Τσάρκα από σπόντα, σήμερα το μεσημέρι:
Φωκαίας 27Β: Επιτέλους, είδα από κοντά την Ιρίνα, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για πολλούς μπουρδελιάρηδες. Στο σαλόνι, παραδόξως, περίμενε μόνο ένας μπάρμπας. Η πόρτα, από ένα δωμάτιο, άνοιξε και βγήκε ένας συμπαθέστατος νεαρός, με μπάκα. Η κοιλιά του ήταν αρκετά μεγάλη και τον έκανε να μοιάζει με Σκαραβαίο, παρκαρισμένο κάθετα! Μου χαμογέλασε και με χαιρέτησε, καθώς πρέπει να με πέρασε για νταβατζή. Όπως περίμενα, έκανε την εμφάνισή του ένα νεαρό ναυάγιο, με γυαλιά. Αυτόν τον ειχα δει και νωρίτερα, να βγαίνει από τον οίκο. Μπήκε φοβισμένος στο σαλόνι και κρατούσε στο χέρι ένα θερμό, με καφέ. Κοίτα να δεις, σκέφτηκα, που κάποιοι κατασκηνώνουν, κυριολεκτικά, για κάποιες πουτάνες και φέρουν και τον ανάλογο εξοπλισμό! Η Ιρίνα βγήκε για σαλονάρισμα και τολμώ να πω, ότι δεν ενθουσιάστηκα. Ξανθιά, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και δυάρια βυζιά. Το πρόσωπο της ήταν πολύ μέτριο και το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε, ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν γνωρίζω, τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, αλλά εγώ την βαθμολογώ με 6/10, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τις αναμονές. Εγώ και ο μπάρμπας φύγαμε, ενώ ο νεαρός παρέμεινε. Εξάλλου, είχε έρθει έτοιμος, για εκστρατεία! Πάντως, δεν αποκλείω, κάποια στιγμή στο μέλλον, μια συνεδρία μαζί της.
Φωκαίας 27Α: Κατερίνα, θωρηκτό milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μιλήσαμε λίγο, στο σαλόνι, αφού την θυμόμουν από το Αγκύρας 12. Παίχτηκαν αγκαλίτσες και ρομαντικά φιλάκια. Εννοείται, πως δεν πέρασα, καθώς αυτό το στυλ γυναίκας με απωθεί. Το μπαλαμούτι έγινε καθαρά για την καυλάντα!
Έλλης 3: Ειρήνη, μπάζο-milf και Βερόνικα, μπαμπάτσικο milf με πολύ έκφυλο πρόσωπο. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος οίκος απευθύνεται σε ηλικιωμένους και μερακλήδες!
Έφυγα από την πιάτσα και κατηφόρησα, πεζός, προς την Πλατεία Μεταξουργείου. Παντού λαθρό-Όρκ, από όλες τις κατεστραμένες χώρες της Γης. Είδα μια άσχημη τύπισσα, η οποία γύριζε με τα παιδιά της, από το σχολείο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την εθνικότητα της. Πάντως, το ένα από τα δύο κοριτσάκια της, έτσι όπως ήταν η φάτσα του, με μαλλί αφέλειες, έμοιαζε για Ινδιάνα της Φυλής των Απάτσι. Πέρασα έξω από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας. Κοιτώντας το μασονικό κτίριο, συνειδητοποίησα πως το πρόβλημα δεν ήταν ο απλός κόσμος, αλλά όλα αυτά τα αρχίδια, που μας εξουσιάζουν και μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Στην συνέχεια, περπάτησα προς τα στενά, πέριξ της οδού Μάρνης, καθώς πήγα να παραλάβω κάτι που είχα παραγγείλει. Μάγκες, μιλάμε για έναν άλλον κόσμο. Άντρο και ορμητήριο απατεώνων, λαμόγιων, ναρκέμπορων, πορτοφολάδων και ένα σωρό ανθυγιεινών αποβρασμάτων. Εν τω μεταξύ, σχεδόν παντού, σε κάθε στενό, ήταν ξαπλωμένα πρεζόνια. Άλλα νταγκλιάζανε, άλλα έτρωγαν την μερίδα από το συσσίτιο του Δήμου και άλλα σουτάρανε την "παραμύθα". Ζωντανοί-Νεκροί, σκιές του εαυτού τους. Σε μία γωνία, είδα έναν μαυριδερό μπουχέσα, με μαλλί μοϊκάνα. Μου θύμισε τον Bulk, έναν χαρακτήρα από το Raging Fighter, ένα παιχνίδι του Game Boy. Μεταξύ μας, εάν η Αθήνα ήταν ανθρώπινο σώμα, η περιοχή του Μεταξουργείου θα ήταν η κωλοτρυπίδα!