Σε χθεσινό μου σύντομο πέρασμα από την περιοχή της Φυλής είδα τις εξής παρουσίες
στην πρώτη βάρδια (λογικά και σήμερα οι ίδιες θα είναι):
Φυλής 66 δεξιά: Αλίνα, πολύ γλυκιά κοπέλα με λεπτό σώμα και καστανοκόκκινα μαλλιά.
Φωκαίας 19: Τζούλια, η γνωστή ξανθιά κοπέλα που έχει εργαστεί στο Φυλής 69 με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25: Βερόνικα! Τα λόγια περιττεύουν πιστεύω...
Φωκαίας 27 (σκαλάκια αριστερά): Έμιλυ, καστανή κοντούλα, λεπτούλα petit κοπελίτσα με φουλ πρόγραμμα πλην πρωκτικού αν θυμάμαι καλά.
Φυλής 65 όροφος: Ράνια, καινούργια κοκκινομάλλα κοπέλα με λεπτό και όμορφο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.
Φυλής 65 ισόγειο: Κλειστό.
Φυλής 84 ισόγειο: Μπιούτη, η ευγενική πλην όμως ευτραφής - Αφρικανικής προελεύσεως - κοπέλα.
Φυλής 86 όροφος: Καινούργια πιτσιρίκα νεαρής ηλικίας με ανοικτόχρωμα χαρακτηριστικά και σχετικά ντροπαλό σαλονάρισμα. Μου διαφεύγει το όνομά της.
Φυλής 86 ισόγειο: Παρουσιάστηκε μια ξανθιά με μονόκόματο σώμα, άχαρη παρουσία ως Πολωνέζα (νταξ... το χάψαμε) της οποίας το όνομα - επίσης - μου διαφεύγει!
Φυλής 109 ισόγειο: Μαρίνα, νεαρής ηλικίασς με έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά και καστανοκόκκινα μαλιά, χαμηλού σχετικά αναστήματος.
Φυλής 134 (όροφος): Αρίνα... Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει φανατικό κοινό ωστόσο εμένα μου βγάζει μια "ψύχρα" στο σαλόνι και δεν την έχω δοκιμάσει...
Φυλής 134 ισόγειο: Γκαμπριέλα, μελαχρινή κοπέλα με τσιγγανικά χαρακτηριστικά για τους λάτρεις!
Μαγνησίας 11: Σοφία, άχαρο μιλφ σοβιετικής εποχής... Η τσατσά με κοίταξε με βλοσυρό ύφος όταν της είπα ότι θα συνεχίσω για αλλού... :thubsdown:
Μαγνησίας 1: Ειρήνη η κονούλα μιλφ από το Ρεμούνδου21 όροφος και η Λουτσία ξανθιά κοπέλα με σλαβικά χαρακτηριστικά και όμορφο χαμόγελο.
Καλύμνου 36: Η γνωστή (πλέον) μιλφ του μαγαζιού Ελένη με αρχοντικό ανάστημα ξανθομαλλούσα.
Αυτά τα ολίγα από εμένα!