Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (21 μέλη και 154 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια το δακτυλο πολλες το εχουν συνηθειο,
και καλο ειναι να τους το κοβετε απο την αρχη.
Απλα και ευγενικα της λετε οτι δε σας αρεσει...
Εκτος κι αν σας αρεσει , οποτε αλλαζει... :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ζωντανή ενημέρωση μεταξουργείοu από "ιντερνεταδικο" στην μαραθώνος:
...

Φίλε stranger in the night καλημέρα

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ !!!

Ανοίγεις νέους ορίζοντες για την ημερήσια ενημέρωση δίνοντας άμεσες πληροφορίες σε σχεδόν πραγματικό χρόνο...

...ΑΨΟΓΟΣ  :thumbsup:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Γιατι εγω τετοια ειμαι !!

http://[URL unfurl="true"]www.ddfcash.com/PROMO/sexeurocup/group_c/pics/big/ddf-sexeurocup-free-gallery-group-C-romania-zafira-large-pic-3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και γω ο μαλακς ελεγα οτι δεν αλαζω με τιποτα ομαδα :banghead: :banghead: :banghead:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν ξέρω από ομάδα, αλλά από μουνί σκίζει.  :boobies:

Φίλε, χωρίς πλάκα μ' έφτιαξες πρωινιάτικα.  ;)

Respect  :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, εδω ειναι ημερησια ενημερωση των μπουρδελων..

λοιπα χαριεντισμένα ποστ διαγραφονται. παιξτε με πμ..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
πετυχα παιδεσ προχτεσ αργα βραδυ στο κολονου 27 μια τσεχα μουναρα κοντο μαλακι σωμα τουμπανο.ονομα αρλενα νομιζο.οποιοσ ειναι κοντα ασ παει μια βολτιτσα
Oλιγον βαρυ το συγκεκριμενο τεμαχιο(στα κιλα)αν και οσοι ειναι φαν του μεταμεσονυχτιου μεταξουργειου θα τη ξερουν σιγουρα γιατι δουλευει αρκετο καιρο σε αυτο το σπιτι

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά επειδή θα πάω σήμερα,για προτείνετε κανένα που να είναι καλό αυτές τις μέρες.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρίξε μια ματιά στις σελίδες πριν.... ;)

Επισκέπτης
Πηγαινοντας στην Πλατεια του Μεγαλου οπλαρχηγου σημερα το απογευμα λογο συναντησης με μια τουριστρια και φτανοντας κανα εικοσαλεπτο νωριτερα λεω τι να κανω και εκανα μια τσαρκα στο Μεταξι !!
Μεγαλη παρακμη και τιποτα το ενδιαφερον εκτος απο το 19 πανω οπου ηταν η Λαρισσα η οποια δινει μια ουσια στο μερος και ηταν πολυ στις ομορφιες της !!
Μπορω δε να πω οτι εμφανησιακα ηταν δυο φορες καλυτερη απο την τουριστρια !!!
Μεχρι το βραδυ εκει θα ειναι για τους ενδιαφερομενους !!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πηγαινοντας στην Πλατεια του Μεγαλου οπλαρχηγου σημερα το απογευμα λογο συναντησης με μια τουριστρια και φτανοντας κανα εικοσαλεπτο νωριτερα λεω τι να κανω και εκανα μια τσαρκα στο Μεταξι !!
Μεγαλη παρακμη και τιποτα το ενδιαφερον εκτος απο το 19 πανω οπου ηταν η Λαρισσα η οποια δινει μια ουσια στο μερος και ηταν πολυ στις ομορφιες της !!
Μπορω δε να πω οτι εμφανησιακα ηταν δυο φορες καλυτερη απο την τουριστρια !!!
Μεχρι το βραδυ εκει θα ειναι για τους ενδιαφερομενους !!
Thanx BABY!!!!!! αν είναι καλύτερη από την τουρίστρια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Pitsirikos1 η Λαρισσα ειναι επιπεδου Αλισας μπορει και καλυτερη !!
Μιλαω εκ πειρας !!!
Και οταν λεω καλυτερη απο την τουριστρια μιλαω σε θεμα εμφανισης γιατι απο service χολενει σε σχεση με την τουριστρια οπως καταλαβαινεις !!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
που ρε??
σε ποιο 19 ιασωνος? :think:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μιλαω εκ πειρας !!!
Και οταν λεω καλυτερη απο την τουριστρια μιλαω σε θεμα εμφανισης γιατι απο service χολενει σε σχεση με την τουριστρια οπως καταλαβαινεις !!!!!
μάλιστα.... θα το έχω υπόψη μου BABY!!!!!!!  ;) ;) ;)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
καλησπερα μαγκες μια ερωτηση,η Βανεσσα στο φ59 αξιζει και αν ξερει καποιος τι βαρδια ειναι?Ευχαριστω

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
καλη ειναι ειναι η βανεσα απο οτι ξερω ειναι πρωηνη βαρδια στο φ59

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Λαρισα,πολυ καυλα γκομενα ,αλλα παρα πολυ παθητικη ,εγω δεν καταφερα να χυσω την πρωτη φορα ,αλλα μετα πηρα την ρεβανς :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σαββατο πρωι εντοπιστηκε στο φυλης 84 α ρουμανα πιπινα για την οποια γραφω αναλυτικα στη κριτικη.Ηταν η μονη καινουρια φατσα που διεκρινα απο τα περισσοτερα σπιτια τα οποια ειχαν λιγο πολυ τις γνωστες κοπελες.Η συγκεκριμενη και λογω ηλικιας ειχε λιγο καιρο στην ελλαδα και στο χωρο γενικοτερα.Αν φερναν και αλλες τετοιες πιτσιρικες καλα θα τανε....

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...καλησπέρες και απο εμένα! είπα μετά απο καιρό να καταίβω για μεταμεσονύχτια ενημέρωση απο τον ηδονικό τόπο, αλλα.... η σύντομη βόλτα, έλλειξε άδοξα με την άφιξη τωνζητάδων.....

ότι λοιπον πρόλαβα... μίας και μόνο στη Φώκαιας είχαμε ανοιχτούς οίκους...

Φώκαιας και Αχαρνών, πάνω, αδύνατο κτπ, το οποίο περιλάμβαναι και... κουλάρικι στην τιμή των 20€! ¨εμοιζα με τσιγγάνα.. την εχω δεί πολλές φορές και πρωινά!
Ακριβώς απο κάτω, σε αυτό που ανεβαίνουμε τα 2-3 ξύλινα σκαλάκια, όπου συνήθως βρίσκουμε τη κολογλύφτρα ώριμη ρωσσίδα μαρίνα, για όσους.. ξέρουν, εμφανίζεται πρός μεγάλη μου έκπληξη ενα αδυνατούλικο μελαχροινό, μικρό βυζάκι, που προσέφερε και 69 με καταπληκτικά μπλέ ματάκια αν πρόλαβα να δώ καλά.. ρώτησα όνομα, αλλα η κυρία του σπιτιού ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο και η δεσποινής κατευθήνθηκε στο επόμενο δωμάτιο, οπότε δεν μπορώ να σας βοηθήσω...
Επόμενη αυτοψία στον.... λαβύρινθο, όπου οδηγήθηκα σε ένα ανακαινισμένο χώρο! (είπαμε, έχω καιρό να πάω...), όπου και εμφανίζεται ένα ψηλό μελαχροινό, δυναμίτης....

βγαίνοντας, κοντοστάθηκα να δώ που θα πάω...... και τότε ήρθαν και οι φίλοια μας....... με το κόσμο να σκορπίζει στα γύρω στενά...
άδοξο τέλος....

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μιλαω εκ πειρας !!!
ΑΝ ειναι μια χανθια με κατασπρο δερμα γυρω στο 1,60 65με τακουνια ερχετα καθε χρονο στο ιδιο τετοια εποχη.Την ειχα τιμησει αρκετες φορεσ και εχω γραψει και κριτικη για αυτην.Ειναι βασικα απο τις κοπελες που πρεπεινα σε μαθουν,καλη περιπτωση για μεταξι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom