Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (9 μέλη και 160 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μπράβο ρε πιτσιρίκο πολύ καλή ενημέρωση . :rockon: :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η τσάρκα έγινε μαζί με τον φίλτατο PIATSA, ο οποίος με καθοδήγησε στα βρώμικα σοκάκια του Μεταξουργείου μιας και είμαι άπειρος...
Ξεκινήσαμε από...

Χωματιανού 11:
πάνω: Εβελίνα (ή αλλιώς Αλίνα) γνωστή από τα σπιτάκια της Φυλής.
κάτω: ξανθιά, με προκλητικό κορμί αλλά... :idiot: πρόσωπο πλήρως αντικαυλωτικό (κάτι από Αλβανό κηπουρό, όπως λέει και ο ποιητής PIATSAS)!!!

Ακομινάτου 2:
πάνω: το όνειρο κάθε άντρα!!!!  :headbang: Μια ξανθιά, εγχειρισμένη!!  :helpplea: Με έστειλε να πάω να βρω καμιά δουλειά αντί να τριγυρίζω στα μπουρδέλα...!!!  :2funny:
κάτω: μια γυφτοπούλα μιλφ... μήπως να άλλαζε καριέρα???  :think:

Κεραμεικού:
13: Μια μελαχρινή με πιασιματάκια (λίπος το λέω εγώ).
13 κάτω: Μια περίπτωση άξια μελέτης. Τσατσά όχι εγχειρισμένη αλλά με πλούσιο και περιποιημένο μυστάκιον!!! Την προσοχή μας τράβηξε το μουστάκι της τσατσάς παρά η μελαχρινή κοπέλα με κάπως γυμνασμένο σώμα...
15 κάτω: Ένα copy-paste από το 13, με την διαφορά ότι το στήθος (3αρι) είναι πιο πεσμένο...

Κολωνού:
11 ισόγειο: Αννούλαμε 3αρια βυζάκια, μελαχρινή, κανονικό σωματάκι. Πολύ καλό για τα δεδομένα του Μεταξουργείου!!! :thumbsup:
11 κάτω: μια μελαχρινή, μέτρια σε εμφάνιση και κορμί αλλά με καυλωτικό πρόσωπο.
27 ισόγειο: αξιοσημείωτο πιστιλάπλ ή αλλιώς αξιαγάμητον τεμάχιον δια την περιοχήν! Καστανή παρουσία, με όμορφο σώμα που προκαλεί όταν σκεφτείς την τιμή των 15 ευρώ...
30: Η Μαίρη. Μάλλον από το κομμωτήριο ήρθε η γυναίκα. Μια κυρία με ξανθιά περμανάντ, βυζί πεσμένο και ρυτιδούλες στην περιοχή του μουστακίου.

Κολωνού-Λεωνίδου: Μια παρουσία με μαύρο καρέ μαλλί. Πρόσωπο όμορφο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μέτριο προς καλό σώμα. Κρίμα κορίτσί μου!!!!  :- :-

Ιάσωνος:
19 ισόγειο: Μια μελαχρινή, την οποία συγκράτησα ως πατσαβούρα...
πάνω: Μια τσαχπίνα κοπελίτσα, με ελίτσα κοντά στο στόμα και πολλά υποσχόμενο κορμάκι. Για την συνοικία...απλά...Πειρασμός...!!!!
20Α: Αν δεν έχετε παρέα και θέλετε να πιείτε οτιδήποτε είναι το κατάλληλο στέκι. Σας υποδέχεται μια κοπελίτσα αδύνατη με ξανθό καρέ η οποία διαγράφει οκτάρια καθώς περπάταει!!! Προσοχή μην ζαλιστείτε!!! :2funny: :2funny:
20Γ: Τι γίνεται εδώ??? Ένας αποτυχημένος κλώνος της γνωστής Βανέσσας. Μια μελαχρινή με τατού και πολύ φωνακλού!!!!!!!!! Μέτρια θα έλεγα...

Λεωνίδου-Ιάσωνος: Μαρία. Άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα κλωνοποίησης της Βανέσσας, αλλά προκλητική...

Βιργ. Μπενάκη: Μαύρη γαζέλα, πληθωρική από άποψη σώματος και όχι μόνο. Το μαλλί ξανθό ράστα...γενικώς βράστα!!!!!

Κωνσταντινουπόλεως:
166 κάτω: Ξανθιά με καλό σώμα. Καυλοφατσούλα/ προστυχόφατσα και άξια για πιτσίλισμα... ;)
166 ισόγειο: Ξερακιανή... τσάμπα λόγια...

Τροφωνίου:
11 πάνω: Η κλασική ελληνίδα θείτσα!!! Μήπως την ενοχλούσαμε από κανά μαγείρεμα...???
11 κάτω: Ξανθό μιλφ, αξιαγάμητο. Έχει περιττά κιλά αλλά δεν την λες και χοντρή...passable  ;).
13 πάνω: Μαύρη γαζέλα με ωραίο σώμα, η οποία με εμπόδιζε να φύγω σαν στερημένη, υστερική χαζογκόμενα...η οποία κατέληξε σε επιθετική συμπεριφορά!!! Τι σου κάνουν τα λεφτά...
13 κάτω: Μια καστανόξανθη κυρία, με τσιγαράκι... Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Μετριότητα...επιεικώς.

Φυλής:
92: η γνωστή Εύα. Την οποία δεν μπόρεσα να δω λόγω φότου εργασίας...όλα τα δωμάτια πιασμένα!!!
69 ισόγειο: Το πιο φρέσκο και "στενό" κορίτσι. Στάζει δροσιά!!! Τιμήθηκε και θα υπάρξει σχετική κριτική.
54: Άντζυ. Το πασπαρτού της Φυλής...
54 ισόγειο: Η νοικοκυρά Μαίρη. Πρόσχαρος άνθρωπος φαίνεται και γλυκός... φοβήθηκα μήπως κάψει τα κουλουράκια!!!! :2funny: :2funny:
40: Φλώρα. Ένα μελαχρινό πορνίδιο, μέτριο προς καλό σώμα... την συναντάμε συχνά στον αμαρτωλό δρόμο...

Διδύμου (ο δρόμος της απόλυτης παρακμής και κατάντιας, κατ' εμέ):
18: Έλενα. Μια γλυκιά παρουσία στο δρόμο αυτόν. Μελαχρινή με καλό σώμα.
18 υπόγειο: Αλεξάνδρα, η θεία από το Σικάγο!!! Όμορφη περουκίτσα η οποία προσδίδει μια ευχάριστη νότα στο καθόλα αξιολύπητο σύνολο. Keep walking ίσως τα καταφέρεις κάποτε...
16 υπόγειο: Η κολλητή της θείας! Μια κυρία, η οποία μας πρότεινε να περάσουμε μόλις μεγαλώσουμε ακόμα λίγο... θα μας προλάβει???? (κακία... :2funny: :2funny:)
8 ισόγειο: Κατερίνα. Όμορφη, ψηλή παρουσία. Τσαχπίνα και πολλά υποσχόμενη... για την οδό...

Επίσης:
Ιάκχου 7Α:
ο ορισμός και η προσωποποίηση της καύλας...Η Νίκη με τις  :boobies: :boobies: :boobies:!!!! Την είδα και έπαθα... Μουνάρα ξανθιά, ψηλή με σώμα σκέτη κόλαση....το σπέρμα εξατμίζεται πάνω της... και η σάρκα λιώνει στο άγγιγμα του κορμιού της...
Μπραβο Pitsiriko  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Xωματιανου11 πανω..Αλινα απο Φυλης92,71..λεπτη καστανη με μετριογλυκο προσωπο και λεπτο αδυνατο κορμακι που δεν προκαλει συγκινησεις!
Φυλης54 πανω..Αντζελινα-Αντζυ...απο τα πιο ασχημα προσωπα της Φυλης...λεπτη εχει δουλεψει σε πανω απο 10 σπιτια τον τελευταιο μηνα αλλα μαλλον κανενα σπιτι δεν βλεπει προκοπη με δαυτην  :(
Διδυμου8 ισογειο...Σπανιο κομματι για Διδυμου...Νεαροτατο και ομορφο θα ειναι και αυριο το πρωι!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Διδυμου8 ισογειο...Σπανιο κομματι για Διδυμου...Νεαροτατο και ομορφο θα ειναι και αυριο το πρωι!

Πλάκα μας κάνεις;Τι τα λες αυτά;Έχω μια δουλειά στα Νότια,και θα με κάνεις να περάσω πρώτα από την Διδύμου να τσεκάρω... :tickedoff:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πλάκα μας κάνεις;Τι τα λες αυτά;Έχω μια δουλειά στα Νότια,και θα με κάνεις να περάσω πρώτα από την Διδύμου να τσεκάρω... :tickedoff:
είναι όντως καλή η περίπτωση. Η κοπέλα είναι fuckable... :rockon: :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νατασσα δεν ειναι...μην αλλαξεις το προγραμμα σου  :cheesy:
Εχω μια υποψια οτι δουλευε παλιοτερα στο Φυλης134 πανω!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Pitsiriko αλλαξες στεκι βλεπω με αυτο το ρεμαλι που εμπλεξες! :2funny:
Με ποιον θα κανω τωρα παρεα στα στουντιο? :tickedoff:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:2funny: :2funny: :2funny:
Kαι σε στουντιο πηγαμε κι επαθε ζημια!!
Αλλα εγω επαθα μεγαλυτερη με ενα μελαχρινο τσολια που βγηκε απο ενα αμαξι με αλλες 4 Ελλεηνιδες κι οι οποιες παρκαρανε εξω ακριβως απο το Ιακχου7α και χασκογελαγανε βλεποντας την πινακιδα!!Ερμες Ελλεηνιδες  :rolleyes:  :boobies:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νατασσα δεν ειναι...μην αλλαξεις το προγραμμα σου  :cheesy:
Εχω μια υποψια οτι δουλευε παλιοτερα στο Φυλης134 πανω!
Η Κατερίνα είναι η μελαχρινή από το 134 πάνω , όποιος θα πάει θα φάει μαύρο .

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
να σε πω... καλά τα μπουρδέλα σαν προθέρμανση όμως και μόνο... για το κυρίως πιάτο το οποίο εγώ δεν αλλάζω!!!! μην ανησυχείς. ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δεν υπάρχουν λόγια για το άλλο πράγμα νομίζω... :rockon: :rockon: :rockon:
Θα μπορουσε καλλιστα να μπει σαν αγγελια στο ΄΄Σε ειδα΄΄ :cheesy:
Εσυ εξω απο το στουντιο Ιακχου7α...μελαχρινη ψηλη μουναρα με 4 φιλες σου κοιταγατε το στουντιο και χαχανιζατε  :tickedoff: Εγω με συναγωνιστη ετοιμοι να μπουμε μεσα με το που γυρισετε την πλατη!!Στειλε εδω...Piatsas  :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Θα μπορουσε καλλιστα να μπει σαν αγγελια στο ΄΄Σε ειδα΄΄ :cheesy:
Εσυ εξω απο το στουντιο Ιακχου7α...μελαχρινη ψηλη μουναρα με 4 φιλες σου κοιταγατε το στουντιο και χαχανιζατε  :tickedoff: Εγω με συναγωνιστη ετοιμοι να μπουμε μεσα με το που γυρισετε την πλατη!!Στειλε εδω...Piatsas  :2funny: :2funny: :2funny:
που μέσα???? :2funny: :2funny: :2funny: ας μην επεκταθούμε εδώ γιατί είμαστε off topic...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γραψτε μια κριτικη! :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom