Πήγα το απόγευμα για να βρω την Αλεξάνδρα που είναι στο 54 στον όροφο.Στις 17:20 όλα τα μαγαζιά κλειστά εκτός από το Διδύμου 8 τον όροφο,όπου είχε μια ομορφούλα με ωραίο σώμα.Δεν ξέρω ονόματα.Στο 134 δούλευε το επάνω,αλλά δεν ανέβηκα.Στο 109 βγήκε μία,που τη στιγμή εκείνη έπρεπε να ακουστεί το τραγούδι από το καινούριο σποτ των τζάμπο "Δεν έχει τι να βάλει η γριά στο καρναβάλι"!1,70+ ύψος,ωραία βυζιά,ηλικία περίπου 45 και μαλλιά πράσινα.Για πολύ γέλιο!!!!Η τσατσά ρώταγε αν μας αρέσει το κορίτσι της!Ήθελα να της απαντήσω ότι είναι ανήλικη,να την αφήσουν να μεγαλώσει λίγο,αλλά κρατήθηκα
Πρώτη φορά στη ζωή μου πέρασα την Αχαρνών και πήγα στα κάτω της Διδύμου.Δε σχολιάζω τι είδα,διότι ήταν μπουλντόζες και δεν ξέρω από αυτά!!!
Φωκαίας 22 στο επάνω (η κάτω πόρτα οδηγεί σε άλλο μαγαζί ή είναι αποθήκη;) βγήκε μια πολύ όμορφη μελαχρινούλα με ωραίο κώλο.Κατά τις 18:00 άνοιξε και το 54 όπου βρήκα την Αλεξάνδρα.Η κοπέλα κάνει ακόμα καλό σεξ,και αξίζει μια τουλάχιστον επίσκεψη!
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση,κάποιοι γουστάρουν MILFs εγώ δεν γουστάρω.Προσωπικές απόψεις εκφράζω.