Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (21 μέλη και 280 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τη Μιλένα την είχα πετύχει την πρώτη ημέρα που άρχισε να δουλεύει.Ωραία κοπέλα,αλλά δεν μπήκα.Δεν τη δοκίμασα ποτέ...Δεν ξέρω αν κέρδισα ή αν έχασα,αλλά κάτι μου έλεγε ότι δε θα περάσω καλά...Οι διθύραμβοι που ακούγονται γι'αυτήν μου φαίνονται υπερβολικοί.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φυλης πριν απο μιση ωρα...ολα κλειστα εκτος απο το 80 και το 67!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Υποκειμενική η άποψη σου.Σε άλλες που έχω πάει επειδή διάβασα διθυράμβους εδώ,δεν ευχαριστήθηκα.Υπάρχουν και εξαιρέσεις βεβαίως όπως η Νατάσα εχθές.Στο μόνο που δίνω βάρος στις κριτικές,είναι η συμπεριφορά στο δωμάτιο και όχι τόσο οι ποιότητα των υπηρεσιών.Η ποιότητα εξαρτάται από πολλές μεταβλητές.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σε άλλες που έχω πάει επειδή διάβασα διθυράμβους εδώ,δεν ευχαριστήθηκα.
Κι εμενα μου εχει συμβει αρκετες φορες αυτο!!Με πρωτο παραδειγμα που μου ερχεται η βρωμοΝτενιζα  :headbang: Σιχαθηκα τον εαυτο μου που γαμησα αυτο το πραγμα  :headbang:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κι εμενα μου εχει συμβει αρκετες φορες αυτο!!Με πρωτο παραδειγμα που μου ερχεται η βρωμοΝτενιζα  :headbang: Σιχαθηκα τον εαυτο μου που γαμησα αυτο το πραγμα  :headbang:
Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ή στις υπηρεσίες που παρέχει; :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ή στις υπηρεσίες που παρέχει; :grin:
Η χαρα των ουλων ειναι η Ντενιζα...τοσο περιεργο σωμα δεν εχω ξαναδει!!Στις υπηρεσιες ηταν τυπικα καλη...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ μαζί με τον φίλο pligomenos 11 . :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 200 η Λουίζα μελαχρινή καλή με 3άρι στήθος αλλά κάτι μου λέει πως στο δωμάτιο δεν θα περάσω καλά
Φυλής 134 μεσαίο μια μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια την έκοψα αλβανάκι
Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή Βουλγάρα που είχε πάρει πριν 2 βδομάδες όμορφη αλλά μέσα στο δωμάτιο χάλια ( υπάρχει κριτική )
Φυλής 109 κάτω μια μελαχρινή με σιλικονάτους βύζους μέτρια η τσατσά είπε ότι είναι αστέρι μέσα αλλά εμένα μου λέει το αντίθετο πως είναι
Φυλής 92 η Εύα η Λιθουανή με τα πρωκτικά καλό μιλφ
Φυλής 71 κάτω η Βερόνικα η ξανθιά με τα ταττού στην πλάτη και στην γλώσσα σκουλαρίκι
Φυλής 71 πάνω η Μαργαρίτα του xilnik
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή με μικρό στήθος μέτρια στο πρόσωπο θα έλεγα ( θέλω να ρωτήσω αυτή είναι η Νατάσα εμένα πάντως δεν μου φάνηκε για Ρωσίδα και ήταν λίγο τρακαρισμένη  )
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά μέτρια και με κιλάκια ήταν από το Φωκαίας 17 πάνω
Φυλής 84 πάνω μια καστανή με  γλυκιά ωραία φατσούλα και με ωραίο στήθος
Φυλής 86 πάνω η Βαλεντίνα καστανή ψιλή καλή που πιάνει και πούτσους που δούλευε και στο Φυλής 40
Φυλής 67 Μαρία μελαχρινή με κανονικό στήθος μέτρια και αυτή
Φυλής 80 η Γκαλίνα του pligomenos 11 μελαχρινή μέτρια
Φωκαίας 17 κάτω η Αλεξάνδρα η αλλιώς Σάντρα με τα ωραία βυζιά που δούλευε πριν λίγο καιρό στο Φυλής 65 πάνω και κάτω
Φωκαίας 17 πάνω μια μελαχρινή όμορφη κοπελίτσα μάλλον καινούργια
Φωκαίας 19 μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά με μεγάλο στήθος μαυριδερή στο σώμα ψιλή
Φωκαίας 25 κάτω η Αλίνα του Farkeli με μακριά μαλλιά μελαχρινή νταρντάνα με μικρό βυζάκι
Φωκαίας 22 πάνω η Βιολέτα του PIATSAS μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέτρια από το Φυλής 67
Φωκαίας 22 κάτω μια μιλφ με ασιατικά χαρακτηριστικά και μεγάλους βύζους
Αγ.Πέτρου 7 η Αννούλα από το Φυλής 134 το μεσαίο
Περγάμου 1 ένα μελαχρινό καλό με ζαρτιέρες με κανονικό προς μικρό βυζάκι μικρό σε ηλικία μάλλον καλό μέσα
Ρεμούνδου 19 μια μελαχρινή με κιλάκια μέτρια φάτσα ( γαμώ της φυλακές τους  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: )
Ρεμούνδου 20 κάτω η Ντενίζα

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ μαζί με τον φίλο pligomenos 11 . :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 200 η Λουίζα μελαχρινή καλή με 3άρι στήθος αλλά κάτι μου λέει πως στο δωμάτιο δεν θα περάσω καλά
Φυλής 134 μεσαίο μια μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια την έκοψα αλβανάκι
Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή Βουλγάρα που είχε πάρει πριν 2 βδομάδες όμορφη αλλά μέσα στο δωμάτιο χάλια ( υπάρχει κριτική )
Φυλής 109 κάτω μια μελαχρινή με σιλικονάτους βύζους μέτρια η τσατσά είπε ότι είναι αστέρι μέσα αλλά εμένα μου λέει το αντίθετο πως είναι
Φυλής 92 η Εύα η Λιθουανή με τα πρωκτικά καλό μιλφ
Φυλής 71 κάτω η Βερόνικα η ξανθιά με τα ταττού στην πλάτη και στην γλώσσα σκουλαρίκι
Φυλής 71 πάνω η Μαργαρίτα του xilnik
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή με μικρό στήθος μέτρια στο πρόσωπο θα έλεγα ( θέλω να ρωτήσω αυτή είναι η Νατάσα εμένα πάντως δεν μου φάνηκε για Ρωσίδα και ήταν λίγο τρακαρισμένη  )
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά μέτρια και με κιλάκια ήταν από το Φωκαίας 17 πάνω
Φυλής 84 πάνω μια καστανή με  γλυκιά ωραία φατσούλα και με ωραίο στήθος
Φυλής 86 πάνω η Βαλεντίνα καστανή ψιλή καλή που πιάνει και πούτσους που δούλευε και στο Φυλής 40
Φυλής 80 η Γκαλίνα του pligomenos 11 μελαχρινή μέτρια
Φωκαίας 17 κάτω η Αλεξάνδρα η αλλιώς Σάντρα με τα ωραία βυζιά που δούλευε πριν λίγο καιρό στο Φυλής 65 πάνω και κάτω
Φωκαίας 17 πάνω μια μελαχρινή όμορφη κοπελίτσα μάλλον καινούργια
Φωκαίας 19 μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά με μεγάλο στήθος μαυριδερή στο σώμα ψιλή
Φωκαίας 25 κάτω η Αλίνα του Farkeli με μακριά μαλλιά μελαχρινή νταρντάνα με μικρό βυζάκι
Φωκαίας 22 πάνω η Βιολέτα του PIATSAS μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέτρια από το Φυλής 67
Αγ.Πέτρου 7 η Αννούλα από το Φυλής 134 το μεσαίο
Περγάμου 1 ένα μελαχρινό καλό με ζαρτιέρες με κανονικό προς μικρό βυζάκι μικρό σε ηλικία μάλλον καλό μέσα
Ρεμούνδου 19 μια μελαχρινή με κιλάκια μέτρια φάτσα ( γαμώ της φυλακές τους  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: )
Ρεμούνδου 20 κάτω η Ντενίζα
;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ μαζί με τον φίλο pligomenos

Ωραιος Αντωνη  :thumbsup: :thumbsup:
Φυλης69 μαλλον ειδες την Νατασσα  :)
Φυλής 67 ηταν η Μαρια η Βουλγαρα με την κορμαρα???
Την Βιολετα στο Φωκαιας22 δεν την εχω παρει απλα την εχω δει..δεν μου αρεσει ιδιαιτερα!
Φωκαιας22 κατω πρεπει να ειδες την Αγαπη την βυζαρου απο Τροφωνιου!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ωραιος Αντωνη  :thumbsup: :thumbsup:
Φυλης69 μαλλον ειδες την Νατασσα  :)
Φυλής 67 ηταν η Μαρια η Βουλγαρα με την κορμαρα???
Την Βιολετα στο Φωκαιας22 δεν την εχω παρει απλα την εχω δει..δεν μου αρεσει ιδιαιτερα!
Φωκαιας22 κατω πρεπει να ειδες την Αγαπη την βυζαρου απο Τροφωνιου!
εγώ την Νατάσα την νόμιζα ποιο όμορφη δεν ξέρω ρε πούστη μου
ναι η Μαρία με το ωραίο κορμί στο 67 και μου θύμισες την Αγάπη τώρα θυμήθηκα

:rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
εγώ την Νατάσα την νόμιζα ποιο όμορφη δεν ξέρω ρε πούστη μου
ναι η Μαρία με το ωραίο κορμί στο 67 και μου θύμισες την Αγάπη τώρα θυμήθηκα

:rockon: :rockon: :rockon:
Η Νατάσσα δεν είναι όμορφη??? Έχει ένα προσωπάκι...σκέτη καύλα (ο καθένας ας ερμηνεύσει την καύλα όπως θέλει)!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom