Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (16 μέλη και 279 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απογευματινη ενημερωσουλα με μια καταθεση  :S
Φωκαιας27 με τα 1200 σκαλια
Μελαχρινη σχετικα ψηλη με λεπτο κορμακι και αρκετα πουτανιαρικο βλεμμα..πιτσιλαμπλ!
Φωκαιας25 ισογειο
Βικτωρια...οχι η μουναρα..αλλα μια ξανθια με σχετικα καλες καμπυλες και γαμησιμο προσωπο!
Φωκαιας25 πανω
Μαρια απο Λιθουνια της Αλβανιας...μελαχρινη με λεπτο κορμι αλλα ειναι τοσο εντονα βαμμενη που θυμιζει τον Τζοκερ!!
Φωκαιας19
Μελαχρινη τρομερα λεπτη μαλλον τσιγγανορουμανα μετριοτατη
Φωκαιας17 ισογειο
Στελλα η Φλαμανδη οπου κι εγινε καταθεση  :headbang: Για οσους δεν την ξερουν και καλο θα ηταν να μην τη μαθουν μιλαμε για ενα καστανοξανθο κοριτσι με προσωπο ελλεηνιδας και τρομερο σωμα..αν και το υψος της ακουμπαει τα ορια του νανισμου!Στο δια ταυτα πιπα με δοντακια..στα μισα της διαδρομης του να μου σηκωθει..μου λεει παρε με πισωκολλητο..παμε της λεω μπας και γινει το θαυμα με την θεα του κωλου σου και παρει τα πανω του...αμ δε!!
Οσο ωραια θεα εχει ο πατος της στο σαλονι αλλο τοσο χανει οταν στηνεται στα 4!Το καλο ειναι οτι μου επεσε πριν προλαβει να μου πει το αμιμητο...Ειμαστε 4 λεπτα μεσα καλο θα ηταν να τελειωνεις!!! Με δηθεν απορια :think: την ρωταω...μα καλα μονο 4 λεπτα ειναι σε αυτα τα σπιτακια  :babycry:...α μου λεει εδω ειναι και καλα σε αλλα ειναι τρια λεπτα  :headbang: :headbang: Τι περιμενες κανα 10λεπτο να κατσεις?? Οχι της λεω απλα δεν εχω ξαναπαει να ξερω να μην ξαναρθω  :tooth: :tooth: ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ!!!!Αλλα η βολτα μου συνεχιστηκε..οχι για μενα αλλα για τους ερμους τους συναγωνιστες που θελουν να γαμησουν χωρις να κουραστουν ψαχνοντας!!
Φυλης134 υπογειο
Την ειχα ταγμενη για το επομενο σικουελ του Adams Family..αλλα τελικα βλεποντας την καλυτερα σημερα της βρηκα ρολο ραμμενο στα μετρα της...Η Olive του Ποπαυ βρισκεται αναμεσα μας!!Απορω ειλικρινα αν υπαρχει ανθρωπος να την εχει παρει!!
Φυλης134 πανω
Τζεσσικα ανανεωμενη με εξτενσιονς παντα ομορφη αλλα εχει φαει ενα μαυρο κι αυτη απο εδω μεχρι την Χαμοστερνας!!
Μονης Προδρομου
Ψηλη μελαχρινη αδυνατη καλη εμφανισιακα...δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν η Σακιρα αν και της εφερνε!
Φυλης86 ισογειο
Δεν περασα αφου απο τα λεγομενα και τις αντιδρασεις συναγωνιστων καταλαβα οτι ηταν η κωλοτζουλια..
Φυλης86 πανω
Λουιζα η καστανη λεπτη κοπελα με το σχετικα καλο προσωπο...οπως ειναι τα πραγματα στην Φυλης απο πλευρας περιποιησης θα αρχιζω να την θεωρω απο τα καλα χαρτια του δρομου!
Φυλης84 πανω
Ηλιανα με τις σιλικονες της και τα δωματια γεματα!!Κακομοιροι συναγωνιστες ενα 20αρικο μειον!!
Φυλης84 ισογειο
Αννα η Πολωνεζα...καστανοξανθη κοντοκοπελα με το ωραιο κορμακι αλλα με το προσωπο που εμενα προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα!
Φυλης80
Ελλη...ισως η μονη που μπορει να κοντραρει την Βανεσσα εμφανισιακα και κρεβατικα..λιγο.. οχι πολυ μην το παρακανουμε  :cheesy:
Φυλης59 πανω
Λινα η καπως ετσι...Καραπιτσιλαμπλ μελαχρινη η οποια..Μπαρμπαροφερνει στην φατσα,σχετικα  ψηλη με καλο κορμι και βλεμμα ολο πουτανια!!Γαμω την Φλαμανδια μου γαμω  :headbang:
Βριλησου36
Η κακιασμενη υπηρεσια δεν ηταν εκει ηταν μια αλλη κυριουλα η οποια παρουσιασε ξανθια μιλφ η οποια εφερνε τρομερα στο προσωπο με την λατρεμενη γυμναστρια των 80s..Σουζαν Αζμπι..αλλα δυστυχως δεν ειχε το κορμι της!Κατα τα αλλα συμπαθητικη παρουσια η οποια προσφερει το μιλφιασμενο κουλουρι της στο φουλ προγραμμα!

Επισκέπτης
Μαυρο ρε που χαλαει και το ονομα στις Φλαμανδες μουναρες ο νανος !!!
Ακου 3 λεπτα και τοτε το Βανεσσακι γιατι με κρατησε 33 βεβαια με την διπλη ταριφα , δια 2 = 16,5 αντε επειδη με συμπαθει εβαλε και τα 6,5 απο την τσεπη της αλλα ακου τρια !!!
[size=30pt]ΜΑΥΡΟ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΑΥΡΟ !!![/size]

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ελλη...ισως η μονη που μπορει να κοντραρει την Βανεσσα εμφανισιακα και κρεβατικα..λιγο.. οχι πολυ μην το παρακανουμε  :cheesy:
Τα συγχαρητήρια μου για την ενημέρωση. Μια παρατήρηση μόνο. Έχοντας πάει ουκ ολίγες φορές με Βανέσσα, βρίσκω την Έλλη κλάσεις μπροστά κρεβατικά και ποιο κάυλα εμφανισιακά.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μαυρο ρε που χαλαει και το ονομα στις Φλαμανδες μουναρες ο νανος !!!
Ακου 3 λεπτα και τοτε το Βανεσσακι γιατι με κρατησε 33 βεβαια με την διπλη ταριφα , δια 2 = 16,5 αντε επειδη με συμπαθει εβαλε και τα 6,5 απο την τσεπη της αλλα ακου τρια !!!
[size=30pt]ΜΑΥΡΟ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΑΥΡΟ !!![/size]
 :2funny: :2funny: :2funny:
Αφησες το Βανεσσακι να βαλει 6,5 ολακερα ευρω απο την τσεπη της?? :o
Θλιβομαι BABY θλιβομαι  :(
Ελπιζω να επανορθωσεις την επομενη φορα  :cheesy:

Επισκέπτης
Εγω δεν μπορω να εκφερω γνωμη λογο του οτι δεν εχω παρει την Ελλη ποτε !!!
Αλλα σε σχεση με τα CT που εχω παρει την Βανεσσα μπορω να πω πως μπορω να την συγκρινω με την  απο κατω κυρια και ειναι καλυτερη !!

Συνημμένα

• Vann6.jpg
    Vann6.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 15

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ναι ηταν στο 25 στα σκαλια η στελλα,χιλιες φορες το χουμε ξαναπει,δεν κανει η κοπελα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ναι ηταν στο 25 στα σκαλια η στελλα,χιλιες φορες το χουμε ξαναπει,δεν κανει η κοπελα

Το καταλαβα απο τη δοντατη πιπα που εγραψε ο πιατσας.
Την ειχα παρει τοτε και δε μπορουσα να χυσω απο τη ξενερα ,να η κριτικη μου--->

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ολο μη και μη ειναι το κοντοπουτανο!!!! :tickedoff:
αλλα πιο περιεργο κωλο δεν εχω ξαναδει

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Το καταλαβα απο τη δοντατη πιπα που εγραψε ο πιατσας.
Την ειχα παρει τοτε και δε μπορουσα να χυσω απο τη ξενερα ,να η κριτικη μου--->
Η ιδια ειναι!!Σου εκλεινε κι εσενα το ματι την ωρα της πιπας οπως εκανε ο Ρακιντζης στην Eurovision η αυτο το εμαθε τελευταια??  :2funny: :2funny:

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω να εκφερω γνωμη λογο του οτι δεν εχω παρει την Ελλη ποτε !!!
Απαράδεκτο για ένα Baby !  Θα τρελαθείς. Η γυναίκα βγάζει μια απίστευτη καυλα. Κρίνοντας από τα γούστα σου θα γίνει η Νο1 επιλογή σου. Μόνο να πας μια ήσυχη ώρα για να ευχαριστηθείς.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom