Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (16 μέλη και 142 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
που μέσα???? :2funny: :2funny: :2funny: ας μην επεκταθούμε εδώ γιατί είμαστε off topic...
Eχεις δικιο  ;)
Τελικα η Fresh Natasha απο Φυλης69 ισογειο τι ειναι??
Κατι φρεσκο και νοστιμο...?
Νεαρη και Προθυμη...?
Ειναι η νεα προταση απο την Ρωσσια...?
Προβλεπω οτι απο δω και περα θα ψαχνουμε ευφανταστους τιτλους για την κουκλα αυτη!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Eχεις δικιο  ;)
Τελικα η Fresh Natasha απο Φυλης69 ισογειο τι ειναι??
Κατι φρεσκο και νοστιμο...?
Νεαρη και Προθυμη...?
Ειναι η νεα προταση απο την Ρωσσια...?
Προβλεπω οτι απο δω και περα θα ψαχνουμε ευφανταστους τιτλους για την κουκλα αυτη!!!
υπάρχουν λόγια για το φρούτο αυτό, ότι απέμεινε από τον κήπο της Εδεμ????

Επισκέπτης
Προσωπικη μου αποψη οτι η Ελλη ειναι τρελιαρα και ασυγκρατητη για ενα και μονο λογο...για να καταφερνει τον πελατη να τελειωνει λογω της επιθετικοτητας αυτης το πολυ στο πενταλεπτο!Μια πολυ καλη επαγγελματιας δηλαδη...
Οπως ειπα πριν δυο τρεις μερες ειναι απλα κακος χαρακτηρας και για αυτο εμενα δεν με ειχε και ουτε θα με εχει ποτε πελατη !!! :tickedoff:
Τωρα εγω εχασα αυτη εχασε ποτε δεν θα μαθουμε  !!! :)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μεσημέρι κατά τις 14:00-14:30 κατάθεση στο Φ69 κάτω (Νατάσα). Όντως πολύ στενή , νεαρή αλλά άπειρη. 99% είναι ρωσίδα διότι η προφορά της είναι 100% ρώσικη.Υπο μονετική και συνεργάσιμη , καλό στοματικό. Στα μεγάλα πλην η απειρία της. Συμπεριφέρεται λες και φοβάται μην την πονέσεις. Στα 4 ούτε καν μπόρεσα να την πάρω. Τέλειωσα ιεραποστολικά. Πάντως πάντα έπαιρνε τέτοια  στάση ώστε να φροντίζει να μην τον παίρνει πολύ βαθιά.Δεν ξερω αν θα ξαναπήγαινα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε συνίσταται , ίσως όταν γίνει πιο έμπειρη να είναι αστέρι. Δεν το ευχαριστήθηκα 100% αλλά ούτε και έκλαψα το εικοσάρικο.
Το απόγευμα τώρα (18:00+) είπα να ξεκινήσω τσάρκα. Μπαίνω στο Φ54 κάτω και βλέπω τη γνωστή Στέλλα τη Ρωσίδα (την όμορφη που κάνει χάλια κρεβάτι). Πάω δίπλα (Φ54 πάνω) και με περιμένει μια έκπληξη: Η Αλεξάνδρα το μικρό χαμογελαστό Ρωσιδάκι (από Φ65 πάνω που ήτανε παλιά) ήταν εκεί. Φυσικά έγινε κατάθεση αμέσως και πέρασα υπέροχα. Αυτό το κορίτσι χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο στο κρεβάτι με τρελαίνει (είναι η ομορφιά της; δεν ξέρω). Όσοι ήσασταν φαν και τη χασατε να ξέρετε ότι δουλεύει απογευματινή βάρδια. Μετά την κατάθεση η τσάρκα σταμάτησε λόγο κούρασης της ημέρας.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η Αλεξάνδρα το μικρό χαμογελαστό Ρωσιδάκι (από Φ65 πάνω που ήτανε παλιά) ήταν εκεί. Φυσικά έγινε κατάθεση αμέσως και πέρασα υπέροχα. Αυτό το κορίτσι χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο στο κρεβάτι με τρελαίνει (είναι η ομορφιά της; δεν ξέρω). Όσοι ήσασταν φαν και τη χασατε να ξέρετε ότι δουλεύει απογευματινή βάρδια. Μετά την κατάθεση η τσάρκα σταμάτησε λόγο κούρασης της ημέρας.

Τι λες ρε μεγάλε;Γύρισε η Αλεξάνδρα που ήταν στα 65-69;Με το τατουάζ στη μέση;Αύριο απόγευμα θα είμαι εκεί!!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Τι λες ρε μεγάλε;Γύρισε η Αλεξάνδρα που ήταν στα 65-69;Με το τατουάζ στη μέση;Αύριο απόγευμα θα είμαι εκεί!!!

ΓΥΡΙΣΕ το μωράκι Imagina ...χεχεχε, και πρέπει όλοι να πούμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στον Akis30

Μετά από την πληροφορία του, ΕΣΠΕΥΣΑ και έκανα έναν επιτόπιο έλεγχο μετά Καταθέσεως στο Φ54 Άνω...χεχεχε

Τέτοια μωράκια λείπουν, και το λεπτό κορμάκι της ΛΑΜΠΑΔΑ, γλυκούλι προσωπάκι, ΑΨΟΓΗ
ακριβώς όπως την θυμόμαστε, ευγενέστατη, της είπα που χάρηκα που την είδα και μου λέει κι αυτή το ίδιο,
πολύ γλυκό μωράκι με χαρακτηριστικό απολαυστικό πήδημα χωρίς βιασύνες, ότι πρέπει για να προετοιμάσει
έναν μπουρδελιάρη για να κάνει μετά γλυκά νανάκια ...χεχεχε

Ξαναλέω, η Αλεξάνδρα η λεπτούλα ρωσιδούλα(?) με το γλυκό μουτράκι, μακριά μαύρα μαλλιά
και το μέτριου μεγέθους τατού στην μεσούλα της ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...Αναγνωρίσθηκε και Εδοκιμάσθηκε
...Hotscorios, Over and Out.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αύριο απόγευμα θα την τιμήσω κι εγώ.Άντε να μας φέρουν πάλι την Σάντυ τώρα  :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αύριο απόγευμα θα την τιμήσω κι εγώ.Άντε να μας φέρουν πάλι την Σάντυ τώρα  :rockon:

Αχχχ...Τί μας Λές τώρα βρε !!! Από το Στόμα σου και σε όλων των 'Καλλιτεχνικών Πρακτόρων'
και στης Σάντυ το Αυτί !!! ...χεχεχε

Επισκέπτης
[size=20pt]Αλεξανδρα UBER ALLES[/size]  και εγω υπαγομαι στο Fun Club του ομορφου Ρωσσιδιου !!! :rockon: :rockon:
Ασε που εχει και ωραιο ονομα !!!  :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αντε σιγα-σιγα να επιστρεψει και η Μιλανα :smitten: :smitten:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μιλενα εστω!!ας ερθει πισω και ας τη λενε και Λενα ;)

PAGANO

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είχε κάνει εμφανιση πέρσι το φθινόπωρο (Σεπτεμβρη-Οκτώβρη) στο Φ71 το πάνω.Λαικό προσκύνημα.Περίμενα τρία τέταρτα για να έρθει η σειρά μου.Θυμάμαι μιά φορά που ήμουν τελευταίος στην βάρδια της νόμιζα ότι θα μου μείνει στα χέρια.Ανάσα δεν έπαιρνε.
Ποια λες Γενεραλ μου αυτη που ελεγε οτι μοιαζω με τον μπαμπα της !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Που δουλευε και ενα φεγγαρι Αριστοτελους 6 Συγγρου !!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
eεγω την εχω παρει στο 134 και στο 59 παντως.Μηπως λεμε διαφορετικη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom