Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (6 μέλη και 76 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πρωινο περασματακι απο Φυλης γυρω στις 10  :coffee: με σκοπο να τιμησω την Μικαελα απο το 134ισογειο!Δυστυχως ομως ηταν η Αλινα..μια απο τις γυρολογους των σπιτιων κι η οποια ποτε δεν μου εκανε το κλικ για να μπω οπως και σημερα αλλωστε!Καρφι για Φυλης 69 λοιπον οπου και ηταν το Νατασσακι με ανεβασμενη διαθεση οποτε και τιμηθηκε για δευτερη και φαρμακερη φορα...μιας και η τριτη θα ειναι οταν επιστρεψει σε κανα τριμηνο με τα καινουργια της 3αρια  :boobies: βυζακια!!Μιας κι ημουνα εκει πηγα και 71ισογειο οπου ηταν η Βερονικα με τα τατου της κι ακολουθησε το Φυλής 67 που σαλοναριζε η Νελλυ το σλοβενικο παλτο!Και μιας κι ειχα παρκαρει το μοτοσακο μου εξω απο το 59 περασα να πω μια καλημερα και στην Πριγκιπισσα Βανεσσα η οποια βγηκε σαλονι αβαφτη και πιο ομορφη απο ποτε  :rockon: :rockon:

εγώ θα περιμένω να μακρύνουν λίγο ακόμη τα μαλλιά της  :cheesy:

...αν και υπολογίζω να μην περιμένω για πολύ γιατί έχει πολύ ωραίο σώμα/πρόσωπο και όχι μόνο  ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Φυλής 71 οροφος

Στην πρωϊνή και βραδυνή βάρδια η Μπάρμπαρα, σας το έλεγα ότι έχει χαλάσει στο σώμα αρκετά, ...άλλαξε (κατέστρεψε κατα την γνώμη μου) και τα μαλλιά της, οπότε ...κατ' εμένα δεν επιλέγεται...
ρε παιδες δεν το καταλαβαινω αυτο το οτι χαλασε, εγινε χαλια, τα μαλλια δεν της πανε, ποτε προλαβανε και γιναν ολα αυτα? μεσα σε ενα μηνα? ενα διμηνο? καπως υπερβολικα νομιζω ολα αυτα...
ειπαμε απο την αρχη οτι η μπαρμπαρα δεν λεει και πολλα πραγματα εμφανισιακα, και ουτε φυσικα οτι εχει κανενα φοβερο κορμι, ειχαμε πει οτι ειναι γενικα μετρια, ομως την συγκεκριμενη κοπελα εγω δεν την τιμαω για την ομορφια και τα καλη της αλλα για ολο το υπολοιπα που προσφερει, τα οποια νομιζω αυτη την στιγμη δεν προσφερονται απο καμια αλλη κοπελα στην συγκεκριμενη οδο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Μπάρμπαρα στο Φυλής 71 (όροφος) μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2008 ήταν ..."επιλέξιμη" σε μέτρια κριτήρια.

Μετά το Φθινόπωρο παρουσίαζε μια φθίνουσα πορεία, ...έδειχνε "κουρασμένη", ..."νευρική", ..."νευριασμένη",

οπότε μάλλον μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μια "λύση" κάτω του μετρίου, αν συνυπολογίσουμε και το σώμα που δεν την "υποστηρίζει αρκετά".

Οι υπηρεσίες της στο δωμάτιο δεν παρουσιάζουν κάποια αλλαγή, εννοώ δεν έχουν υποβαθμισθεί. Μπορώ να πω ότι είναι καλές.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εὖγε Farkeli!

Βεβαίως ἡ ξανθὴ μὲ τὴν βραχείαν κόμην εἰς τὸ Φ71 κάτω εἶναι ἡ Νέλλη. Ἡ ὑπηρεσία Εὔα κάνει τὰ πάντα διὰ νὰ τὴν διαφημίσῃ ἀλλὰ πλέον ὁ μόνος τρόπος διὰ νὰ προσέλθουν πελᾶται εἶναι νὰ ...συνουσιασθῇ καὶ ἡ ἰδία ἡ Εὔα μαζὶ τους.

Θα συμφωνησω στο επακρον με τον προλαλλησαντα.
Εχω συνεβρεθει απαξ με την Νελλη και η συνευρεσις ητο απαραδεκτη....
Πολλάκις ανωτερα και πλεον επιθυμιτη η Eυα..

ΥΓ: Μια μικρη προσπαθεια για να τιμησω την "γλωσσα" του μοναδικου και φιλτατου bakalhs

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ποια ειναι η γνωμη σας για τη λιζα της ιουλιανου 71;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ποια ειναι η γνωμη σας για τη λιζα της ιουλιανου 71;

Ειναι η ιδιοκτητρια του μαγαζιου.

Οποιος γουσταρει αγριες milfοκαταστασεςι, εδω θα βρει αυτο που ζηταει.

Δν ειναι μουναρα στην εμφανιση, αλλα εχει φοβερη συμμετοχη στο δωματιο.

Αν την βρεις στις καλες της δινει και κουλουρι....

Οσες φορες εχω παει εχω μεινει ευχαριστημενος.

Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει standard ημερες.

Παντως απ΄οσο ξερω δουλευει μονο πρωι και λιγες ωρες (10:00-14:00)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

περπατώντας στα βήματα των πατέρων,
που όμως έχουν σβηστεί από τα πατήματα …άλλων «επισκεπτών»
www.smilies.4-user.de] [/url]

Πηγαίνοντας πάλι στο Μεταξουργείο το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα μέσα του 2007 μετά από πολύχρονη απουσία (παλαιότερα πήγαινα από το 1984 μέχρι το 1990 περίπου), προσπαθώ να «ξαναβρώ» τις παλαιές συγκινήσεις και τις παλιές εμπειρίες. …αλλά μάταια
Οι κοπέλες δεν είναι όπως ήταν παλιά, αλλά και οι πελάτες έχουν αλλάξει (πολλοί αλλοδαποί βρε συνάδελφε)

Αυτή η επιμονή μου με το Μεταξουργείο θυμίζει την επιμονή  κάποιου που προσπαθεί να βρει παραδοσιακή και καλή γεύση σε ένα φαγητό που ετοιμάζεται στα γρήγορα και στα πρόχειρα
:dunno:

ΑΧΙΛΛΕΩΣ

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51
Κάρμεν, μελαχρινή, πορνίδιο (24-26 ετών), «Ισπανίδα» (έτσι είπε η τσατσά …σιγά το πιστέψαμε), βλοσυρή και με ατσούμπαλο περπάτημα, χοντρούλα

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48 υπερυψωμένο ισόγειο
…χωρίς βαπτιστικό, ξανθιά, (22-25 ετών), με κοντά μαλλιά, προς το αδύνατο αλλά και χωρίς κανένα ενδιαφέρον στο παρουσιαστικό της

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48 υπόγειο
Μαρία, μελαχρινή (25-28 ετών), γεματούλα, ως νοικοκυρά σε ύφος και σε ματιά …

ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59Α
…χωρίς όνομα, καστανομέζ, αδιάφορο πρόσωπο και κορμί, βαριεστημένη έκφραση με ζορισμένο χαμόγελο (25-28 ετών)

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40
δεν ανέβηκα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 κάτω
Φράνκα, χοντρούλα, καστανομέζ (στην Φυλής ήταν μελαχρινή το 2008), πάντα χαμογελαστή

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 πάνω
δεν ανέβηκα, γιατί δεν είχε ανοίξει (ώρα 19.20΄΄)

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 44 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινό πορνίδιο, (20-22 ετών) με tatoo στην δεξιά ωμοπλάτη, ωραίο σωματάκι και κωλαράκι, μπιμπελό

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 43
...χωρίς όνομα, μελαχρινό πορνίδιο (19-22 ετών), ωραίο πρόσωπο, καμπύλες, ευχάριστη παρουσία,  …μύριζε λίγο «απειρία» μαζί με την απλυσιά των μεταναστών   

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 37 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, ...χοντρούλα, με ψωμάκια, βαριεστημένο περπάτημα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 37 πάνω
Άντζελα, ξανθιά, μέτρια στο μήκος μαλλιά, ωραίο σωματάκι και πρόσωπο, καλοσχηματισμένος κώλος

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 30 κάτω
Τζένη, ξανθό, πορνίδιο (20-24 ετών), λεμονάτο βυζί, ωραίο κωλαράκι

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 30 πάνω
Νάταλυ, ξανθιά, (25-28 ετών), ωραίο σώμα και πρόσωπο, …σε ανάπτυξη

ΙΑΣΣΩΝΟΣ & ΛΕΩΝΙΔΟΥ
…χωρίς όνομα, μελαχρινό, πορνίδιο (19-22 ετών), Αλβανίδα με έκφραση ανάμεσα στο βεβιασμένο χαμόγελο και στην βρισιά, μέτριο σώμα …

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 κάτω
Μαίρη, (από την προηγούμενη φορά "ελληνίδα" (λέει ο τσάτσος από την Σουηδία, αλλά δεν μιλάει ελληνικά), ξανθιά, βυζί λεμόνι, δεν άκουσα καλά σχόλια από τους πελάτες που μπήκαν στο δωμάτιο

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 πάνω
Σίσσυ, (έτσι είπε η τσατσά, …ενώ μετά την φώναξε Μαρία, …άντε βρες άκρη) μελαχρινό, γεματούλα με αδιάφορο σώμα και σκυλοφατσέ έκφραση, (19-22 ετών)

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Γ
…χωρίς βαπτιστικό, ξανθιά, ψηλή, βλοσυρή …μπορεί να μην ήταν χοντρή αλλά δεν είχε και κάτι το ωραίο …

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Β (κάτω)
Χριστίνα, χοντρούλα, καστανομέζ, με νεο λουκ μαλλιών (καρφιάκια), μάτια πεισμωμένα και χωριάτικη καυλωμένη συμπεριφορά …μάλλον Αλβανίδα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Α
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινό πορνίδιο (19 ετών), με κοντά μαλλιά, πρόσωπο σε αναμονή, λεμονάτο βυζί, αλλά ανύπαρκτο κώλο και σχεδόν κοντή

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 19 (κάτω)
Σοφία, ψηλή, λεπτούλα με καλά χαρακτηριστικά, …δεν έχει ωραίο περπάτημα στο σαλόνι, αλλά στο δωμάτιο παρέχει καλές υπηρεσίες (παλαιότερα δούλευε στο Φυλής 200)

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 πάνω
…χωρίς βαπτιστικό, ξανθιά, καλοσχηματισμένη κοπέλα (19-22 ετών)

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 κάτω …της Κατερίνας (υποδομές που θυμίζουν στούντιο, αλλά γρήγορα τις ξεχνάς γιατί δέχεται πλέον και αλλοδαπούς)
...δεν μας ανοικοινώθηκε το όνομα της κοπέλας, καταγωγή (μάλλον) από περιοχή στα σύνορα Κίνας – Καζακστάν, μελαχρινό, με μέτρια στο μήκος μαλλιά, ωραίο σωματάκι και τεντωμένο κωλαράκι

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 κάτω ..."συνεδριακό"
…χωρίς βαπτιστικό, μελαχρινή ψηλονταρντάνα (30-35 ετών), μπήκε στο τεράστιο σαλόνι και ταίριαξε, …υποψίες ότι μας ήρθε μετά από την θητεία της σε στριπτηζάδικα

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 πάνω ..."επίσης συνεδριακό"
…χωρίς βαπτιστικό , πορνίδιο (23-27 ετών), μελαχρινό, γυμνασμένο, σκυλοκαυλιάρικο πρόσωπο και πεταχτό κωλαράκι, μάλλον Αλβανίδα

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 υπόγειο
…χωρίς όνομα, καστανομέζ, πολύ γεμάτη και τα μαλλιά κότσο, …ασυγχώρητη ελαφρότητα της αδιαφορίας

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ισόγειο
…χωρίς όνομα, από Ρωσσία (?), ξανθιά, χοντρούλα με γυαλιά επαρχιώτισσας δασκάλας

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 όροφος
...δεν βαπτίσθηκε ακόμη, μελαχρινή, σπαστά μαλλιά, ψηλή, με κάπως "πρόχειρη" περπατησιά και πεσμένες καμπύλες ...ούτε ένα γειά στο σαλόνι (ή ίδια όπως την είχα περιγράψει παλαιότερα)

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 πάνω
…δεν βαπτίσθηκε ακόμη, καστανομέζ, γεματούλα (αρκετά) που έκρυβε τα πολλά ψωμάκια της με ολόσωμο νυχτικό …εντάξει καταλάβαμε

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινή, γεματούλα, ψωμάκια, βλοσυρή με σκυφτή πλάτη, καμπουρωτή μύτη …δεν πάει «παρακάτω»

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 πάνω
...δεν ήξερε η τσατσά το όνομα, καστανομέζ, Αλβανίδα με σκυφτή πλάτη, αδύνατη, αλλά χωρίς κάτι ωραίο στο πρόσωπο και αδιάφορο σώμα, …ο κώλος της …ανύπαρκτος

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13Α κάτω
…χωρίς βαπτιστικό, καστανομέζ, χοντρούλα (μα τι έγινε όλες μαζί πήγαν κομμωτήριο ???)

ΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 2 κάτω
Έμα, καστανομέζ (από μελαχρινή), μακρυά μαλλιά, έντονες καμπύλες, γεματούλα, πουτανίσιο βλέμμα ...άψογη περιποίηση ...και ακάπ//το (αλλά το ξαναλέω πως πρέπει να αποφεύγεται κατά την γνώμη μου)

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 6
...., μελαχρινή Αλβανίδα (24-26 ετών), με βλέμμα μαγείρισσας που δεν έχει κάτι άσχημο στο σώμα αλλά δεν σε ελκύει να περάσεις στο δωμάτιο

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
Άννα, μελαχρινή, πολύ μακρυά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο,  γεματούλα και με καλή έκφραση. Εκτίμησα ότι θα περάσω καλά και πέρασα στο δωμάτιο, ενώ ομολογώ, ότι είχα δει ωραιότερες κοπέλες.  Δεν το μετάνοιωσα. Ακολουθεί κριτική.
Η Μιρέλλα (Γερμανίδα), (από Φυλής το 2008), μελαχρινή, πολύ μακρυά μαλλιά, ωραίο κορμί/πρόσωπο, ...συνήθως χωρίς μακιγιάζ ..δουλεύει στα ρεπό της Άννας

ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ...ΕΠΑΨΕ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ"

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Πηγαίνοντας πάλι στο Μεταξουργείο το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα μέσα του 2007 μετά από πολύχρονη απουσία (παλαιότερα πήγαινα από το 1984 μέχρι το 1990 περίπου), προσπαθώ να «ξαναβρώ» τις παλαιές συγκινήσεις και τις παλιές εμπειρίες. …αλλά μάταια
Οι κοπέλες δεν είναι όπως ήταν παλιά, αλλά και οι πελάτες έχουν αλλάξει (πολλοί αλλοδαποί βρε συνάδελφε)

Αυτή η επιμονή μου με το Μεταξουργείο θυμίζει την επιμονή  κάποιου που προσπαθεί να βρει παραδοσιακή και καλή γεύση σε ένα φαγητό που ετοιμάζεται στα γρήγορα και στα πρόχειρα

ΑΧΙΛΛΕΩΣ

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51
Κάρμεν, μελαχρινή, πορνίδιο (24-26 ετών), «Ισπανίδα» (έτσι είπε η τσατσά …σιγά το πιστέψαμε), βλοσυρή και με ατσούμπαλο περπάτημα, χοντρούλα

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48 υπερυψωμένο ισόγειο
…χωρίς βαπτιστικό, ξανθιά, (22-25 ετών), με κοντά μαλλιά, προς το αδύνατο αλλά και χωρίς κανένα ενδιαφέρον στο παρουσιαστικό της

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48 υπόγειο
Μαρία, μελαχρινή (25-28 ετών), γεματούλα, ως νοικοκυρά σε ύφος και σε ματιά …

ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59Α
…χωρίς όνομα, καστανομέζ, αδιάφορο πρόσωπο και κορμί, βαριεστημένη έκφραση με ζορισμένο χαμόγελο (25-28 ετών)

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40
δεν ανέβηκα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 κάτω
Φράνκα, χοντρούλα, καστανομέζ (στην Φυλής ήταν μελαχρινή το 2008), πάντα χαμογελαστή

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 πάνω
δεν ανέβηκα, γιατί δεν είχε ανοίξει (ώρα 19.20΄΄)

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 44 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινό πορνίδιο, (20-22 ετών) με tatoo στην δεξιά ωμοπλάτη, ωραίο σωματάκι και κωλαράκι, μπιμπελό

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 43
...χωρίς όνομα, μελαχρινό πορνίδιο (19-22 ετών), ωραίο πρόσωπο, καμπύλες, ευχάριστη παρουσία,  …μύριζε λίγο «απειρία» μαζί με την απλυσιά των μεταναστών   

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 37 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, ...χοντρούλα, με ψωμάκια, βαριεστημένο περπάτημα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 37 πάνω
Άντζελα, ξανθιά, μέτρια στο μήκος μαλλιά, ωραίο σωματάκι και πρόσωπο, καλοσχηματισμένος κώλος

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 30 κάτω
Τζένη, ξανθό, πορνίδιο 20-24 ετών), λεμονάτο βυζί, ωραίο κωλαράκι

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 30 πάνω
Νάταλυ, ξανθιά, (25-28 ετών), ωραίο σώμα και πρόσωπο, …σε ανάπτυξη

ΙΑΣΣΩΝΟΣ & ΛΕΩΝΙΔΟΥ
…χωρίς όνομα, μελαχρινό, πορνίδιο (19-22 ετών), Αλβανίδα με έκφραση ανάμεσα στο βεβιασμένο χαμόγελο και στην βρισιά, μέτριο σώμα …

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 κάτω
Μαίρη, (από την προηγούμενη φορά "ελληνίδα" (λέει ο τσάτσος από την Σουηδία, αλλά δεν μιλάει ελληνικά), ξανθιά, βυζί λεμόνι, δεν άκουσα καλά σχόλια από τους πελάτες που μπήκαν στο δωμάτιο

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 πάνω
Σίσσυ, (έτσι είπε η τσατσά, …ενώ μετά την φώναξε Μαρία, …άντε βρες άκρη) μελαχρινό, γεματούλα με αδιάφορο σώμα και σκυλοφατσέ έκφραση, (19-22 ετών)

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Γ
…χωρίς βαπτιστικό, ξανθιά, ψηλή, βλοσυρή …μπορεί να μην ήταν γεμάτη αλλά δεν είχε και κάτι το ωραίο …

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Β (κάτω)
Χριστίνα, χοντρούλα, καστανομέζ, με νεο λουκ μαλλιών (καρφιάκια), μάτια πεισμωμένα και χωριάτικη καυλωμένη συμπεριφορά …μάλλον Αλβανίδα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Α
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινό πορνίδιο (19 ετών), με κοντά μαλλιά, πρόσωπο σε αναμονή, λεμονάτο βυζί, αλλά ανύπαρκτο κώλο και σχεδόν κοντή

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 19 (κάτω)
Σοφία, ψηλή, λεπτούλα με καλά χαρακτηριστικά, …δεν έχει ωραίο περπάτημα στο σαλόνι, αλλά στο δωμάτιο παρέχει καλές υπηρεσίες (παλαιότερα δούλευε στο Φυλής 200)

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 πάνω
…χωρίς βαπτιστικό, ξανθιά, καλοσχηματισμένη κοπέλα (19-22 ετών)

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 κάτω …της Κατερίνας (υποδομές που θυμίζουν στούντιο, αλλά γρήγορα τις ξεχνάς γιατί δέχεται πλέον και αλλοδαπούς)
...δεν μας ανοικοινώθηκε το όνομα της κοπέλας, καταγωγή (μάλλον από περιοχή στα σύνορα Κίνας – Καζακστάν) μελαχρινό, με μέτρια στο μήκος μαλλιά, ωραίο σωματάκι και τεντωμένο κωλαράκι

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 κάτω ..."συνεδριακό"
…χωρίς βαπτιστικό, μελαχρινή ψηλονταρντάνα (30-35 ετών), μπήκε στο τεράστιο σαλόνι και ταίριαξε, …υποψίες ότι μας ήρθε μετά από την θητεία της σε στριπτηζάδικα

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 πάνω ..."επίσης συνεδριακό"
…χωρίς βαπτιστικό , πορνίδιο (23-27 ετών), μελαχρινό, γυμνασμένο, σκυλοκαυλιάρικο πρόσωπο και πεταχτό κωλαράκι, μάλλον Αλβανίδα

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 υπόγειο
…χωρίς όνομα, καστανομέζ, πολύ γεμάτη και τα μαλλιά κότσο, …ασυγχώρητη ελαφρότητα της αδιαφορίας

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ισόγειο
…χωρίς όνομα, από Ρωσσία (?), ξανθιά, χοντρούλα με γυαλιά επαρχιώτισσας δασκάλας

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 όροφος
...δεν βαπτίσθηκε ακόμη, μελαχρινή, σπαστά μαλλιά, ψηλή, με κάπως "πρόχειρη" περπατησιά και πεσμένες καμπύλες ...ούτε ένα γειά στο σαλόνι (ή ίδια όπως την είχα περιγράψει παλαιότερα)

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 πάνω
…δεν βαπτίσθηκε ακόμη, καστανομέζ, γεματούλα (αρκετά) που έκρυβε τα πολλά ψωμάκια της με ολόσωμο νυχτικό …εντάξει καταλάβαμε

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινή, γεματούλα, ψωμάκια, βλοσυρή με σκυφτή πλάτη, καμπουρωτή μύτη …δεν πάει «παρακάτω»

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 πάνω
...δεν ήξερε η τσατσά το όνομα, καστανομέζ, Αλβανίδα με σκυφτή πλάτη, αδύνατη, αλλά χωρίς κάτι ωραίο στο πρόσωπο και αδιάφορο σώμα, …ο κώλος της …ανύπαρκτος

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13Α κάτω
…χωρίς βαπτιστικό, καστανομέζ, χοντρούλα (μα τι έγινε όλες μαζί πήγαν κομμωτήριο ???)

ΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 2 κάτω
Έμα, καστανομέζ (από μελαχρινή), μακρυά μαλλιά, έντονες καμπύλες, γεματούλα, πουτανίσιο βλέμμα ...άψογη περιποίηση ...και ακάπ//το (αλλά το ξαναλέω πως πρέπει να αποφεύγεται κατά την γνώμη μου)

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 6
...., μελαχρινή Αλβανίδα (24-26 ετών), με βλέμμα μαγείρισσας που δεν έχει κάτι άσχημο στο σώμα αλλά δεν σε ελκύει να περάσεις στο δωμάτιο

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
Άννα, μελαχρινή, πολύ μακρυά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο,  γεματούλα και με καλή έκφραση. Εκτίμησα ότι θα περάσω καλά και πέρασα στο δωμάτιο, ενώ ομολογώ, ότι είχα δει ωραιότερες κοπέλες.  Δεν το μετάνοιωσα. Ακολουθεί κριτική.
Η Μιρέλλα (Γερμανίδα), (από Φυλής το 2008), μελαχρινή, πολύ μακρυά μαλλιά, ωραίο κορμί/πρόσωπο, ...συνήθως χωρίς μακιγιάζ ..δουλεύει στα ρεπό της Άννας

ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ...ΕΠΑΨΕ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ"

μπραβω στον φιλο ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μπράβο φίλε Farkeli πολύ καλή δουλειά από τους δρόμους της βρωμερής πλέον ηδονής .  :rockon: :rockon: :rockon:

Ήσουν άπταιστος στην ενημέρωση σου . :rockon: :rockon: :rockon:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
ρε παιδες δεν το καταλαβαινω αυτο το οτι χαλασε, εγινε χαλια, τα μαλλια δεν της πανε, ποτε προλαβανε και γιναν ολα αυτα? μεσα σε ενα μηνα? ενα διμηνο? καπως υπερβολικα νομιζω ολα αυτα...
ειπαμε απο την αρχη οτι η μπαρμπαρα δεν λεει και πολλα πραγματα εμφανισιακα, και ουτε φυσικα οτι εχει κανενα φοβερο κορμι, ειχαμε πει οτι ειναι γενικα μετρια, ομως την συγκεκριμενη κοπελα εγω δεν την τιμαω για την ομορφια και τα καλη της αλλα για ολο το υπολοιπα που προσφερει, τα οποια νομιζω αυτη την στιγμη δεν προσφερονται απο καμια αλλη κοπελα στην συγκεκριμενη οδο...

συμφωνώ! η Μπάρμπαρα δεν είναι μουνάρα, αλλά τρελή καυλιάρα!!! και αν την πετύχεις στα κέφια της περνάς ... γαμιόντας

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
ρε παλικάρια, όταν γράφει κάποιος μία μεγάλη .... <έκθεση> δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε όλο το κείμενο για να πείτε μπράβο. γεμίζουμε έτσι ατέλειωτες σελίδες χωρίς λόγο

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παλικάρια, όταν γράφει κάποιος μία μεγάλη .... <έκθεση> δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε όλο το κείμενο για να πείτε μπράβο. γεμίζουμε έτσι ατέλειωτες σελίδες χωρίς λόγο
το παιδί είναι νέος στο site δεν χρειάζεται να του την λέμε . εδώ σε άλλα θρεντ τα κάνουν άλλοι πουτάνα κάθε μέρα σε αυτή την περίπτωση αυτό δεν είναι τίποτα .

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Παιρνοντας αφορμη απο τα οσα ειπε ο συναδελφος "farkeli" παραπανω δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι του (μαλλον  ηλικιακα ειμαστε κοντα) γιατι και εγω πηγαινα την δεκαετια 81-91 στο μεταξι και στην φυλης και τοτε ειχαμε αλλες και πολλες επιλογες: ομορφα κοριτσια , σχεδον καθολου αλλοδαπους (οι τσατσαδες ελεγαν only greek !! ), ησυχια και ανεση parking , και φυσικα δεν υπηρχε το site για εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση , ουτε ηξερες η καθε κοπελλα τι καπνο φουμαρει , απλα ρωταγες τον προηγουμενο (ηταν καλη φιλε?) και ετσι εβγαιναν συμπερασματα.Φιλε μου η αναφορα σου αυτη μου εβγαλε μια νοσταλγια και μια απογοητευση (οπως και σενα πιστευω) , απλα ετσι για να θυμονται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι. Η φραση "πως ημουνα-πως εγινα-και πως θα καταντησω" ισως εδω στην περιπτωση μας (μεταξουργειο και φυλης) μαλλον εχει δυστυχως την μεγαλυτερη σημασια και αληθεια που μπορει να της αποδοθει.Ειχα παει και εγω προσφατα απο την Cult περιοχη του μεταξιου και δυστυχως δεν μπηκα σε κανενα οικο.Η μιζερια και η βρωμα που ηταν εξω θα ηταν παραδοξο να μην ηταν και μεσα στα σπιτια.Ελπιζοντας να μη κουρασα τους φιλους που πιθανον να περιμεναν μια ενημερωση για το ποια κανει καλες πιπες και μαλιστα ακαποτες (μεγαλη μαλακια αυτη), ηθελα απλα να εκφρασω με λιγα λογια το ποσο εχει πεσει η εχουν αφησει να πεσει η περιοχη του μεταξουργειου και γυρω..Εαν ειμαι off topic ζητω συγγνωμη..Η ηλικια βλεπετε ..:)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και εγω ενοιωσα "κατι" με την ενημερωση αυτη.αλλωστε εκει μυηθηκα και εγω 20 χρονια πριν,στην οδο κεραμεικου απο την Λιλιαν!!!
γερασαμε ???

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
και εγω ενοιωσα "κατι" με την ενημερωση αυτη.αλλωστε εκει μυηθηκα και εγω 20 χρονια πριν,στην οδο κεραμεικου απο την Λιλιαν!!!
γερασαμε ???

Εσυ στην κεραμεικου απο την λιλιαν, εγω στην ιασωνος απο την αννα (με τα χρηματα που της εδινα για επισκεψεις γουνα της ειχα αγορασει)και παει λεγοντας..Τωρα αν γερασαμε ισχυει το " ο λυκος και αν εγερασε....." κλπ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Διάβασα μια κριτική για τη Μιρέλα από Καλλέργη που δούλευε παλιά Φυλής 71 και στην αρχή την πέρασα για τη Σλοβένα τη σούπερ που δούλευε επίσης στο 71. Αλλά εκείνη τη λέγανε Μιλένα. Ε, ρε πούστη , στιγιμιαία αναστατώθηκα.

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Χτεσινή απογευματινή επίσκεψη (18:00) στο Χωματιανού 11Α (Ισόγειο).
Το μωρό πολύ αδύνατο και κοντό, αλλά με τα 15ποντά (γυάλινα!!!) high heels πλατφόρμες ερχόταν σε ένα υποφερτό ύψος.
Αυτό που με τράβηξε και πέρασα ήταν το πολύ όμορφο πρόσωπό της και το χαμόγελό της.
Τα κακά μαντάτα άρχισαν με το που μπήκε στο δωμάτιο. "Θέλω να είσαι πολύ καλός μαζί μου" μου λέει.
Οταν το ακούς αυτό προεταοιμάζεσαι για μία σειρά από "ΜΗ".

1ο ΜΗ : Δεν έβγαλε το σουτιέν ούτε το φουστάκι που φορούσε, ούτε καν τα παπούτσια.
2ο ΜΗ : Δεν αγγίζουμε βυζί, δεν πλησιάζουμε καν μουνί.
3ο Μη : Δεν κάνουμε πισοκολλητό (γιατί είναι μεγάλο, λέει).

Η κοπέλλα δεν μπορούσε να μου βάλει το προφυλακτικό και μουρμούραγε όσο προσπαθούσε, "γιατί να έχουνε όλοι μεγάλες π..τσες??".
Όταν τα κατάφερε να το βάλει έκανε φιλότιμες προσπάθεις να χύσω με πίπα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Και εκεί αρχίζει το αποκορύφωμα της μαλακίας.
Περνάει η τσατσά και βαράει την πόρτα, ενώ δεν της το είχα βάλει ακόμα και δεν υπήρχε και άλλος πελάτης!!
Αφού είδα και απόειδα ότι θα περιοριστούμε στο ιεραποστολικό, πάω να της σηκώσω τα πόδια, για να έχω μία καλύτερη "οπτική" τουλάχιστον, αλλά δεν με άφηνε, πάω να την γυρίσω στο πλάι, αλλά πού.
Την κατάσταση έσωζε λίγο το τέλειο προσωπάκι με τα μεγάλα μισάνοιχτα χείλη και τα κλειστά μάτια, που σε συνδυασμό με τα συνεχή βογγητά, με βοηθούσαν να "μείνω ψηλά".
Αρχίζω ένα "κομπρεσεράτο" μπάς και ξεμπερδεύουμε, αλλά τίποτα. Μιά τραβιότανε, μία με έσπρωχνε, και ξαφνικά μου πετάει "έχεις ένα λεπτό ακόμη". Εκεί τα πήρα στο κρανίο και την σούταρα κατευθείαν.

Κρίμα. Το γκομενάκι θα είχες μεγάλες προοπτικές άν "χαλάρωνε" λιγο. Κρίμα και πάλι.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Χτεσινή απογευματινή επίσκεψη (18:00) στο Χωματιανού 11Α (Ισόγειο).
Το μωρό πολύ αδύνατο και κοντό, αλλά με τα 15ποντά (γυάλινα!!!) high heels πλατφόρμες ερχόταν σε ένα υποφερτό ύψος.
Αυτό που με τράβηξε και πέρασα ήταν το πολύ όμορφο πρόσωπό της και το χαμόγελό της.
Τα κακά μαντάτα άρχισαν με το που μπήκε στο δωμάτιο. "Θέλω να είσαι πολύ καλός μαζί μου" μου λέει.
Οταν το ακούς αυτό προεταοιμάζεσαι για μία σειρά από "ΜΗ".

1ο ΜΗ : Δεν έβγαλε το σουτιέν ούτε το φουστάκι που φορούσε, ούτε καν τα παπούτσια.
2ο ΜΗ : Δεν αγγίζουμε βυζί, δεν πλησιάζουμε καν μουνί.
3ο Μη : Δεν κάνουμε πισοκολλητό (γιατί είναι μεγάλο, λέει).

Η κοπέλλα δεν μπορούσε να μου βάλει το προφυλακτικό και μουρμούραγε όσο προσπαθούσε, "γιατί να έχουνε όλοι μεγάλες π..τσες??".
Όταν τα κατάφερε να το βάλει έκανε φιλότιμες προσπάθεις να χύσω με πίπα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Και εκεί αρχίζει το αποκορύφωμα της μαλακίας.
Περνάει η τσατσά και βαράει την πόρτα, ενώ δεν της το είχα βάλει ακόμα και δεν υπήρχε και άλλος πελάτης!!
Αφού είδα και απόειδα ότι θα περιοριστούμε στο ιεραποστολικό, πάω να της σηκώσω τα πόδια, για να έχω μία καλύτερη "οπτική" τουλάχιστον, αλλά δεν με άφηνε, πάω να την γυρίσω στο πλάι, αλλά πού.
Την κατάσταση έσωζε λίγο το τέλειο προσωπάκι με τα μεγάλα μισάνοιχτα χείλη και τα κλειστά μάτια, που σε συνδυασμό με τα συνεχή βογγητά, με βοηθούσαν να "μείνω ψηλά".
Αρχίζω ένα "κομπρεσεράτο" μπάς και ξεμπερδεύουμε, αλλά τίποτα. Μιά τραβιότανε, μία με έσπρωχνε, και ξαφνικά μου πετάει "έχεις ένα λεπτό ακόμη". Εκεί τα πήρα στο κρανίο και την σούταρα κατευθείαν.

Κρίμα. Το γκομενάκι θα είχες μεγάλες προοπτικές άν "χαλάρωνε" λιγο. Κρίμα και πάλι.
πωπω ξενερα :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom