Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (25 μέλη και 202 επισκέπτες)

kavlodrapanos40

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
σφηνάκι live

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα, ξανθιά μιλφ με κοντό κατσαρο μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος
20250313_132240.jpg

Λίλυ μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με πιασίματακια, 3.5αρια συν βυζια, πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Νομίζω ότι της Λιλης τα βυζια είναι τουλάχιστον 4αρια συν και μάλιστα φυσικά.

kostas019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Πρωινή καταδρομική σήμερα στοχευμένη για κουλούρι. Πήγα Μιράντα από Τροφωνίου. Δεν την είχα δει ποτέ αλλά έβλεπα από κρητικές ότι είναι καλή . Στα του αγώνα πολύ καλή συμπεριφορά αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες αλλά από εμφάνηση δεν θα ξαναπήγαινα προσωπικά. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη κρητική σήμερα-αύριο. Μαζί της μια πιο γκιλφ με λιγότερα κιλά και 3αρια βυζιά. Οι παλιότεροι μπορεί να ξέρουν και όνομα δεν το συγκράτησα εγώ.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
138
Πόντοι
0
Σήμερα πρωί παρτουζα με τις μιλφαρες Βερόνικα και Ελένη στο Διδύμου 8...!?. γλείψιμο. Τσιμπουκοδρομια ακαποτη και σεξ ...... Φιλιά στο στόμα και χάδια από τις θείες. .
30 ή 40 ευρώ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.350
Πόντοι
46.232
Πρωινή καταδρομική σήμερα στοχευμένη για κουλούρι. Πήγα Μιράντα από Τροφωνίου. Δεν την είχα δει ποτέ αλλά έβλεπα από κρητικές ότι είναι καλή . Στα του αγώνα πολύ καλή συμπεριφορά αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες αλλά από εμφάνηση δεν θα ξαναπήγαινα προσωπικά. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη κρητική σήμερα-αύριο. Μαζί της μια πιο γκιλφ με λιγότερα κιλά και 3αρια βυζιά. Οι παλιότεροι μπορεί να ξέρουν και όνομα δεν το συγκράτησα εγώ.
Όλγα

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
98
Like
17.936
Πόντοι
26.226

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
920
Πόντοι
371
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Κανένα μωράκι σαν την ειρήνη από Αλκαμένους έχουμε δηλαδή νεανικό δέρμα και gif κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.260
Πόντοι
726
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Κανένα μωράκι σαν την ειρήνη από Αλκαμένους έχουμε δηλαδή νεανικό δέρμα και gif κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
έχω μία για png αν θες

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.268
Πόντοι
9.846
Ανηφορησα σήμερα το πρωί για να δω την μικρή Ειρήνη στο Αλκαμένους 113. Να δω προς τι ο ντόρος;;... Αλλά τελικά ήταν κλειστό. Στα παπαρια μου. Πήρα μια 40αδα extra large αυγά από τον λαϊκατζη απέναντι για να πνίξω τον πόνο μου με μια ομελεταρα με χυλλομενο κορν μπιφ να ανέβουν τα τριγλυκερίδια στο Θεό έτσι για τη στεναχώρια....
Γαμεις που δε γαμεις φάε κάνα αυγό...
(Καλά έχω κάνει εδώ και μήνες και πάω με τα στανταρακια μου....). Μια φορά πήγα κι εγώ σε έναν στοχευμένο οίκο και έμεινα με τα αυγά στο χερι...
:confused::grin::wink::rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom