You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ζωντανή ενημέρωση μεταξουργείοu από "ιντερνεταδικο" στην μαραθώνος:
...
Φίλε stranger in the night καλημέρα
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ !!!
Ανοίγεις νέους ορίζοντες για την ημερήσια ενημέρωση δίνοντας άμεσες πληροφορίες σε σχεδόν πραγματικό χρόνο...
...ΑΨΟΓΟΣ
Γιατι εγω τετοια ειμαι !!
http://[URL unfurl="true"]www.ddfcash.com/PROMO/sexeurocup/group_c/pics/big/ddf-sexeurocup-free-gallery-group-C-romania-zafira-large-pic-3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και γω ο μαλακς ελεγα οτι δεν αλαζω με τιποτα ομαδα :banghead: :banghead: :banghead:
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια, εδω ειναι ημερησια ενημερωση των μπουρδελων..
λοιπα χαριεντισμένα ποστ διαγραφονται. παιξτε με πμ..
λοιπα χαριεντισμένα ποστ διαγραφονται. παιξτε με πμ..
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Oλιγον βαρυ το συγκεκριμενο τεμαχιο(στα κιλα)αν και οσοι ειναι φαν του μεταμεσονυχτιου μεταξουργειου θα τη ξερουν σιγουρα γιατι δουλευει αρκετο καιρο σε αυτο το σπιτιπετυχα παιδεσ προχτεσ αργα βραδυ στο κολονου 27 μια τσεχα μουναρα κοντο μαλακι σωμα τουμπανο.ονομα αρλενα νομιζο.οποιοσ ειναι κοντα ασ παει μια βολτιτσα
Επισκέπτης
Πηγαινοντας στην Πλατεια του Μεγαλου οπλαρχηγου σημερα το απογευμα λογο συναντησης με μια τουριστρια και φτανοντας κανα εικοσαλεπτο νωριτερα λεω τι να κανω και εκανα μια τσαρκα στο Μεταξι !!
Μεγαλη παρακμη και τιποτα το ενδιαφερον εκτος απο το 19 πανω οπου ηταν η Λαρισσα η οποια δινει μια ουσια στο μερος και ηταν πολυ στις ομορφιες της !!
Μπορω δε να πω οτι εμφανησιακα ηταν δυο φορες καλυτερη απο την τουριστρια !!!
Μεχρι το βραδυ εκει θα ειναι για τους ενδιαφερομενους !!
Μεγαλη παρακμη και τιποτα το ενδιαφερον εκτος απο το 19 πανω οπου ηταν η Λαρισσα η οποια δινει μια ουσια στο μερος και ηταν πολυ στις ομορφιες της !!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Thanx BABY!!!!!! αν είναι καλύτερη από την τουρίστρια!!!!!Πηγαινοντας στην Πλατεια του Μεγαλου οπλαρχηγου σημερα το απογευμα λογο συναντησης με μια τουριστρια και φτανοντας κανα εικοσαλεπτο νωριτερα λεω τι να κανω και εκανα μια τσαρκα στο Μεταξι !!
Επισκέπτης
Pitsirikos1 η Λαρισσα ειναι επιπεδου Αλισας μπορει και καλυτερη !!
Μιλαω εκ πειρας !!!
Και οταν λεω καλυτερη απο την τουριστρια μιλαω σε θεμα εμφανισης γιατι απο service χολενει σε σχεση με την τουριστρια οπως καταλαβαινεις !!!!!
Μιλαω εκ πειρας !!!
Και οταν λεω καλυτερη απο την τουριστρια μιλαω σε θεμα εμφανισης γιατι απο service χολενει σε σχεση με την τουριστρια οπως καταλαβαινεις !!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
που ρε??
σε ποιο 19 ιασωνος?
σε ποιο 19 ιασωνος?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
μάλιστα.... θα το έχω υπόψη μου BABY!!!!!!! ;) ;) ;)Pitsirikos1 η Λαρισσα ειναι επιπεδου Αλισας μπορει και καλυτερη !!
Μιλαω εκ πειρας !!!
Επισκέπτης
[size=30pt]19 πανω[/size]που ρε??
σε ποιο 19 ιασωνος?
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
καλη ειναι ειναι η βανεσα απο οτι ξερω ειναι πρωηνη βαρδια στο φ59
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Λαρισα,πολυ καυλα γκομενα ,αλλα παρα πολυ παθητικη ,εγω δεν καταφερα να χυσω την πρωτη φορα ,αλλα μετα πηρα την ρεβανς
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Σαββατο πρωι εντοπιστηκε στο φυλης 84 α ρουμανα πιπινα για την οποια γραφω αναλυτικα στη κριτικη.Ηταν η μονη καινουρια φατσα που διεκρινα απο τα περισσοτερα σπιτια τα οποια ειχαν λιγο πολυ τις γνωστες κοπελες.Η συγκεκριμενη και λογω ηλικιας ειχε λιγο καιρο στην ελλαδα και στο χωρο γενικοτερα.Αν φερναν και αλλες τετοιες πιτσιρικες καλα θα τανε....
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
...καλησπέρες και απο εμένα! είπα μετά απο καιρό να καταίβω για μεταμεσονύχτια ενημέρωση απο τον ηδονικό τόπο, αλλα.... η σύντομη βόλτα, έλλειξε άδοξα με την άφιξη τωνζητάδων.....
ότι λοιπον πρόλαβα... μίας και μόνο στη Φώκαιας είχαμε ανοιχτούς οίκους...
Φώκαιας και Αχαρνών, πάνω, αδύνατο κτπ, το οποίο περιλάμβαναι και... κουλάρικι στην τιμή των 20€! ¨εμοιζα με τσιγγάνα.. την εχω δεί πολλές φορές και πρωινά!
Ακριβώς απο κάτω, σε αυτό που ανεβαίνουμε τα 2-3 ξύλινα σκαλάκια, όπου συνήθως βρίσκουμε τη κολογλύφτρα ώριμη ρωσσίδα μαρίνα, για όσους.. ξέρουν, εμφανίζεται πρός μεγάλη μου έκπληξη ενα αδυνατούλικο μελαχροινό, μικρό βυζάκι, που προσέφερε και 69 με καταπληκτικά μπλέ ματάκια αν πρόλαβα να δώ καλά.. ρώτησα όνομα, αλλα η κυρία του σπιτιού ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο και η δεσποινής κατευθήνθηκε στο επόμενο δωμάτιο, οπότε δεν μπορώ να σας βοηθήσω...
Επόμενη αυτοψία στον.... λαβύρινθο, όπου οδηγήθηκα σε ένα ανακαινισμένο χώρο! (είπαμε, έχω καιρό να πάω...), όπου και εμφανίζεται ένα ψηλό μελαχροινό, δυναμίτης....
βγαίνοντας, κοντοστάθηκα να δώ που θα πάω...... και τότε ήρθαν και οι φίλοια μας....... με το κόσμο να σκορπίζει στα γύρω στενά...
άδοξο τέλος....
ότι λοιπον πρόλαβα... μίας και μόνο στη Φώκαιας είχαμε ανοιχτούς οίκους...
Φώκαιας και Αχαρνών, πάνω, αδύνατο κτπ, το οποίο περιλάμβαναι και... κουλάρικι στην τιμή των 20€! ¨εμοιζα με τσιγγάνα.. την εχω δεί πολλές φορές και πρωινά!
Ακριβώς απο κάτω, σε αυτό που ανεβαίνουμε τα 2-3 ξύλινα σκαλάκια, όπου συνήθως βρίσκουμε τη κολογλύφτρα ώριμη ρωσσίδα μαρίνα, για όσους.. ξέρουν, εμφανίζεται πρός μεγάλη μου έκπληξη ενα αδυνατούλικο μελαχροινό, μικρό βυζάκι, που προσέφερε και 69 με καταπληκτικά μπλέ ματάκια αν πρόλαβα να δώ καλά.. ρώτησα όνομα, αλλα η κυρία του σπιτιού ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο και η δεσποινής κατευθήνθηκε στο επόμενο δωμάτιο, οπότε δεν μπορώ να σας βοηθήσω...
Επόμενη αυτοψία στον.... λαβύρινθο, όπου οδηγήθηκα σε ένα ανακαινισμένο χώρο! (είπαμε, έχω καιρό να πάω...), όπου και εμφανίζεται ένα ψηλό μελαχροινό, δυναμίτης....
βγαίνοντας, κοντοστάθηκα να δώ που θα πάω...... και τότε ήρθαν και οι φίλοια μας....... με το κόσμο να σκορπίζει στα γύρω στενά...
άδοξο τέλος....
ΑΝ ειναι μια χανθια με κατασπρο δερμα γυρω στο 1,60 65με τακουνια ερχετα καθε χρονο στο ιδιο τετοια εποχη.Την ειχα τιμησει αρκετες φορεσ και εχω γραψει και κριτικη για αυτην.Ειναι βασικα απο τις κοπελες που πρεπεινα σε μαθουν,καλη περιπτωση για μεταξι.Pitsirikos1 η Λαρισσα ειναι επιπεδου Αλισας μπορει και καλυτερη !!
Μιλαω εκ πειρας !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις