- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
θελω γνωμη απο Zero!!!
για ποιό πράγμα????
θελω γνωμη απο Zero!!!
για το αγκυρας 12α και τη ζαναγια ποιό πράγμα????
Κανενα αλλο διδυμο εχουμε κατα νου????Noμιζω οτι ειναι το ονειρο του καθε ενα που τις εχει δει και ακομα περισσοτερο που τις εχει γευθη κιολας !!!
Εγω μονο την μια εχω δοκιμασει την αλλη ΝΟ ΝΟ !!!
Εγω θα τραβαγα μια δυαδα απο studio αλλα δεν μου επιτρεπεται να μιλησω !!!
Εγω θα τραβαγα μια δυαδα απο studio αλλα δεν μου επιτρεπεται να μιλησω !!!
πρωινη επισκεψη 2-2-2009 και ωρα 10.30 Αννουλα Αγ Πετρου
Χαλια....Χαλια....Μαυρα. Τα λογια ειναι περιτα
Μετα απο εκει φυλης 84Α με την πρασινη πορτα. Τινα η Ντινα απο ρουμανια απο την ιδια πατριδα με την δις Αννουλα. πρωτη φορα μαζι της πολυ καλη με ολες τις στασεις.θα βρισκεται εκει τα πρωινα μονο.
Εγραψε με την ατακατης.Μωρο μου εσυ γαμας πολυ......
Η Τινα πρεπει να ειναι πολυ καλη μεσα απο οτι εχω καταλαβει...ανεξαρτητα απο το οτι την τιμαει συχνα ο AmcAnthony13Αυτή η Τίνα εκ Ρουμανίας πρέπει να είναι η γνωστή του Hot Scorpion !!!!
Επαιζε παλιά στο 134 Ιπόγειο.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί που τον απατά .............................
PIATSAS αυτή στο άβαταρ σου είναι η Βανέσα η δίδυμη αδελφή της ?Η Τινα πρεπει να ειναι πολυ καλη μεσα απο οτι εχω καταλαβει...ανεξαρτητα απο το οτι την τιμαει συχνα ο AmcAnthony13
Για Τινα εχω ακουσει τα καλυτερα κι απο αλλου οχι μονο απο εσενα ;) ;)PIATSAS αυτή στο άβαταρ σου είναι η Βανέσα η δίδυμη αδελφή της ?
Ναι όντως την Τίνα την τιμάω πολλές φορές έτσι θα κάνω και αύριο το πρωί είναι πολύ καλή μέσα πιστεύω στα Top 5 μέχρι τώρα στην Φυλής .
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ μαζί με τον φίλο pligomenos 11 .
Φωκαίας 19 μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά με μεγάλο στήθος μαυριδερή στο σώμα ψιλή
Φωκαίας 25 κάτω η Αλίνα του Farkeli με μακριά μαλλιά μελαχρινή νταρντάνα με μικρό βυζάκι
Φωκαίας 22 πάνω η Βιολέτα του PIATSAS μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέτρια από το Φυλής 67
Τίποτα ρε συ αλλά δεν θυμάμαι ονόμα, να σου πω μου είχες γράψει το ίδιο και στο δίπλα το αδελφάκι του bourdela και σου είχα δώσει αρνητική απάντηση για την κοπέλα από το Φωκαίας 19 όλα αυτά μιλάμε γα το πρωί όταν είχα πάει .Ευχαριστώ Άντονυ για την πληροφορία ότι η Αλίνα συνεχίζει Φωκαίας 25. Όπως ξέρεις, έχω αρκετές ημέρες να βγώ τσάρκα λόγω γρύπης. Δεν είναι σωστό (νομίζω) να κολλήσουμε και τις κοπέλες μας (...αυτό έλλειπε)
Οι άλλες δυο με τα μακρυά μαλλιά αναρωτιέμαι πως έγινε και μου διέφυγαν
Στο Φωκαίας 19 μήπως ήταν η Κορίνα (Ισπανοελληνίδα) ??? δούλευε τον προηγούμενο μήνα στο Ιάσσωνος 20Β (όροφος)