγαλε μια τσιρίδα και με απείλησε ότι θα φωνάξει δυνατά αν το ξανά κάνω. Μου είπε ότι σιχαίνεται να την φιλάνε ακόμα και στο λαιμό και το μάγουλο. Είχα ήδη ξενερώσει άσχημα και την έβαλα στα τέσσερα να τελειώσω. Είχε βάλει μαξιλάρι από κάτω της όταν την έπαιρνα στα τέσσερα  και καθ'όλη την διάρκεια έδειχνε να το κάνει με το ζόρι και να μην το αντέχει το γαμήσι...
Sorry κιόλας, αλλά αφού το ένιωθες ότι θα φας φόλα και παρόλ' αυτά μπήκες, ήσουν άξιος της μοίρας σου. Τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει σε ένα υπόγειο και στο σαλονάρισμα τραβιόταν μόνο που πλησίαζα μισό βήμα. Από αυτό μόνο κατάλαβα πως θα είναι μέσ στο δωμάτιο, οπότε δε την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
81
Like
7.748
Πόντοι
17.436
Πατρίτσια και Τζέσσικα από Αγίου Πέτρου 7:

Πατρίτσια: Μελαχρινή κοντή τούμπανο με σιλικονάτο βυζί και λάτιν κώλο, σε καμία περίπτωση αντιαισθητικός. Πολύ ωραίο πρόσωπο. Γενικά μια όμορφη παρουσία
Τζέσσικα: Μελαχρινή και αυτή, πιο ψηλή από την Πατρίτσια με πιο χαλαρό κώλο και μικρό 2άρι στήθος. Και αυτή πολύ ωραίο πρόσωπο. Νεαρές αμφότερες γύρω στα 25 περίπου τις έκοψα

Δοκιμάστηκαν σε παρτούζα. Πολύ καλές. Όπως τα γράφουν οι συναγωνιστές και πιο πίσω. Ωραίο διπλό τσιμπούκι, ταυτόχρονα, παίζουν και με τις γλώσσες τους με το πούτσο ενδιάμεσα, ενώ τον γλύφει μια η μία μία η άλλη εναλλάξ. Στο γαμήσι παίζει και λεσβιακό, πλακομούνια, γλωσσόφιλα και γενικά έχουν πολύ καλή συμμετοχή και συνεργασία μεταξύ τους. Συστήνονται ανεπιφύλακτα για παρτούζα στην τιμή των 30€. VFM

Ωραιος!Συμφερει η ζαπαρτου!!!30 μια χαρα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
Σχόλασα από την κωλοδουλειά σημερα το πρωί και ειχα μαζι μου 70 ευρώ. ...
... πήγα σε ένα πρακτορείο να δοκιμάσω την τύχη μου. Έπαιξα τα 40 ευρώ σε κίνο και ξυστά, αλλά τίποτα.
... Είχα ήδη ξενερώσει άσχημα και την έβαλα στα τέσσερα να τελειώσω.
...

Η καταστροφή του ανδρός επέρχεται με έναν από τους τρεις τρόπους:
1) Από τον τζόγο
2) Από τις πουτάνες
3) Από το να ακους τους ειδικούς

Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο σύντομος
Ο δεύτερος τρόπος είναι ο πιο ευχάριστος
Ο τρίτος τρόπος είναι ο πιο σίγουρος

(Στρατηγός Ντε Γκωλ)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Σε χθεσινό μου σύντομο πέρασμα από την περιοχή της Φυλής είδα τις εξής παρουσίες στην πρώτη βάρδια (λογικά και σήμερα οι ίδιες θα είναι):

Φυλής 66 δεξιά: Αλίνα, πολύ γλυκιά κοπέλα με λεπτό σώμα και καστανοκόκκινα μαλλιά.
Φωκαίας 19: Τζούλια, η γνωστή ξανθιά κοπέλα που έχει εργαστεί στο Φυλής 69 με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25: Βερόνικα! Τα λόγια περιττεύουν πιστεύω...
Φωκαίας 27 (σκαλάκια αριστερά): Έμιλυ, καστανή κοντούλα, λεπτούλα petit κοπελίτσα με φουλ πρόγραμμα πλην πρωκτικού αν θυμάμαι καλά.
Φυλής 65 όροφος: Ράνια, καινούργια κοκκινομάλλα κοπέλα με λεπτό και όμορφο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.
Φυλής 65 ισόγειο: Κλειστό.
Φυλής 84 ισόγειο: Μπιούτη, η ευγενική πλην όμως ευτραφής - Αφρικανικής προελεύσεως - κοπέλα.
Φυλής 86 όροφος: Καινούργια πιτσιρίκα νεαρής ηλικίας με ανοικτόχρωμα χαρακτηριστικά και σχετικά ντροπαλό σαλονάρισμα. Μου διαφεύγει το όνομά της.
Φυλής 86 ισόγειο: Παρουσιάστηκε μια ξανθιά με μονόκόματο σώμα, άχαρη παρουσία ως Πολωνέζα (νταξ... το χάψαμε) της οποίας το όνομα - επίσης - μου διαφεύγει!  :headbang:
Φυλής 109 ισόγειο: Μαρίνα, νεαρής ηλικίασς με έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά και καστανοκόκκινα μαλιά, χαμηλού σχετικά αναστήματος.
Φυλής 134 (όροφος): Αρίνα... Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει φανατικό κοινό ωστόσο εμένα μου βγάζει μια "ψύχρα" στο σαλόνι και δεν την έχω δοκιμάσει...
Φυλής 134 ισόγειο: Γκαμπριέλα, μελαχρινή κοπέλα με τσιγγανικά χαρακτηριστικά για τους λάτρεις!
Μαγνησίας 11: Σοφία, άχαρο μιλφ σοβιετικής εποχής... Η τσατσά με κοίταξε με βλοσυρό ύφος όταν της είπα ότι θα συνεχίσω για αλλού...  :thubsdown:
Μαγνησίας 1: Ειρήνη η κονούλα μιλφ από το Ρεμούνδου21 όροφος και η Λουτσία ξανθιά κοπέλα με σλαβικά χαρακτηριστικά και όμορφο χαμόγελο.
Καλύμνου 36: Η γνωστή (πλέον) μιλφ του μαγαζιού Ελένη με αρχοντικό ανάστημα ξανθομαλλούσα.

Αυτά τα ολίγα από εμένα!  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686
Σε χθεσινό μου σύντομο πέρασμα από την περιοχή της Φυλής είδα τις εξής παρουσίες στην πρώτη βάρδια (λογικά και σήμερα οι ίδιες θα είναι):

Φυλής 86 όροφος: Καινούργια πιτσιρίκα νεαρής ηλικίας με ανοικτόχρωμα χαρακτηριστικά και σχετικά ντροπαλό σαλονάρισμα. Μου διαφεύγει το όνομά της.
Επειδή ο δρόμος με έφερε εκεί κοντά πέρασα και την είδα,είναι η Άντζελα που δούλεψε και στο Φυλής 74,όπως με ενημέρωσε γνωστός και παλιός μύστης.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν το γνωστό ... παρτουζοδίδυμο Τζέσικα και Πατρίτσια.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
12.069
Πόντοι
4.891
Η Μαρίνα του Επιρρεπή εμφανίζεται κάπου; Θα επιστρέψει;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η καταστροφή του ανδρός επέρχεται με έναν από τους τρεις τρόπους:
1) Από τον τζόγο
2) Από τις πουτάνες
3) Από το να ακους τους ειδικούς

Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο σύντομος
Ο δεύτερος τρόπος είναι ο πιο ευχάριστος
Ο τρίτος τρόπος είναι ο πιο σίγουρος

(Στρατηγός Ντε Γκωλ)
Καλησπέρα κύριοι σοφά λόγια και βαθυστόχαστα αποφθέγματα σπουδαίου άνδρα λοιπόν πριν λίγο ήμουν κάτω στην πιάτσα και είπα να κάνω ένα restart δοκιμάζοντας μετά από χρόνια την Εβελίνα Αχαρνών 85 και επειδή θεωρώ ότι κάποιοι έχουν υπερβάλει για την κοπέλα λέγοντας πολλά και διάφορα καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο τυπική ευγενική ευχάριστη αλλά μετριοτατη στο σεξ όπως πάντα λεπτομέρειες στην κριτική.
Εδώ γράφουμε με συνείδηση και ειλικρίνεια δεν είναι χώρος για δημόσιες σχέσεις.
Στη συνέχεια επειδή δεν ικανοποιήθηκα πέρασα από Ρεμούνδου21 όροφο όπου δουλεύει η ξανθιά Ρωσσιδουλα Μαριάννα η κοπέλα είναι νέα στην δουλειά δεν είναι επαγγελματίας ούτε κάνει διαχείριση χρόνου για να ξεπεταξει δεύτερη κατάθεση μαζί της ακόμα καλύτερη θαυμάσια το κορίτσι είναι αστέρι λεπτομέρειες στην κριτική.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.063
Πόντοι
441
Ρε παιδιά για την Αννούλα την μυστήρια εχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.
Αυτό το σαλοναρισμα που κάνει όμως δεν σας ξενερώνει-τρομαζει;
Κατι σε οικογένεια Ανταμς.
Εγώ πάντως θα φοβόμουν να μείνω στο δωμάτιο μόνος μαζί της....

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Τι γνωμη εχετε για τη Ζανα και την Σονια στα Ιωαννινων; Χτες μπηκα το μεσημερακι αλλα ειχε πολυ ηλιο εξω και στα θεοσκοτεινα μπουρδελακια δεν πολυ καταλαβα χαρακτηριστικα απο αυτες. Ειναι πανω απο 45; Τσολιαδες μου φανηκαν παντως.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Sorry κιόλας, αλλά αφού το ένιωθες ότι θα φας φόλα και παρόλ' αυτά μπήκες, ήσουν άξιος της μοίρας σου. Τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει σε ένα υπόγειο και στο σαλονάρισμα τραβιόταν μόνο που πλησίαζα μισό βήμα. Από αυτό μόνο κατάλαβα πως θα είναι μέσ στο δωμάτιο, οπότε δε την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.
Δεν περιμένω να κάνω γαμησάρα σε μπουρδέλο. Λίγες φορές το απολαμβάνω πραγματικά. Τις περισσότερες φορές πάω από συνήθεια. Προς το παρόν θα κάνω αποχή για 2 μήνες, γιατί από τις τελευταίες βόλτες που έκανα δεν με εμπνέει η κατάσταση και βλέπουμε...

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
12.069
Πόντοι
4.891
Μάλλον ανέβηκε level και χάσαμε καλές υπηρεσίες σε χαμηλή τιμή...  :(

Τουλάχιστον την γλεντήσαμε κάμποσες φορές με λίγα ευρώ. Ας έχουμε πάντως το νου μας, σε περίπτωση που επιστρέψει να ειδοποιηθούμε οι ενδιαφερόμενοι. ;)

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.213
Πόντοι
2.560
Ρε παιδιά για την Αννούλα την μυστήρια εχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.
Αυτό το σαλοναρισμα που κάνει όμως δεν σας ξενερώνει-τρομαζει;
Κατι σε οικογένεια Ανταμς.
Εγώ πάντως θα φοβόμουν να μείνω στο δωμάτιο μόνος μαζί της....

Κανει τιμιο γαμησακι η Αννουλα.Στα μειον της οτι δεν μενει πολυ καιρο εδω.

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Ανταπόκριση πριν λίγο:
Φυλής 56 Χριστίνα

Φυλής 54Β Τζουλιάνα η γνωστη Αλβανίδα με ψυχολογικά

Φυλής 66Α Ρενάτα το γνωστό κομοδίνο

Φωκαίας 27Β Άννα

Φυλής 84Α Σόνια, σαλονάρισμα από τον γνωστό γραφικό τσάτσο

Φυλής 86Α Καρολίνα, παραμύθι από την τσατσά ότι είναι καινούρια κοπέλα και δεν ξέρει ελληνικά

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ανταπόκριση πριν λίγο:
Φυλής 56 Χριστίνα

Φυλής 54Β Τζουλιάνα η γνωστη Αλβανίδα με ψυχολογικά

Φυλής 66Α Ρενάτα το γνωστό κομοδίνο

Φωκαίας 27Β Άννα

Φυλής 84Α Σόνια, σαλονάρισμα από τον γνωστό γραφικό τσάτσο

Φυλής 86Α Καρολίνα, παραμύθι από την τσατσά ότι είναι καινούρια κοπέλα και δεν ξέρει ελληνικά

κυρ βασιλης δυναμη τυπε :S

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Αυτή με το Τατουάζ στη μέση, 66Α, 56 και 71 την είχα προλάβει

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ -- ΚΑΙΤΗ!!!!

Επίσκεψη στην Καίτη από Άγκυρας 12 και από Πιπίνου...
Έχοντας διαβάσει διάφορες κριτικές στο φόρουμ για την εν λόγω κορασίδα, καθώς επίσης την είχα δει και μια φορά χωρίς όμως να περάσω, έφτασε η ώρα για την "επίσκεψη".
Άλοστε ήταν μέσα στο πλάνο... Η κοπέλα δεν είναι τυχαίο που μαζεύει λαοθάλασσα από πολύ νωρίς κιόλας!

Περιγραφή: Κοντουλίτσα καυλιάρα, με μακρύ μαλλάκι, μικρό στήθος και ένα κωλαράκι όλο τρέλα! Στητό, σφυκτό και πεταχτό! Όπως δηλαδή είναι οι καυλίτσες...
Πρόσωπο γλυκό με ωραία χαρακτηριστικά και όλο νάζι. Το νάζι ξεκινάει από το σαλόνι και συνεχίζεται μέσα στο δωμάτιο.

Αγώνας: Στο δωμάτιο είναι πολύ ευδιάθετη (και πραγματικά μου κάνει εντύπωση αφού δουλεύει και 2πλο βάρδιες!!!) και γενικά δεκτική.
Το τσιμπούκι της είναι ένα ποίημα διαρκείας και πραγματικά προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη. Στο γαμήσι αντέχει παρόλο που είναι μικροκαμομένη. Από τις λίγες φορές που ευχαριστήθηκα γαμήσι τόσο με τάνα. Γενικότερα είναι μια πολύ ωραία και ευχάριστη παρουσία και εμπειρία καθώς σε κάνει να νιώθεις ότι είναι η κοπελίτσα/καυλάκι που γνώρισες στο μπαράκι και απλά θέλει να μοιραστεί μαζί σου μια στιγμή απίστευτης κάβλας!! Από όσες γκομενίτσες είχα, οι κοντούλες (τύπου ενάμισι μέτρο με τα χέρια στην ανάταση!) πραγματικά ήταν οι πιο καβλίαρες, σεξουαλικές και ερωτικές στο σεξ... Έτσι λοιπόν και εδώ! Ανεξήγητο το γιατί...

Υπηρεσίες στούντιο κατ' εμέ και πραγματικά αν το συνεχίσει έτσι, θα μαζέψει όλο το μαρούλι της περιοχής... Ας την χαρούμε όσο την έχουμε λοιπόν και ας μην την κάνουμε να την πουλέψει για τα ξένα με περίεργες συμπεριφορές από πλευράς μας!! Γιατί κακά τα ψέμματα (όποιος έχει μάτια μπορεί να το δει!!!) όλη η Φυλής πλέον είναι πραγματικά δυο με τρεις κοπέλες όλες κι όλες. Επομένως ας εκτιμούμε κάτι που αξίζει και έτσι βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι (και εμείς και η κοπέλα)...!

Αυτά από εμένα και φυσικά θα την ξαναεπισκεφθώ και κατ' επέκταση θα την συνιστούσα.
Βέβαια αυτό είναι μια προσωπική γνώμη και γούστο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom