Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (28 μέλη και 222 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οι ξανθιές εχουν περισσότερα χαρίσματα συναγωνιστή και φίλε Φαρκέλι, αν θελουμε να πιστέψουμε μια πολύ γνωστή αγγλική ρήση (Blondes have more fun!!). 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φιλε farkeli πηγα κατα τις 4.30 το απογευμα,5 σχολαει μου ειπε,καλη περιπτωση και υπομονετικη αν δεν βρισκεις κατι καλυτερο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πως μου βγηκε ετσι η παραπανω απαντηση;τι πατησα ο μαλακας;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
που είσαι ρε hotscorpios που αναστατώνεις της κλειτορίδες των άτιμων κοριτσιών και τους φέρνεις σε πολλαπλούς οργασμούς . Καλησπέρα καυλιάρη μου . :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτά μας κάνεις φίλτατε "hotscorpios" και μας ανεβάζεις τον πήχη ψηλά!  :booty:  :tickedoff:
Άντε, πάντα "επιτυχίες" σου εύχομαι .............................  :boobies:  :dancing:
:rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
7-2-09
αυστιρο πιτσιλισμα στα ιατρια τισ διδιμου  στιν απογευματινι βαρδια.
ι οριμι μιλφατζου που ακουει στο ονομα βικι που σιχναζει στο διδιμου 18β ανελαβε να θεραπευσει τιν μανιακι μου πουτσα που εβραζε σαν κονικο ιφεστιο που ιθελε να εκτοξευσει τιν ιγρι του λαβα.
το παιχνιδι πιρε μεροσ μονο στιν καυλα του πεοθιλασμου.
αρχισε λοιπον ι βικι να με χαιδευει και να με φιλαι στο στιθος....μετα κατεβικε πιο χαμιλα στα ποδια και αρχισε τα χαδακια και τα φιλακια..τελευτεοσ προορισμοσ ιταν το σφιροδρεπανο μου που αρχισε να μου γλιφει μπαλεσ και να με τσιμπουκονι με αρκετο σαλιο χορισ χερια.ονιρικο τσιμπουκλοβερ.
ι τιπισα ειναι μαστορισα στο τσιμπουκι και το κανι και χερετε!
απο εμφανισι ειναι στα φαβορι τον πιο ασχιμον πουτανον αλλα το τσιμπουκλοβερ που κανει αξιζει με χιλια!
ξερει να χιριζετε τον πεουλο αριστα!

Επισκέπτης
8-2-09
διδιμου 16α
τα θεραπεθτιρια τισ διδιμου για ακομα μια φορα προφεσεραν τισ καταλιλεσ μαλαξεισ για τιν κρεατοβεργα μου.
ι αλικι απο ουκρανια νταρντανομιλφει πολι ευδιαθετι και προθιμι ικανοποιησε τισ απετιτικεσ ορμεσ μου.
πολι περιποιητικι αρχισε τα χαδακια και τα φιλακια σε ολο το κορμι και ιστερα απο παροτρινσι μου αρχισε τιν ακαποτι φραπεδια.
ορεα το παλιδρομουσε το πεοσ.
μετα μου φορεσα καποτιδιο και ανεβικε απο πανο και τιν σφιροκοπουσα γριγορα και δινατα.και το απολαμβαννε χορισ κανενα παραπονο.
μετα στο ιεραποστολικο παλι δινατο σφιροκοπιτα!καλι σιμετοχι.
και τελευτεα στασι οπου κατεθεσα τα ιδονικα μου ζουμια πισοκολιτο οπου τισ ξεσκιζα δινατα και σταθερα!
κανενα παραπονο απο μερουσ τισ.πολι καλι σιμετοχι και καλι περοιποιησι.
αξιζει για τουσ λατρισ τον μιλφει!φοραει και ζαρτιερες. *&hdb

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή βραδινή ενημέρωση στα σπιτάκια της Λιοσίων με τον συναγωνιστή Farkeli . Έχουμε και λέμε .

Λιοσίων 79 κάτω Έφη, μέτρια στο ύψος, μέτριο σώμα, καστανή με συμπαθητικό πρόσωπο (23-25 ετών).
Λιοσίων 79 πάνω Άννα, γεματούλα, ξανθιά με «φουσκωτά» μαλλιά μέχρι τους ώμους και φουσκωτές πλάτες, λαιμός κοντός  (26-30 ετών)
Λιοσίων 73 κάτω Τζένη, νταρντάνα καστανή Milf από Ιάσσωνος/Λεωνίδου (υπογειο)
Ξανθίππης 2 & Λιοσίων Μπέτυ μελαχρινή ψιλή με 2αρι βυζί καλή θα έλεγα
Τροφωνιού 11 κάτω μια μελαχρινή Αλβανιδούλα που έπαιζε πριν και καιρό και στην Φυλής μάλλον την λένε Έλενα ή Ελένα δεν θυμάμαι καλά
Τροφωνού 11 πάνω Χριστίνα η ξανθιά Ρωσίδα μουνίτσα με τρομερό σωματάκι και πολύ ωραίο στήθος που έπαιζε πριν καιρό σε σπίτια του Μεταξουργείου και της Φυλής αλλά και στης Φωκαίας
Τροφωνιού 13 πάνω κλειστό
Τροφωνού 13 κάτω Ειρήνη, σώμα με έντονες καμπύλες στα όρια Milf (35-40 ετών) με μεζ μαλλιά σε κότσο, επιλέξιμη για τους λάτρεις του είδους
Λιοσίων 91 κλειστό
Αδανών 2 κλειστό
Βέργας 2 μια μιλφ ώριμη με μεγάλο στήθος νταρντάνα και ταττού πάνω από τον κώλο
Βέργας 6 κάτω Μαρία, καστανή με καρέ μαλλιά, ψιλοαλοίθωρη, λίγο γεματούλα με περιφέρειες
Βέργας 6 πάνω Ναόμι, μαυρούλα, μέτρια στο ύψος και πεταγμένο κώλο, αυτοδιαφημίζεται για το τσιμπούκι της
Αδάνων 2 μια μελαχρινή νταρντάνα με περιφέρειες γλυκιά φατσούλα με μικρό στηθάκι

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σημερινή βραδινή ενημέρωση στα σπιτάκια της Λιοσίων με τον συναγωνιστή Farkeli . Έχουμε και λέμε .

Λιοσίων 79 κάτω Έφη, μέτρια στο ύψος, μέτριο σώμα, καστανή με συμπαθητικό πρόσωπο (23-25 ετών).
Λιοσίων 79 πάνω Άννα, γεματούλα, ξανθιά με «φουσκωτά» μαλλιά μέχρι τους ώμους και φουσκωτές πλάτες, λαιμός κοντός  (26-30 ετών)
Λιοσίων 73 κάτω Τζένη, νταρντάνα καστανή Milf από Ιάσσωνος/Λεωνίδου (υπογειο). Μπήκε στο σαλόνι μιλώντας στο κινητό με ύφος Πρέσβη σε διαπραγματεύσεις. Το μπουρδέλο γράφει απέξω και το παίζει στούντιο
Ξανθίππης 2 & Λιοσίων Μπέτυ μελαχρινή ψιλή με 2αρι βυζί καλή θα έλεγα
Τροφωνιού 11 κάτω μια μελαχρινή Αλβανιδούλα που έπαιζε πριν και καιρό και στην Φυλής μάλλον την λένε Έλενα ή Ελένα δεν θυμάμαι καλά
Τροφωνού 11 πάνω Χριστίνα η ξανθιά Ρωσίδα μουνίτσα με τρομερό σωματάκι και πολύ ωραίο στήθος που έπαιζε πριν καιρό σε σπίτια του Μεταξουργείου και της Φυλής αλλά και στης Φωκαίας
Τροφωνιού 13 πάνω κλειστό
Τροφωνού 13 κάτω Ειρήνη, σώμα με έντονες καμπύλες στα όρια Milf (35-40 ετών) με μεζ μαλλιά σε κότσο, επιλέξιμη για τους λάτρεις του είδους
Λιοσίων 91 κλειστό
Αδανών 2 κλειστό
Βέργας 2 μια μιλφ ώριμη με μεγάλο στήθος νταρντάνα και ταττού πάνω από τον κώλο
Βέργας 6 κάτω Μαρία, καστανή με καρέ μαλλιά, ψιλοαλοίθωρη, λίγο γεματούλα με περιφέρειες
Βέργας 6 πάνω Ναόμι, μαυρούλα, μέτρια στο ύψος και πεταγμένο κώλο, αυτοδιαφημίζεται για το τσιμπούκι της
Αδάνων 2 μια μελαχρινή νταρντάνα με περιφέρειες γλυκιά φατσούλα με μικρό στηθάκι
;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

:thumbsup:

Πράγματι η Χριστίνα (από Τροφωνίου 11), ήταν η πλέον επιλέξιμη στην περιοχή καλύπτοντας απαιτήσεις πάνω από τον μέσο όρο (παρότι δεν είναι του γούστου μου, το καλό πρέπει να λέγεται  :sunglasses:)

Επίσης η Μπέτυ από Ξανθίππης 2 & Λιοσσίων είναι καλή στο σώμα/πρόσωπο και αξίζει στο δωμάτιο (είχα περάσει παλαιότερα και ήταν πολύ συνεργάσιμη  ;)) 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ω!Τι πορνοσύπτωση!.. Λιοσίων περνάω περίπου μια φορά το χρόνο.. Να που παραλίγο να συναντηθούμε όμως με τα εκλεκτά μέλη φαρκέλι και άντονυ!

Η άτακτη αυτή οδός όπου έχουν περάσει ονόματα-μύθοι όπως αυτό της Πέπης Τσεσμελή δεν είναι στις προτιμήσεις μας .. ο αδίστακτος πορνορεπόρτερ Πίτσι όμως μου επιφύλασε μια ευχάριστη έκπληξη μαύρου χρώματος :grin:

Αρχικά το μηχανοκίνητο "άρμα" μας οδήγησε στην αρένα της οδού Ιωαννίνων όπου ένα καινούριο γαζελόσπιτο είχε ξεπεταχτεί σαν το μανιτάρι.. δυστηχώς όμως το φως απ'έξω ήταν κλειστό χωρίς να έχει βλάβη η ΔΕΗ ..Τα εύσημα στον οδηγό του άρματος για την ανακάλυψή του ;)

Μόλις το είδα κλειστό με έπιασαν κρίσεις πανικού και κατάθλιψης!Ο ρεπόρτερ όμως, σαν ένας άλλος Φρόυντ, με έβγαλε απ'το σεξουαλικό αδιέξοδο οδηγώντας την πορνοσυκλέτα στην οδό κρεατό-Βέργας 6!.. Η αναμονή στο σαλόνι κρατούσε χρόνια.. μέσα από το κενό που σχημάτιζε η κουρτίνα όμως κατάφερα να διακρίνω μια σιλουέτα από την ήπειρο του σιρόκου! Κλακ,κλακ,κλακ..τρύπαγε ο ήχος των πορνοτάκουνων τα ακουστικά μου τύμπανα.. αυτό ήταν.. δεν άργησε να εμφανιστεί η Ναόμι. Αναφερθείσα από το συνάδελφο Άντονυ.. Γαζέλα ύψους πάνω του μετρίου,συμπαθητικό πρόσωπο και μια κωλαααααααρα για την οποία θα γέμιζα την Υλίκη με το ισοτονικό άσπρο ποτό της ευεξίας!!.. Η ευγενική αυτή παρουσία με άφησε να ζεστάνω τα κρύα χέρια μου πάνω στον μαγευτικό αυτό κώλο που εξέπεμπε τη ζεστασιά μιας Kerosun !!

Η επόμενη στάση ήταν στο Βέργας 6 υπόγειο.Είτε έβλεπα την κοπέλα, είτε το ματς Ατσαλένιος-Χαιδάρι την ίδια αντίδραση θα είχα.. αδιαφορία.

Βέργας 2 η ώριμη μιλφ που αναφέρει ο Άντονυ είναι η Άντζελα

Προύσης 22 .. μιλφ χρώματος " σοκολατί της Ζωφριάς #15 " με μαύρα μακριά κατσαρά μαλλιά και μέτριο σώμα.

Προχωράμε [glow=red,2,300]Φυλής[/glow].. συνάντηση με μπουρδελιάρη1984..

Φυλής 66
Μέτριο πορνίδιο και ευγενέστατη υπηρεσία..

Φυλής 71Α
Η Μπάρμπορα.. πορνίδιο με προφορά συνδιασμός Ζωζώ Σαπουντζάκη και αυστραλού ομογενή..(τουλάχιστον εμένα αυτό μου θυμίζει).. είχε βγάλει και τις βυζάρες της έξω.

Φυλής 71Β
Ο μπουρδελιάρης1984 πιτσίλισε την τσέχα Βερόνικα που τον κάνει φυσαρμόνικα..

Φυλής 80
Παρατηρώντας με τον μπουρδελιάρη την βαμμένη μπλε του βιάγκρα πόρτα του οικήματος .. έμοιαζε σαν να ήταν μπουρδέλο νησιού των Κυκλάδων!.. Οι ανεμόμυλοι έλειπαν από δίπλα.. Βάρδια είχε η ατίθαση Έλλη!

Φυλής 86Β
Η Τζούλια ..που μας προσέφερε τον "πορνοκρατήρα" της έναντι ορισμένου ποσού..

Φυλής 92
Όνομα δεν γνωρίζω.. μεγαλούτσικη με ωραίο ζουμερό στήθος.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Απ'το Ρίο ντε Τζανέιρο ή απ'το Ρίο Αντίριο ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ω!Τι πορνοσύπτωση!.. Λιοσίων περνάω περίπου μια φορά το χρόνο.. Να που παραλίγο να συναντηθούμε όμως με τα εκλεκτά μέλη φαρκέλι και άντονυ!

Φυλής 92
Όνομα δεν γνωρίζω.. μεγαλούτσικη με ωραίο ζουμερό στήθος.
ναι καυλιάρη μου παρά λίγο να συναντηθούν οι μπουρδελομορφές μας . :rockon: :rockon: :rockon:

στο Φυλής 92 ήταν η μιλφ Εύα . ;) ;) ;)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αααα!... να'σαι καλά ρε Άντονυ.Εύα άκουγα και Εύα δεν έβλεπα.. σαν το τέρας του Λοχ-Νες είχε καταντήσει!

Καλό Βράδυ χύστη μου :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 2480325228_c9d4a41189_o.jpg
    2480325228_c9d4a41189_o.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 18
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom