Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (16 μέλη και 195 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Είχα πάει πριν μερικές μέρες για την Βίκυ αλλα με ξενέρωσε τόσο η εμφάνισή της που δεν μπήκα!Την Ανντριάννα δεν την έχω δει...
Απο τις...Ζανα..Βικυ...Αντριαννα η τελευταια ειναι τουλαχιστον 3 κλασεις ομορφοτερη!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Απο τις...Ζανα..Βικυ...Αντριαννα η τελευταια ειναι 3 τουλαχιστον κλασεις ομορφοτερη!
τοσο καταδεχτικη εγω δεν ξερω αλλη, ασε η φιλοτιμια τις ρε παιδια με θυμηθηκε αμεσος τοσο εντυπωση μου εκανε και ασ ειχαν περαση πολλες μερες.....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μιας και είναι και οι έμπειροι μπουρδελόφιλοι εδώ, τί προτείνεται για έναν κατεξοχήν studioφιλο??? τι να δοκιμάσω για αρχή??? για να κάνω αρχή με το δεξί???

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μιας και είναι και οι έμπειροι μπουρδελόφιλοι εδώ, τί προτείνεται για έναν κατεξοχήν studioφιλο??? τι να δοκιμάσω για αρχή??? για να κάνω αρχή με το δεξί???
Θα σε παω εγω PITSIRIKO στην Φυλης μην σε νοιαζει τιποτα  ;)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
για δοκιμασε πιππινου 118 ντανιελα να μας πεις εντυπωσης.... εμενα με φοβιζι το μικρο τις ιλικια τησ στο δωματιο......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
πρέπει να κάνω μια αρχή στα μπουρδέλα της Αθήνας!!!!!!!!  :2funny: ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ναι κανι με 70 ακαποτο η πιτσιρικα......
τι να τα κάνω τα ακάποτα να κολλήσω και τίποτα. απλά για ξελαμπικάρισμα με λίγα χρήματα. Γιατί καλά τα studio, άνεση κτλ αλλά τα χρήματα αρκετά.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
τι να τα κάνω τα ακάποτα να κολλήσω και τίποτα. απλά για ξελαμπικάρισμα με λίγα χρήματα. Γιατί καλά τα studio, άνεση κτλ αλλά τα χρήματα αρκετά.
Αν εχεις μαθει απο στουντιο...θα σου κακοφανει η περιποιηση στα μπουρδελα και το εμφανισιακο επιπεδο που κυριαρχει!Λιγοτερα λεφτα μεν...αλλα δεν συγκρινεται η ολη φαση με αυτη των στουντιο!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
πεστο ψεματα......... αλλα εχουν και μεγαλα ενοικια ...... γενικα εξοδα.......

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ΦΥΛΗΣ 19/1/09 πρωι
109 νταιανα λεπτο μελαγχροινο
71 νινα
69 πανω χριστινα
71 γκαλινα,κοντο ζουμερο μελαγχροινο

22/11/09 βραδι
Τροφωνιου 13 νατασα μελαγχροινη θεσσαλονικια που δουλευε πριν αρκετα χρονια μαζι με την μαρια την τρανς φυλης 71 με καποια κιλα παραπανω ποια που εχουν χαλασει το υπεροχο κορμι που ειχε καποτε,πολύ μετρια παντως στο παρελθον μεσα
Φυλης 109 ελλη,κοντοξανθο mlf
Αριστομενους 72 τατιανα,μελαγχροινο σχετικα πληθωρικο ,πολύ μετριο ,επιπεδου φυλης
Ιακχου 7,αννετα,μελαγχροινη με φοβερα σεξι κορμι και εμφανιση με μαυρο στρινγκ και μαυρο δικτυωτο μπλουζακι,
Επειδη το τελευταιο διαστημα με ρωτουν πολύ οσον αφορα τις καταθεσεις να πω ότι
Συνηθως γινονται σε
Μαρινα μαγνησιας 11
Μαργαριτα φυλης 109 και ιασωνος 44(η τελευταια είναι προσωπικη μου αδυναμια)
Χριστινα φυλης 69 σε σπανιες περιπτωσεις

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αν εχεις μαθει απο στουντιο...θα σου κακοφανει η περιποιηση στα μπουρδελα και το εμφανισιακο επιπεδο που κυριαρχει!Λιγοτερα λεφτα μεν...αλλα δεν συγκρινεται η ολη φαση με αυτη των στουντιο!
μόνο μια φορά πέρασα από Φυλής και μου κακοφάνηκε. Μέσα στη βρώμα!!! Αλλά είχε και καλά τεμάχια. λές να το ξανασκεφτώ και να παραμείνω στα studio και όσο αντέξει η τσέπη????

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν αντιλεγω...... αλλα εκει δεν πας και για την απολυτη ξεπετα.... δηλαδη απο της κριτικες εγω το καταλαβενω ....... στην ζωη μου μονο μια φορα πηγα σε στουντιο πολυ πολυ παλια καπου στην καλλιθεα

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
μόνο μια φορά πέρασα από Φυλής και μου κακοφάνηκε. Μέσα στη βρώμα!!! Αλλά είχε και καλά τεμάχια. λές να το ξανασκεφτώ και να παραμείνω στα studio και όσο αντέξει η τσέπη????
κοιτα αν η πρωτη εμεπειρια σου σε ευχαριστηση σε μπουρδελο πιστεθω οτι θα τα τιμας.... γιατι κακα τα ψεματα...... ειναι και οικονομικο το ζητημα......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
δεν αντιλεγω...... αλλα εκει δεν πας και για την απολυτη ξεπετα.... δηλαδη απο της κριτικες εγω το καταλαβενω ....... στην ζωη μου μονο μια φορα πηγα σε στουντιο πολυ πολυ παλια καπου στην καλλιθεα
για να πω την αλήθεια σε μπουρδέλο έχω παει στην επαρχία που κάναμε αμάν να πετύχουμε γυναίκα και όχι εγχειρισμένη. όταν επέστρεψα Αθήνα και έμαθα για τα studio και τα τίμησα για πρωτη φορά σκλαβώθηκα από την διαφορά. Αλλά τα λεφτά φταίνε...για όλα. :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
κοιτα αν η πρωτη εμεπειρια σου σε ευχαριστηση σε μπουρδελο πιστεθω οτι θα τα τιμας.... γιατι κακα τα ψεματα...... ειναι και οικονομικο το ζητημα......
ακριβώς. και γι' αυτό ρωτάω ώστε να έχω μια καλή πρώτη εμπειρία.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
για να πω την αλήθεια σε μπουρδέλο έχω παει στην επαρχία που κάναμε αμάν να πετύχουμε γυναίκα και όχι εγχειρισμένη. όταν επέστρεψα Αθήνα και έμαθα για τα studio και τα τίμησα για πρωτη φορά σκλαβώθηκα από την διαφορά. Αλλά τα λεφτά φταίνε...για όλα. :2funny: :2funny: :2funny:
εγω πιστεβω οτι με προσεκτικη επιλογη θα εχεισ καλη εμπειρια...... στησ αντριαννα την στρουγγα εχει ζεστο νερο που δεν περιμενα να βρω σε μπουρδελο να πλυθω μετα....... βγαλε συμπερασμα τωρα....... που? ζεστο νερο σε μπουρδελο?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εμφανισιακα στην Φυλης υπαρχουν γυρω στα 5 με 6 κοριτσια τα οποια θα στεκοντουσαν ανετα σε στουντιο!Απο πλευρας περιποιησης δυο τρια απο αυτα αξιζουν αλλα και παλι ειναι ελαχιστες οι φορες που θα πιασουν αποδοσεις στουντιο!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom