Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 374 άτομα (38 μέλη και 336 επισκέπτες)

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.073
Πόντοι
200
ουρες για παρτη της ...γιατι ? Γιατι απλα εχουν λιγοστεψει οι καλες παρουσιες στα μπουρδελα και στα στουντιο..παλαιοτερα η πλειοψηφια- στα στουντιο ειδικα- ηταν αναλογης εμφανισης και πανω, ακομη και στα μπουρδελα εβλεπες καλες περιπτωσεις, τοτε δεν εκανε τη διαφορα..
Ουρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Συνεργατες, ψάχνω νεαρα δεσποινίδα σε ρδέλομπου, νεαρη σε ηλικια, λευκή επιδερμίδα και ωραία πατουσάκια, ιδανικά να είναι δεκτική σε footjob. Προτάσεις ??

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.955
Πόντοι
5.827
Η Έμμα Φυλής 69 πάνω πού δούλευε παλιά και με τι όνομα; Είναι πολύ γνωστή φυσιογνωμία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
16
Like
3.043
Πόντοι
1.431
Ενημέρωση ζωντανά
Φ74Β Βερόνικα & Ντούλσε (από Φ71) με ελ. φλογέρα
Φ74Α Άννα
Φ59ΙΣ Νικόλ "Βραζιλιάνα"
Φ59ΟΡ Έμιλυ/Έμμυ & Σοφία
Φ65Α κλειστό
Φ65Β Κορίνα
Φ84Α κλειστό
Φ84Β κλειστό (ίσως ανοίξει
Φ86Α Μαρία Τσεχαλβανή
Φ86Β Έλλη & Κατερίνα (από Ι46)
Φ67 Έλλη
Φ69Α Εμμα γυρολόγος
Φ69Β Λόλα
Φ71Β (αναμονάδικο ) Κατερίνα, Σουζάνα, Αλάνα
Φ71Α Άννα (και σουφραδέλι με +20€)
Φ105Α Αλεξάνδρα φακλανολατίνα
Φ105Β Άννα φακλατίνα & Βαλέρια (ακόμα χειρότερη)
Φιλ11Β Σάρα, Νικόλ, Ρούμπι
Φιλ11Α Ναόμι, Λούνα, Ναταλί.
Ναόμι & Λούνα τιμήθηκαν μαζί :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon::uzi: και θα ανέβει κριτική μετά
20250315_174722.jpg
Σε λάθος οίκο έγραψαν Luna (Φωκ25 όροφο, ενώ δουλεύει Φιλιππίδου :think: :2funny:
20250315_190915.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.105
Πόντοι
5.435
Σε λίγα που μπήκα πριν από λίγο και εγώ.
Φυλής
66 αριστερά ή μαυρούλα Εμμυ. Κορμαρα
66 δεξιά κλειστά
59 όροφος Σοφία και Εμμυ. Λατίνες. Η μία με πιασίματα και βυζαρες και η άλλη στεγνή και κορμαρα
59 ισόγειο η Νικόλ η Βραζιλιάνα
61 κλειστά
65 ισόγειο η Κορίνα. Επέστρεψε
65 όροφος κλειστά
84 ακόμα κλειστά. Ο κυρ Βασίλης κάνει βόλτες
71 ισόγειο. Άννα με την κωλαρα
71 όροφος. Κατερίνα. Ελληνίδα κατά την υπηρεσία. Πολύ όμορφη κοπέλα. Μελαχρινή με μοντελε σώμα. Ωραίο κωλαράκι. Από τις πιο όμορφες παρουσίες. Φτου σου κοπελάρα μου. Και 2 λατίνες. Αλανα Σουζάνα
84 όροφος. Μαρία η τσεχα.
86 όροφος. Αλεξάνδρα με τα τατουάζ.

Ανηφορίζοντας την Φωκαίας πέρασε η Εμμυ από το Φ69. Ντυμένη στα ολολευκα. Πολύ όμορφη με τα ρούχα της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.937
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.937
Πόντοι
46.232
Η Έμμα Φυλής 69 πάνω πού δούλευε παλιά και με τι όνομα; Είναι πολύ γνωστή φυσιογνωμία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.
Εμμι/Αιμιλη,Φωκαιας 27α ,27β,Φωκαιας 13 ισόγειο, Φωκαιας17β ,Φιλιππίδου 11αρια, Ιάσωνος 20β ,Φυλης 65β κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Την Νικόλ την Μολδαβή την κοκκινομάλλα που ήταν μέχρι την προηγούμενη εβδομαδα στο Κολωνού 30Α μήπως την έχει πετύχει κανείς πουθενα?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.105
Πόντοι
5.435
Και λίγο από Φωκαίας
7 υπόγειο η Εντζυ
17 όροφος η Μαρίνα η Ρωσίδα. Σαλοναρισε με παντελόνι κολλητό. Πολύ όμορφη
27 Νάταλι
13 υπόγειο Κατια λατινα και Βανα
13 ισόγειο 2 λατινες η Λάουρα και η Σάρα. Κάνουν και παρτουζα

Άνοιξε και το φυλής 54 με την Μαρία με τα γυαλιά

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.510
Πόντοι
2.036
Ανηφορησα σήμερα το πρωί για να δω την μικρή Ειρήνη στο Αλκαμένους 113. Να δω προς τι ο ντόρος;;... Αλλά τελικά ήταν κλειστό. Στα παπαρια μου. Πήρα μια 40αδα extra large αυγά από τον λαϊκατζη απέναντι για να πνίξω τον πόνο μου με μια ομελεταρα με χυλλομενο κορν μπιφ να ανέβουν τα τριγλυκερίδια στο Θεό έτσι για τη στεναχώρια....
Γαμεις που δε γαμεις φάε κάνα αυγό...
(Καλά έχω κάνει εδώ και μήνες και πάω με τα στανταρακια μου....). Μια φορά πήγα κι εγώ σε έναν στοχευμένο οίκο και έμεινα με τα αυγά στο χερι...
:confused::grin::wink::rockon:
Έχει λαϊκή Σάββατο και δεν ανοίγουν.

Εγώ πήγα για Λίκα , κλειστό το 7 κάτω, κλειστό το 2, μπαίνω 7 πάνω, περίμενα 10' να δω την κοπέλα, όμορφη αδύνατη σοβιετ λογικά, νεαρή, βγαίνει η τσατσά (κοντή ξανθιά με καυλοαγριοφατσα γεματουλα) μες την ξυνιλα , δεν μιλάει και απλά με κοιτάει... της λέω τι έγινε ; θα περάσεις; απαντάει, τι κάνει η κοπέλα μέσα ρωτάω (όχι ότι με ένοιαξε, θα πέρναγα μου άρεσε) και με γράφει κανονικά.... ξαναμπαίνει μεσα, οτιναναι η τύπισσα, οι τσατσαδες τελευταία έχουν χαζέψει...

Κοίταξα για Άννα ατό Χωματιανού 11 μπα, κλειστό .

Δοκίμασα όμως για 3η φορα Κίρα στο 73 μπας και... όχι, αμέτοχη και μουνι πηγάδι, αλλά νταξ είναι μοντέλο.

Φ105Α , Αλεξάνδρα, μπαμπάτσικη Λατίνα, με την καλύτερη ΡΌΓΑ (εγραψε οργανωση ο κορεκτορας) που έχω γλύψει, αλλά ήταν μαστουρωμενη από κάτι, μάλλον χάπια και βρωμουσε και το μουνι της , προσπάθησε να με τελειώσει φιλότιμα αλλά είχα ξενερώσει.

Φωκ13 ισόγειο, Σάρα , ναι οκ , είναι η Μαριάννα από Φ84/71 κλπ λατινοσπιτα πέρυσι, πέρασα καλά, της φέρθηκα οκ και το ανταπέδωσε, δεν κάνει παπάδες αλλά ηταν πολύ καλή για λατινα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.166
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
16
Like
3.043
Πόντοι
1.431

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
99
Like
18.212
Πόντοι
26.226
Απογευματινή τσάρκα στους οίκους:uzi::uzi:

Φυλής 72 υπόγα Μιλένα νορμάλ

Φωκαίας 7 υπόγα Έιντζυ μελαχρινάκι απλό

Φωκαίας 7 ισόγειο Ηλέκτρα νάνι νάνι:tooth:

Φωκαίας 13 υπόγα Καίτη λατίνα μελαχρινή χοντρούλα. Βέρα κοκκινομάλλα μιλφ με λίγα έξτρα κιλάκια. Ελεύθερη φλογέρα κι οι δυο

Φωκαίας 13 ισόγειο Σάρα μελαχρινή λατίνα κοντοπούτανο και Λάουρα λατίνα μελαχρινή πιο ψιλή. Ελ.φλογέρα κι οι δυο

Φωκαίας 17 ισόγειο Μιχαέλα σταθερά

Φωκαίας 17 Μαρίνα με φόρεμα, έτοιμη για πανηγύρι :tooth:

Φωκαίας 19 Λίζα μελαχρινή ψιλή με νορμάλ

Φωκαίας 25 όροφος το λατινοδίδυμο Ρόζα και Άννα

Πήρα σήμερα Άννα:knockinb:

Παραμένει σταθερά καλή στις υπηρεσίες της...

Φωκαίας 25 ισόγειο gipsy Σάρα

Φωκαίας 27 σκαλάκια Νάταλι η μιλφορουφήχτρα :erection:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
99
Like
18.212
Πόντοι
26.226
Συνέχεια της τσάρκας :ak::ak:
Φυλής 66δ Έμμυ Τζαμάικα

Φυλής 56 Άντρεα νταρντάνα λατίνα και Μερλίνα ξανθιά λατίνα. Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο

Φυλής 54 ισόγειο Αουρόρα

Διδύμου 18 ισόγειο θεία Αλιόνα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Όλα τα άλλα Διδύμου κλειστά :new_shocked:
Έλλης 3 γυρολόγος Κρίστι ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.557
Πόντοι
4.006
Τσάρκα από σπόντα, σήμερα το μεσημέρι:

Φωκαίας 27Β: Επιτέλους, είδα από κοντά την Ιρίνα, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για πολλούς μπουρδελιάρηδες. Στο σαλόνι, παραδόξως, περίμενε μόνο ένας μπάρμπας. Η πόρτα, από ένα δωμάτιο, άνοιξε και βγήκε ένας συμπαθέστατος νεαρός, με μπάκα. Η κοιλιά του ήταν αρκετά μεγάλη και τον έκανε να μοιάζει με Σκαραβαίο, παρκαρισμένο κάθετα! Μου χαμογέλασε και με χαιρέτησε, καθώς πρέπει να με πέρασε για νταβατζή. Όπως περίμενα, έκανε την εμφάνισή του ένα νεαρό ναυάγιο, με γυαλιά. Αυτόν τον ειχα δει και νωρίτερα, να βγαίνει από τον οίκο. Μπήκε φοβισμένος στο σαλόνι και κρατούσε στο χέρι ένα θερμό, με καφέ. Κοίτα να δεις, σκέφτηκα, που κάποιοι κατασκηνώνουν, κυριολεκτικά, για κάποιες πουτάνες και φέρουν και τον ανάλογο εξοπλισμό! Η Ιρίνα βγήκε για σαλονάρισμα και τολμώ να πω, ότι δεν ενθουσιάστηκα. Ξανθιά, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και δυάρια βυζιά. Το πρόσωπο της ήταν πολύ μέτριο και το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε, ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν γνωρίζω, τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, αλλά εγώ την βαθμολογώ με 6/10, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τις αναμονές. Εγώ και ο μπάρμπας φύγαμε, ενώ ο νεαρός παρέμεινε. Εξάλλου, είχε έρθει έτοιμος, για εκστρατεία! Πάντως, δεν αποκλείω, κάποια στιγμή στο μέλλον, μια συνεδρία μαζί της.

Φωκαίας 27Α: Κατερίνα, θωρηκτό milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μιλήσαμε λίγο, στο σαλόνι, αφού την θυμόμουν από το Αγκύρας 12. Παίχτηκαν αγκαλίτσες και ρομαντικά φιλάκια. Εννοείται, πως δεν πέρασα, καθώς αυτό το στυλ γυναίκας με απωθεί. Το μπαλαμούτι έγινε καθαρά για την καυλάντα!

Έλλης 3: Ειρήνη, μπάζο-milf και Βερόνικα, μπαμπάτσικο milf με πολύ έκφυλο πρόσωπο. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος οίκος απευθύνεται σε ηλικιωμένους και μερακλήδες!

Έφυγα από την πιάτσα και κατηφόρησα, πεζός, προς την Πλατεία Μεταξουργείου. Παντού λαθρό-Όρκ, από όλες τις κατεστραμένες χώρες της Γης. Είδα μια άσχημη τύπισσα, η οποία γύριζε με τα παιδιά της, από το σχολείο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την εθνικότητα της. Πάντως, το ένα από τα δύο κοριτσάκια της, έτσι όπως ήταν η φάτσα του, με μαλλί αφέλειες, έμοιαζε για Ινδιάνα της Φυλής των Απάτσι. Πέρασα έξω από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας. Κοιτώντας το μασονικό κτίριο, συνειδητοποίησα πως το πρόβλημα δεν ήταν ο απλός κόσμος, αλλά όλα αυτά τα αρχίδια, που μας εξουσιάζουν και μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Στην συνέχεια, περπάτησα προς τα στενά, πέριξ της οδού Μάρνης, καθώς πήγα να παραλάβω κάτι που είχα παραγγείλει. Μάγκες, μιλάμε για έναν άλλον κόσμο. Άντρο και ορμητήριο απατεώνων, λαμόγιων, ναρκέμπορων, πορτοφολάδων και ένα σωρό ανθυγιεινών αποβρασμάτων. Εν τω μεταξύ, σχεδόν παντού, σε κάθε στενό, ήταν ξαπλωμένα πρεζόνια. Άλλα νταγκλιάζανε, άλλα έτρωγαν την μερίδα από το συσσίτιο του Δήμου και άλλα σουτάρανε την "παραμύθα". Ζωντανοί-Νεκροί, σκιές του εαυτού τους. Σε μία γωνία, είδα έναν μαυριδερό μπουχέσα, με μαλλί μοϊκάνα. Μου θύμισε τον Bulk, έναν χαρακτήρα από το Raging Fighter, ένα παιχνίδι του Game Boy. Μεταξύ μας, εάν η Αθήνα ήταν ανθρώπινο σώμα, η περιοχή του Μεταξουργείου θα ήταν η κωλοτρυπίδα!
Έγραψες !!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.792
Πόντοι
19.485
Καλησπέρα! Την Νικόλ την Μολδαβή την κοκκινομάλλα που ήταν μέχρι την προηγούμενη εβδομαδα στο Κολωνού 30Α μήπως την έχει πετύχει κανείς πουθενα?
ααχαχαχαχαχαχ τη Νικόλ? Να στεριώσει σε μπουρδέλο αυτή η τρελοκαμπέρο? Όπου την δεις και σου αρέσει ΓΑΜΑ την επιτόπου αλλιώς θα την πετύχεις στα ξαφνικά όπου να ναι! Αν είχε μυαλό η Νικόλ θα χε χρήμα με ουρά, τώρα... από φωνή κορμαρα. Πάντως τα έχει "καλά" με τους λγιτσιαρηδες που χουν το πορνομωλ, κοίτα στα δικά τους μαγαζιά.

• Like
Αντιδράσεις: vwpolo
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom