Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (16 μέλη και 169 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν καταλαβαίνω καλά δεν καταθέτεις σε  ΡωσοΡουμανοΤσεχοΑλβανοΜαυροΜολδαβοΒουλγάρες, γιατι δεν σου είναι φιλικές οι μυρωδιές τους????  :headbang:
Εντάξει σεβαστό, αλλα εγώ θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν διάβαζα ( με τον ωραίο γλαφυρό και γλυκανάλατο τρόπο που γράφεις ) μια πλήρη περιγραφή απο κάποια καταθεσή σου.
Για το θέμα των φαγητών που φτιάχνουν οι αλλοδαποί στη γειτονιά σου όπως λές εντάξει, αλλα νομίζω είναι προσωπικά γούστα, σεβαστό. :grin:
Π.χ. τα πακιστανιά νομίζω βάζουν πολλά μπαχαρικά και πολύ τσίμινι ( βασικό μπαχαρικό του παστουρμά). Τώρα στους δρόμους του μεταξιού που γυρίζεις απορώ πως αντέχεις αφού εκει είναι γεμάτο καράτσι κλπ!!!
Παρ όλα αυτά να ξέρεις δεν έχω στόχο να σε μειώσω η να σε προσβάλω, απλα απάντησα χιουμοριίστικα σε ότι προείπες.
με εκτίμηση
hoty

Δεκτή και φιλική η απάντηση σου φίλτατε Hotyan  ;)

Διάβασε εδώ για την Αλίνα (η οποία πρέπει να μας ήρθε από Ουκρανία ...αν δεν κάνω λάθος)

Επίσης, διάβασε και εδώ για την Μαρίνα
Πήγα  τσάρκα με τον Πιάτσα που έγραψε για την Μαρίνα μέτρια κριτική ενώ εγώ σημείωσα πολύ καλή κριτική(γούστα είναι αυτά, ...τι να κάνουμε)
Συνολικά δεν απορρίπτω ούτε αποδέχομαι μια περιοχή. Μπορώ να πω ότι η πλειοψηφία των οίκων ανοχής του Μεταξουργείου δεν πληρούν τις ελάχιστες ανεκτές προϋποθέσεις για λειτουργούν, όπως επίσης και ορισμένοι από Φυλής (ας σκεφτούμε τι γίνεται κάτω από την Αχαρνών ή το τελευταίο στη Φυλής πηγαίνοντας προς κέντρο). Θεωρώ ότι υπάρχουν υποφερτοί οίκοι ανοχής στο Μεταξουργείο (όπως Καλλέργη 33, παρότι έχουν πολύ μικρούς χώρους ή της Κατερίνας που έγραψε ο Πιάτσας) που επιπλέον έχουν και κοπέλες πάνω από τον επιλέξιμο μέσο όρο. Εξάλλου, αρκετές κοπέλες που δούλευαν στη Φυλής τώρα δουλεύουν στο Μεταξουργείο.

Πράγματι οι Πακιστανοί και οι Ινδοί βάζουν πολλά και βαριά μπαχαρικά. Αυτά (με όλο τον σεβασμό) δεν τα μπορώ καθόλου φίλε.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Mουνι για μουνι δεν εχεις αφησει ρε spoon οπως ειπε και μια φιλη μας !!!
Καλημερα !!!
Οι κακες οι παρεες φταινε!!! :2funny:
Ειμαι και μικρο παιδι εγω και παρασυρομαι ευκολα! :rolleyes:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Θα τα μαρτηρυσω ολα στις ΑΓΑΠΕΣ ΣΟΥ δεν ντρεπεσαι λιγακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Το ΒΑΝΕΣΑΚΙ ειναι με τα ΦΕΓΓΑΡΙΑ του περασες καλα? :think: :think:
Ποιες απ'ολες γιατι τις τελευταιες μερες εχω χαζεψει με αυτα που εχουν δει τα ματια μου!!! :rockon:

Η Βανεσσα δεν ξερω αν ειναι με τα φεγγαρια της αλλα χτες με εστειλε μια βολτα στο φεγγαρι!!! :o

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αραγε ειμαι παραλογος που ονειρευομαι μια παρτουζα με Βανεσα και Ελλη μαζι????

Επισκέπτης
αραγε ειμαι παραλογος που ονειρευομαι μια παρτουζα με Βανεσα και Ελλη μαζι????
Noμιζω οτι ειναι το ονειρο του καθε ενα που τις εχει δει και ακομα περισσοτερο που τις εχει γευθη κιολας !!!
Εγω μονο την μια εχω δοκιμασει την αλλη ΝΟ ΝΟ !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom