Παμε στο απογευματακι τωρα οπου ξεκινησα απο τα δυσκολα
Αγκυρας 1 η Ευα σκετο βουνο !!! :o
Αγκυρας 12 η Μαρια , εγω θα ελεγα λογο σεβασμου προς την ηλικια της η Κυρια Μαρια πρεπει να εχει πατησει τα 65 + !!!
Τελος απο Αγκυρας στο 10 η γνωστη και μη εξαιρεταια Ζανα ,Χριστε μου τι εχω κανει στην ζωη μου !!!
Μια κουβεντα για τον τσατσο της Ζανας ,δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερο απο το να εισαι κακιασμενη αδελφη και αναπηρη κιολας !!
Αφου με την Αγκυρας επεσα οσο πιο χαμηλα μπορουσα ειπα να παω να δω τιποτα πιο ρεαλιστικο , ετσι πηγα Αχαρνων 106 που δυστυχως επεσα στην αλλαγη οπου αναλαμβανε ενα ξανθο με καρε μαλλακι συμπαθητικο που ομως δεν μου χαρισε το ονοματακι της !!
Πηγα λοιπον να βρω την Ελλη οπου με φαγατε χτες για να δω πως ειναι και τι κανει .
Μπαινω στο Φυλης 80 οπου ειχε πολυ κοσμο και αρκετη αναμονη οπου βγαινει η Ελλη που βεβαιως ειναι ωραιο γκομενακι αλλα λιγο καβαλημενο παλληκαρια .
Την παιρνω αλα μπρατσετα στα ενδοτερα και κανουμε μια κουβεντουλα στα γρηγορα οπου δεν τα βρηκαμε και της λεω οκ καποια αλλη φορα κοριτσι μου .
Πηγα στην τυχη λοιπον και μπηκα στο 69 το κατω οπου μου εφυγε ο τακος με την Κλαρισσα και οχι Λαρισσα.
Μπορει απο τα ωραιοτερα κομματια που κυκλοφορουν το απογευμα μετα τις 5 .
Βεβαια χωρις εξτραδακια αλλα μουναρος με πολυ καλα τα οσα προσφερει αν και δεν ειναι πολλα τα κανει ομως καλα .
Αφου πιτσιλιστικε καθησε και λιγο να πουμε δυο κουβεντες παραπανω .
Μπαινει στην λιστα με τις καλες κοπελες ενω η Ελλη μενει στην απ οξω λογο κακου χαρακτηρα !!!
;)