Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ μαζί με τον φίλο pligomenos 11 .
Φυλής 200 η Λουίζα μελαχρινή καλή με 3άρι στήθος αλλά κάτι μου λέει πως στο δωμάτιο δεν θα περάσω καλά
Φυλής 134 μεσαίο μια μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια την έκοψα αλβανάκι
Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή Βουλγάρα που είχε πάρει πριν 2 βδομάδες όμορφη αλλά μέσα στο δωμάτιο χάλια ( υπάρχει κριτική )
Φυλής 109 κάτω μια μελαχρινή με σιλικονάτους βύζους μέτρια η τσατσά είπε ότι είναι αστέρι μέσα αλλά εμένα μου λέει το αντίθετο πως είναι
Φυλής 92 η Εύα η Λιθουανή με τα πρωκτικά καλό μιλφ
Φυλής 71 κάτω η Βερόνικα η ξανθιά με τα ταττού στην πλάτη και στην γλώσσα σκουλαρίκι
Φυλής 71 πάνω η Μαργαρίτα του xilnik
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή με μικρό στήθος μέτρια στο πρόσωπο θα έλεγα ( θέλω να ρωτήσω αυτή είναι η Νατάσα εμένα πάντως δεν μου φάνηκε για Ρωσίδα και ήταν λίγο τρακαρισμένη )
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά μέτρια και με κιλάκια ήταν από το Φωκαίας 17 πάνω
Φυλής 84 πάνω μια καστανή με γλυκιά ωραία φατσούλα και με ωραίο στήθος
Φυλής 86 πάνω η Βαλεντίνα καστανή ψιλή καλή που πιάνει και πούτσους που δούλευε και στο Φυλής 40
Φυλής 67 Μαρία μελαχρινή με κανονικό στήθος μέτρια και αυτή
Φυλής 80 η Γκαλίνα του pligomenos 11 μελαχρινή μέτρια
Φωκαίας 17 κάτω η Αλεξάνδρα η αλλιώς Σάντρα με τα ωραία βυζιά που δούλευε πριν λίγο καιρό στο Φυλής 65 πάνω και κάτω
Φωκαίας 17 πάνω μια μελαχρινή όμορφη κοπελίτσα μάλλον καινούργια
Φωκαίας 19 μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά με μεγάλο στήθος μαυριδερή στο σώμα ψιλή
Φωκαίας 25 κάτω η Αλίνα του Farkeli με μακριά μαλλιά μελαχρινή νταρντάνα με μικρό βυζάκι
Φωκαίας 22 πάνω η Βιολέτα του PIATSAS μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέτρια από το
Φυλής 67
Φωκαίας 22 κάτω μια μιλφ με ασιατικά χαρακτηριστικά και μεγάλους βύζους
Αγ.Πέτρου 7 η Αννούλα από το Φυλής 134 το μεσαίο
Περγάμου 1 ένα μελαχρινό καλό με ζαρτιέρες με κανονικό προς μικρό βυζάκι μικρό σε ηλικία μάλλον καλό μέσα
Ρεμούνδου 19 μια μελαχρινή με κιλάκια μέτρια φάτσα ( γαμώ της φυλακές τους
)
Ρεμούνδου 20 κάτω η Ντενίζα