Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (25 μέλη και 177 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μετα απο μια δυσκολη μερα δουλιας !!!
Πολλα τσιμπουκια αδελφια !!!  :headbang: :headbang:

URL]]

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα Piatsa αυτη στη Φωκαιας 27 που λες οτι δινει κωλο και παιρνει και παρτουζα μπορεις να μου πεις πως την λενε και τι βαρδια θα την πετυχουμε,ευχαριστω.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν λιγο....
Φυλης134ισογειο Μικαελα...ειχε αναφερθει και χθες...ξανθια σλαβοφατσα με ωραιες ρωγες αλλα χανει στον κωλο!Νταρντανογυναικα κι απο οτι μου υποσχοταν η τσατσα με περιποιηση στυλ Τανιας η οποια τελος απο Ελλαδα!
Φυλης69 Νατασσα..Πανεμορφο μελαχρινο ρωσιδακι 20 ετων..11η μερα στο επαγγελμα..θεοστενη  :o φιλικοτατη και τα Παντα Ολα παραπανω απο μια χαρα!!sos δεν ειναι για hard καταστασεις το κοριτσι ειναι φρεσκοτατο!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλησπερα Piatsa αυτη στη Φωκαιας 27 που λες οτι δινει κωλο και παιρνει και παρτουζα μπορεις να μου πεις πως την λενε και τι βαρδια θα την πετυχουμε,ευχαριστω.
Την πετυχαμε απογευματινη βαρδια γυρω στις 10 στο Φωκαιας27 κ Αχαρνων!Ονομα δεν ξερω αλλα δουλευει καιρο στην Φωκαιας σε διαφορα σπιτια!Ισως οτι πιο πιτσιλαμπλ εχω δει που να δινει κωλο στο 20αρικο!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μαρινα τη λενε!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τι κάνετε παίδες? Πήγατε προς τα κάτω βλέπω...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πριν λιγο....

Φυλης69 Νατασσα..Πανεμορφο μελαχρινο ρωσιδακι 20 ετων..11η μερα στο επαγγελμα..θεοστενη  :o φιλικοτατη και τα Παντα Ολα παραπανω απο μια χαρα!!sos δεν ειναι για hard καταστασεις το κοριτσι ειναι φρεσκοτατο!!

Σε ποιο από τα 2 του 69;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ευχαριστώ.Ελπίζω να είναι και αύριο πρωινή βάρδια!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πριν λιγο....
Φυλης134ισογειο Μικαελα...ειχε αναφερθει και χθες...ξανθια σλαβοφατσα με ωραιες ρωγες αλλα χανει στον κωλο!Νταρντανογυναικα κι απο οτι μου υποσχοταν η τσατσα με περιποιηση στυλ Τανιας η οποια τελος απο Ελλαδα!
Φίλε μου Πιάτσα μόλις είδα αυτό το ποστ σου τινάχτηκα πάνω και πήγα άρον άρον στη Φυλής. Μικαέλα , άκουσα, ψηλή , βυζάρες , νταρντάνα και είπα "Λες???" . Αλλά τελικά είναι άλλη Μικαέλλα , όχι η πρώην της Λέλας  :'( :'(

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φίλε μου Πιάτσα μόλις είδα αυτό το ποστ σου τινάχτηκα πάνω και πήγα άρον άρον στη Φυλής. Μικαέλα , άκουσα, ψηλή , βυζάρες , νταρντάνα και είπα "Λες???" . Αλλά τελικά είναι άλλη Μικαέλλα , όχι η πρώην της Λέλας  :'( :'(
Ειδες για να μην διαβαζεις καλα τι γραφω  :2funny: :2funny:
Ωραιες ρωγες εγραψα οχι βυζαρες  :boobies:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Διάβασα κι εγώ την κριτική του Αρχοντικού Άρχοντα Πιάτσα για το μωράκι
στο Φ69 Ισόγειο και περιμένω ανυπόμονα το Σ/Κ Να Πάω να το δοκιμάσω το φρεσκαδούρικο...χεχεχε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σήμερα το πρωί είχε τσεκάρισμα της Νατάσα απο φυλής 69 β την οποία είχα στα υπόψη απο προχτές και αφού οι συναγωνιστές επιβεβαίωσαν οτι πρόκειτο περί νέου αίματος τη τίμησα και γραφω τα σχετικα.Χτες το βράδυ πήρα τη γνωστή Αννα απο φυλης 84 α
η οποία καλα θα κάνει να παίρνει σιγά σιγά τον πέοντα απο τη φυλής μιας και εχει βαρύνει(στο υφάκι) επικύνδυνα.....Απο οτι λένε οι συναγωνιστές το ιδιο θα ισχύει και για το κοντοπούτανο εκ... :headbang: :headbang: Φλαμανδίας(ουτε μέλος του Vlaams Belang να τανε) Στέλλα το οποίο το πήρα πέρυσι και ηταν απο τη Ρωσσία αλλα έκανε τις ίδιες μαλακίες με φέτος που είναι απο τη φλαμανδία.. :uglystupid:.Καλα φάγαν τα κορίτσια ,ας κονομήσει και καμμιά αλλή πιτσιρίκα τώρα  που ίσως το εκτιμήσει και περισσότερο....

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Πριν λιγο....
Φυλης134ισογειο Μικαελα... ...Νταρντανογυναικα κι απο οτι μου υποσχοταν η τσατσα με περιποιηση στυλ Τανιας η οποια τελος απο Ελλαδα!

Ισχύει τώρα αυτό για την Τάνια;  :S  Είχε εξαφανιστεί για καμιά βδομάδα και μου είχε πει μετά που την είχα ξαναπετύχει ότι σκεφτόταν να κόψει το σπορ... Αλλά όχι και να φύγει τελείως. Τουλάχιστον αν είναι στο Ελλάντα, μπορεί που και που να εμφανίζεται για να μαζεύει κανένα φράγκο.

Αυτό ήταν και το θέμα της, δηλαδή. Δουλειά μανίκι αλλά που να ξαναβρείς τέτοια λεφτά... Αν πράγματι σταμάτησε πάντως, μειώνονται δραματικά τα στανταράκια στη Φυλής αυτή τη στιγμή. Ειδικά για πρωινή βάρδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom