Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (24 μέλη και 268 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χμμ... καὶ ὅταν ὑπῆρχε μεσοαστικὴ τάξις δὲν νομίζω ὅτι αἱ ὀσμαὶ τῶν πορνείων ἤσαν καὶ τόσον εὐχάρισται.

Πάντως τὸ σχόλιον εἶναι ἀφορμὴ προβληματισμοῦ σχετικὰ μὲ τὴν προϊούσα πόλωσιν τῆς κοινωνίας εἰς πολὺ πλουσίους καὶ πολὺ πτωχούς.

Ἀς ἐλπίσωμεν ὅτι οἱ ἐπιδιδόμενοι εἰς τὴν ἀναζήτησιν τοῦ ἀγοραίου ἔρωτος θὰ κατορθώσωμεν καὶ τὸ 2009 νὰ διατηρήσωμεν αύτὴν μας τὴν ἔκφρασιν ἀνεξαρτησίας παρὰ τᾶς πιέσεις πρὸς συμμόρφωσιν καὶ ὁμοιομορφίαν.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα διαφωνήσω φίλτατε, διότι η μυρωδιά που "δέσποζε" στην οδό Φυλής την δεκαετία του 1980 αλλά και του 1990 ήταν πολύ καλύτερη (περισσότερο "Ελληνική" και φιλική για εμάς). Τώρα κυριαρχούν τα βαριά μπαχαρικά που χρησιμοποιούν οι αλλοδαποί και δεν τα έχουν συνηθίσει οι αναπνευστικές μας οδοί.

Βεβαίως και πρέπει να αντισταθούμε στην "μπετοποίηση"/ομαδοποίηση της έκφρασης μας συνεχίζοντας νικηφόρα τον δρόμο μας παρα τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες  ;)

Επισκέπτης
Βεβαίως και πρέπει να αντισταθούμε στην "μπετοποίηση"/ομαδοποίηση της έκφρασης μας συνεχίζοντας νικηφόρα τον δρόμο μας παρα τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες  ;)

Πρᾶγμα δύσκολον ἐὰν δὲν εἶναι κανεῖς ἤ πολὺ νέος ἤ πολὺ "γερὸ πορτοφόλι".

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Θα διαφωνήσω φίλτατε, διότι η μυρωδιά που "δέσποζε" στην οδό Φυλής την δεκαετία του 1980 αλλά και του 1990 ήταν πολύ καλύτερη (περισσότερο "Ελληνική" και φιλική για εμάς). Τώρα κυριαρχούν τα βαριά μπαχαρικά που χρησιμοποιούν οι αλλοδαποί και δεν τα έχουν συνηθίσει οι αναπνευστικές μας οδοί.

[size=14pt]Περασμένα μεγαλεία, και διηγώντας τα να τον  π...ζεις!!!
Farkeli πολέμα! Να μην σου πιούν το σπέρμα!!!
[/size]

Οι ΡωσοΡουμανοΤσεχοΑλβανοΜαυροΜολδαβοΒουλγάρες!!!)

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φυλης 80 η Galina η χορευταρου Samba !!
Φυλης 59 κατω η Princessa Vanessa σε πολλα κεφια μας ακουσαν μεχρι την Αχαρνων !!!
Σιγα μην πηγαινα να δω τι παιζει και αλλου αφου δεν με κραταγαν τα ποδια μου !!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ακούω αμφισβητήσεις για τις "καταθέσεις" μου ή κάνω λάθος ???  :cool2:

Φίλτατε δεν έχω τίποτε εχθρικό με αυτούς τους ανθρώπους (το αντίθετο μου είναι συμπαθείς), αλλά δεν μου είναι ..."φιλικές" οι μυρωδιές τους και γενικότερα οι οσμές τους.  :badair:

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ενημέρωση πριν απο λίγο:
Περγαμου 1 - Ελενη, ωραίο κορμι αλλα απο φατσα δεν μου λεει κάτι
Φυλής 134 ισόγειο - Αννούλα, στο τσακ δεν μπήκα
Φυλής 134 - όροφος - ενα αδύνατο ξανθό με μεγαλούτσικο στήθος αλλα πολύ τσατίλα
Φυλής κ' Προδρόμου - μάλλον η Σακίρα, ωραία αλλα επίσης νευριασμένη
Φυλής 86 πάνω - Ενα ομορφούλι μιρκό, κοντό με πολύ καλο στήθος αλλα τσιγγανοφέρνει
Φυλής 84 πάνω - μια πορνοσταρ με παρα πολλα νευρα
Φυλής 69 κατω - Λαρισα
Φυλής 67 - Κορίνα, μετρια
Φυλής 65 κάτω - πολύ ομορφο πρόσωπο αλλα γεματούλα στο σώμα
Φυλής 65 πάνω - ξανθό καλό με stockings
Φυλής 80 - Αυτή με το δύχτι
Φυλής 59 κάτω - η γνωστή θεά
Φυλής 59 πάνω - μελαχρινό, κοντο, αδύνατο κτλ
Φωκαίας 17 κάτω - γλυκια ξανθιά, μικρόσωμη με ωραίο κώλο και στήθος
Φωκαίας 22 πάνω - συμπαθιτική ξανθιά
Φωκαίας 22 κάτω? - πολύ ωραίο πρόσωπο και καλό σωματάκι με αχλαδοειδή κώλο αλλα πεσμένο στήθος 

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Α...και Αγ. Πέτρου μια πολύ ψηλή ξανθια με πεσμένο σώμα και χωρις πολυ στήθος, τα έχει τα χρονάκια της

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ακούω αμφισβητήσεις για τις "καταθέσεις" μου ή κάνω λάθος ???  :cool2:

Φίλτατε δεν έχω τίποτε εχθρικό με αυτούς τους ανθρώπους (το αντίθετο μου είναι συμπαθείς), αλλά δεν μου είναι ..."φιλικές" οι μυρωδιές τους και γενικότερα οι οσμές τους.  :badair:

Αν καταλαβαίνω καλά δεν καταθέτεις σε  ΡωσοΡουμανοΤσεχοΑλβανοΜαυροΜολδαβοΒουλγάρες, γιατι δεν σου είναι φιλικές οι μυρωδιές τους????  :headbang:

Εντάξει σεβαστό, αλλα εγώ θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν διάβαζα ( με τον ωραίο γλαφυρό και γλυκανάλατο τρόπο που γράφεις ) μια πλήρη περιγραφή απο κάποια καταθεσή σου.

Για το θέμα των φαγητών που φτιάχνουν οι αλλοδαποί στη γειτονιά σου όπως λές εντάξει, αλλα νομίζω είναι προσωπικά γούστα, σεβαστό. :grin:

Π.χ. τα πακιστανιά νομίζω βάζουν πολλά μπαχαρικά και πολύ τσίμινι ( βασικό μπαχαρικό του παστουρμά). Τώρα στους δρόμους του μεταξιού που γυρίζεις απορώ πως αντέχεις αφού εκει είναι γεμάτο καράτσι κλπ!!!

Παρ όλα αυτά να ξέρεις δεν έχω στόχο να σε μειώσω η να σε προσβάλω, απλα απάντησα χιουμοριίστικα σε ότι προείπες .

με εκτίμηση

hoty

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες!Αυριο το πρωί κατεβαίνω φυλής για κατάθεση...ποιο σπιτακι μ προτείνετε ανεπιφύλακτα?φιλική συμπεριφορά και ωραία κοπέλα ψάχνω!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα παίδες!Αυριο το πρωί κατεβαίνω φυλής για κατάθεση...ποιο σπιτακι μ προτείνετε ανεπιφύλακτα?φιλική συμπεριφορά και ωραία κοπέλα ψάχνω!!!

Εγώ θα σου πρότεινα παρά τις πολλές και αρκετά καλές άλλες επιλογές Φ80 Έλλη απόγευμα, Φ104 Αλίνα Τρ πρ,
Δες όμως και κριτικές άλλων.
Η επιλογή δική σου!!! Καλό βόλι.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μετα απο μια πολυ μικρη περιηγηση στο Μεταξουργειο εθεαθησαν τα εξης..απογευματινη βαρδια!
Ιασωνος19 ισογειο...κοντη λεπτη κι ασχημη με αγορε μαλλι!
Ιασωνος19 πανω...Σοφια απο Φυλης200..την ψαχνανε αρκετοι συναγωνιστες!
Ιασωνος37 ισογειο..Η Μις Μεταξουργειο...Ελενα!
Μαραθωνος59...μαυρομαλλα με περιεργο HAIRSTYLE και καλο κορμι κανει ακαπωτο για τους τολμηρους!Συμπαθητικη παρουσια κατα τα αλλα..
Αχιλλεως στο διπλα...χοντρη μαυρομαλλα σαν μπουλντογκ!
Αχιλλεως48..καλο σωμα σχετικα..αλλα μουστακι 17 εβδομαδων,φωνη σαν του Πλανηταρχη και δυστυχως για το κοριτσι ειναι αλλοιθωρη!Απο τις πιο ασχημες πουτανες που εχω δει!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Μετα απο μια πολυ μικρη περιηγηση στο Μεταξουργειο εθεαθησαν τα εξης..απογευματινη βαρδια!
Μαραθωνος59...μαυρομαλλα με περιεργο HAIRSTYLE και καλο κορμι κανει ακαπωτο για τους τολμηρους!Συμπαθητικη παρουσια κατα τα αλλα..
Αχιλλεως48..καλο σωμα σχετικα..αλλα μουστακι 17 εβδομαδων,φωνη σαν του Πλανηταρχη και δυστυχως για το κοριτσι ειναι αλλοιθωρη!Απο τις πιο ασχημες πουτανες που εχω δει!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Το Φυλης134 ισογειο εχει συνηθως φιλικες συμπεριφορες οπως και το 109πανω..οσον αφορα την εμφανιση γουστα ειναι αυτα!Στην θεση σου θα πηγαινα καρφι στο Φυλης69 ισογειο στην Νατασσα...πολυ ωραιο μωρο και φιλικα προσκειμενο προς τον χρηστη!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παραθέτω με όλο τον σεβασμό υπέρτατε Ρεπόρτερ!
Το Σοφάκι απο τον καιρό της Αγ Πέτρου δόυλευε πολλές φορές και διπλοβάρδια στην Ι 19!  :birdman:

Επισκέπτης
Σημερα κατα τις 10 περασα απο ιασωνος 19 πανω και ηταν η σοφια η οποια μου αρεσε πολυ και την πηρα ,πολυ καλη και ευγενικη
αλλα το μουνακι της λιγο πηγαδι και το μερος απο καθαριοτητα λιγο ελεηνο
Την αλλη εβδομαδα μου ειπε ο τσατσος οτι θα ειναι η λαρισα
στην γυρο περιοχη  ηταν ενα καλο στο κολωνου 30 πανω :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ενημέρωση πριν απο λίγο:
Περγαμου 1 - Ελενη, ωραίο κορμι αλλα απο φατσα δεν μου λεει κάτι

Φυλής 134 - όροφος - ενα αδύνατο ξανθό με μεγαλούτσικο στήθος αλλα πολύ τσατίλα

Φυλής 84 πάνω - μια πορνοσταρ με παρα πολλα νευρα

Φυλής 65 κάτω - πολύ ομορφο πρόσωπο αλλα γεματούλα στο σώμα

Φωκαίας 17 κάτω - γλυκια ξανθιά, μικρόσωμη με ωραίο κώλο και στήθος
Περγαμου1...εχεις δικιο!Εγω θα ελεγα πως στην φατσα δεν βλεπεται!!
Φυλης134 πανω...Τζεσυ...Μακρια κι αγαπημενα  ;) Ειχε και νευρα παναθεμα την...οι πελατες να δεις τι νευρα εχουν μαζι της!!
Φυλης84...Ηλιαννα..αααα αυτη κι αν ειναι για κλωτσιες!!!
Φυλης65 ισογειο...μαλλον ειδες την Αμαλια!Τυπικο πιτσιλισμα Φυλης...
Φωκαιας17 ισογειο...κοντοΣτελλα...αστο καλυτερα να μην μιλησω  :headbang: :headbang:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Απαπα... όλα μαζι τα είχε ρε.. Μήπως είχε και κάνα γυάλινο μάτι?

υγ.Ρισπέκτ

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Piatsa να ξερεις οτι εγω δεν φταιω για τα σημερινα! :- Εγω για αλλου πηγαινα και αλλου βρεθηκα!
Τις ευθυνες να τις ζητησεις αυριο απο τον υπαιτιο! :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παραθέτω με όλο τον σεβασμό υπέρτατε Ρεπόρτερ!
Το Σοφάκι απο τον καιρό της Αγ Πέτρου δόυλευε πολλές φορές και διπλοβάρδια στην Ι 19!  :birdman:
Δουλευε πρωι στο Ιασωνος19 και απογευμα στο Φυλης200 αλλιως Αγιου Πετρου!!
Απο οτι ακουγεται ειναι πολυ καλη μεσα...αλλα εμενα δεν με τραβαει η εμφανιση της!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom