Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (7 μέλη και 93 επισκέπτες)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Πρωινη βολτα απο φυλης και περιξ...σε γενικες γραμμες απογοητευση και γι αυτο δεν εδοκιμαστη καμια...

Φυλης 54α ξανθια σχετικα καλη με τατοο στη μεση
Φυλης 54β μαιρη,γεματουλα
Φυλης 59 βανεσσα.Εδειχνε κεφατη αλλα δεν ειχα καλη εμπειρια
Φυλης 80 γκαλινα με ενα δικτυωτο ολοσωμ..μετρια.
Φυλης 84α Μελαχρινο κοντοπουτανο σχετικα ομορφο αλλα ανευ κριτικων και ονοματος το απεφυγα
Φυλης 65β Η μαρινα με τις βυζαρες που δεν βλεπεις ποτε..μακρια
Φυλυης 84β λουιζα με πολυ διαφημιση απο την τσατσα
Φυλης 86β Ξανθια πολυ μετρια
Φυλής 67 μια γλυκια μελαχρινι με τατοο πανω απο τον κωλο..μηπως ειναι η αλεξανδρα?
Φυλης 69α χριστινα..
Φυλης 69β Νατασσα..μαλλον υπερβοικες οι κριτικες για πολυ ομορφη αλλα οκ γουστα ειναι
Φυλης 92 ευα..εχω ακουσει πολλα αλλα δεν μου κανει κλικ η γκομενα..
Μονησ προδρομου προφανως δνε ηταν η σακιρα αλλα ενα ξαθνο πολυ μετριο
Φυλς 71β η τατοοζωγραφισμενη βερονικα.
ΦΥΛΗς 71Α η μπαρμπαρα ετρεχε να προλαβει..εγω προσωπικα μακριαααα
Φωκαιας 17α η αλεξανδρα με τις βυζαρες αλλα φατσα σαν γουρουν
Φωκαιας 17β εντυπωσιακο κορμι ξανθοια αλλα φατσα χαλια.
Φωκαιας 19 μπαζο
Φυλης 66δ οτι πιο ασχημο εχω δει εδω και χροια στη φυλης
Φωκαιας 25α η αννα η ελληνοπολωνεζα
Φυλης 59 πανω το γνωστο ομορφο επιπλο Μυριαμ..που με ειρωνευτηκε κιολας οτανδεν περασα.
Φυλης 65 πανω κλειστο
Φυλης 86πανω ξανθια αδιαφορη
Φυλης 104 ευα
φυλης 109 χριστινα
Φυλης 120κατι στο υπογειο Καινουρια μελαχρινη παρουσια οπως ειπε η τσατσα
Ειδα και καποια αλλα σε αγκυρας και διδυμου αλλα δεν τα σημειωσα..γενικα απογοητευση

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ενημέρωση πάνω στην αλλαγή βάρδιας:

Φ54 επάνω ψηλό ξανθό όμορφη αλλά λίγο μεγάλη (για Αλεξάνδρα πήγαινα αλλά δε μου βγήκε  >:( )
Φ54 κάτω Στέλλα η όμορφη με το χάλια κρεβάτι
Φ66 ένα χοντρό μπάζο
Φ59 κάτω Βανέσσα
Φ59 πάνω ένα καστανόξανθο (Βιολέτα; Γιολάντα; δε συγκράτησα όνομα)
Φ80 Γκαλίνα σε ολόσωμο δικτυωτό.Μετά την αλλαγή βάρδιας η γνωστή Βουλγάρη Ελλη που κάνει και ακάποτο με 30.
Φ86 Λίλιαν
Φ69 κάτω Λαρίσσα όπου έγινε κατάθεση (καλή όπως πάντα)
Φ71 πάνω Μπάρμπαρα
Φ71 κάτω Έλλη από Σλοβενία με την Εύα την τσατσά (ωραίο μωρό η Σλοβένα αλλά αρνητικές κριτικές νομίζω.Αν την έχει πάρει κανείς πρόσφατα ας ενημερώσει , με ενδιαφέρει η περίπτωση).
Φ92 ένα όμορφο χαμογελαστό μελαχρινό (αν ξέρει κανείς ποια είναι και σχόλια , επίσης υπάρχει ενδιαφέρον)

Υπήρξαν κι άλλες επισκέψεις αλλά δε φημίζομαι για τη δυνατή μνήμη μου. Πάντως το πιάσιμο των οργάνων στο σαλόνι τείνει να γίνει μόδα  :grin:  Τα καλά του ανταγωνισμού.

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
...Φ71 κάτω Έλλη από Σλοβενία με την Εύα την τσατσά (ωραίο μωρό η Σλοβένα αλλά αρνητικές κριτικές νομίζω.Αν την έχει πάρει κανείς πρόσφατα ας ενημερώσει , με ενδιαφέρει η περίπτωση)....

Τη Νέλη εννοείς προφανώς, την έχω πάρει σχετικά πρόσφατα. Ηταν καιρός που την έβλεπα (από τότε που ήταν στο Φυλής 59) και ενώ μου φαινόταν αρκετά ωραία και με στυλάκι, πάντα το ανέβαλα. Είχα διαβάσει και μέτριες κριτικές οπότε δε περίμενα πολλά...

Τελικά κάποια στιγμή, πέρασα στο δωμάτιο. Εντάξει μην περιμένεις και τίποτα τρελό, σωματάκι συμπαθητικό, βυζάκι σχετικά μικρό και όχι πολύ σφιχτό, υπηρεσίες απλά οι προβλεπέ για Φυλής. Τι να σου πω, και να μη μπεις δε θα χάσεις τίποτα ιδιαίτερο, αλλά από την άλλη αν σου αρέσει, για μια φορά καλή είναι.

Τώρα βέβαια έχω και συνάδελφο που όταν κατεβαίνει πρωινά, πάντα εκεί καταλήγει... Δε ξέρω αν σε μπερδεύω, απλά το γούστο μερικές φορές είναι πολύ υποκειμενικό!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ενημέρωση πάνω στην αλλαγή βάρδιας:

Φ54 επάνω ψηλό ξανθό όμορφη αλλά λίγο μεγάλη (για Αλεξάνδρα πήγαινα αλλά δε μου βγήκε  >:

Φ71 πάνω Μπάρμπαρα

Φ92 ένα όμορφο χαμογελαστό μελαχρινό (αν ξέρει κανείς ποια είναι και σχόλια , επίσης υπάρχει ενδιαφέρον)
Φυλης54 πανω...μιας και περασα το απογευματακι για να δω την περιβοητη Αλεξανδρα...ηταν η Μικαελα απο Φυλης134 ..νεο κοριτσι στον τιμημενο δρομο που ειναι αξιο ενος πιτσιλισματος συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες!!Εχει την περιποιηση της Τανιας με απλα λογια για οσους ειναι του ερωτικου ρεπερτοριου  :boobies:
Φυλης71...ρε παιδια η Μπαρμπαρα εχει χαλασει πολυ κανεις δεν το παρατηρει  :think:
Φυλης92..Αν πηγες πριν τις 5 μαλλον ειδες την Ευα μιλφ!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Δεν περιγραφω αλλο..μετα την πρωινη απογοητευση Πηγα γυρω στις 6 χωρις πολυ χρονο κατευθειαν να δοκιμασω την πανεμορφη ελλη...Το σαλονι γεματο..εκατσα τελευταιος και ελπιζα να φυγουν πολλοι γιατι δεν ειχα ωρα..κι οντως ετσι εγινε...Μπαινω στο δωματιο αφου με ρωτησε η τσατσα αν θελω ελευθερο η απλο..πηρα απλο...Μετα απο 5-6 λεπτα ερχεται το μωρο..μπαινει μεσα..αρχιζει το χωρο..να βαραει τον κωλο του...με ρωταει αν ξερω αγγλικα και μου φερνει το μουνι στο στομα σχεδον...αρχιζει τα φιλια και τα δαγκωματα...ας αρχισει το σοου λεει στα αγγλικα..λατρευω αυτο το καυλι..αρχιζει μια απιστευτη πιπα και σχεδον με τελειωσε...Μου γυριζει στα 4 κι αρχιζει να μου φωναζει στα αγγλικα να τη γαμησω...ε δεν ηθελα και πολυ αρχισα να τη σφυροκοπω..λιγο πριν τελειωσω τη γυριοσα σε κανονικι σταση..της ανοιξα τα ποδια μπηκα ολος μεσα και μετα τα βαλα στους ωμους καιτη βιαζα..ππρωτη φορα ειδα πουτανα να μου ουρλιαζει ετσι και να μου λεει τοσα βρωμολογα...το τελος επηλθε μεσα της και ενω με κοιταζε προστυχα με τις υπεροχες ματαρες της...Φιλακι με ευχαριστησε οπως κι εγω αυτη κι εφυγε..φευγοντας επεσε πανω μου την ωρα που βγαινε στο σαλονι και μες το χαμογελο με ξαναφιλησε και μου ειπε πως με ξαναπεριμενει..

Πραγματικα απιστευτη εμπειρια..σε κανει νανιωθεις οτι παιζεις σε τσοντα..και φυσικα δεν βλεπω την ωρα που θα την ξανατιμησω δεοντως!!!!

Παιδια οπως καταλαβαινετε απλα την καταευχαριστηθηκα την ελη..πιστευω μαζι με λαρισα οτι καλυτερο υπαρχει!!!!!

Επισκέπτης
Ἐχθὲς 21.00 - 23.30

Διδύμου 8 κάτω Μαρία δίδουσα ἐντύπωσιν προχειρολόγου.

Φυλῆς 59 κάτω ὡραιωτάτη ἀνέκφραστος, μᾶλλον ἡ περίφημος Βανέσσα.

Φυλῆς 59 ἄνω Τζώρτζια καστανὴ μὲ ὡραίαν κατατομήν.

Φυλῆς 66 εὔσωμος ἀδιάφορος.

Φυλῆς 67 ἐνδιαφέρουσα μελαγχροινὴ μὲ ούλην κόμην.

Φυλῆς 69 κάτω Λαρίσα  :zzzzz:

Φυλῆς 71 κάτω Νέλλη  :zzzzz:

Μαγνησίας 11 εἴσοδος ἐφωδιασμένη διὰ χυτοσιδηροῦ κιγκλιδώματος καὶ ἀδιάφορος ὥριμος.

Φυλῆς 109 κάτω Βερόνικα, ξανθὴ, ὥριμος. Μεικτὴ εικών. Ακολουθεῖ κριτική.

Φυλῆς 134 ὑπόγειον Καρμέλια ἤ Καμέλια. Νεώτατον κοράσιον, ὡραῖον, ἀλλὰ κάτι ἀπωθεῖ (ὄχι μόνον τὸν γράφοντα).

Φυλῆς 134 ἰσόγειον ἡ Ἄννα καὶ ἡ ὑπηρεσία μόνες των καὶ ἐκνευρισμέναι.

Φυλῆς 200 μελαγχροινὴ εὔσωμος, ἀδιάφορος.

Φυλῆς 214 μελαγχροινὴ εὔσωμος ἀθιγγανὶς ἐκ Βουλγαρίας μὲ δικτυωτὸν φόρεμα. Κατὰ συνάδελφον, αἱ ἐπιδόσεις της λίαν ἀνεπαρκεῖς.

Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιὰ Ὄλγα (Super League).

Περγάμου 1 Ἕλενα (Super League).

Ἁγίου Πέτρου Κατερίνα (Champions League).

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φυλης92..Αν πηγες πριν τις 5 μαλλον ειδες την Ευα μιλφ!

Πιάτσα όχι, στο 92 πήγα μετά την αλλαγή βάρδιας. Ήταν μια νεαρή. Αν κάποιος πέρασε χθες από Φ92 ας πει εντυπώσεις.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ἐχθὲς 21.00 - 23.30

Φυλῆς 59 κάτω ὡραιωτάτη ἀνέκφραστος, μᾶλλον ἡ περίφημος Βανέσσα.

Φυλῆς 59 ἄνω Τζώρτζια καστανὴ μὲ ὡραίαν κατατομήν.

Φυλῆς 66 εὔσωμος ἀδιάφορος.

Φυλῆς 67 ἐνδιαφέρουσα μελαγχροινὴ μὲ ούλην κόμην.

Φυλῆς 69 κάτω Λαρίσα  :zzzzz:

Φυλῆς 71 κάτω Νέλλη  :zzzzz:

Μαγνησίας 11 εἴσοδος ἐφωδιασμένη διὰ χυτοσιδηροῦ κιγκλιδώματος καὶ ἀδιάφορος ὥριμος.

Φυλῆς 109 κάτω Βερόνικα, ξανθὴ, ὥριμος. Μεικτὴ εικών. Ακολουθεῖ κριτική.

Φυλῆς 134 ὑπόγειον Καρμέλια ἤ Καμέλια. Νεώτατον κοράσιον, ὡραῖον, ἀλλὰ κάτι ἀπωθεῖ (ὄχι μόνον τὸν γράφοντα).

Φυλῆς 134 ἰσόγειον ἡ Ἄννα καὶ ἡ ὑπηρεσία μόνες των καὶ ἐκνευρισμέναι.

Φυλῆς 200 μελαγχροινὴ εὔσωμος, ἀδιάφορος.

Φυλῆς 214 μελαγχροινὴ εὔσωμος ἀθιγγανὶς ἐκ Βουλγαρίας μὲ δικτυωτὸν φόρεμα. Κατὰ συνάδελφον, αἱ ἐπιδόσεις της λίαν ἀνεπαρκεῖς.

Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιὰ Ὄλγα (Super League).

Περγάμου 1 Ἕλενα (Super League).

Ἁγίου Πέτρου Κατερίνα (Champions League).
Respect Bakalh...... :thumbsup:

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
186
Πόντοι
1
Δεν περιγραφω αλλο..μετα την πρωινη απογοητευση Πηγα γυρω στις 6 χωρις πολυ χρονο κατευθειαν να δοκιμασω την πανεμορφη ελλη...Το σαλονι γεματο..εκατσα τελευταιος και ελπιζα να φυγουν πολλοι γιατι δεν ειχα ωρα..κι οντως ετσι εγινε...Μπαινω στο δωματιο αφου με ρωτησε η τσατσα αν θελω ελευθερο η απλο..πηρα απλο...Μετα απο 5-6 λεπτα ερχεται το μωρο..μπαινει μεσα..αρχιζει το χωρο..να βαραει τον κωλο του...με ρωταει αν ξερω αγγλικα και μου φερνει το μουνι στο στομα σχεδον...αρχιζει τα φιλια και τα δαγκωματα...ας αρχισει το σοου λεει στα αγγλικα..λατρευω αυτο το καυλι..αρχιζει μια απιστευτη πιπα και σχεδον με τελειωσε...Μου γυριζει στα 4 κι αρχιζει να μου φωναζει στα αγγλικα να τη γαμησω...ε δεν ηθελα και πολυ αρχισα να τη σφυροκοπω..λιγο πριν τελειωσω τη γυριοσα σε κανονικι σταση..της ανοιξα τα ποδια μπηκα ολος μεσα και μετα τα βαλα στους ωμους καιτη βιαζα..ππρωτη φορα ειδα πουτανα να μου ουρλιαζει ετσι και να μου λεει τοσα βρωμολογα...το τελος επηλθε μεσα της και ενω με κοιταζε προστυχα με τις υπεροχες ματαρες της...Φιλακι με ευχαριστησε οπως κι εγω αυτη κι εφυγε..φευγοντας επεσε πανω μου την ωρα που βγαινε στο σαλονι και μες το χαμογελο με ξαναφιλησε και μου ειπε πως με ξαναπεριμενει..

Πραγματικα απιστευτη εμπειρια..σε κανει νανιωθεις οτι παιζεις σε τσοντα..και φυσικα δεν βλεπω την ωρα που θα την ξανατιμησω δεοντως!!!!

Παιδια οπως καταλαβαινετε απλα την καταευχαριστηθηκα την ελη..πιστευω μαζι με λαρισα οτι καλυτερο υπαρχει!!!!!
Διευθυνση?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
συμφωνω με τον φιλο μπακαλη και τον αντωνη σε προηγουμενα σχολια του. να συμπληρωσω :
  βουλγαρα,αρκετα ομορφη,καπως κρυα μεσα ,καθεται σε αποσταση,μετρια πιπα,ιεραποστολικο αδιαφορο. το καλο που ειδα με αυτην? καλο στησιμο στα 4.καλο πισωκολλητο,αντοχες σε σφυροκοπημα. εχει απιστευτα κολομερια !!!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινη βολτα απο φυλης και περιξ...σε γενικες γραμμες απογοητευση και γι αυτο δεν εδοκιμαστη καμια...

Φυλης 54α ξανθια σχετικα καλη με τατοο στη μεση
Φυλης 54β μαιρη,γεματουλα
Φυλης 59 βανεσσα.Εδειχνε κεφατη αλλα δεν ειχα καλη εμπειρια
Φυλης 80 γκαλινα με ενα δικτυωτο ολοσωμ..μετρια.
Φυλης 84α Μελαχρινο κοντοπουτανο σχετικα ομορφο αλλα ανευ κριτικων και ονοματος το απεφυγα
Φυλης 65β Η μαρινα με τις βυζαρες που δεν βλεπεις ποτε..μακρια
Φυλυης 84β λουιζα με πολυ διαφημιση απο την τσατσα
Φυλης 86β Ξανθια πολυ μετρια
Φυλής 67 μια γλυκια μελαχρινι με τατοο πανω απο τον κωλο..μηπως ειναι η αλεξανδρα?
Φυλης 69α χριστινα..
Φυλης 69β Νατασσα..μαλλον υπερβοικες οι κριτικες για πολυ ομορφη αλλα οκ γουστα ειναι
Φυλης 92 ευα..εχω ακουσει πολλα αλλα δεν μου κανει κλικ η γκομενα..
Μονησ προδρομου προφανως δνε ηταν η σακιρα αλλα ενα ξαθνο πολυ μετριο
Φυλς 71β η τατοοζωγραφισμενη βερονικα.
ΦΥΛΗς 71Α η μπαρμπαρα ετρεχε να προλαβει..εγω προσωπικα μακριαααα
Φωκαιας 17α η αλεξανδρα με τις βυζαρες αλλα φατσα σαν γουρουν
Φωκαιας 17β εντυπωσιακο κορμι ξανθοια αλλα φατσα χαλια.
Φωκαιας 19 μπαζο
Φυλης 66δ οτι πιο ασχημο εχω δει εδω και χροια στη φυλης
Φωκαιας 25α η αννα η ελληνοπολωνεζα
Φυλης 59 πανω το γνωστο ομορφο επιπλο Μυριαμ..που με ειρωνευτηκε κιολας οτανδεν περασα.
Φυλης 65 πανω κλειστο
Φυλης 86πανω ξανθια αδιαφορη
Φυλης 104 ευα
φυλης 109 χριστινα
Φυλης 120κατι στο υπογειο Καινουρια μελαχρινη παρουσια οπως ειπε η τσατσα
Ειδα και καποια αλλα σε αγκυρας και διδυμου αλλα δεν τα σημειωσα..γενικα απογοητευση

αδελφέ είσαι κορυφή, μου θυμίζεις τα νειάτα μου. Αυτή είναι αναφορά!

Αυτή στο Φ80 είναι μια που δούλευε στο Διδύμου 8β ως Αννούλα; Και παλιά στο Πιπίνου 118 όταν αυτό άνοιξε;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
RESPECT στον φίλο bakalh για την ενημέρωση του  :rockon: :rockon: :rockon: .
Τώρα για την κοπέλα από το Φυλής 134 υπόγειο την λένε Καμέλια υποστηρίζω πάρα πολύ ότι είναι όμορφη αλλά την να την κάνεις την ομορφιά όταν μέσα στο δωμάτιο είναι μέτρια προς ψυχρή ( και δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά και σου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει παρά μόνο με νοήματα σαν τους κουφούς  :headbang: :headbang: :headbang: .

Επισκέπτης
Ἐν πάσει περιπτώσει, ἀς μὴν προκαταλαμβανώμεθα ἀρνητικῶς, ὅσοι ἐδοκίμασαν δὲν ἔχουν παρὰ νὰ γνωστοποιήσουν τᾶς ἐντυπώσεις των.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μίνι απογευματινή ενημέρωση από Φυλής Σαβ 31/1/2008 κατά τις 20.00:

Φ54 όροφος μια μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους πρόσωπο στύλ Ελλεηνίδας
    με κορμί προς το Νταρντανέ και σχεδόν Πιτσιλίσιμη για όσους γουστάρουν τέτοιο κορμί.

Φ92 ένα μελαχρινό λευκό κορμί κοντό χαμηλοκόλικο κι εδώ σαν Ελλεηνίδα,
    στην αναβροχιά ίσως την πήδαγα.

Φ86 Όροφος είχε μια αδύνατη μικρούλα με μπουκλωτά μαλλιά όμορφα βυζάκια λεμονάκια
    καλό κορμάκι, αλλά το προσωπάκι της θύμιζε Αλβανοκατάσταση, οπότε δεν ενεπνεύσθην...χεχεχε
    πολύ καλή φαινόταν πάντως εμφανισιακά.

Φ67 μια αδύνατη με αγύμναστους κοιλιακούς ...χεχεχε, μήπως η 'Νατάσα' που όλοι έλεγαν ?
    καλό κορμί ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο κόστο, φάτσα προς λίγο σκυλέ, με πουτανίστικες
    βλεφαρίδες (αυτές που έχουν σαν 'μαργαριταράκια' πάνω), τακούνια, γαμιότανε άνετα, αλλά
    προσωπικά δεν με εντυπωσίασε.

Φ65 Ισόγειο με σκαλάκια μια νταρτντανοχοντρούλα με συμπαθητικό πρόσωπο, μόλις την είδα έκανα
    καπάκι μεταβολή αλλά ...με έπιασε ....χαχαχα, μόλις έβγαινα από την εξώπορτα, προφανώς πήγε
    να τσεκάρι μπας και χάσει κάναν πελάτη της ...χοχοχο

Φωκαίας και Αχαρνών στον 'Λαβύρινθο' είχε μια Γαζέλα με κατσαρά μαλλιά, την έκανα άμεσα, δεν
    μ΄αρέσουν οι γαζέλες.

Φωκαίας 19, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, είχε την 'Χριστίνα' το νεαρό αδύνατο μωρό με 20 ευράκια και 69 που είχε
    περάσει και από το Φυλής 92. Περιγράφω, λεπτή 0% λιπαρά όπως μου αρέσουν, στητό λεμονάκι βυζί,
    μαύρο ίσο μαλλάκι λευκό κορμάκι, μια χαρούλα. ΚΑΤΑΘΕΣΗ, όλα καλά. Προσοχή όμως, πρέπει να της
    δίνετε εσείς τον ρυθμό και τί θα κάνετε γιατί αν της αφήσετε πρωτοβουλία έχει τάσεις τεμπελιάς
    και ξεπέτας, άμα την καθοδηγήσετε όμως Δεν λέει όχι και θα περάσετε καλά. Εγώ με 20-αρικάκια,
    την έβαλα 69, μετά την ανέβασα πάνω μου, και τέλος σε πισωκολλητό (με πολύ καλό και κοντραριστό
    σφυροκόπημα) παρέδωσα το ...πνεύμα μου. ...χεχεχε

ΑΝΤΕ , και Πάντα Ντούροι Συνμπουρδελιάρηδες.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα παιδες,ισχυει οτι η Αντριαννα απο τη Διδυμου 20 μετακομισε στο 18Α και αν ξερει καποιος ειναι μονο πρωι και κατι ακομα η Μαρινα με της μεγαλες βυζαρες(τελευταια φορα την ειχα πετυχει στο 69Α)σε ποιο σπιτι θα την πετυχω και τι βαρδια?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες,ισχυει οτι η Αντριαννα απο τη Διδυμου 20 μετακομισε στο 18Α και αν ξερει καποιος ειναι μονο πρωι και κατι ακομα η Μαρινα με της μεγαλες βυζαρες(τελευταια φορα την ειχα πετυχει στο 69Α)σε ποιο σπιτι θα την πετυχω και τι βαρδια?
ναι η αντριαννα εκει ειναι στο 18α απο οτι ξερω θα την βρεισ την πρωηνη βαρδια για την αλλη δεν ξερω ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Επισκεψη μεσημερι κατα τις 12.
Πρωτο καλο ξεφορτωμα με τρομπονι στη Ζανα κ το στομα της και 2η σταση στο 69β οπου δεν ειχε κοσμο,τα δωματια free και η μελαχροινη νεα Νατασα απο τη Ρωσια και πραγματικα απειρη με το χωρο καθως εργαζοταν σε στριπ εκει μου ειπε.Την πηγα λαου λαου μιας και ποναγε απο το καυλι κ επαιζε την κλειτοριδα της οσο την επαιρνα,στα 4 δυσκολευοταν αλλα μετα την γυρισα πλαγια οπου ολα οκ.
Πολυ ωραιο κ ευχαριστο μωρο,η νεα παρουσια
Σε αλλα δεν μπηκα καν στον κοπο να κοιταξω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ἐχθὲς 21.00 - 23.30

Φ...

Φίλτατε Bakalhs παρακαλώ δέξου για μια φορά ακόμη την ευαρέσκεια μου ως προς την καλή σου ενημέρωση

Διαβάζοντας το κείμενο σου σκέφτομαι τις αναφερόμενες κορασίδες/ιερόδουλες ως κυρίες στεκόμενες σε σαλόνι μεσοαστικής κατοικίας των Αθηνών ...και να μυρίζει έντονα γιασεμί και άρωμα λεβάντας στους χώρους.

Ενώ, παράλληλα ...σαν ανεπαίσθητη υποθάλπτουσα αύρα, να κυκλοφορεί η μυρωδιά από μαγειρευτό φαγητό (προς ωραία κοτόσουπα με χορταρικά την προσδιορίζω)

Συγχώρα για αυτά τα ..."απωθημένα" μου αλλά έχω πολύ "κουρασθεί" με τις μυρωδιές των φαγητών που μαγειρεύουν οι αλλοδαποί/ένοικοι στην Φυλής και τα κείμενα σου λειτουργούν (κατα μια έννοια) ως θεραπευτικά μέσα.

Να είσαι πάντα καλά φίλτατε

με εκτίμηση
Farkeli

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom