Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (32 μέλη και 327 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ε μαλλον, για να λεει τυπου Καζακσταν....

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινή μεσημεριανή τσάρκα στην Φυλής και κατάθεση πρώτη στο Φ.66 όπου αυτό το κοντοπούτανο ξανθό μωράκι που το είχα βάλει στο μάτι από καιρό με ικανοποίησε και με το παραπάνω!
Μισή ώρα μετά 2η κατάθεση στο Φ.59 κάτω όπου ήταν η Βανέσσα η οποία μέσα έδωσε ρέστα!
Στην Φωκαίας 17 πάνω η Δώρα το δυνατό κοκκινομάλλικο μουνί φορώντας ξανθιά περούκα!
Στο δίπλα (17 κάτω) ένα μελαχρινό πουτανάκι με πεταχτή κωλάρα που δεν θυμάμαι το όνομά της αλλά την έχω πολλές φορές στο ίδιο σπιτάκι!
Στο Φωκαίας 19 ένα ωραίο ψιλόλιγνο μωρό με πολύ κάυλα μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τα κωλομέρια να καλύπτουν το τατού της που είχε πάνω από τον κώλο!
Φωκαίας στο Αντελλόσπιτο μία εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο(λουκ Σουηδέζας)και ωραίο σώμα εκτός από τον κώλο της ό οποίος δεν στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων(αν στεκόταν θα μίλαγα για ένα από τα ωραιότερα μουνιά ever) νομίζω ονόματι Βικτώρια!
Στην απέναντι πλευρά δίπλα από τον λαβύρινθο στο κάτω μια χοντρή θείτσα και στο δίπλα επάνω ένα μουνί μελαχρινό προς το καστανό με ωραίο σωματάκι και πολύ ωραία πεταχτή κωλάρα αλλά μέτρια φάτσα και μικρό βυζί για το σώμα της!
Στο υπόλοιπο φυλής θα σταθώ στο 69 που ήταν μια πολύ ωραία μελαχρινή μουνάρα με άσπρα εσώρουχα και πολύ καυλιάρικα άσπρα πουτανίστικα ψηλοτάκουνα την οποία θα τιμούσα αν δεν είχα καταθέσει ήδη 2 φορές σε κοντοπούτανο και Βαννέσσα!
στο 67 επάνω η γνωστή ναζιάρα Χριστίνα!
Στο 92 η 'Ευα η ροδελιάρα!
Στο 71 κάτω η Βικτώρια η ξανθιά με τα πολλά τατού!
Στα υπόλοιπα σπίτια δεν θα σχολιάσω αφού ήταν μπάζα για τα δικά μου δεδομένα και κριτήρια! 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:thumbsup:

Στο Φωκαίας 19 ένα ωραίο ψιλόλιγνο μωρό με πολύ κάυλα μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τα κωλομέρια να καλύπτουν το τατού της που είχε πάνω από τον κώλο!

Μαρίνα  ...συστήνεται ...δέχεται μόνο Έλληνες, όπως και στην Ιάσσωνος όταν δούλευε παλαιότερα

Στο υπόλοιπο φυλής θα σταθώ στο 69 που ήταν μια πολύ ωραία μελαχρινή μουνάρα με άσπρα εσώρουχα και πολύ καυλιάρικα άσπρα πουτανίστικα ψηλοτάκουνα την οποία θα τιμούσα αν δεν είχα καταθέσει ήδη 2 φορές σε κοντοπούτανο και Βαννέσσα!

πρέπει να ήταν η Νατάσσα του Πιάτσα

Επισκέπτης
Ἐχθὲς 21.30 - 23.30 περιήγησις ὡς μέλος ὁμηγύρεως προεξάρχοντος τοῦ ἐκλεκτοῦ συναδέλφου κου farkeli.

Φυλῆς 40 Ἀλλοδαπή οὐχὶ δυσάρεστος τῇ ὄψει ἀλλὰ μὲ μοχθηρὸν βλέμμα.

Διδύμου 8 κάτω ἐνεδώσαμεν εἰς ΤΟ σῶμα: Πωλίνα, καλὴ καὶ συμβατική.

Διδύμου 8 ἄνω οἱ ὑποψήφιοι πελᾶται κάθονται ἐφ' ἕδράνων. Μελαγχροινὴ μὲ χαμηλὰ ὀπίσθια.

Φυλῆς 54 ἄνω, μὲ τὴν ἐπικίνδυνον κλίμακαν. Ξανθὴ ζωηρά.

Φυλῆς 67 κοσμοσυρροὴ. Καστανὴ μειδιώσα.

Φυλῆς 69 κάτω Λαρίσσα.

Φυλῆς 69 ἄνω ἡ περίφημος Νατάσα. Ὁλίγον ἄκαμπτος μοῦ ἐφάνη.

Φυλῆς 71 κάτω Νέλλη μὲ ἠυξημένον στῆθος. Ἡ ὑπηρεσία Εὔα ἀπούσα.

Φυλῆς 71 ἄνω μελαγχροινὴ βραχύσωμος χυμώδης.

Φυλῆς 80 Ἕλλη ἐνδεδυμένη ἀστυνομικός.

Φυλῆς 109 κάτω νέα παρουσία, Χριστίνα, μυώδης, νευρώδης, ἰσορροπούσα ἐπὶ τεραστίων κοθόρνων.

Φυλῆς 134 ὑπόγειον Καμέλια.

Φυλῆς 134 ἰσόγειον Ἄννα.

Φυλῆς 134 ὄροφος λίαν ὄμορφη ξανθή.

Φυλῆς 65 ἄνω καστανὴ πονηρὰ (ἰσχυρίσθη ὅτι μᾶς ἐγνώριζεν) μὲ μεγάλον στῆθος.

Φωκαίας 25 κάτω Κᾶρμεν Βουλγαρὶς Ἀθιγγανὶς, θαυμάστρια τοῦ κ. farkeli.

Ἕλλης 3 ὑπέρβαρος.

Διδύμου 16 τεραστίων διαστάσεων.

Διδύμου 18 κάτω ὑπερτεραστίων διαστάσεων.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ειλικρινή συγχαρητήρια στον Φίλτατο συνάδελφο Bakalhs  :thumbsup:

με εκδήλωση χαράς που  τον γνώρισα δια-ζώσης  :rockon: :rockon: :rockon:

Να συμπληρώσουμε μόνο ότι για τον χρονικό διάστημα γύρω στις 22.00΄΄ (περίπου, αν θυμάμαι καλά) αρκετά μπουρδελα στη Φυλής, έκλεισαν για λίγα λεπτά και στην συνέχεια άνοιξαν κανονικά. 

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
το μαρινάκι στην ιάσωνος εργάζεται απόψες?αλήθεια επίσης η μάρθα στη λεωνίδου 6 είναι ακόμη στο πόστο της?Τρελλό ντεκαντάνς place :2funny:
Το Μαρινάκι ήταν βραδινή βάρδια Ιάσωνος 20Γ. Την Μάρθα δεν την βρήκα. Έχω να την από τότε που όύλευε στη Λεωνιδίου 6, πάνω από 6 μήνες. Είχα ακούσει ότι έπαιζε πρόσφατα στο Ιασωνος 19, αλλά ανεπιβεβαίωτο.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Συγχαρητήρια σε όλους τους μπουρδελιάριδες κάνετε πολύ καλή δουλειά . :rockon: :rockon: :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σήμερα 8/2/2009 πρωινή βάρδυα κατά τις 14.30 μίνι ενημερωσούλα από Φυλής:

Φ69 ισόγειο πήγα μπάς και πετύχω την Νατάσσα που λένε όλοι αλλά ήταν η Λαρίσσα,
    πάντως πρέπει να παραδεχτώ οτι η Λαρίσσα έχει ομορφύνει πολύ, με ξανθά μπουκλωτά
    μαλλάκια μέχρι τους ώμους, μπότα μαύρη μέχρι το γόνατο, το κολαράκι της έχει
    μειωθεί σε φάρδος (το έχει φτιάξει) γιατί ένα φεγγάρι της είχε ξεφύγει λίγο.

Φ67 ήταν μια με βαμμένο ξανθό κοντό μαλλί ψηλή με τατού πάνω από τον κόλο δεν μου άρεσε.

Φ84Α ισόγειο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΤΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΑ και έγινε Κατάθεση, όπου χύσαμε τα δυό μας, το μωράκι
     στο στόμα μου με τα σκορπίστικα 'φιλιά μου' κι εγώ στο καυτό μουνάκι της σε μπρούμητα
     πισωκολλητό ...χεχεχε

Υ.Γ. Τα Σάββατα συνήθως δεν κάνω πλέον ενημερώσεις γιατί ...Ανήκουν στο Ξανθίππης 2 και Λιοσίων
     όπου συναντώ την ΡΕΝΑΤΑ = Όταν η Θεά Αφροδίτη επέστρεψε στην Γή...(πρωινή βάρδυα)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Σήμερα 8/2/2009 πρωινή βάρδυα κατά τις 14.30 μίνι ενημερωσούλα από Φυλής:

Φ84Α ισόγειο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΤΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΑ και έγινε Κατάθεση, όπου χύσαμε τα δυό μας, το μωράκι
     στο στόμα μου με τα σκορπίστικα 'φιλιά μου' κι εγώ στο καυτό μουνάκι της σε μπρούμητα
     πισωκολλητό ...χεχεχε
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aτιμε Scorpie  :rockon: :rockon: :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

...χεχεχε, Αρχοντικέ Πιατσουλίνο !!!  ...Έχω μετατραπεί πλέον σε...
  'Ελεύθερο Σκοπευτή Όμορφων Μουνιών', δεν πάω πια στην τύχη, σημαδεύω
  και 'χτυπάω' στο δόξα πατρί και υιό ...χεχεχε

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
...χεχεχε, Αρχοντικέ Πιατσουλίνο !!!   ...Έχω μετατραπεί πλέον σε...
  'Ελεύθερο Σκοπευτή Όμορφων Μουνιών', δεν πάω πια στην τύχη, σημαδεύω
  και 'χτυπάω' στο δόξα πατρί και υιό ...χεχεχε
που είσαι ρε hotscorpios που αναστατώνεις της κλειτορίδες των άτιμων κοριτσιών και τους φέρνεις σε πολλαπλούς οργασμούς . Καλησπέρα καυλιάρη μου . :rockon: :rockon: :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
που είσαι ρε hotscorpios που αναστατώνεις της κλητωρίδες των άτιμων κοριτσιών και τους φέρνεις σε πολλαπλούς οργασμούς . Καλησπέρα καυλιάρη μου . :rockon: :rockon: :rockon:

...χεχεχε, Χαιρετώ μετ' Απεριορίστου Εκτιμήσεως Αρχοντικέ amc_anthony13...
   Είμαι Κλειτοριδολάγνος, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωτε, πάντως ότι και
   να λέμε τέτοιο μουνάκι με φουσκωτά μουνόχειλα και κλειτορίδα Πυρκαγιά που
   έχει το Τινάκι αξίζει και με το παραπάνω τα 'φιλάκια' της ...χεχεχε

Σημερινές ατάκες από το μωράκι:
   1.Που είσαι μωρό μου, που χάθηκες ?
   2.Αχχχ (μακρόσυρτο), εσύ όποτε με γλύφεις με τελειώνεις !

...χεχεχε

Υ.Γ. Διαπίστωση: Οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές (ή Μολδαβέζες επι το ...ποιητικότερο)
    είναι μακράν οι ΠΙΟ ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ γυναίκες.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
άσε φίλε μου κλειτοριδολόγε το Τινάκι καυλώνετε εύκολα και άμα δώσεις και την μαεστρία σου εκεί να δεις θα χύνει μέχρι τελευταίας σταγόνας .

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
καμμια προταση για σημερα αλλα βραδινη βαρδια???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
περασα πριν απο λιγο στην τροφωνιου 13,ειναι απο τα 2 το αριστερο,μαρινα την λενε,ρωσιδα με μακρια μαλλια ξανθια,ηλικιας 35-40 πολυ καλη για τα δεδομενα της περιοχης,φοραει μποτες για τους λατρεις του ειδους,πιπα πολυ καλη,δεν σταματα αν δεν τις το πεις,την πηρα σε μια σταση,πισοκολητο και σηκωνε σφυροκοπημα χωρις να λεει τιποτα,γενικα δεν το μετανιωσα,φυσικα εχω παρει και καλυτερες,αλλα αξιζει μια επισκεψη για στατιστικους λογους,ειναι στην πρωινη βαρδια

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μαρίνα, όχι Μαριάννα

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της είναι τα πολύ μαύρα μακριά μαλλιά και το tatoo στο κωλομέρι. Έχει λεπτό σφιχτό σώμα και έντονες καμπύλες.

Παλιά δούλευε βράδυ στην Ιάσσωνος 20Β (όροφος).

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συνάδελφε Lagoudakis, μπράβο για την ...συνοπτική ενημέρωση σου που ταυτόχρονα είναι και ερεθιστική ακόμη και σε εμένα που δεν αρέσουν οι ξανθιές.  :thumbsup:

Προχθές, που πήγα τσάρκα στη Τρυφωνίου 13 βρήκα (βράδυ) στο ισόγειο την Ειρήνη μια 35-40 ετών με γκριμεζ μαλλιά και στον όροφο μια μαύρη την Μαρίζα αρκετά καλή στο σώμα και στο πρόσωπο αλλά ...ξυνισμένη

Από ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να πήγες μεσημέρι, εννοώ πριν την αλλαγή βάρδυας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom