Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 490 άτομα (31 μέλη και 459 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απαράδεκτο για ένα Baby !  Θα τρελαθείς. Η γυναίκα βγάζει μια απίστευτη καυλα. Κρίνοντας από τα γούστα σου θα γίνει η Νο1 επιλογή σου. Μόνο να πας μια ήσυχη ώρα για να ευχαριστηθείς.
Ok αλλα αυτη την στιγμη τα πρωτια τα κραταει η Βανεσσα με διαφορα απο τις αλλες οποτε δεν ξερω !!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Η Ελλη εχει καλυτερη συμμετοχή απο Βανεσσα αλλα λιγακι ενεργητικη για τα γουστα μου (προτιμω πιο παθητικες). Βεβαια δε θελω αν μειωσω τη Βανεσσα , απο τα τοπ κομματια κρεββατικως  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εγω δεν μπορω να εκφερω γνωμη λογο του οτι δεν εχω παρει την Ελλη ποτε !!!
Αλλα σε σχεση με τα CT που εχω παρει την Βανεσσα μπορω να πω πως μπορω να την συγκρινω με την  απο κατω κυρια και ειναι καλυτερη !!

Βρε BABY επίτηδες το κάνεις και ποστάρεις τέτοιες γυναικάρες με μακρυά μαλλιά ???

Αφού το ξέρεις ότι μου αρέσουν

Έτσι δεν θα μπορέσω να "συμμορφωθώ"

Επισκέπτης
Αχ αυτα τα μακρυα μαλλια και εμενα μου αρεσουν !!! :cheesy: :grin: :o

Συνημμένα

• PenJ.jpg
    PenJ.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 71

Επισκέπτης
Φωκαιας25 πανω
Μαρια απο Λιθουνια της Αλβανιας...μελαχρινη με λεπτο κορμι αλλα ειναι τοσο εντονα βαμμενη που θυμιζει τον Τζοκερ!!
Καὶ πράγματι πρόκειται περὶ ἀστειότητος.

Βριλησου36
Η κακιασμενη υπηρεσια δεν ηταν εκει ηταν μια αλλη κυριουλα η οποια παρουσιασε ξανθια μιλφ η οποια εφερνε τρομερα στο προσωπο με την λατρεμενη γυμναστρια των 80s..Σουζαν Αζμπι..αλλα δυστυχως δεν ειχε το κορμι της!Κατα τα αλλα συμπαθητικη παρουσια η οποια προσφερει το μιλφιασμενο κουλουρι της στο φουλ προγραμμα!

Ἀς ἐλπίσωμεν ὅτι ἀπεσύρθη ἡ Μέδουσα διότι ἀπωθοῦσε πάντα λογικὸν ἄνθρωπον εἰς βάρος τῶν ἐργαζομένων.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Βανεσσα με πληροφόρισε οτι ο Τσάτσος Γιάννης που δούλευε μαζί της πέθανε χθες απο HIV. Τον θυμάμαι ευγενικό και λιγομίλητο

Κρίμα.  :'(

Ήταν καλό παιδί και ευγενέστατο...

Θυμάμαι τον τελευταίο καιρό (πριν 20 ημέρες νομίζω) "καμάρωνε" για τις καινούργιες κουρτίνες που είχε τοποθετήσει στο σαλόνι

Την πρώτη φορά (περσυνό χειμώνα) που πέρασα ως πελάτης στην Βανέσσα, πριν πάει Μεταξουργείο στην Ιάσσωνος 20Γ αν θυμάμαι καλά (και επιστρέψει στην Φυλής), είπε στην Βανέσσα : "Αυτόν θέλω να τον ξ///σεις" ...χαμογελώντας με ωραίο συνωμοτικό χαμόγελο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κρίμα.  :'(

Ήταν καλό παιδί και ευγενέστατο...

Θυμάμαι τον τελευταίο καιρό (πριν 20 ημέρες νομίζω) "καμάρωνε" για τις καινούργιες κουρτίνες που είχε τοποθετήσει στο σαλόνι

Την πρώτη φορά (περσυνό χειμώνα) που πέρασα ως πελάτης στην Βανέσσα, πριν πάει Μεταξουργείο στην Ιάσσωνος 20Γ αν θυμάμαι καλά (και επιστρέψει στην Φυλής), είπε στην Βανέσσα : "Αυτόν θέλω να τον ξ///σεις" ...χαμογελώντας με ωραίο συνωμοτικό χαμόγελο

Σε ξε..σε φίλτατε;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Η Βανεσσα με πληροφόρισε οτι ο Τσάτσος Γιάννης που δούλευε μαζί της πέθανε χθες απο HIV. Τον θυμάμαι ευγενικό και λιγομίλητο

κριμα για τον τυπο αν αληθευει αυτο
αλλα.......
οι τσατσοι-τσατσες περνανε και αυτοι γιατρους σε τακτα χρονικα διαστηματα οπως και οι πουτανες για να εχουν αδεια ασκησεως επαγγελματος
απο τη στιγμη που ο τυπος πεθανε απο aids δεν ειχε τα απαιτουμενα χαρτια δηλ δουλευε παρανομα.
πραγμα που με βαζει σε περετερω υποψιες
οποιος καταλαβε καταλαβε

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ποια ειναι ρε παιδια η βανεσα και που δουλευει;αν ειναι τοσο καλη οσο λετε να τη δοκιμασω αν και λατρης των mature.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
O συναγωνιστης στην κριτικη του αναφερει οτι κανει ελ. στοματικο! :think:
Ισχυει ή εκανε καποιο λαθος!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κρίμα αν αληθεύει.
Πλάκα στην πλάκα στους χώρους αυτούς παραμονεύουν μεγάλοι υγειονομικοί κίνδυνοι. Σιγά να μην ελέγχονται οι τσάτσοι και οι τσατσάδες. Τώρα τελευταίως έχουν αυξηθεί και πολύ τα ακάποτα με ότι αυτό συνεπάγεται. 'Οταν σκάνε τα περιπολικά αφού είναι όλα νόμιμα γιατί κλείνουν το ένα μετά το άλλο; Μετά από κάμια ώρα πάλι ανοιχτά.
Το θέμα βέβαια έχει συζητηθεί σε πολλά άλλα thread.

Πάντως όλοι εμείς που επισκεπτόμαστε τα κόκκινα σπιτάκια ανήκουμε στα άτομα υψηλού κυνδίνου. Όλα έχουν το ρίσκο τους όμως.

:headbang:

Επισκέπτης
Κρίμα αν αληθεύει.
Πλάκα στην πλάκα στους χώρους αυτούς παραμονεύουν μεγάλοι υγειονομικοί κίνδυνοι. Σιγά να μην ελέγχονται οι τσάτσοι και οι τσατσάδες. Τώρα τελευταίως έχουν αυξηθεί και πολύ τα ακάποτα με ότι αυτό συνεπάγεται. 'Οταν σκάνε τα περιπολικά αφού είναι όλα νόμιμα γιατί κλείνουν το ένα μετά το άλλο; Μετά από κάμια ώρα πάλι ανοιχτά.
Το θέμα βέβαια έχει συζητηθεί σε πολλά άλλα thread.

Πάντως όλοι εμείς που επισκεπτόμαστε τα κόκκινα σπιτάκια ανήκουμε στα άτομα υψηλού κυνδίνου. Όλα έχουν το ρίσκο τους όμως.

:headbang:
Που να δεις καθε φορα που περνας την Αλεξανδρας και οχι απο φαναρι πεζων τι ρισκο περνεις !!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το ιδιο μου λεει και η μανα μου οταν την βαζω στο αμαξι! :2funny: :2funny: :2funny:
Καθε φορα που κατεβαινει μου λεει οτι δεν θα ξαναμπει ποτε! :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
O συναγωνιστης στην κριτικη του αναφερει οτι κανει ελ. στοματικο! :think:
Ισχυει ή εκανε καποιο λαθος!

Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο σε καμία κριτική του εν λόγου οίκου και κορασίδας.

Ξέρει κανείς κάτι ? ? ?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Απογευματινη ενημερωσουλα με μια καταθεση  :S
Φωκαιας27 με τα 1200 σκαλια
Μελαχρινη σχετικα ψηλη με λεπτο κορμακι και αρκετα πουτανιαρικο βλεμμα..πιτσιλαμπλ!
Φωκαιας25 ισογειο
Βικτωρια...οχι η μουναρα..αλλα μια ξανθια με σχετικα καλες καμπυλες και γαμησιμο προσωπο!
Φωκαιας25 πανω
Μαρια απο Λιθουνια της Αλβανιας...μελαχρινη με λεπτο κορμι αλλα ειναι τοσο εντονα βαμμενη που θυμιζει τον Τζοκερ!!
Φωκαιας19
Μελαχρινη τρομερα λεπτη μαλλον τσιγγανορουμανα μετριοτατη
Φωκαιας17 ισογειο
Στελλα η Φλαμανδη οπου κι εγινε καταθεση  :headbang: Για οσους δεν την ξερουν και καλο θα ηταν να μην τη μαθουν μιλαμε για ενα καστανοξανθο κοριτσι με προσωπο ελλεηνιδας και τρομερο σωμα..αν και το υψος της ακουμπαει τα ορια του νανισμου!Στο δια ταυτα πιπα με δοντακια..στα μισα της διαδρομης του να μου σηκωθει..μου λεει παρε με πισωκολλητο..παμε της λεω μπας και γινει το θαυμα με την θεα του κωλου σου και παρει τα πανω του...αμ δε!!
Οσο ωραια θεα εχει ο πατος της στο σαλονι αλλο τοσο χανει οταν στηνεται στα 4!Το καλο ειναι οτι μου επεσε πριν προλαβει να μου πει το αμιμητο...Ειμαστε 4 λεπτα μεσα καλο θα ηταν να τελειωνεις!!! Με δηθεν απορια :think: την ρωταω...μα καλα μονο 4 λεπτα ειναι σε αυτα τα σπιτακια  :babycry:...α μου λεει εδω ειναι και καλα σε αλλα ειναι τρια λεπτα  :headbang: :headbang: Τι περιμενες κανα 10λεπτο να κατσεις?? Οχι της λεω απλα δεν εχω ξαναπαει να ξερω να μην ξαναρθω  :tooth: :tooth: ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ!!!!Αλλα η βολτα μου συνεχιστηκε..οχι για μενα αλλα για τους ερμους τους συναγωνιστες που θελουν να γαμησουν χωρις να κουραστουν ψαχνοντας!!
Φυλης134 υπογειο
Την ειχα ταγμενη για το επομενο σικουελ του Adams Family..αλλα τελικα βλεποντας την καλυτερα σημερα της βρηκα ρολο ραμμενο στα μετρα της...Η Olive του Ποπαυ βρισκεται αναμεσα μας!!Απορω ειλικρινα αν υπαρχει ανθρωπος να την εχει παρει!!
Φυλης134 πανω
Τζεσσικα ανανεωμενη με εξτενσιονς παντα ομορφη αλλα εχει φαει ενα μαυρο κι αυτη απο εδω μεχρι την Χαμοστερνας!!
Μονης Προδρομου
Ψηλη μελαχρινη αδυνατη καλη εμφανισιακα...δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν η Σακιρα αν και της εφερνε!
Φυλης86 ισογειο
Δεν περασα αφου απο τα λεγομενα και τις αντιδρασεις συναγωνιστων καταλαβα οτι ηταν η κωλοτζουλια..
Φυλης86 πανω
Λουιζα η καστανη λεπτη κοπελα με το σχετικα καλο προσωπο...οπως ειναι τα πραγματα στην Φυλης απο πλευρας περιποιησης θα αρχιζω να την θεωρω απο τα καλα χαρτια του δρομου!
Φυλης84 πανω
Ηλιανα με τις σιλικονες της και τα δωματια γεματα!!Κακομοιροι συναγωνιστες ενα 20αρικο μειον!!
Φυλης84 ισογειο
Αννα η Πολωνεζα...καστανοξανθη κοντοκοπελα με το ωραιο κορμακι αλλα με το προσωπο που εμενα προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα!
Φυλης80
Ελλη...ισως η μονη που μπορει να κοντραρει την Βανεσσα εμφανισιακα και κρεβατικα..λιγο.. οχι πολυ μην το παρακανουμε  :cheesy:
Φυλης59 πανω
Λινα η καπως ετσι...Καραπιτσιλαμπλ μελαχρινη η οποια..Μπαρμπαροφερνει στην φατσα,σχετικα  ψηλη με καλο κορμι και βλεμμα ολο πουτανια!!Γαμω την Φλαμανδια μου γαμω  :headbang:
Βριλησου36
Η κακιασμενη υπηρεσια δεν ηταν εκει ηταν μια αλλη κυριουλα η οποια παρουσιασε ξανθια μιλφ η οποια εφερνε τρομερα στο προσωπο με την λατρεμενη γυμναστρια των 80s..Σουζαν Αζμπι..αλλα δυστυχως δεν ειχε το κορμι της!Κατα τα αλλα συμπαθητικη παρουσια η οποια προσφερει το μιλφιασμενο κουλουρι της στο φουλ προγραμμα!
καλημερα και καλη βδομαδα στα παιδια!
  τολμησες και μπηκες στο 36????????? εισαι Ο.Υ.Κ φιλε !!!!!! :dancing:
υ.γ. η ευα στο λελας δεν ειναι η πρωην τζουλια.ειναι η λιντα η βουλγαρα που δουλευε παιωνου,αχαρνων κλπ

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
ποια ειναι ρε παιδια η βανεσα και που δουλευει;αν ειναι τοσο καλη οσο λετε να τη δοκιμασω αν και λατρης των mature.

kαλα ρε φιλε, εδω γραφουν πιο πανω οτι ο τσατσος της, δηλ ο ανθρωπος που ηταν διπλα της συναιχεια στην κουζινα του μπουρδελου, που της εφτιαχνε καφε, της εδινε νερο κτλ πεθανε απο aids και συ ψαχνεσαι να την παρεις?
προσεχε μη χασεις το κελεπουρι :2funny: :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
kαλα ρε φιλε, εδω γραφουν πιο πανω οτι ο τσατσος της, δηλ ο ανθρωπος που ηταν διπλα της συναιχεια στην κουζινα του μπουρδελου, που της εφτιαχνε καφε, της εδινε νερο κτλ πεθανε απο aids και συ ψαχνεσαι να την παρεις?
προσεχε μη χασεις το κελεπουρι :2funny: :headbang:
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο φιλε! :think:

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο φιλε! :think:

μαλλον δεν εχει :P
αλλα να κυκλοφορει ετσι αβερτα κουβερτα ο ιος μεσα στα, στο μπουρδελο ρε πουστη μου?
εσενα σε κανει να νιωθεις ανετα?
εμενα καθολου.
προσεχε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λεει ο σοφος λαος ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom