Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (27 μέλη και 172 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πρωινη τσαρκουλα μαζι με τον συναγωνιστη Pitsiriko1 που ηθελε να γνωρισει τα κατατοπια της Φυλης κι οποτε τον ξεναγησα στον εξωτικο αυτον δρομο... :rockon:

Φυλης134 ισογειο
Εδω εχουμε να κανουμε με νεο κομματι εν ονοματι Μικαελα...Ξανθια με ωραιες ρωγες αρκετα καμπυλατο κορμι..και μια προστυχια στο προσωπο που δημιουργουσε υποσχεσεις για τα ενδωτερα!Ωραια γκομενα!!
Πολύ ωραία γκόμενα με όντως γαμάτες ρώγες και ανάλογο πρόσωπο...(ίσως στα προσεχώς)

Φυλης86 ισογειο
Μαρια απο Λιθουανια της Αλβανιας...η αλλιως ο Τζοκερ της Φυλης!
Αν θέλετε να γίνεται κι εσείς ο Μπάτμαν, βάλτε την κάτω και σώστε την Γκόθαμ Σίτυ!!!

Φυλης69 ισογειο
Μαρινα :o :o Νεο εξωτικο μελαχρινο κοριτσι με καυλοπροσωπο και ωραιο λεπτο κορμι!Οτι καλυτερο ειδαμε σημερα μακραν..στα πολυ υποψιν!!
Το κορίτσι αυτό (φρέσκο στην πιάτσα της Φυλής, όπως πληροφορήθηκα από τον PIATSA) φαίνεται να είναι πολύ καλό. Συμφωνώ απόλυτα ότι ήταν ότι καλύτερο είδαμε σήμερα!!!!! (και αυτό στα προσεχώς...)

Φυλης59 πανω
Ωωωωω εδω εχουμε να κανουμε με νεο δροσεροτατο τσατσο..ο οποιος παρουσιαζει τα προγραμματα σε στυλ παντομιμα κι ο οποιος παρουσιασε μια πιτσιρικα με κορμι λαμπαδα αλλα μετριο προσωπο κι η οποια γυρνοβολαει καιρο στην Φυλης!
Νομίζω ότι ο τσάτσος μπορεί να χαρακτηριστεί εξωτικός!!! αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω στο thread "έχετε πάει με τσατσά"...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης80
Γκαλινα...εδω εχουμε να κανουμε με την πρωτη πορνη-ραπερ..yo λεμε και βγηκε στο σαλονι με κινησεις σαν να ρημαρε ο Μηδενιστης!!Καλη για ραπερ μετρια για πουτανα!!
φαίνεται να έχει τον ρυθμό μέσα της... αλλά προσωπικά δεν με έπεισε ότι μπορεί να τον μεταλαμπαδεύσει κι όλας.

Επισκέπτης
PIATSAS
Φυλης69 ισογειο [size=20pt]Natasha[/size] στην πρωινη βαρδυα οχι Μαρινα !!!
Fuckable !!!!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπον περασα και εγω το πρωι απο Φυλης και ειδα την Natasha στο 69 κατω οπου ειναι πολυ καλο κομματι ,στο 67 οπως ειπε και ο PIATSAS ηταν η ζωγραφισμενη γκομενα εν ονοματι Δωρα vaya con dios !!!
Eιδα και την Σακιρα του xilnik , λιγο ξυνη ρε μαγκες βεβαια εχει μποι δεν λεω !!!
Σε λιγο και μερικα  απογευματινα !!!

Επισκέπτης
Παμε στο απογευματακι τωρα οπου ξεκινησα απο τα δυσκολα
Αγκυρας 1 η Ευα σκετο βουνο !!! :o
Αγκυρας 12 η Μαρια , εγω θα ελεγα λογο σεβασμου προς την ηλικια της η Κυρια Μαρια πρεπει να εχει πατησει τα 65 + !!!
Τελος απο Αγκυρας στο 10 η γνωστη και μη εξαιρεταια Ζανα ,Χριστε μου τι εχω κανει στην ζωη μου !!! :headbang: :headbang:
Μια κουβεντα για τον τσατσο της Ζανας ,δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερο απο το να εισαι κακιασμενη αδελφη και αναπηρη κιολας !! :tickedoff: :tickedoff:
Αφου με την Αγκυρας επεσα οσο πιο χαμηλα μπορουσα ειπα να παω να δω τιποτα πιο ρεαλιστικο , ετσι πηγα Αχαρνων 106 που δυστυχως επεσα στην αλλαγη οπου αναλαμβανε ενα ξανθο με καρε μαλλακι συμπαθητικο που ομως δεν μου χαρισε το ονοματακι της !!
Πηγα λοιπον να βρω την Ελλη οπου με φαγατε χτες για να δω πως ειναι και τι κανει .
Μπαινω στο Φυλης 80 οπου ειχε πολυ κοσμο και αρκετη αναμονη οπου βγαινει η Ελλη που βεβαιως ειναι ωραιο γκομενακι αλλα λιγο καβαλημενο παλληκαρια .
Την παιρνω αλα μπρατσετα στα ενδοτερα και κανουμε μια κουβεντουλα στα γρηγορα οπου δεν τα βρηκαμε και της λεω οκ καποια αλλη φορα κοριτσι μου .
Πηγα στην τυχη λοιπον και μπηκα στο 69 το κατω οπου μου εφυγε ο τακος με την Κλαρισσα και οχι Λαρισσα.
Μπορει απο τα ωραιοτερα κομματια που κυκλοφορουν το απογευμα μετα τις 5 .
Βεβαια χωρις εξτραδακια αλλα μουναρος με πολυ καλα τα οσα προσφερει αν και δεν ειναι πολλα τα κανει ομως καλα .
Αφου πιτσιλιστικε καθησε και λιγο να πουμε δυο κουβεντες παραπανω .
Μπαινει στην λιστα με τις καλες κοπελες ενω η Ελλη μενει στην απ οξω λογο κακου χαρακτηρα !!! :2funny: ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Περιοχή Φυλής

ώρα 21.00"

τμηματική ενημέρωση

Φυλής 80

Έλλη, μελαχρινή φρεγάτα με πολύ μακρυά σπαστά μαλλιά που περπατούσε στο σαλόνι σαν να περνούσε το ακρωτήρι της καλής ελ πίδα ς. Τρελαμένο μωρό και ατίθασο. Πολύ καλή περιποίηση και καλό στήσιμο στις θέσεις να καλπάζει σε ισπανική επέλαση. Σκέφτηκα να "τορπιλίσω" την Έλλη, αλλά με αυτά που μου είπε ο Πίτσι, φοβήθηκα ότι την είχε αποτρελάνει στην προηγούμενη κατάθεση του.

www.smilies.4-user.de] [/url]

Φωκαίας 25

Αλίνα, μελαχρινή με πολύ μακρυά ίσια μαλλιά, αθώο ύφος ...με υποθάλπτουσα πουτανιά, καμπυλωτό σώμα και βυζί λεμόνι. Καλή περιποίηση, υπομονετική στο δωμάτιο και αρκετά συνεργάσιμη

www.smilies.4-user.de] [/url]

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σημερα το απογευμα στη φυλης

80 ελλη
84 πανω ενα μελαχροινο μετριο με σιλικονατες βυζαρες
69 ισογειο η ξανθια λαρισσα
67 μελαχροινη πολυ αδυνατη χριστινα
92 χοντρο και ανω των 49 χρονων μπαζο...ατζελα αν θυμαμαι καλα
86 κατω η τουρλοτζουλια που πασχει απο λορδωση του κωλου.τελεια πεταχτ κωλαρα που ουτε τ φοτοσοπ δεν μπορει να φτιαξει.Απο περιποιηση του κωλου παντως.
65 ισογειο τροφαντη μελαχροινη,αμαλια νομιζω
71 κατω μελαχροινο αδυνατο ομορφο πιπινακι.εχειδοκιμαστει παιοτερα στο  67 κ δεν ελεγε τιποτα.
μονης προδρομου ψηλη μελαχροινη ομορφη,υποθετω η γνωστη σε αρκετους σακιρα.

Ξανθιππης 2 μια μελαχροινη μετρια μπετυ.Η ρενατα αγωνιζεται στο εν λογω μαγαζι τα πρωινα

Αυτα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
PIATSAS
Φυλης69 ισογειο [size=20pt]Natasha[/size] στην πρωινη βαρδυα οχι Μαρινα !!!
Fuckable !!!!   :2funny: :2funny:
Eιμαι κι εγω μαλακας  :uglystupid: :uglystupid:  :2funny:
Νατασσα μου λεει με pm o Pitsirikos γιατι δεν θυμομουνα... Μαρινα παω και γραφω  :headbang:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
σημερα το απογευμα στη φυλης

80 ελλη
84 πανω ενα μελαχροινο μετριο με σιλικονατες βυζαρες
69 ισογειο η ξανθια λαρισσα
67 μελαχροινη πολυ αδυνατη χριστινα
92 χοντρο και ανω των 49 χρονων μπαζο...ατζελα αν θυμαμαι καλα
86 κατω η τουρλοτζουλια που πασχει απο λορδωση του κωλου.τελεια πεταχτ κωλαρα που ουτε τ φοτοσοπ δεν μπορει να φτιαξει.Απο περιποιηση του κωλου παντως.
65 ισογειο τροφαντη μελαχροινη,αμαλια νομιζω
71 κατω μελαχροινο αδυνατο ομορφο πιπινακι.εχειδοκιμαστει παιοτερα στο  67 κ δεν ελεγε τιποτα.
μονης προδρομου ψηλη μελαχροινη ομορφη,υποθετω η γνωστη σε αρκετους σακιρα.

Ξανθιππης 2 μια μελαχροινη μετρια μπετυ.Η ρενατα αγωνιζεται στο εν λογω μαγαζι τα πρωινα

Αυτα...
Kαταρχην τα σεβη μου kokolonge...
Παιζαν επισης..
Φυλης86ισογειο Αννα η Πολωνεζα
Φυλης 86πανω Βαλεντινα απο το 40 με τις ματαρες!
59 Βανεσσα
59πανω...Μαργαριτα του xilnik!
Φωκαιας17 Στελλα
Φωκαιας27 με τα 1256 σκαλια...μελαχρινη λεπτη με ψιλοπροστυχοφατσα καλο κομματι σε γενικες γραμμες η οποια δινει και κωλο στο 20αρικο καθως και παιρνει παρτουζα μεχρι 3 ατομα!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 71 A

Μπάρμπαρα, καστανομελάχρινη, ...ολίγον (?) υποδιεστέρα του παρελθόντος της ως προς την εμφάνιση 

:dunno:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οντως Farkeli  :thumbsup: :thumbsup:
Eχει χαλασει πολυ το σωμα της σε σχεση με το πως ηταν πριν κανα μηνα!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επισης...
Φωκαιας27 με τα 1256 σκαλια...μελαχρινη λεπτη με ψιλοπροστυχοφατσα καλο κομματι σε γενικες γραμμες η οποια δινει και κωλο στο 20αρικο καθως και παιρνει παρτουζα μεχρι 3 ατομα!!

Άρα όσες παίρνουν πάνω από τρία άτομα ...

...και επτά άτομα !!!

πραγματοποιούν άθλο

...και κατα συνέπεια, δικαιούνται έπαθλο  ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Άρα όσες παίρνουν πάνω από τρία άτομα ...

...και πάνω από επτά άτομα!!!
,

πραγματοποιούν άθλο

...και κατα συνέπεια, δικαιούνται έπαθλο  ;)
Εννοειται!!Αν και η συγκεκριμενη εχει ενα μεγαλο συν που βοηθαει την παρτουζοκατασταση...δινει και κωλουρι!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτό μου διέφυγε  ;)

πράγματι είναι

σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα

Panos81

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
21
Like
6
Πόντοι
10
Εχει κανεις καμια πληροφορια αν ξανανοιξε το μπουρδελο στην Παπαδιαμαντοπουλου, Ζωγραφου?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εχει κανεις καμια πληροφορια αν ξανανοιξε το μπουρδελο στην Παπαδιαμαντοπουλου, Ζωγραφου?
Αν εννοεις το στουντιακι στη Σεβαστειας23...εχει κλεισει εδω και χρονια και πλεον πρεπει να χρησιμοποιειται σαν σπιτι..κανονικο!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Tι έγινε μύστες; Πέρασε κανείς από πουτανομάνα Φυλής σήμερα ή την αφήσατε παραπονεμένη; :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Tι έγινε μύστες; Πέρασε κανείς από πουτανομάνα Φυλής σήμερα ή την αφήσατε παραπονεμένη; :2funny:

Πράγματι "δεν μπορούσε να περάσει κανείς" ...με το αυτοκίνητο του  ;)

σύνολο : ???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom