Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (3 μέλη και 79 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Μου'χει μείνει απωθημένο από το 92 μία Τίνα είχε πει η περεσία τότε κονδή ωραίο πρόσωπο με 2-2,5 στήθος. Είναι η Τίνα του φίλτατου Αντώνη αυτή που εργάζεται στο 84Α ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μου'χει μείνει απωθημένο από το 92 μία Τίνα είχε πει η περεσία τότε κονδή ωραίο πρόσωπο με 2-2,5 στήθος. Είναι η Τίνα του φίλτατου Αντώνη αυτή που εργάζεται στο 84Α ?
ναι αυτή είναι . :dancing: :dancing: :dancing:

lefteroukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παίδες, πέρασα χθες από Φυλής και όλα τα ευαγή ιδρύματα ήταν κλειστά. Στα κάθετα δρομάκια υπήρχαν καναδυό που δουλεύαν, αλλά πάνω στη Φυλής κανένα απολύτως! Έγινε κάτι? Πήρε τίποτα το αυτί σας?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παίδες, πέρασα χθες από Φυλής και όλα τα ευαγή ιδρύματα ήταν κλειστά. Στα κάθετα δρομάκια υπήρχαν καναδυό που δουλεύαν, αλλά πάνω στη Φυλής κανένα απολύτως! Έγινε κάτι? Πήρε τίποτα το αυτί σας?
επιδρομή  :police: :police: :police:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αναφορα απο μεσημεριανη τσαρκα στη φυλης
στο 84 κατω ενα πετιτ μελαχροινο με καρε μαλλι και καλο 2αρι στηθος,δεν ξερω αν ειναι αυτη η τινα του αντωνη αλλα δεν εντυπωσιαστηκα.

84 πανω μια αδυνατη μελαχροινη με καλο κορμι

67 η ελλη η βουλγαρα

71 κατω  η βερονικα η ξανθια με τις μεγαλες βυζαρες και την πλατη ολο τατου

92 δεν ηταν η ευα αλλα μια μιλφ αντζελα που δεν λεει καθολου απο εμφανιση

μονης προδρομου καστανοξανθο πιπινι ομορφο με πολυ καλο κορμι και δυνατοτητες αλλα ελαφρως ατιμελητο και βαριεστημενο.
69 καω μελαχροινη με καλο κορμι αλλα οχι και τοσο φατσα...αυτη ειναι η νατασα?

59 πανω η γνωστη βυζαρου τανια απο το 134 ισογειο.καλως την βρηκαμε.
80 μια γκαλινα με ρωγες αρκετα μεγαλες για να κρεμασεις πανω τους μιση ντουλαπα ρουχα

στην φωκαιας ειχε
17 κατω η καστανοξανθη βυαρου αλεξανδρα που εργαζοταν στο 65 ισογειο.
17 πανω ενα ξανθο με ωραιο βυζι και κωλο αλλα για λογους που θα πω μετα δεν περασα.
19 μια αδυνατη μελαχροινη με καλο κορμι και τουμπανο βυζια...ισως να τα εκανε ετσι το σουτιεν,ισως να ειναι σιλικονη.

25 πανω μια καστανη με υφος παιδιου που δεν του πηραν δωρο τα χριστουγεννα.
25 κατω η πολυ ομορφη κ πολυ ψηλη ξανθια βικτωρια...κρυοκωλη μου κανει αυτη.

δεν περασα πουθενα γιατι ειχα ηδη συναντησει την θεα παολα και με ειχε σταγγιξει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μινι ενημερωσούλα στη σκάντζα βάρδια της Φυλής

Επιβεβαιώνω και επικροτώ την ενημέρωση του συναγωνιστή Kokolongos  :thumbsup:

Φυλής 71 ισόγειο

Στην πρωϊνή βάρδια Βερόνικα, ξανθιά με τα Tatoo στην πλάτη που έμοιαζε με ελαιογραφία του Γκόγια. Προστυχιά και τσαχπινιά σε πλήρη αρμονία.

Στην βραδυνή βάρδια...η ξανθιά Ουκρανή (?) με το κοντοκουρεμένο μαλλάκι , και την Εύα να λέει τα γνωστά ...

Φυλής 71 οροφος

Στην πρωϊνή και βραδυνή βάρδια η Μπάρμπαρα, σας το έλεγα ότι έχει χαλάσει στο σώμα αρκετά, ...άλλαξε (κατέστρεψε κατα την γνώμη μου) και τα μαλλιά της, οπότε ...κατ' εμένα δεν επιλέγεται

Φυλής 69 ισόγειο

Στην πρωϊνή βάρδια η Νατάσα...του Piatsa, ...πράγματι ωραίο σωματάκι, ψηλή, ωραίο πρόσωπο, μελαχρινή ...αλλά (φίλε Piatsa) κοντά μαλλιά για τα γούστα τα δικά μου. Στη βραδυνή βάρδυα η Νατάσσα μετακινήθηκε στο Φυλής 65 Α (όροφος).

Φυλής 67

Στην πρωϊνή βάρδια η Έλλη η Βουλγάρα (?)...δεν το περίμενα γιατί  περίμενα να την βρώ στο Φυλής 80. Περιγραφή υπάρχει παραπάνω. Στη βραδυνή βάρδυα η Έλλη μετακινήθηκε στο Φυλής 80.

Στην βραδυνή βάρδια...η κάπου την ξέρω, αλλά δεν την ξέρω(?) δεν με εντυπωσίασε...

Φυλής 65

Στην βραδυνή βάρδια ...η "Βυζαρού" από Φυλής 92,extensions...χωρίς περιποίηση, μην..., ...δεν, ...όχι ..."κάτσε και τέλειωσε μόνος σου γιατί βιάζομαι. Ε!!! όχι ...

Φωκαίας 25 (ισόγειο)

Στην πρωϊνή βάρδια Ρωσσίδα, ξανθιά, ψηλή, με σώμα μοντέλου και αραχνοϋφαντο πρόσωπο, ...απέρριτη ευγένεια στο ημίφως του μπουρδέλου

Στην βραδυνή βάρδιαΜελαχρινή Θεσσαλονικά, νεοεισαχθείσα, δροσερή με πολύ μακρυά μαλλιά μέχρι την ουρίτσα της, ωραίο σωματάκι σφριγηλό ...υπέκυψα ...κατάθεση

σημείωση : Δεν ήταν η Αλίνα. Συνήθως χρησιμοποιείται σε ρεπό μιας άλλης κοπέλας

Φωκαίας 19

Στην πρωϊνή βάρδια η Μαρίνα μας, σωματάκι ωραίο, λεπτούλα με καμπύλες, μελαχρινή με πολύ μακρυά μαλλιά που κτυπάνε τα κωλομάγουλα της σαν μαστίγιο.

Στην βραδυνή βάρδια Καστανόξανθη, κοπέλα εκ ζωής, ...πάντα ζωηρό βλέμμα από Αχιλλέως. Πάχυνε λιγάκι.

Φωκαίας 17B (όροφος)

Στην πρωϊνή βάρδια ..."ξανθιά περούκα", γεματούλα, θέλοντας να δείξει ότι διαθέτει ικανή πουτανιά, αλλά...

Στην βραδυνή βάρδια Ξανθό με extensions, ωραίο σωματάκι, ψηλή και πρόσωπο ωραίο...

Φωκαίας 17A ισόγειο

Στην πρωϊνή βάρδια ...η διπλανή κοπέλα, τίποτε άσχημο, ...αλλά και τίποτε το εντυπωσιακό

Στην βραδυνή βάρδια ...πολύ λάκ μαλλιών, ωραίο σωματάκι, μέτρια στο ύψος, κώλος που αναδεικνύεται ωραία και εντυπωσιακά με το πρόστυχο περπάτημα της

Φωκαίας 24 ..."Λαβύρινθος"

Στην πρωϊνή βάρδια ...Αλβανίδα με εξέλιξη Ελληνίδας, τίποτε άσχημο, ...ωραίο σωματάκι, ...έκρυβε (δήθεν) τα βυζιά της από ντροπή

Φωκαίας 22 ισόγειο

Το πρώτο βιολί, η ψηλή με τα κοτσιδάκια και την απαίτηση στο μάτι να περάσεις οπωσδήποτε, απουσίαζε και ανέλαβε (μάλλον) στο ρεπό της το κοντραμπάσσο. Στην βραδυνή βάρδια ...σχεδόν Milf, γεματούλα (ολίγον), αλλά με πολύ περήφανα βυζιά και η τσατσά να δίνει τα διαπιστευτήρια της για το τέλειο Ισπανικό.

Φωκαίας 22 υπόγειο

Στην βραδυνή βάρδια ...μελαχρινή, ζουμερή με πολύ έντονες καμπύλες και ολίγον εξέχουσα μύτη. Μέτρια...

Σήμερα, πήγα για κατάθεση (δοκιμή) στην Έλλη, αλλά τελικά επέλεξα (κατόπιν πληροφοριών της φίλης τσατσάς) την νεοεισαχθείσα Θεσσαλονικιά και δεν μετάνοιωσα ...παίζει ακόμη έως 12 το βράδυ.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολύ καλός στην ενημέρωση όπως πάντα ο φίλτατος Φαρκέλι!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν αυτη ειναι μινι φανταζομαι τη μαξι!!!
αξιος!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Στην πρωϊνή βάρδια η Νατάσα...του Piatsa, ...πράγματι ωραίο σωματάκι, ψηλή, ωραίο πρόσωπο, μελαχρινή ...αλλά (φίλε Piatsa) κοντά μαλλιά για τα γούστα τα δικά μου. Στη βραδυνή βάρδυα η Νατάσσα μετακινήθηκε στο Φυλής 65 Α (όροφος).

Φυλής 65

Στην βραδυνή βάρδια ...η "Βυζαρού" από Φυλής 92,extensions...χωρίς περιποίηση, μην..., ...δεν, ...όχι ..."κάτσε και τέλειωσε μόνος σου γιατί βιάζομαι. Ε!!! όχι ...

Αψογος οπως παντα Farkeli  :thumbsup: :thumbsup:
Αν ξεκινησε απο τωρα διπλοβαρδιες το Νατασσακι  :headbang:..παει θα το καψουνε το κοριτσι  >:(
Φυλης65 εννοεις την Μαρινα την ξανθια ξεπετοβυζαρου?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ναι φίλε η Μαρίνα η ...Ξεπετοβυζαρού

όπως πάντα δεν σου ξευφεύγει τίποτε  :thumbsup:

έτσι (μάλλον) "κάηκε" και η Μπάρμπαρα

σήμερα δούλευε πρωϊνή βάρδια και συνεχίζει και βράδυ

Επισκέπτης

Επιβεβαιώνω και επικροτώ την ενημέρωση του συναγωνιστή Kokolongos  :thumbsup:

Φυλής 71 οροφος

Στην πρωϊνή και βραδυνή βάρδια η Μπάρμπαρα, σας το έλεγα ότι έχει χαλάσει στο σώμα αρκετά, ...άλλαξε (κατέστρεψε κατα την γνώμη μου) και τα μαλλιά της, οπότε ...κατ' εμένα δεν επιλέγεται

Φυλής 65

τι να πώ για την μπάρμπαρα. συνεχίζει να εκπλήσει αρνητικά.
κάλα βρε έντιμότατε φιλαράκο η μις μασάω μαστίχα βυζαρού φ92 εσύ ...... δεν ήξερες δεν ρώταγες.........................? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ήξερα, είχα ρωτήσει και είχα μάθει από παλαιότερα

και μάλιστα ...από "πρώτο χέρι" ...δεν προχώρησα σε δεύτερο χέρι

Ο Ανέστης στο Φυλής 92 την είχε φάει να αλλάξει τρόπο δουλειάς

...αλλά αυτή εκεί :headbang: ..."κυρία" ...θα δουλέψω λίγο (έλεγε)...δεν θα "χαλάσω" ...θα τα κονομήσω και θα φύγω

δεν το βλέπω ...μάλλον θα "χαλάσει" (περισσότερο γιατί δεν είναι τίποτε το εξαιρετικό)...χωρίς να τα κονομήσει

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ένα μεγάλο [size=60pt]RESPECT[/size] στον φίλο Farkeli όπως και στον φίλο Κokolongos για την ενημέρωση τους

Τώρα για την Έλλη που την είδες στο Φυλής 67 δεν στο είπα τυχαία να πας εκεί  ;) ;) ;) .

Επισκέπτης
Εὖγε Farkeli!

Βεβαίως ἡ ξανθὴ μὲ τὴν βραχείαν κόμην εἰς τὸ Φ71 κάτω εἶναι ἡ Νέλλη. Ἡ ὑπηρεσία Εὔα κάνει τὰ πάντα διὰ νὰ τὴν διαφημίσῃ ἀλλὰ πλέον ὁ μόνος τρόπος διὰ νὰ προσέλθουν πελᾶται εἶναι νὰ ...συνουσιασθῇ καὶ ἡ ἰδία ἡ Εὔα μαζὶ τους.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εὖγε Farkeli!

Βεβαίως ἡ ξανθὴ μὲ τὴν βραχείαν κόμην εἰς τὸ Φ71 κάτω εἶναι ἡ Νέλλη. Ἡ ὑπηρεσία Εὔα κάνει τὰ πάντα διὰ νὰ τὴν διαφημίσῃ ἀλλὰ πλέον ὁ μόνος τρόπος διὰ νὰ προσέλθουν πελᾶται εἶναι νὰ ...συνουσιασθῇ καὶ ἡ ίδία ἡ Εὔα μαζὶ τους.
εμ πως αλλιως?
λογικον?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εὖγε Farkeli!

Βεβαίως ἡ ξανθὴ μὲ τὴν βραχείαν κόμην εἰς τὸ Φ71 κάτω εἶναι ἡ Νέλλη. Ἡ ὑπηρεσία Εὔα κάνει τὰ πάντα διὰ νὰ τὴν διαφημίσῃ ἀλλὰ πλέον ὁ μόνος τρόπος διὰ νὰ προσέλθουν πελᾶται εἶναι νὰ ...συνουσιασθῇ καὶ ἡ ἰδία ἡ Εὔα μαζὶ τους.
Αμή και πότε!!!

elamoriaekara

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=kokolongos link=80] μια γκαλινα με ρωγες αρκετα μεγαλες για να κρεμασεις πανω τους μιση ντουλαπα ρουχα
[/quote]

Οτι πιο κορυφαιο εχω ακουσει εδω μεσα φιλαρακι.. :rockon: :rockon: :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
[quote author=kokolongos link=80] μια γκαλινα με ρωγες αρκετα μεγαλες για να κρεμασεις πανω τους μιση ντουλαπα ρουχα

Οτι πιο κορυφαιο εχω ακουσει εδω μεσα φιλαρακι.. :rockon: :rockon: :rockon:
[/quote]

αν τις δεις θα καταλαβεις

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινο περασματακι απο Φυλης γυρω στις 10  :coffee: με σκοπο να τιμησω την Μικαελα απο το 134ισογειο!Δυστυχως ομως ηταν η Αλινα..μια απο τις γυρολογους των σπιτιων κι η οποια ποτε δεν μου εκανε το κλικ για να μπω οπως και σημερα αλλωστε!Καρφι για Φυλης69 λοιπον οπου και ηταν το Νατασσακι με ανεβασμενη διαθεση οποτε και τιμηθηκε για δευτερη και φαρμακερη φορα...μιας και η τριτη θα ειναι οταν επιστρεψει σε κανα τριμηνο με τα καινουργια της 3αρια  :boobies: βυζακια!!Μιας κι ημουνα εκει πηγα και 71ισογειο οπου ηταν η Βερονικα με τα τατου της κι ακολουθησε το Φυλής 67 που σαλοναριζε η Νελλυ το σλοβενικο παλτο!Και μιας κι ειχα παρκαρει το μοτοσακο μου εξω απο το 59 περασα να πω μια καλημερα και στην Πριγκιπισσα Βανεσσα η οποια βγηκε σαλονι αβαφτη και πιο ομορφη απο ποτε  :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Και μιας κι ειχα παρκαρει το μοτοσακο μου εξω απο το 59 περασα να πω μια καλημερα και στην Πριγκιπισσα Βανεσσα η οποια βγηκε σαλονι αβαφτη και πιο ομορφη απο ποτε  :rockon: :rockon:αλτο!
όντως φίλτατε PIATSA το Βανεσσάκι άβαφτο είναι μια κούκλα . :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom