Επισκέπτης
Μετα απο μια δυσκολη μερα δουλιας !!!
Πολλα τσιμπουκια αδελφια !!!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Πολλα τσιμπουκια αδελφια !!!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.grimmemennesker.dk/data/media/2/LOL.jpg[/img[/URL]])
Την πετυχαμε απογευματινη βαρδια γυρω στις 10 στο Φωκαιας27 κ Αχαρνων!Ονομα δεν ξερω αλλα δουλευει καιρο στην Φωκαιας σε διαφορα σπιτια!Ισως οτι πιο πιτσιλαμπλ εχω δει που να δινει κωλο στο 20αρικο!!Καλησπερα Piatsa αυτη στη Φωκαιας 27 που λες οτι δινει κωλο και παιρνει και παρτουζα μπορεις να μου πεις πως την λενε και τι βαρδια θα την πετυχουμε,ευχαριστω.
Kι ολα τα παιδακια κλαινε :'( :'( μουαχαχαΜαρινα τη λενε!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Πηγα να δοκιμασω την Νατασσα Pitsiriko...εβαλα και κριτικη ;)Τι κάνετε παίδες? Πήγατε προς τα κάτω βλέπω...
Πριν λιγο....
Φυλης69 Νατασσα..Πανεμορφο μελαχρινο ρωσιδακι 20 ετων..11η μερα στο επαγγελμα..θεοστενη :o φιλικοτατη και τα Παντα Ολα παραπανω απο μια χαρα!!sos δεν ειναι για hard καταστασεις το κοριτσι ειναι φρεσκοτατο!!
Ισογειο!Σε ποιο από τα 2 του 69;
Μου ειπε θα ειναι παντα πρωιΕυχαριστώ.Ελπίζω να είναι και αύριο πρωινή βάρδια!
καλησπερα φιλε πιατσα! δεν αντεξες την πηρες και αυτη ;)Μου ειπε θα ειναι παντα πρωι![]()
Mπως εννοεις Σεβαστειας?Εχει κανεις καμια πληροφορια αν ξανανοιξε το μπουρδελο στην Παπαδιαμαντοπουλου, Ζωγραφου?
Φίλε μου Πιάτσα μόλις είδα αυτό το ποστ σου τινάχτηκα πάνω και πήγα άρον άρον στη Φυλής. Μικαέλα , άκουσα, ψηλή , βυζάρες , νταρντάνα και είπα "Λες???" . Αλλά τελικά είναι άλλη Μικαέλλα , όχι η πρώην της Λέλας :'( :'(Πριν λιγο....
Φυλης134ισογειο Μικαελα...ειχε αναφερθει και χθες...ξανθια σλαβοφατσα με ωραιες ρωγες αλλα χανει στον κωλο!Νταρντανογυναικα κι απο οτι μου υποσχοταν η τσατσα με περιποιηση στυλ Τανιας η οποια τελος απο Ελλαδα!
Ειδες για να μην διαβαζεις καλα τι γραφωΦίλε μου Πιάτσα μόλις είδα αυτό το ποστ σου τινάχτηκα πάνω και πήγα άρον άρον στη Φυλής. Μικαέλα , άκουσα, ψηλή , βυζάρες , νταρντάνα και είπα "Λες???" . Αλλά τελικά είναι άλλη Μικαέλλα , όχι η πρώην της Λέλας :'( :'(
Πριν λιγο....
Φυλης134ισογειο Μικαελα... ...Νταρντανογυναικα κι απο οτι μου υποσχοταν η τσατσα με περιποιηση στυλ Τανιας η οποια τελος απο Ελλαδα!