Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (7 μέλη και 159 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν μου φανηκε...δυο φορες που την ειδα..να εχει σιλικονες!Σιγουρα δεν εχει το μοντελε κορμι της Τανιας αλλα ειναι πιο καυλερη στην φατσα!
Για Νατασσα κι η δευτερη κριτικη που ειδα με βρισκει απολυτα συμφωνο ;)

Ἡ Μικαέλα εἶναι ἐν τάξει ἐὰν δὲν ἔχετε μεγάλας προσδοκίας.

Επισκέπτης
Το Νατασσακι στο 69Β τιμηθηκε σημερα το πρωι χωρις κοσμο και με πολυ ανεση χρονου !!!
Καλο και θεοστενο , μεχρι ποτε δεν ξερω !!
Στα τεσσερα δεν το αντεχει ακομα γιατι ζοριζεται και καμπουριαζει οποτε καλυτερα ιεραποστολικα και να την βαζετε να παιζει και με το κουμπι της !!!
Καλο και εγκρινετε με παρα  πολυ καλη πιπα !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τι δεν ειχε κοσμο ?
εγω χωρο δεν βρηκα να "χωθω" :S

Επισκέπτης
Στις 10 Γενεραλ !!!
10.05 μπηκα και 10.39 βγηκα !!
Ασε που παρκαρα εξω απο την Βανεσσα !!! :bottom: :bottom: :bottom:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
σωστος! η καβλητερη ωρα... :grin:
εμεις πηγαμε να χωθουμε μεσα στο μπουγιο :P

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Οχι ηθελε και η τσατσα να μου δωσει ρεστα 10Ε απο το 50αρι γιατι δεν μπορουσε να διαιρεση και να βγαλει τον ακριβη χρονο !!! :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:
Παλι καλα που δεν τις εδωσες 100αρι!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ένα ευχαριστώ στον "piatsa" που ανέφερε την ύπαρξη της Νατάσας στο ισόγειο του 69.Πήγα το πρωί,ήμουν ο πρώτος πελάτης της,και πέρασα πολύ ωραία!Θα την επισκεφτώ ξανά πολύ σύντομα!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 80

Έλλη, μελαχρινή φρεγάτα με πολύ μακρυά σπαστά μαλλιά που περπατούσε στο σαλόνι σαν να περνούσε το ακρωτήρι της καλής ελ πίδα ς. Τρελαμένο μωρό και ατίθασο. Πολύ καλή περιποίηση και καλό στήσιμο στις θέσεις να καλπάζει σε ισπανική επέλαση. Σκέφτηκα να "τορπιλίσω" την Έλλη, αλλά με αυτά που μου είπε ο Πίτσι, φοβήθηκα ότι την είχε αποτρελάνει στην προηγούμενη κατάθεση του.

www.smilies.4-user.de] [/url]

Βρε παιδιά έχει κάποιος τσεκάρει την Έλλη ??? ...να μας πεί δυό λόγια

γιατί ο Πίτσι με "φόβισε" με αυτά που μου είπε ...ότι είναι πολύ τρελιάρα και ασυγκράτητη  :-

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παρτε και μια ενημερωσουλα απο φ.69 στο ισογειο
νατασα λοιπον ρωσσιδα αρτις αφιχθεις απο την πατριδα της, καμια 20αρια μερες εχει μπει στους στιβους της ηδονης της αμαρτωλης οδου! :2funny:
την εβλεπα καμια βδομαδα μου αρεσε πολυ εμφανισιακα, και ελεγα οκ θα ερθει και εσενα η ωρα σου...
ε λοιπον ηρθε σημερα :grin:
ψιλη, πολυ καλο σωμα, και αρκετα ομορφουλα, στο παρασυνθημα τωρα, ξεκινησε με μια πιπα χωρις χερια απο τις πολυ καλες του χωρου θα ελεγα, και τελικα στα μισα του δρομου αποφασισα οτι ετσι θα γινει η σημερινη εκτοξευση :2funny: γιατι μου αρεσε πολυ αυτο που εβλεπα κα;ι ετσι το μοιραιο δεν αργησε να γινει...
ως εκει λοιπον περιγραφω για την ομορφη νατασα,τα παρακατω στο επομενο επεισοδιο :2funny:

άψογη και συγκεκριμένη περιγραφή   :thumbsup:

ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η πίπα χωρίς χέρια ...

μόνο για αυτό ...μάλλον θα την τιμήσω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βρε παιδιά έχει κάποιος τσεκάρει την Έλλη ??? ...να μας πεί δυό λόγια

γιατί ο Πίτσι με "φόβισε" με αυτά που μου είπε ...ότι είναι πολύ τρελιάρα και ασυγκράτητη  :-
Προσωπικη μου αποψη οτι η Ελλη ειναι τρελιαρα και ασυγκρατητη για ενα και μονο λογο...για να καταφερνει τον πελατη να τελειωνει λογω της επιθετικοτητας αυτης το πολυ στο πενταλεπτο!Μια πολυ καλη επαγγελματιας δηλαδη...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
στην θεση της barbara σημερα στο 71β ηταν ενα γενικα γαμευσιμο ρωσσιδακι
ψηλο, σωματαρα, και εντελως ρωσσοφατσα
δεν συγκρατησα ομως ρε γμτ ονομα
μπαινει και αυτη στα υποψιν λοιπον...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

Προσωπικη μου αποψη οτι η Ελλη ειναι τρελιαρα και ασυγκρατητη για ενα και μονο λογο...για να καταφερνει τον πελατη να τελειωνει λογω της επιθετικοτητας αυτης το πολυ στο πενταλεπτο!Μια πολυ καλη επαγγελματιας δηλαδη...

συμφωνω και εγω σε αυτο...παιζει αμεσως φουλ επιθεση με εμφανη διαθεση να σε ξεπεταξει.

δεν παυει ομως να ειναι απιστευτο καβλοπλασμα εμφανισιακα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ρε παιδιά ο xilnik εχει καιρό να γράψει.... :think:
που χάθηκε? :-

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η τσάρκα έγινε μαζί με τον φίλτατο PIATSA, ο οποίος με καθοδήγησε στα βρώμικα σοκάκια του Μεταξουργείου μιας και είμαι άπειρος...
Ξεκινήσαμε από...

Χωματιανού 11:
πάνω: Εβελίνα (ή αλλιώς Αλίνα) γνωστή από τα σπιτάκια της Φυλής.
κάτω: ξανθιά, με προκλητικό κορμί αλλά... :idiot: πρόσωπο πλήρως αντικαυλωτικό (κάτι από Αλβανό κηπουρό, όπως λέει και ο ποιητής PIATSAS)!!!

Ακομινάτου 2:
πάνω: το όνειρο κάθε άντρα!!!!  :headbang: Μια ξανθιά, εγχειρισμένη!!  :helpplea: Με έστειλε να πάω να βρω καμιά δουλειά αντί να τριγυρίζω στα μπουρδέλα...!!!  :2funny:
κάτω: μια γυφτοπούλα μιλφ... μήπως να άλλαζε καριέρα???  :think:

Κεραμεικού:
13: Μια μελαχρινή με πιασιματάκια (λίπος το λέω εγώ).
13 κάτω: Μια περίπτωση άξια μελέτης. Τσατσά όχι εγχειρισμένη αλλά με πλούσιο και περιποιημένο μυστάκιον!!! Την προσοχή μας τράβηξε το μουστάκι της τσατσάς παρά η μελαχρινή κοπέλα με κάπως γυμνασμένο σώμα...
15 κάτω: Ένα copy-paste από το 13, με την διαφορά ότι το στήθος (3αρι) είναι πιο πεσμένο...

Κολωνού:
11 ισόγειο: Αννούλαμε 3αρια βυζάκια, μελαχρινή, κανονικό σωματάκι. Πολύ καλό για τα δεδομένα του Μεταξουργείου!!! :thumbsup:
11 κάτω: μια μελαχρινή, μέτρια σε εμφάνιση και κορμί αλλά με καυλωτικό πρόσωπο.
27 ισόγειο: αξιοσημείωτο πιστιλάπλ ή αλλιώς αξιαγάμητον τεμάχιον δια την περιοχήν! Καστανή παρουσία, με όμορφο σώμα που προκαλεί όταν σκεφτείς την τιμή των 15 ευρώ...
30: Η Μαίρη. Μάλλον από το κομμωτήριο ήρθε η γυναίκα. Μια κυρία με ξανθιά περμανάντ, βυζί πεσμένο και ρυτιδούλες στην περιοχή του μουστακίου.

Κολωνού-Λεωνίδου: Μια παρουσία με μαύρο καρέ μαλλί. Πρόσωπο όμορφο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μέτριο προς καλό σώμα. Κρίμα κορίτσι μου!!!!  :- :-

Ιάσωνος:
19 ισόγειο: Μια μελαχρινή, την οποία συγκράτησα ως πατσαβούρα...
19 πάνω: Μια τσαχπίνα κοπελίτσα, με ελίτσα κοντά στο στόμα και πολλά υποσχόμενο κορμάκι. Για την συνοικία...απλά...Πειρασμός...!!!!
20Α: Αν δεν έχετε παρέα και θέλετε να πιείτε οτιδήποτε είναι το κατάλληλο στέκι. Σας υποδέχεται μια κοπελίτσα αδύνατη με ξανθό καρέ η οποία διαγράφει οκτάρια καθώς περπάταει!!! Προσοχή μην ζαλιστείτε!!! :2funny: :2funny:
20Γ: Τι γίνεται εδώ??? Ένας αποτυχημένος κλώνος της γνωστής Βανέσσας. Μια μελαχρινή με τατού και πολύ φωνακλού!!!!!!!!! Μέτρια θα έλεγα...

Λεωνίδου-Ιάσωνος: Μαρία. Άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα κλωνοποίησης της Βανέσσας, αλλά προκλητική...

Βιργ. Μπενάκη: Μαύρη γαζέλα, πληθωρική από άποψη σώματος και όχι μόνο. Το μαλλί ξανθό ράστα...γενικώς βράστα!!!!!

Κωνσταντινουπόλεως:
166 κάτω: Ξανθιά με καλό σώμα. Καυλοφατσούλα/ προστυχόφατσα και άξια για πιτσίλισμα... ;)
166 ισόγειο: Ξερακιανή... τσάμπα λόγια...

Τροφωνίου:
11 πάνω: Η κλασική ελληνίδα θείτσα!!! Μήπως την ενοχλούσαμε από κανά μαγείρεμα...???
11 κάτω: Ξανθό μιλφ, αξιαγάμητο. Έχει περιττά κιλά αλλά δεν την λες και χοντρή...passable  ;).
13 πάνω: Μαύρη γαζέλα με ωραίο σώμα, η οποία με εμπόδιζε να φύγω σαν στερημένη, υστερική χαζογκόμενα...η οποία κατέληξε σε επιθετική συμπεριφορά!!! Τι σου κάνουν τα λεφτά...
13 κάτω: Μια καστανόξανθη κυρία, με τσιγαράκι... Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Μετριότητα...επιεικώς.

Φυλής:
92: Η γνωστή Εύα. Την οποία δεν μπόρεσα να δω λόγω φόρτου εργασίας...όλα τα δωμάτια πιασμένα!!!
69 ισόγειο: Το πιο φρέσκο και "στενό" κορίτσι. Στάζει δροσιά!!! Τιμήθηκε και θα υπάρξει σχετική κριτική.
54: Άντζυ. Το πασπαρτού της Φυλής...
54 ισόγειο: Η νοικοκυρά Μαίρη. Πρόσχαρος άνθρωπος φαίνεται και γλυκός... φοβήθηκα μήπως κάψει τα κουλουράκια!!!! :2funny: :2funny:
40: Φλώρα. Ένα μελαχρινό πορνίδιο, μέτριο προς καλό σώμα... την συναντάμε συχνά στον αμαρτωλό δρόμο...

Διδύμου (ο δρόμος της απόλυτης παρακμής και κατάντιας, κατ' εμέ):
18: Έλενα. Μια γλυκιά παρουσία στο δρόμο αυτόν. Μελαχρινή με καλό σώμα.
18 υπόγειο: Αλεξάνδρα, η θεία από το Σικάγο!!! Όμορφη περουκίτσα η οποία προσδίδει μια ευχάριστη νότα στο καθόλα αξιολύπητο σύνολο. Keep walking ίσως τα καταφέρεις κάποτε...
16 υπόγειο: Η κολλητή της θείας! Μια κυρία, η οποία μας πρότεινε να περάσουμε μόλις μεγαλώσουμε ακόμα λίγο... θα μας προλάβει???? (κακία... :2funny: :2funny:)
8 ισόγειο: Κατερίνα. Όμορφη, ψηλή παρουσία. Τσαχπίνα και πολλά υποσχόμενη... για την οδό...

Επίσης:
Ιάκχου 7Α:
ο ορισμός και η προσωποποίηση της καύλας...Η Νίκη με τις  :boobies: :boobies: :boobies:!!!! Την είδα και έπαθα... Μουνάρα ξανθιά, ψηλή με σώμα σκέτη κόλαση....το σπέρμα εξατμίζεται πάνω της... και η σάρκα λιώνει στο άγγιγμα του κορμιού της...

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Η τσάρκα έγινε μαζί με τον φίλτατο PIATSA, ο οποίος με καθοδήγησε στα βρώμικα σοκάκια του Μεταξουργείου μιας και είμαι άπειρος...
Ξεκινήσαμε από...

Χωματιανού 11:
πάνω: Εβελίνα (ή αλλιώς Αλίνα) γνωστή από τα σπιτάκια της Φυλής.
κάτω: ξανθιά, με προκλητικό κορμί αλλά... :idiot: πρόσωπο πλήρως αντικαυλωτικό (κάτι από Αλβανό κηπουρό, όπως λέει και ο ποιητής PIATSAS)!!!

Ακομινάτου 2:
πάνω: το όνειρο κάθε άντρα!!!!  :headbang: Μια ξανθιά, εγχειρισμένη!!  :helpplea: Με έστειλε να πάω να βρω καμιά δουλειά αντί να τριγυρίζω στα μπουρδέλα...!!!  :2funny:
κάτω: μια γυφτοπούλα μιλφ... μήπως να άλλαζε καριέρα???  :think:

Κεραμεικού:
13: Μια μελαχρινή με πιασιματάκια (λίπος το λέω εγώ).
13 κάτω: Μια περίπτωση άξια μελέτης. Τσατσά όχι εγχειρισμένη αλλά με πλούσιο και περιποιημένο μυστάκιον!!! Την προσοχή μας τράβηξε το μουστάκι της τσατσάς παρά η μελαχρινή κοπέλα με κάπως γυμνασμένο σώμα...
15 κάτω: Ένα copy-paste από το 13, με την διαφορά ότι το στήθος (3αρι) είναι πιο πεσμένο...

Κολωνού:
11 ισόγειο: Αννούλαμε 3αρια βυζάκια, μελαχρινή, κανονικό σωματάκι. Πολύ καλό για τα δεδομένα του Μεταξουργείου!!! :thumbsup:
11 κάτω: μια μελαχρινή, μέτρια σε εμφάνιση και κορμί αλλά με καυλωτικό πρόσωπο.
27 ισόγειο: αξιοσημείωτο πιστιλάπλ ή αλλιώς αξιαγάμητον τεμάχιον δια την περιοχήν! Καστανή παρουσία, με όμορφο σώμα που προκαλεί όταν σκεφτείς την τιμή των 15 ευρώ...
30: Η Μαίρη. Μάλλον από το κομμωτήριο ήρθε η γυναίκα. Μια κυρία με ξανθιά περμανάντ, βυζί πεσμένο και ρυτιδούλες στην περιοχή του μουστακίου.

Κολωνού-Λεωνίδου: Μια παρουσία με μαύρο καρέ μαλλί. Πρόσωπο όμορφο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μέτριο προς καλό σώμα. Κρίμα κορίτσί μου!!!!  :- :-

Ιάσωνος:
19 ισόγειο: Μια μελαχρινή, την οποία συγκράτησα ως πατσαβούρα...
πάνω: Μια τσαχπίνα κοπελίτσα, με ελίτσα κοντά στο στόμα και πολλά υποσχόμενο κορμάκι. Για την συνοικία...απλά...Πειρασμός...!!!!
20Α: Αν δεν έχετε παρέα και θέλετε να πιείτε οτιδήποτε είναι το κατάλληλο στέκι. Σας υποδέχεται μια κοπελίτσα αδύνατη με ξανθό καρέ η οποία διαγράφει οκτάρια καθώς περπάταει!!! Προσοχή μην ζαλιστείτε!!! :2funny: :2funny:
20Γ: Τι γίνεται εδώ??? Ένας αποτυχημένος κλώνος της γνωστής Βανέσσας. Μια μελαχρινή με τατού και πολύ φωνακλού!!!!!!!!! Μέτρια θα έλεγα...

Λεωνίδου-Ιάσωνος: Μαρία. Άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα κλωνοποίησης της Βανέσσας, αλλά προκλητική...

Βιργ. Μπενάκη: Μαύρη γαζέλα, πληθωρική από άποψη σώματος και όχι μόνο. Το μαλλί ξανθό ράστα...γενικώς βράστα!!!!!

Κωνσταντινουπόλεως:
166 κάτω: Ξανθιά με καλό σώμα. Καυλοφατσούλα/ προστυχόφατσα και άξια για πιτσίλισμα... ;)
166 ισόγειο: Ξερακιανή... τσάμπα λόγια...

Τροφωνίου:
11 πάνω: Η κλασική ελληνίδα θείτσα!!! Μήπως την ενοχλούσαμε από κανά μαγείρεμα...???
11 κάτω: Ξανθό μιλφ, αξιαγάμητο. Έχει περιττά κιλά αλλά δεν την λες και χοντρή...passable  ;).
13 πάνω: Μαύρη γαζέλα με ωραίο σώμα, η οποία με εμπόδιζε να φύγω σαν στερημένη, υστερική χαζογκόμενα...η οποία κατέληξε σε επιθετική συμπεριφορά!!! Τι σου κάνουν τα λεφτά...
13 κάτω: Μια καστανόξανθη κυρία, με τσιγαράκι... Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Μετριότητα...επιεικώς.

Φυλής:
92: η γνωστή Εύα. Την οποία δεν μπόρεσα να δω λόγω φότου εργασίας...όλα τα δωμάτια πιασμένα!!!
69 ισόγειο: Το πιο φρέσκο και "στενό" κορίτσι. Στάζει δροσιά!!! Τιμήθηκε και θα υπάρξει σχετική κριτική.
54: Άντζυ. Το πασπαρτού της Φυλής...
54 ισόγειο: Η νοικοκυρά Μαίρη. Πρόσχαρος άνθρωπος φαίνεται και γλυκός... φοβήθηκα μήπως κάψει τα κουλουράκια!!!! :2funny: :2funny:
40: Φλώρα. Ένα μελαχρινό πορνίδιο, μέτριο προς καλό σώμα... την συναντάμε συχνά στον αμαρτωλό δρόμο...

Διδύμου (ο δρόμος της απόλυτης παρακμής και κατάντιας, κατ' εμέ):
18: Έλενα. Μια γλυκιά παρουσία στο δρόμο αυτόν. Μελαχρινή με καλό σώμα.
18 υπόγειο: Αλεξάνδρα, η θεία από το Σικάγο!!! Όμορφη περουκίτσα η οποία προσδίδει μια ευχάριστη νότα στο καθόλα αξιολύπητο σύνολο. Keep walking ίσως τα καταφέρεις κάποτε...
16 υπόγειο: Η κολλητή της θείας! Μια κυρία, η οποία μας πρότεινε να περάσουμε μόλις μεγαλώσουμε ακόμα λίγο... θα μας προλάβει???? (κακία... :2funny: :2funny:)
8 ισόγειο: Κατερίνα. Όμορφη, ψηλή παρουσία. Τσαχπίνα και πολλά υποσχόμενη... για την οδό...

Επίσης:
Ιάκχου 7Α:
ο ορισμός και η προσωποποίηση της καύλας...Η Νίκη με τις  :boobies: :boobies: :boobies:!!!! Την είδα και έπαθα... Μουνάρα ξανθιά, ψηλή με σώμα σκέτη κόλαση....το σπέρμα εξατμίζεται πάνω της... και η σάρκα λιώνει στο άγγιγμα του κορμιού της...
καλη σταδιοδρομια μελλοντικε ρεπορτερ! :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom